A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mondom,hogy jól megfáztál,lehet már a gyomrodra is ráment. :?

Vagy........... :wink:

Kép
martik77

Most átvettem a Laptetűt!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tyű, az nem jó! :shock: :? Holnap maradj inkább otthon szerintem.

Beillesztem, ami megvan, még helyesírási szp.-ból át fogom nézni, meg vesszőket beleírom stb.
Nem tudom beilleszteni, de miért? :shock:

KépKép
benó

Vannak olyanok is, amiket lehet külön-külön is használniés össze is lehet őket kapcsolni. Egymás mögé vagy egymás mellé. És van olyan is, mint a tiéd és egyet elé lehet kapcsolni. így nem olyan széles.

Kép
flóra 11

Azért valószínűleg, mert hülye vagyok.

Kitöröltem, mert a Gy. szerint illegális.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.01.18 10:04-kor.

KépKép
benó

Igen, de kíváncsi vagyok, talál-e emberi áron ilyeneket a Paradizs. Akkor már szerintem talán olcsóbb a kettes + egyes.

KépKép
benó

Holnap még megyek, félévi dogát íratok matekbólés le kell zárnom a jegyeket.

Márti, csütörtökön voltam uh-n, nem volt ott terhesség,tehát ez kilőve.

Kép
flóra 11

Ja, lányok, ritka szar lett az a zsemle, meg ne csináljátok!!!! :x :x :x

KépKép
benó

Na én ezt most nem tom megnyitni,Döme gépénél ülök és nem is értek hozzá úgy.Majd ha L.felkelt megnézem.Még alszik!!! :D

Kép
martik77

Hívtam a kolléganőmet meg Tancsut is!!!

Megyek vele holnap,ha sokat kéne várni most tényleg odaszólok,hogy eü dolgozó vagyok!!! :)

Kép
martik77

Szerintem csak rákattintasz, mindjárt kipróbálom én is.

KépKép
benó

Van egy másik csajszi is aki ott dolgozik ,de nálunk kezdett jó lenne ha ő legalább holnap dolgozna. :)

Kép
martik77

Rákat és utána letöltés és utána nem tom hol keressem ezért nem akarok variálni.Majd jobb megvárni L.-t

Kép
martik77

Aha, csak rákattintasz, utána megnyitás, ennyi. De még mondom, át fogom javítani, mert így szedett-vedett, és még pl. a fürdetésről stb. nagyon kevés van. A bébiszitter cuccaimat is be fogom vetni majd, csak bírjak annyit ülni, hogy legépeljem. Régen megvolt az összes anyagom a gépen, de nyáron szervercsere volt a suliban és mindenem eltűnt, az összes magyar tételem, anyagom, amiből tanítottam :x, az összes gépírás szövegem, amiket évek alatt csináltam :x és az összes bébiszitteres cuccom is, amiket nem egy perc volt legépelni és összegyűjteni. :x :x :x Tudom, én vagyok a hülye, miért nem csinálok biztonsági mentést, így jár, aki trehány, de azért szarul esik. :cry:

Rendes vagy, hogy elmész a Tancsuval. :D :D :D

KépKép
benó

Megnézem Gy.-t.

KépKép
benó

Ha nem is tudok segíteni(mert ha bunkók akkor én se tudok mit csinálni)legalább ott vagyok.
Sok nővérnél nem számít,hogy te is ott dolgozol csak más osztályon.Sajnos sok ilyen van.
Pedig hát miből telik hamarabb behívni,vagy bármi.Én pl a tanácsadáson is órákat ülök,mert nem hívnak be hamarabb,pedig régebben ki volt írva,hogy eü dolgozót soron kívül behívnak.Na de pl.nekem a tanácsadóba is olyan bunkó az asszisztens nő.

Kép
martik77

Igen, olcsóbb és praktikusabb is sztem, mert ugye nem biztos, hogy mindig tudja vinni mind a hármat ki. Lesz olyan, hogy csak kettővel megy valahová,mert mondjuk az egyik pont alszik, vagy esetleg beteg,vagy hogy csak egyet kell vinni mondjuk orvoshoz. Nem kell egyszerre betegnek lenniük.Szalkell egy egyes kocsi is, gondolom. Ezért praktikusak a szétszedhetők, csak azok biztos nagyon drágák. Bár lehet, hogy a normál kocsik is összekapcsolhatók valahogy.

Kép
flóra 11

Szerintem én tegnap este nem vettem be a bogyót a vérserkentőt. :?

Kép
martik77

És persze előjött a herpeszem is. :? :(

Kép
martik77

Nagyon jó, hogy mész a Tancsuval. Aranyos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Na, akkor kapjál be gyorsan valamit.

KépKép
benó

Mit kapjak be???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Van olyan itt,hogy herpesz topik.Tegnap oda írtam egy csajszinak,meg most is mert találtam jó dolgokat.Mondjuk az nekem egyértelmű volt de úgy láttam másoknak nem.

Kép
martik77

Benó:nekem ez a Juvita nevű magnéziumom még csak most fog elfogyni.Két db még van!!Látod milyen takarékos!!!

Kép
martik77

Hát, igen, én baromira szórom a pénzt, de tényleg. :? Mindegy, majd nem fogom. :roll:

KépKép
benó

Megyek mosogatni,meg L.is felkelt!!! :D

Kép
martik77

Nem azért mondtam,hanem azért mert.....mit tudom én csak úgy írtam. :? :oops: :D

Kép
martik77

Teljesen igazad van. De én sajnos, abból se mertem csak 1 darabot bevenni egy nap, a szúrkálás óta meg főleg. :wink: Úgyhogy nekem sajnos semmi se gazdaságos. :lol: :lol: :lol: De majd legközelebb nem a Gy.-t küldöm MagneB6-ért. :lol: :lol: Már az is spórolás. :lol: :lol:
Menj csak, pussz, én meg gyűjtök.

KépKép
benó

Megyek sétálni Tancsuval.Puszi!!!

Kép
martik77

Benó, sajnálom,hogy minden anyagod elveszett. Engem is ért már ilyen,nagyon durva. :(

De ez a mostani gyűjtésed is jó. Szépen alakul. :wink:

Kép
flóra 11

Jó sétát Márti!

Én meg bedobtam a sütőbe egy csibét, grilleződjön.Meg sül a kenyeremis és csinálok még rizst.

Kép
flóra 11

Ügyes vagy. Azért pihenj is.
Jó sétát, Márti! :D

KépKép
benó

Kicsit lefekszem, pihentetem a hátam.

KépKép
benó

Benó, Zsu, itt van egy nyereményjáték. Ikrekről szóló könyvet lehet nyerni.

http://www.nlcafe.hu/kerdoiv/hurra_ikrek_x/1772/

Kép
flóra 11

Ezt a könyvet nézegetem pont most. :lol: :lol: :lol: Ezt rendelték meg a könyvtárban. :D Jó kis könyv egyébként, de nem játszom nyereményeset, aranyos vagy. :D

KépKép
benó

Végre, vannak képek!!!!
Nagyon klassz minden.
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Ildikó, tényleg már valami vitamint kéne szedned mert elég sűrűn tör rád valami nyavaja.
Néztem a az iwiwes képeket, jó fejnek tűnik F. klimaxát leszámitva, aranyosak vagytok. :wink:

Kép
muzsuzska

Illik vagy nem illik, ma paprikáskrumpli a menű, holnapra is marad, utána borsófőzelék fasírttal, ez most sül. Tehát pár napig nem kell főzicskélnem.

Kép
muzsuzska

További szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
muzsuzska

Sétáltunk és lefagyott a fülem. :? Hideg van.Tancsu is hazament Gergővel.

Megyek csinálok ebédet.Puszi. :)

Kép
martik77

Na, helló!
:D :D
Én is örülök, hogy végre vannak képek. :D
Jó főzőcskézést mindenkinek! :D

KépKép
benó

Lehúztam a netről egy rakás felmérőt, csak sajna nem teljesen jók,át kellőket dolgoznom.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzska!

Lányok, egy éve nem voltam beteg. Ez nektek sűrű? :shock: Múltkor elkaptam azt a nyamvadt vírust, most meg megfáztam. De vitamint eleget eszek. Jó is a vérképem,meg is látszik rajta. Sose volt ilyen szuper vérképem,mint most. Még a vérszegénységem is elmúlt, pedig az nálam veleszületett dolog volt. :wink:
Majd a F. beinjekcióz és meggyógyulok. :lol:

Kép
flóra 11

Hali

Hazajöttünk,erre inas elaludt a babakocsiban...:(

Benó:majd lesz 1-2 javitanivaló a gyüjtéseden,....

Flóra:gyógyulj mjeg végre..:)

Jah és Benó,tényleg tök jók amiket vettetek...:)

Menek elkészülök az etetéshez,R.-ék elindultak haza anyósékkal,lassan megjönnek...

Majd jövök..cupp...:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Jók amiket küldtél,majd a siksásat linkeld be a többieknek is,érdemes megnézniük....
Szerintem egy álló babakocsi az egész...:P

A második linknél, a babakocsik közül a 4. sor jobb szélső,sötétkék szinü,na az kb olyan mint az enyém...

Többiek majd ha belinkeli,meglátjátok miről irtam...:D

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, tessék! Én meg keresem, hol a gyűjtésed! :evil: Aztán megtalálom a bejegyzést, hogy kitörölted. Mi a fene volt ezen illegális? :shock:

Kép
flóra 11

e-mailben elküldtem :D

KépKép
benó

megkaptátok?

KépKép
benó

majd írd meg, Tancsu, h mi a javítás :D

telefonálok kb. fél órája

KépKép
benó

Az ebéd kész. A kenyér megint fantasztikus lett. :wink:

Kép
flóra 11

Nem gyakori a betegséged, Ildó, csak nem örülünk neki, sokkal jobb lenne, ha jól lennél. :lol: :lol: :lol:

Leoperáltam a telefont a fejemről végre. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?