Hanna! Én megmondtam, hogy 18-án fog születni!!!
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!! ISTEN HOZOTT, OLIVÉR BABA!
Tilli, babaragacs megy, én ET+11-en teszteltem. +++++++++++++++
Baba, tüszőnövelő drukk megy, és én biztos vagyok benne, hogy ha lassabban érnek meg, akkor erősebbek lesznek. ++++++++++++++
Rana, boldog szurkálást!

Tudod, mindent a piciért.
Szezsó, a védőnénihez szakorvosi beutaló kell, majd kapsz nagyon hamarosan, nyugi. Én ma beszéltem az enyémmel telefonon, hosszas nyomozás után sikerült ugyanis kideríteni, hogy a védőnéni itt rendel az utcánk sarkán

Kérdezte, hogy hány hetes vagyok, mondom 9 és fél, erre adott jövő keddre időpontot. (mondjuk elég lehetetlen időpontot adott, délelőtt 11 óra, de remélem, meg tudom oldani.) De legalább kedvesnek tűnt telefonban. Azt hitte, meg vagyok fázva, pedig csak alapból ilyen a hangom, ezen jót derültünk.
Skrisz, neked gratula a 12. héthez. - Nekem a 12. hétig 3x2 utró még kell, és utána 5 napig 3x1 levezetésnek. Már én is várom, hogy vége legyen a duggatásnak. (De hát a babáért mindent!)
Estike! Te is megfiatalodtál? Képzeld, pénteken a bácsi, akitől a házi tejet szoktam venni, megkérdezte tőlem, hogy szénszünet van-e az iskolában, hogy én jöttem a tejért???
Mabe, nyugi paramami. A pici fejlődik, mert élni akar. Meglátod, fog még elég álmatlan éjszakát okozni nektek kamaszkorában, tartogasd arra az energiádat!
Zsu, nagyon izgi, hogy hamarosan kezdetek, kezem-lában keresztben értetek, és meglátod, most sikerülni fog!
Nyulasz, én is akartam kérdezni, hogy még mindig beleférsz-e a nadrágjaidba???
Ja, apa indított egy blogot. Ez most nem a babáról, babonából a babáról nem ír benne, hanem mert a csillagászat éve van, és kiadták a csillagászoknak, hogy írjanak a blogot a mindennapjaikról. Olyan jellegzetesen apás, én nagyon szeretem.
http://csillagnaplo.freeblog.hu/
pusszancs