A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azok a zsemlék lettek kemények?

Kép
flóra 11

Mindenki hazatér lassan? :D

Benó, mi lesz később ha már most is a Gy. segít öltözködni? :D

Márti, akik ezt a Tescot irányítják, szerintem ökrök! :evil: A fűtés már nem is nagyon zavar, de ahogy a wc kinéz! :shock: :evil: És természetesen nem biztosítanak személyzeti wc-t! :evil: :evil:
Azért az mulatságos szerintem, hogy korcsolyázni ugyanennyi ruhában voltam a -10ben, mint ahogy idejárok dolgozni. Na jó, ott sínadrág volt rajtam! :shock:

Kép
szilzi

Nekem az egyszerű meggyes se volt egyszerű :lol: ,úgyhogy nyugi!!! :wink:

Kép
martik77

Hihetetlen ez a Laptetűzés nálad Ildó!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Szörnyű vagyok, tudom. :? :x :lol: :lol: :lol:
Nincs személyzeti wc???? :shock: :shock: :shock: Parasztok. :shock: :?

A zsemlék, Ildó. :evil: :evil: :evil: Pedig nagyon szép nagyra megnőttek, de lehet, hogy tényleg az volt a baj, amit a Detti mondott, nem voltak mobilak. :roll:

KépKép
benó

És akkor gondold el Szilzi mikor nekem a munkahelyen(a régi krónikuson)a személyzeti Wc ugyan az volt mint a látogatói és egy ajtón mentél be a beteg és személyzeti wc-be(csak két külön fülke). :evil: :evil: :evil: Mindent össze fogdostak a betegek vagy a putris hozzátartozó.....a többit ne is mondjam.

Már fél három körül itthon voltam,visszaolvastam,de nem volt erőm írni.Elaludtam és negyed ötig aludtam.Még anyám is hívott telefonon,de nem vettem fel!!

Kép
martik77

Az is gáz lehetett! :evil: Itt volt olyan, hogy a hajléktalan a teveit szedegette ki a mosdó részen! :shock: Azért az is gáz nem? :evil: :evil: :evil:

Benó, hány napot mész még dolgozni?

Ildikó, milyen lehetőségek vannak?

Kép
szilzi

B.K. :lol: Távozik Noémi és Emma. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.17 17:15-kor.

Kép
martik77

Szilzi?A teveit=tetveit??Vagy arab hajléktalan volt!!! :lol: :lol: :lol:

Tudom babsírás=babasírás: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.17 17:09-kor.

Kép
martik77

Na jó, akkor nevezzük tetveknek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

:wink: :lol:

Kép
martik77

Nem tudom, Ti hogy vagytok, de nekem tegnap este óta fáj a fejem...Már bevettem 3 Cataflamot, és még mindig érzem :evil: Erre megnéztem az időjárás jelentést és jön a meleg! Már szinte fagy sem lesz és szerdára 1-8 fokot ír. :D :D

Kép
szilzi

Én is megszoktam érezni a fontot és semmi nem jó olyankor. :?

Kép
martik77

Hát több centrum is van Pozsonyban. Egy helyen találtam árlistát. A lombik elég sok,és a bigyók nincsenekis feltüntetve.

Kép
flóra 11

Igen, biztos az volt a baj,hogy hidegen voltak,megfázott a tészta. A kelt tésztát nem szabad hidegre vinni. :wink:

Kép
flóra 11

Elolvastad Ildó amit beraktam ide a B.K.-ról??Mert akkor törlöm. :wink:

Kép
martik77

A fejfájást utálom, úgyhogy remélem, hamar elmúlik neked. Én úgy vagyok, hogy a Gy.-val egész nap rágjuk egymást, most mi következünk a sorban.
Békésen ideült az előbb internetezni, amikor az E. kb. fél 6-ra jön, és ő még húst akar sütni. És mikor szólok neki, akkor pattog, hogy függő vagyok és bocs, hogy ő is ideült. :x

KépKép
benó

Azt, hogy elmegy az Emma és a Noémi? Olvastam. Nem tudtam róla. Miért kell törölnöd?

Kép
flóra 11

Hogy ne foglaljon helyet.Meg a többiek ha visszaolvasnak megijednek mennyit írtam. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Köszi, remélem, ez sikerül, mert különben :x. Amúgy meg persze tök mindegy.
Na, kimegyek a pukkancshoz, majd jövök valamikor, valószínűleg csak az Erika után.

KépKép
benó

Pukkancs = Gy.

KépKép
benó

És igen,valahol Gy.nek is igaza van! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
martik77

Elolvastam. :lol:

Kép
flóra 11

Na töröltem. :wink:

Kép
martik77

Milyen egyszerre.

Kép
flóra 11

Márti, nem tudom, hogy csinálom a laptetűs dolgot,már nekem is feltűnt, de ez csak így alakul valahogy, nem tudom hogyan. :lol: :D Hát,legalább ebben kedvez a szerencse.

Kép
flóra 11

Még három oldal és jön a 900-dik!!!

Kép
martik77

Hú, az izgi! :D :D

Van egy csomó poharunk meg ilyenek, azt mondta a Detti, neki kellene, tök jó, legalább ki tudunk innen pakolni egy csomó mindent. :D Úgyhogy valószínűleg ma este elkezdjük a pohárpakolást, aztán a Gy. is szeretne fórumozni. :roll: :D Úgyhogy ma nem jövök szerintem, aztán ki tudja. :D

KépKép
benó

Nehogy most ti kezdjetek el balhézni Benó! :roll: Ti nem szoktatok, ahogy a Zsuzskáék sem :D

Zsuzska, ennyire kifáradtál, hogy ma nem jössz?

Kép
szilzi

Sziasztok!
Ma végre kimozdultam itthonról :D Voltam angolon délelőtt, aztán meg az Obiban. Remek program volt mondjuk, de már az itthon döglést is nagyon untam.

Ildikó, örülök, hogy rendeződni látszoik a dolog F-el! :D
Benó, milyen cd-t hagytál nekem Dettinél, ezt a babásat, amiről már írtál itt? Köszi. :D :D :D Amúgy van még folsavam, szóval nem is baj, hogy az lejárt, meg már szedek magneB6-ot is tegnap óta. Aztán majd hétfőn kiderül mi van velem és akkor megmondják mit szedjek még, vagy mit ne...

KépKép

KépKép
nadina01

Szilzi, meg ne fagyjál ott! Meddig dolgozol ma?

KépKép

KépKép
nadina01

Beteszek egy mosást, és jövök visszaolvasni tovább.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :lol:

Kép
flóra 11

Ilyen gyorsan jön a 900-dik? :shock: Észre sem vettem. Valahol lemaradtam.

Kép
flóra 11

Helló!
Edina, azért bocsi. :oops:
Egy meditációs cd-t, az Élet az anyaméhben-t majd elküldöm postán vagy legközelebb odaadom a Dettinek, ha jön/vagy mi megyünk. Úgyis meg kell ragasztani majd az egyik polcát.

KépKép
benó

Mármint egy meditációs cd-t hagytam ott.

KépKép
benó

Szia Edina! :D

Én am is nyolcig vagyok :( De holnap megyünk Egerszalókra! :D :D És Te hétfőn uh-ra! :D Már csak egy nap! :wink:

Kép
szilzi

Igen már csak 1 nap és uh :D :D :D !

Kösszi Beno a cd-t, a meditáció rámfér bármikorés bárhol :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ti meg mentek fürdőzni, de jó lesz nektek :D

KépKép

KépKép
nadina01

Csak ne irigyelj, én inkább az uh-t választanám! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hát azért még várjuk ki a végét, hogy minden rendben lesz-e nálam...de persze muszály, hogy úgy legyen. Ti meg ugyebár legyártjátok hétfőn :D

KépKép

KépKép
nadina01

Minden rendben lesz. :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Igen, úgy lesz :D
Jaj, most olvasom a Tacsu éjszakáját. És ez már haladás? Hááát én sem értek ehhez, de én már az elején készen lettem volna ettől, nem csak mostanára :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Ez a centrum eddig a szimpatikus.
http://www.iscare.sk/?lang=hu

Kép
flóra 11

Úgyhogy Tacsunak minden elismerésem!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Halihó!
Edina hánykor mész hétfőn?

Kép
muzsuzska

Én is vagyok,csak L.elaludt én meg a tesójával beszéltem Skype(Izraelben élnek).És lehet megveszik nekünk a babakocsit!!! :D

Kép
martik77

Szilvi, jó pihizést és pancsit kívánok neked!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Szilvi,akkor ti holnap,holnapután gyártototk. Mindent bele! :lol:

Kép
flóra 11

Helló Zsuzska! :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság