Sziasztok lanyok!
Hogy beindultatok!
Dodo!
Nagyon jok a kepek. Nagyon aranyosak vagyok, es milyen nagyok.
Nocika!
Kitartas a fgaszathoz!!!
Gabi!
Jo nagy poci!
Ibici!
Gyogyulast Vikinek!
Kata!
Orulok, hogy jol vagyok es jol megvagytok! 3.
Betti!
Sirni hagyni. Igazat adok Moninak. Ne hallgass masra, csak magadra. En nem is szoktam nagyon megbeszelni masokkal a gyerekek koruli gondokat pontosan amiatt, hogy mas ne tudjon beleszolni.
Nalunk mind a ket gyerek jo alvo volt, termeszetesen idovel mind a ketto probalkozott a nem alvasnal. Nalunk ha volt siras, ha nem sajat szoba, sajat agy es alvas volt. Mind a kettonel 1x volt eddig lazadas es akkor hagytam sirni kb. 2 percig tartott es vege volt. Azota sem probalkoztak. Ja es nem furdal a lelkiismeret.
Sot Katicanak mar a hajat is leorditottam parszor, mert egy kis igazi hisztis csaj. Ha raszolok valamiert, akkor mindent fodhoz csap, ami a keze ugyebe akard, meg a cumijat is es kozben mergesen uvolt. Na nekem sem kellett tobb, mikor mar az idegeim pattanasig feszultek. Ezert sincs lelkifurdim.
A kezere is racsaptam mar, mert ezerszer kertem, hogy ne piszkalja a hazimozit, de csak azert is teszi, mert figyeli mikor nezem odamegy, elkezdi piszkalni, kiozben nezi, hogyan reagalok. Persze mikor ideg voltam, szoltam neki 1000x, de semmi haszna, meg az Elmo babbal is eljatszottam neki, hogy nem szabad, de semmi. Na akkor jott a kezre csapas. Akkor sirt, mert meglepodott, most mar az sem hatja meg.
Ez van.
Egy bizti sokaig ne hagyd sirni, mert az erolkodes servet okoz es a baba siras kozben erolkodik.
Kitartast!!!!
Nalunk Katica nem akar tegnap ota cicizni. Apa mondja, hogy orulj neki, legalabb leszokik, de en meg szeretnem szoptatni. Most nem tudom mi lesz, mert mas innivalot meg nem adok neki, hogy csak cicizzen. Persze ez sokaig nem lehet, mert kiszarad.
Magi