A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe,nem látom a vonalzód mellett bocikát :shock: Te igen?
Ja,Kenguru,na az is egy vagyon...4 gyerek van a családban,kitapasztaltam.
Rana,csodajó bocikat találtál :lol:
Till,akkor küldöm a zebracsordát :D :D :D aztán ne engem szidj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hanna,az nagyon rossz lehet..egész tested :shock:
Bogyimami,én is ötöst szavazok neked :wink:
Vendég

Sziasztok lanyok!

Till gratula a haromhoz! Pihizz es majd gyere!

KenguruGold tapasztalatom! Sokszor vasaroltam ott, mind aket gyereknek. Iden vettem Katicanak egy overalzsakot 10 000 penzert, aminek 2 hasznalat utan lefoszlott az ujja. Vissza vittem, mert hat 10 000 penz volt es annyiert ne legyen semmi baja. Nem is volt semmi, felvettek a jegyzokonyvet, hogy bevizsgaltatjak. Valasztottam is, hogy majd levasarolom, mert ha nincs overal, miben viszem haza a gyereket, mindjart vettem az auchaba egy masikat. Elvegre nem vesz az ember a gyerekenek 2-3 overalt, na meg ugy is levasarolom es akkor majd veszek mast.
Ket nap mulva telefonaltak, hogy megjavitottak es nem volt semmi bevizsgalas, mehetek erte. Morogtam is magamba, mert nem errol volt szo, mar vettem masikat, de elmentem a zsakert. Akkor lattam, hogy a regi varras menten ott volt korbe a lyuk vegig az ujjan, mellette a javitott varras. Mindez 10 000-ert. Az overalt nem hoztam el, megy a huzavona meg midig, mar a fogyasztovedoknel van a dolog.
Ezt azert is irtam le, mert eddig akar hol vasaroltam soha nem volt semmi gond. Ha a brendonba vettem valamit es elromlott szo nelkul visszavettek es levasarolhattam. Ugyan ez volt az astiba, a next-be, a h&m-be es meg sok mas helyen.

A Kenguru volt az egyetlen, akivel nem lehetett normalisan elintezni a problemat.
En igy mar ott nem vasarolok soha.

Ez volt az en tapasztalatom bababoltok teren.
Amugy tenyleg erdemes hasznaltan venni doglokat, de jol meg kell nezni, hogy kitol es mit. Van nagyon sok csalo es olyan is, aki ujnak arulja es agyon van hasznalva. Katicanal a terhesseg alatt es meg most sem talaltam olyat, aki tenyleg megkimelt szep dolgokat adott volna el, igy en voltam az aki megvette ujan es eladtam alig hasznaltan. Mikor eladtam a doglokat akkor lehetett latni, hogy tenyleg keves jo cucc van, mert kb 4 ember vitte el az osszes ruhat, felszerelest stb...

Szoval hasznalt jo, de nagyn vigyazni vele.

Bocsi lanyok, hogy csak igy neha beleszolok, de a Kengurus dolog nagyon kikivankozott.

Magi
Vendég

Till, babaragacsok mennek ezerrel! Gratulálok a három babához, remélem legalább egy veled marad!!!+++++++++++++++++++++ Pihenj sokat!

skrisz72

Amugy remelem nem baj, hogy olvaslak titeket es neha beirok, bar a tematokhoz nem tudok hozzaszolni csak a termeszetes reszehez, de mindig ugy drukkolok mindenkinek es ugy izgulok mindenkiert.

Magi
Vendég

Magika! Szerintem jó, ha megosztod a tapasztalatot.
Bár, én a Brendonban voltam babakocsit nézni, le sem sza.tak.
Vettem máshol. Én meg oda nem megyek többet. :)

Hajnoca van most aktív kismami aki ír.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!

En is ritkan megyek oda.
En pl ajanlom a soroksari Outletet!
Ott is tojnak az emberre, de vannak jo aru cuccok.
Most pl. nagyon sok babakocsi van.

Magi
Vendég

Vendég

Mabe!

Ez jo nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

skrisz72

Skrissz: msn?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

?Mabe! Jóóók!

Magika! Nekünk már megvan minden hála...
Voltam ott is, nekem nem jött be..
A Minimanóban egész normálisak voltak.

Kép
hanna30

Hanna!
Minimano a Mester utca ugye?
Az is jo. Nagyon szep foltvarros agynemugarniturajuk van. :lol:

Lanyok!
Ha valaki szeretne valamit venni, szivesen leirom a tapasztalatom es hol lattam jo aron, stb.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika! Neeeem. :)
Ez a Nagy Lajoson van. :wink:

Kép
hanna30

Hanna!

Akkor azt nem ismerem!

Magi
Vendég

Magika! Van ilyen hely? :lol:

http://www.minimano.hu/

Kép
hanna30

Magika,
a Kengurugold nekem sem jött be. Drága és olyan cuccost is csak pár ezerrel olcsóbban adtak volna akciósan (kiságy) amibe bele volt marva a macis vagy egyéb minta és körbe volt festve úgy, hogy olyat csak egy gyerek csinált volna ... ja és nem volt meg hozzá minden csavar és alkatrész. (mindezt 25 -30EFtért) :(

A Brendon tényleg nem olcsó! Viszont nagyon kedvesek.
A múltkor szerettünk volna Bónak venni másik gyerekülést. Az eladó mondta, hogy akkor érdemes megvennünk amit kinéztünk, ha Bó eléri a fejtámla magasságát, mert amúgy nem használ hanem árt neki.
Jöttünk kifelé és tagként elkértem az ingyenes katalógust és Bó kapott teljesen ingyen rizses tápszert. Aranyosak voltak.
Maga az újság és a táp megvásárolva legalább 2EFt lett volna. :?
Így megvolt ingyen. :D

Amúgy a kókuszmatraca Bónak onnan van és az ágynemű és a fejvédő is. Kiskád is.

Hannácska,
ha tudok valamiben valakinek segíteni babakelenygék terén, akkor csak rajta. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Édes vagy!
Én már mindent beszereztem.
A többieknek írtam, hogy téged nyaggassanak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

SZiasztok!

Hajnoca :D

Hú,megvan a kész vizsgaterv. A puskás vizsgák negyon jók, nekünk is volt az egyetemen. 8) Nem is kell mondanommilyen eredményem volt. :lol:

Till :D

De jó,már kismami vagy! :D Gratula a 3kicsikédhez. Kövesd Nyulaszt! :wink:

Katica :D

Jó tanulást és ügyes légy a vizsgákon!

Rana :D

MIlyen volt az első szuris nap?

Mabe :D

Szuper babakocsikat találtál.

Tapasztalatokat mentettem, remélem hamarosan szükségem lesz rá babakelengye ügyben. 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hannácska,
tudom. Igazából nem is rád gondoltam. :D

Zsu,
igen. Tuti vizsgaterv van etikára. Ezt már órákon is megmondta a tanárúr, hogy lehet nála. :D

Till,
ragacs, ragacs, ragacs!!! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Till,babaragacsok!!!Meg zebracsorda :lol:
Baba,hova lettél?Mikor lesz akció?
Mabe,azon az oldalon nagymamáink babakocsija :lol: :lol: :lol:
http://www.dvojcata.kat.cz/KocarkyOld.html

Magika,szívesen vesszük a tapasztalatokat.Brendonba jó nagy választék van,érdemes ott kinézni a dolgokat,és akkor lehet az árat is viszonyítani...akció náluk is sokszor van,úgy viszont már biztos megéri egy-egy dolog.

Ezt a soroksári úti diszkontot én is néztem.
Vendég

Till, babaragacs szállítmány megy!!! Nyisd ki az ablakot!!!!

Baba, figyelj, a dokira mit mond ma. Hányan vannak és mekkorák!!! :wink: :lol:

Többi kismaminak pocaksimi!

Várakozóknak szép vasárnapot kívánok!

Hanna, kevésbé vizes napot kívánok!

skrisz72

Hanna! Ugyanazt kívánom, mint Krisz! Plusz kitartás sugarakat küldök!

Till! Kép (=babaragacsok)

Zsu! Tegnap egész jól ment a szuri. Igaz, hogy mára a Clexane helye belilult :evil: (mondjuk nem is vártam, hogy nem fog), de legalább nem fájt a beadásnál, és már ez is valami! Nem akarom elkiabálni, mert a múltkor nagyon megszenvedtem tőle. Nem értem, látszólag ugyanolyan a fecsi, mint a Decapeptylé, de ezek szerint meg mégis vastagabb (tompább?). Nade nem picsogok, a dokim mondta, hogy tudom-e, hogy a Leiden miatt terhesség alatt végig szúrni kell majd a Clexane-t? Mondom tudom, bárcsak már ott tartanánk! :D Neked shortod lesz? A 23-a az első ciklusnapod????

Én még nem mentettem el a babakelengyés infokat, de remélem, pár hónap múlva visszatérhetünk rá! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Till
Egy tehervonatnyi babaragacs megy neked!

Baba
Mi volt az UH-n?

Rana
Kitartást a szurihoz!
Clexane... a fecsit nem kell kilégteleníteni, a szúrás helyét nem szabad masszírozni! (akkor kisebb a lilulás esélye)

Hanna
Most már lehet előcsalogatni Olivért!
Rendezd a gondolataidat! :wink:

Nekem a kisördög befészkelte magát az agyamba :cry:
Egy rossz álomból ébredtem. Álmomban elvetéltem. Ébredés után remegett minden porcikám, nem tudok szabadulni a gondolattól. Ki is megyek a klinikára... talán ki tudok sírni egy UH-t :oops:
Vendég

Mabe, tudod, hogy akiről azt álmodják, hogy meghalt, az sokáig fog élni?? :wink:
Én mindig kilégtelenítem a Clexane-t!! Hogyhogy nem kell?? :shock: Mindig attól félek, hogy a buborék bekerül a véráramba, és meghalok! :oops: (Valami krimiben is így öltek meg valakit)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, téged vasárnap UH-znak?? :shock: Ez aztán a VIP bánásmód! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Mabe! Nem parázunk! Minden ok a babáddal!!!

Rana! Gondolom nem vénásan szúrod magad. :)
Akkor áll fenn ez a veszély.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!!!

Kép
hanna30

Rana, ez a krimis hasonlat szenzációs. Hangosan felröhögtem. BOCSÁNAT! :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Most nem olvasok vissza, nincs időm. Csak jöttem jelentkezni Uh után.
Kissé el vagyok kenődve (tudom, a macska meg fel van mászva a fára) . Először úgy volt, hogy kedden lesz a punkció. Majd pénteken azt mondta a doki (látva a tüszőim nagyságát (ill.kicsiségét), hogy csüt.-pé.. Most még mindig nem elég nagyok.
A mynh.10-es (eddig a punkc.napján max.ennyi volt), kb.10 nagyon és több kisebb tüszike van. A legnagyobbak 13-12-11 mm-esek. Nehezebben nőnek, mint a Suprefact-Gonál-Luveris, ill. a Suprefact-Gonál kezeléseknél.
Most tovább kell folytatni a kezelést és a 2 amp. Menopur mellé még kaptam Gonalt is. Talán pénteken lesz punkció. TALÁN.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Nyugi! Lassúk a kis tüszők. Minden rendben lesz!

Kép
hanna30

Baba, nyugi. Az első stimunál nekem is baromi lassan nőttek, aztán a gonal mellé kaptam merionalt és szépen megnőttek időre. Neked is segíteni fog a gonal. Ráadásul jó sok tüszikéd van. A mnyh. meg pont jó. Most picit lassabban indultak be. Ennyi. Kevés volt nekik a menopur. De majd most behozzák, mert a gonal majd jól seggberúgja őket, hogy igyekezzenek. :lol: Ez hányadik napi UH volt?

skrisz72

Baba,nehogymá elkenődj!Szépen megnőnek azok a tüszők...vagy péntekre már volt programod?Na jó,csak viccelek,szép kis létszám lett,és a mnyh is szuper.Tüszőnövelő drukkok mennek!!!
Mabe,gyere majd uhu után...elhiszem,hogy aggódsz.Hol az a helyes bocid?
Vendég

Mabe????????

Kép
hanna30

Lányok,
Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!!!
Azér' micsoda vacakság, hogy az ember egyből a tüneteket keresi :roll: - Apa itt élcelődik velem, hogy én már MOST szeretném, hogy rúgjon :lol:

Délig aludtam :P - most viszont fölkeltem és "lájtosan" főzögetek, még azt is ülve :roll: :lol:
Azér' micsoda vacakság, hogy az ember egyből a tüneteket keresi :roll: - Apa itt élcelődik velem, hogy én már MOST szeretném, hogy rúgjon :lol:

Baba,
itt is NYUGIIIII!!! Jövő péntekig szuperul beérnek a tüszik! :D

tillidian

(én aztán tudok szerkeszteni :lol: :lol: :lol: kétszer másolom be ugyanazt :roll: :lol: ...nohát! :P )

Szép vasárnapot, Lányok! :P

tillidian

Till! Ez kismamis tünet. hihi

Kép
hanna30

Hanna :lol:

(ja, és mindenki blogját olvasgatom, hogy ki mikor tesztelt először... :roll: - már ma akartam volna :oops: :lol: )

tillidian

Sziasztok Lányok!

Az már világossá vált számomra, hogy lehetetlen jelenlegi körülményeink között visszaolvasni az előző hét eseményeit, és jönni sem tudok naponta, remélem, megbocsájtotok.
Ezzel az oldallal megbírkóztam, (Krisz, köszi a táblát, ebből kicsit képbe kerültem) úgyhogy ezekre reagálnék csak.

Till, gratulálok a három gyönyörűséghez! Remélem, minden rendben lesz velük, és annyian maradnak, amennyire Ti vágytok!

Baba, Rana, „boldog szurizást” – ha megengeditek ezt az idézetet :wink: .

Baba, nyugi, minden rendben lesz, csak legfeljebb nem kedden lesz az akció.

Alle, Bella, Zsu, Dezsi, látom, Ti is hamarosan kezdetek.

A sok-sok kék táblában lévő kismaminknak pedig nagyon sok drukkot küldök!!!

Ami minket illet, egyre jobban vagyunk.
Az első 2 nap itthon nagyon nehéz volt, Julcsi megállás nélkül sírt, így aztán én is. Eléggé kiborultam, fájt, hogy nem tudjuk kitalálni, mi lehet a baj, hogy nem tudunk segíteni neki, hogy szembetaláltuk magunkat egy helyzettel, amit nem tudtunk megoldani. Azóta sem tudjuk, mi történhetett, talán a környezetváltozás. Azóta sokkal jobb a helyzet, éjszakánként 3-4 óránként szopizik, utána egyből le is tudom tenni aludni, nappal viszont még nagyon igényli a testi kontaktust, így elég sokat van ölben. Kaja után alszik egy kicsit, aztán pár percet nézelődik, de utána már szeretne is érezni bennünket. Ez így elég strapás. Eddig a férjem nagyon sokat segített, jövő héttől már egyedül kell megbírkóznom a feladattal.

Sokat gondolok rátok, és majd jövök, ha lesz egy kis időm.

Kép
petne

Petne,biztos aklimatizálódott Julcsi :D :D :D ...azért benn egész más volt :wink: Ja,és képeket!!!!
Till,14.nap már tesztelhetsz... :lol:
Vendég

Skrisz, 12.cn. Az eddigi stimuknál ilyenkor hagytam abba a szurizást. De legalább a mnyh.most vastagabb lesz, mint eddig.
Egyébként mióta kaptam normális tűt és normális fecskendőt, azóta megszűnt a bénázás. Tehát nem velem volt a baj, hanem az eszközökkel. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
gyors bekukk!

Baba, no para, majd mi kidrukkoljuk neked a növekedést!
(és gondolj arra, hogy nálam egész pocsékul indult minden, folyamatosan fogytak a tüszők, végül 2 petesejt lett, és mégis itt növekszik egy picurka.)

Magi, hiszen végülis Hajnoca is spontán babás, mégis itt van! Minden jó tanács elkél. Mondjuk itt Szegeden van Brendon, meg még vagy 3 másik, és kész, ebből kell választani.

Till, babaragacs megy!

Rana, boldog szurkálást! És persze drukk!

Mabe, hess rossz álmok!

Mindenkinek pusszancs, Julcsinak duplán. (jajj, mi vár még ránk! :lol: )

Kép
kisbuta

Megjöttünk...
Óriás-Boci köszöni jól van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nőtt, dobog a szíve... anyája 2 napra megnyugodhat :oops: :wink:

Baba
Hajrá lustikák!!!!

Rana
Az a pici levegő megakadályozza az injekció visszacsorgását. (a vénába adott kb. 20 ml levegő a halálos :wink: )
Jó lenne, ha Bocika sokáig élne :wink:

Till
Megértelek! Olyan jó lenne, ha lenne valami bizonyosság :roll: :oops: :wink:
(teszt ET+9-nél :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Petne
Azért kicsit irigyellek :wink:
Vendég

Mabe, hurrá!

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna hírek: Hannának elfolyott a magzatvize, tessék neki drukkolni!!!!

Kép
petne

Kép Julcsi 1 hetes

Kép
petne

Petne, köszi a híreket! :D
Remélem minden simán fog nekik menni. ... Olivér már nagyon kíváncsi a szüleire. :lol: :lol:

Julcsi nagyon szép baba!! Édes ahogy alszik. Bó is sokszor aludt így. Mindenét amit lehetett szétdobott. :lol: :lol: :lol:

Megszokja a változást és belerázódik a mindennapokba. Vele együtt ti is. :D
Ha van valami amiben tudoök segíteni kérdezz nyugodtan, okés?
Ez mindenkire vonatkozik!!! :D

hajnoca
Dunakeszi

Hanna
Drukk!!!!!!

Julcsi nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok! :D

Hanna,
Istenem, de nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Hajrá Kismami, máris Anyuka leszel!!!!! :D :D :D

Petne,
nagyon köszönjük! :P
Julcsika gyönyörűséges!!! :D

Nyulasz,
kösziiii! Zebracsorda jöhet!!! :D

Mindenkinek pusz :P

tillidian

Sziasztok!

Hanna: hajrá!!!!!!!! :lol:

Petne: jajj, annyira gyönyörű a kiscsaj!! :lol:

Mabe: örülök Bocikádnak és az ő kis szívdobbanásainak :lol: a másik bocid meg csak múúúzik rendületlenül, kár, hogy nem hallani :-D

Babim: jó lesz az, szerintem sem kell izgulni, jó munkához idő kell :lol:

Till: szintén Et+9. :wink: (10-es teszttel)

Nyulasz: még mindig nem szorít egyik gatyód sem? :D

Rana: hajrá szurik! :-D a Clexane-t a terhesség alatt is hasba kell?

Engem ma elért a védőnő-és-terhesgondozási láz :lol: kiderült, nem abba a körzetbe tartozom, ahova szerettem volna, de sebaj :D másrészt azon agyalok, mi az a legkésőbbi időpont, mikor a védőnőhöz el kell mennem. Mert lehet, hogy Tapocáról csak a 12. héten "bocsátanak el" :roll: na, majd kiderül :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hanna hír:
16:29kor megszületett Olivér, 55 centivel és 3550 grammal!!Anyukájával együtt jól vannak!

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?