A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Kedden megyek 10 óra körül a genetikushoz.

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Jó ez a Concord, de én Peg Perego párti vagyok.
Végül az is az egyik oka, hogy nem veszünk újat, mert uyanúgy a Peg Perego tetszett a legjobban, és annak semmi értelme nem volt, hogy vegyünk egy ugyanolyat, mint ami már van.

Csak gyerekülést veszünk, de azt talppal együltt, mert csak úgy igazán biztonságos.

Milyen kavarás van megint a családotokban?

Gabi!

Holnapra szorítok Neked!
Vendég

Cat!
Tudjátok meséltem, hogy unokanővérem szűlt, 2008.12.31-én.
És van valami a kicsivel.
Már egy hete benn vannak a kórházban.
És az emberek pletykálnak, falun.
Mi érdeklődnénk felőle, hogy van? Mikor jöhetnek haza.
És minket támadnak.
Akik semmit sem tudunk róluk.
És elegem van ebből.
Amikor én feküdtem a vérzés miatt, akkor is beszéltek mindent az emberek, hogy kórhában vagyok, hogy elköltöztem stb..
Mégsem mást bántottam érte.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi!
Nagyon szorítok én is neked.

Én már nagyon izgulok, az én eredményeimért is. :oops:

picimami

Pici!

Ilyen a falu, ezen nem lehet változtatni. Ne foglalkozz vele!
Az emberekbe pedig néha sok rosszindulat szorul. Vagy inkább irígység?
Vendég

Köszi lányok már holnap okosabb leszek hogy mikor van a nagy nap :wink: :wink:

Picimami!
Ne izgasd magad :!: Csak nyugi :wink:

Kép
Kép
minimano74

Köszi lányok.
Én igyekszem, de nem egyszerű.

Gondolom, csak úgy a semmiért, nem tartanak benn senkit egy hete már a kórházban.
Aggódunk, és velünk ellenségesek.

picimami

Tudtok valamit, Zsuzskáról? Andyról? Arwenről? Ibiciről?

picimami

Pici!

Lehet, hogy nem tudják mi a baj. Vagy vannak olyan vizsgálatok, aminek az eredményére töbet kell várni. Vagy megfigyelik, és jobb, ha több adatuk van. Vagy már tudják mit kell csinálni, csak még várni kell, hogy legyen hozzá hely...
Annyi minden lehetséges. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Vendég

Szerintem Andy tanul a vizsgára, és nincs ideje.
Arwen nélkülünk próbál meg babásodni, hátha nagyobb sikere lesz. És a költözés óta nem jelentkezett.
Zsuzskának ebben a hónapan lesz az első inszem, de karácsony óta nem írt a Babanetre.
Vendég

Picike bocsika nem vagyunk egyformák nekem spec nem tettszik ez a concord babkocsi és nézted hogy csak 6 hónapos kortól használható??? csak a hordozóval együtt tudod eleitől fogva használni de hogy mindig a hordozóban legyen a baba?? te tudod ez csak az én véleményem nem akarlak megbántani tudod hogy szeretlek :D:D
a falubeliekkel meg ne tőrödj ilyen a kisközösség pletykásak rosszindulatuak biztosan megvan az oka hiogy benttartják őket akórházban nem kell mindig a legrosszabbra gondolni :) nyugika :)

andy tanul beszéltem vele valamelyik nap majd jön ha vizsgázott :) de jól vannak

nika70
Salgótarján

Nemlajos is puszil mindenkit.
Hiányzunk neki.
Vannak problémák a lakással, de egyébként jó.

Nika!

A mózessel használható újszülöttkortól is Concord.
A Peg Peregok nagy része is ilyen. (Miénk is.)
Vendég

Nika!
Nem bántottál meg, de van hozzá mózes is!!
Három részes.

Nem gondolok a legrosszabbra, csak anyu a keresztanyja és lelkibeteg szegény teljesen.

picimami

Pici!

Tudom, hogy nem könnyű a helyzet, hiszen az a legnehezebb, ha egy ilyen pici baba beteg. És a várakozás a legrosszabb.

Amikor az unokahúgommal oltak gondok, én is aggódtam. Szerencsére náluk viszonylag gyorsan megoldódott, és úgy néz ki, már semmi nem gond nem lesz vele.

Gondoljatok Ti is erre, és akkor talán könnyebb lesz. Pozitív gondolkodás most is nagyon fontos.

Concord babakocsi:
Gondold végig azt is, hogy ha a sportrészt hátradöntöd, akkor a baba akkor sem tudegyenesen feküdni, mert a lábahajlított állapotban lesz, és az nem biztos, hogy kényelmes.
Nem tudom érted-e mire gondolok...
Vendég

Viszont a gyerekülés biztonságos az ADAC szerint, és az nagyon fontos szerintem.
Vendég

Pici ok a mózeskosárralmár jobb a dolog :):):)de nekem nem azért nem tettszik :) de neked kell hogy tettszen :D:D:D:D meg őszintén én nemköltenék ennyit egy babakocsiért két évre használva :) de ez csak az én anyagi helyzetem miatt van de lehet ha sok pénzem lenne akkor sem költenék 100 ezret egy babakocsira

bocsika csak annyira lehúzós ágazat ez a baba-mama dolog nekem is sokminden tettszik meg reklám meg stb de egyik másik annyira feleslegesen riogatják a mamákat hogy megveszik nem mindenre gondolom de én pl beszari voltam a bölcsőhalál miatt de mégsem költöttem rá :(:( és mindenkit csak panaszkodni hallottam hogy állandóan tévesen beriasztott és sok ismerősöm inkább nem is használta de mondjuk nem mondom ha veszélyeztett kategóriába tartozott volna Gege akkor talán meggondoltam volna de tudjátok én msáként gondolkodom az ilyen dolgokról

nika70
Salgótarján

Nika!

100 ezerért ma már nem is nagyon kapsz jó minőségű babakocsit mózessel és hordozóval együtt.
Mi például ezért sem veszünk. Hiszen amit 3 éve 150-ért vettünk, az most 170. És nincs szükség újra, mert a régi is jó, még két gyerek után is.
AZ olcsóbbak pedig általában egy gyereket sem bírnak ki, és a végén az ember ugyanannyit költ...

De a hordozóját például fejlesztették és biztonságosabbá tették már, így azt megvesszük az újat. Nekem ez nagyon fontos, hiszen gyakran megyünk kocsival, szeptemberre tervezzük a hotvátországi nyaralást is, és így nyugodtabb vagyok.
Vendég

Ami még furcsa volt, a Brendonban tudom legolcsóbban megvenni a hordozót. Nem gondoltam volna. És ott ugye még kapok pontokat is törzsvásárlói kártyámra, amit majd a mérleg vásárlásakor használok fel. (Az is ott a legolcsóbb...)
Vendég

Hát nem tudom igaz nekünk nincs kocsink és nem is közlekedünk azzalés a mi kocsink 35 ezer volt és semmi baja egyetlen problémája hogy nekem nehéz de megoldjuk mindig és már nem is nagyon használjuk de mégmindig nagyon jó állapotban van :)

de mintmondom én másként gondolom ezt :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Szia Mindenki!!!!

Szombaton megvolt az utolsó vizsgám is, szóval most már többször leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Gratula a pindurhoz, nagyon ééééééééééédi :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi, Pici!
Drukk az eredményekhez!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

De jó, hogy Te is vagy újra!
Mi van Veled?
Már nagyon hiányoltunk!
Vendég

Otthon még mindig nincs netem.
A viszgáimmal végeztem, most két hét pihi a következő félév előtt :lol: :lol: :lol: És nyugodtan készülök az inszemre. Majd pénteken megyek uhu-ra és akkor mondja meg a doki, hogy mikor repesztünk. Aztán, hogy mikor lesz sz inszem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ti is hiányoztatok nekem!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Marci babával minden rendben van??
MEg sem kísérlem a visszaolvasást.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Marci egészséges, eltűnt a cysta a fejéből. Legalábbis a legutóbb már nem látott semmit a doki, de rosszabb minőségű gépen nézte.

Viszont minimum két héttel nagyobb a koránál.
A szív UH-on is minden rendben volt, tehát amiatt sem kell izgulnunk.

Én már várom, hogy megszülessen, és úgy érzem 3 héttel előbb jön. Tehát már március végén babázni fogunk. :D

Szerintem Nektek az inszem sikerülni fog, és hamarosan még egy kismamát üdvözölhetünk a csapatban. Kell is már valaki Asiye helyett, mert ő már babázik. :D
Vendég

Cat!

Nagyon szorítok, hogy minden rendben is legyen Veletek!!!!!
Szóval korábban jön majd???? Nagyon kíváncsi leszek.

NAgyon bízom az első inszem sikerében. A dokim szerint is jók az esélyeim. Majd iderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó hogy előkerültél :wink: :wink: :wink: :wink:
Neked is megy a drukk ezerrel :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

zsuzsu: de jó hogy ismét küöztünk vagy és mennek a drukkok az inszem miatt most sikerülnie kell :):):)

nika70
Salgótarján

Köszi csajok, aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

Négy hét múlva hátha csatlakozhatok én is a kismamik közé :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Ti elköltöztetek már?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu: de jó, hogy jöttél. Hiányoztál ám :) Az inszem pedig sikerülni fog:)

Nemlajos mindenkit puszil. Délben ma voltunk náluk. Végre eljutottam hozzá. A függönyöket vittük el. Nagyon szép helyen vettek lakást. Igazán hangulatos és szép környék. A lakás is szép bár sok munkája van még. De már egészen jól berendezkedtek. Szóval lassan nem lesz más dolga mint babanetezni:)

Pici: Nem szabad senkivel sem foglalkozni. Ne vedd a lelkedre.

Kép
csucsu05

Gabi!
Ti hogy álltok a költözéssel?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
De jó, hogy újra itt vagy köztünk.
Sokat gondoltam Rád.
Nagyon hiányoztál ám!!
Szorítok nektek. Az inszem biztosan sikerülni fog.

Csajok, én nem vagyok jól.
Pedig ágyban voltam egész nap.
Csak ebédelni mentem el az öcsémmel.
És volt egy pici barna cucc :cry: :cry: :cry:
Aggódom nagyon.
Orvoshoz, csak szerdán tudok menni.
Remélem minden rendben van a picurkámmal.

Így el is dőlt a sorsom.
Nem megyek vissza dolgozni.
Nem bírnám. Kell a pihenés.

picimami

Még nem fixáltuk le a babakocsit, jelenleg ez a kettő ami számításba jöhet.
És nem egy gyerekre tervezzük mi sem.
És 150-170 alatt nem igazán tudok venni.
Én meg sokat fogom használni. Az tuti.

picimami

Picike!
Akkor tessék pihenni, pihenni, végig!!!!!
Nagyon viagyázz magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Kevés barnázás nekem is gyakran előfordult. Ha valóban kevés, akkor ne aggódj.
Ilyenkor fel van puhulva a méhszáj, és könyen megsérülhet.

Ha több lenne, vagy élénkpiros vérzés, akkor vizont rögtön orvos. De szerintem elég lesz szerdán is.

Nyugodj meg és pihenj!
Vendég

zsu: mivel nem olvastál vissza nem tudhatod :D:D:d nemköltöztünk el apának van munkája és elég jól fizet így egy ideig nemkeresne ott sem többet ezért nemadtunk fel mindent itt minden a számban van ott meg azért lássuk be falu minden távolságra van én pest után költöztem ide ezt is nehéz volt megszokni hogy nem 5 percenként indul a busz és hétvégén kihal a város de megszoktam most ennél lejjebb adni inkáb nem :):):):

picike nyugi nincs semmi baj :):):)

nika70
Salgótarján

picike tudod hogy nem bántani akarok mindenkit ezzel de én 150 ezret akkor sem adnék ki egy babakocsiért ha sliktolva állnának a 20 ezresek a szekrényemben lehet kicsinyes vagyok stb de ez már csak üzlet az eladó cégeknek

nika70
Salgótarján

Nika!
Örülök, hogy apának lett jó munkája!!!!!!
És a esóprojekt hogy halad????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

áá sehogy :(

bár beszéltem andikával a multkor és azt mondta addig nem lehet babám amíg el nem küldöm anyukámat oda ahol lennie kéne na most megcsináltam amit mondott andika ezután mondta is hogy anyu elment de már arra nem vcolt ideje hogy dobjon kártyát majd gondolom ha ráér megnézi de azt mondta most már nincs akadály jöhet a baba én meg nem köstzönök rá andikára mert lehet nem ér rá csak be van kapcsolva valamiért a gép stb

nika70
Salgótarján

Nika!
És oroson nem gondolkodtál el még?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok

Mi is megvagyunk csak most tanulnom kell,2 nap oktatás,szerdán vizsga...

Nem vészes,csak mire hazaérek és a gyerkőcce átnézem a leckét,szivem szerint aludnék,de muszáj lesz tanulni,hogy jó ok.legyen minden szerdán.

Asiye gyönyörű a kislányod gratulálok!!!!!
Zsuzska szoritok Neked is.

Picike pihenj,ne a melóra gondolj...

Gabi szurkolok,hogy neked se legyen gond a genetikán.

Tegnap én is átnéztem a naptárt és úgy döntöttem nem dolgozom febr.23-ig.Addig szerettem volna,de most úgy érzem napról napra nő bennem ez a leányzó és fáradt vagyok.Még 3 hetet megyek és vége....
Hétfőn kell mennem a dokibácsihoz,vele is beszélek,hogy ő mit mond...

Babakocsi:mi is tegnap válogattunk,nem tudtuk dönteni,de én is sajnálok rá ennyi pénzt kiadni :oops:

Remélem mindenki jól van... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ma elég húzós napoim volt és a holnapi semigérkezik jobbnak.
Voltam diabétesz rendelésen, sajna nekem is in zulinozni kell magam.Eddig csak reggeli előtt.Ma ebéd és vacsi után is néztem cukrot az egyik 5,9 a másik 6,5 lett. Ezek jobbak mint a kórházban.

Holnap megyek szemészetre majd délután pedig a nőgyógyihoz.

Zsu:örülök,hogy jelentkeztél.Mennek a adrukkok az inszemre.Összejön a baba hidd el.

Törpiri:jól tetted,hogy átgondoltad a munkát.Jobb lesz neked otthon. Mit tanulsz?
Vendég

zsu: nem gondolkodunk orvosban ha lesz tesó spontán akkor jó ha nem akkor így is örülünk hiába mondják hogy ingyen van meg stb akár az inszem is de amit szedni kel gyógyit az nem két fillér :)

még esetleg a gynevacot talán kiprobálnám de majd ha megyek rákszűrésre akkor megkérdezem a dokit de még rá kell vennem magam mióta megszületett Gege nem voltam nődokinál igaz előtte sem naygon :) :oops:

sziszi: sajnálom az inzulint de talán elmúlik ha megszűlsz

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Már dec. közepe óta nem lakunk ott, elköltöztünk :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Apával tudtatok beszélgetni :roll: :wink: rendben minden, vagy ugyanugy vagytok :roll:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggel Mindenkinek!

Pihenek nagyon sokat.
És tényleg csak egy csepp volt az egész.
Igaz eléggé feszült voltam tegnap.
Lehet ez is okozhatta.
De jól van a kicsi, egész este erősen dobogott a szivecskéje.

Nika!
Én megértelek téged is.
Hidd el én is sajnálom rá, de nem tudok mást tenni.
Hosszú évek alatt, nagyon sokat dolgoztunk, és megtehetem, mégha számotokra ez pocsékolásnak is tűnik.
Bébi hordozó mindeképpen kell, akkor már jó, ha a babakocsira is rögzíthetem. Illetve mózes kosár részt is kihasználnom, és a sport kocsi részét is.
Párom ragaszkodik hozzá, hogy a legjobbat vegyük meg neki, pedig ő sem szórja a pénzt.
De itt fő a biztonság, és az hogy később, ha második gyerekünknek is használható legyen.
Illetve öcséméknek is jó lesz, vagy eladom majd.

Mi az esküvőn spórolunk meg pénzt, én nem akarok nagy felhajtást, lesz egy szép szolíd, szűk családi körben.

picimami

Törpiri!
Mesélj milyen volt galyatetőn?
Tetszett?
Jól éreztétek magatokat?
Te milyen babakocsit néztél ki?

Gabi!
Én már úgy izgulok az eredményeim miatt.
Anyukám jön el majd velem.
Ő sokat járt oda, húgom miatt, anno.

Sissi!
Sajnálom, az inzulint, hogy neked is szükséged van rá.
Lányok ha tehetném segítenék nektek, és kiegyenlíteném.. nekem olyan alacsony.

picimami

pici persze teljesen megértelek és igazad is van nemakartam én ebből bántást én csak avéleményemet mondtam el és remélem nem is bántottalak meg vele nem vagyunk egyformák és ez a jó hogy ennyi szemszögből látjuk a dolgokat és nem veszekszünk ezért imádlak benneteket és szeretek idejárni hozzátok :):):):):):)

én most fűzöm apát hogy menjünk már el egy rövid hétvégére gyerek nélkül :oops: :oops: kicsit kikapcsolódni amióta Gabit ismerem és ez már lassan 5 éve mi még nem voltunk sehol sem írd és mond sehol sem együtt se kicsit se sokat pihenni valahol kikapcsolódni és kezdek kicsit befordulni :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?