Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket!
Múlt héten az orvosom (Dr. Kelemen Csaba) átirányított a BMC-be Dr.Szűcs Zoltánhoz, akihez az első konzultációs időpontot február 5-ére kaptuk.
Egyelőre inszemre készülünk. Lombikról még nincs szó (és remélem, nem is lesz). Pénteken voltam egy vérvételen, úgymond nagyrutin. Nem emléxem, milyen vizsgálatokat kért (még a másik dokim). A párom már volt spermavizsgálaton (bár nem a Jánosban), de azt már említették, hogy valószínűleg újra meg kell majd csináltatni ott is. HSG vizsgálat már megvan, azt ott csinálták. Nagyon remélem, nem lesz szükség rá, hogy megismételjék.

Az a baj, hogy bár a ciklusom első napjaiban leszek, mikor megyünk majd 5-én, 12:00 és 13:00 közöttre kell mennünk. És akkor már tuti nem fogják lecsapolni a véremet. :S Viszont Kerepesről másnap hajnalban odajutni nem fél óra... Na, mindegy. A cél érdekében mindent megteszünk!
Azért várok még további bíztató szavakat, és információkat. A neten olvasgattam erről az eljárásról, és valamelyiktek volt olyan kedves, és elküldött egy doksit róla, de alapvetően nem tudok semmit. Nem tudom, milyen hatásai / mellékhatásai vannak például...
Kérdéseim a következők lennének most:
- Ismeri-e valaki ezt a dokit, mi a véleménye róla? (Más topikban már olvastam egy véleményt, de kíváncsi vagyok többekére is)
- Kb. mire számíthatok tapasztalataitok alapján? Mikorra történhet esetleg valami konkrét dolog?
Nem azt mondom, hogy parázok, de van bennem egy kis félelem az egésszel kapcsolatban. Jó lenne, ha megnyugtatnátok!