A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Húha de fellendült a topik, mint a régi szép időkben. Azt sajnálom csak, hogy nem tudok visszaolvasni, de ahogy látom jó páran akcióztok ezerrel.

Bodzika drukkolok mindjárt itt a csütörtök! :-)

Velünk minden rendben a babák kommandóznak ezerrel Viktor mindenre felkapaszkodik, bár még csak térdel. De már el kell pakolni mindent, hogy minél kevesebb baleset történjen.

Most szerencsére a déli pihi van, így be tudtam kukkantani.

Kitartás mindenkinek.

BBEtti ha tudsz képet kérünk! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ercsikati nekem volt 6 inszemem, de persze hogy elkeseredtem mindegyik után, de mindíg fell kell álni, és menni tovább, hisz apánk tényleg mindenkinek babát csinál a végén.

Egyébként volt itt olyan, akinek inszemmel ikrei lettek! :-)

Ági28

Kata
Persze, simán sikerülhet az inszem is, hiszen sokaknak elég az is. Kiváncsi leszek mit mond majd a Dévai és mik leszenek az eredményeid. A nőgyogyid tanácsolta, hgoy lépjetek tovább egy intézetbe?
Vendég

Szia Ági!

Nemsokára egy évesek az Ikreid ,ugye?
Kiváncsi lennék, mennyit pihentél az egy év alatt.
Tényleg Te tudtad szoptatni Őket? Hogy megy ez 3 babánál?

Hú Bodza, tényleg mi lehet veletek?????
miciona

Köszönöm a bíztatást! Egyenlőre még bizakodó vagyok, de nagyon félek, hogy mi fog történni az első alkalommal! :oops:
Mi már lassan 14 hónapja rajta vagyunk ezen a baba dolgon, és a nődokim, aki egyébként jóban van Dévaival, ő tanácsolta, hogy keressük fel, hivatkozzam rá, és ő tuti megtalálja a baj okát! Vagyis, hogy miért nem jön össze ez a dolog! Próféta szóljon belőle! :P :P :lol:
A ciklusaim teljesen normálisak, van peteérésem, és az elmúlt 10 évben 30 napra megjön szinte mindig. Van amikor 31 napra, de ez a ritkább. Ezért reménykedem benne, hogy egy átfújás vagy egy/pár inszem segíteni fog rajtam!
Hallottam, mondta a dokim, hogy nagyon rendes és figyelmes doki, és azon van, hogy tényleg mindenkinek a végén ott legyen a babóka! Remélem velem sem tesz kivételt! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Ági!
Neked hogy sikerült a 3 baba? Elmeséled nekem? Bár lehet már leírtad és lehet, hogy itt, de én sajna lemaradtam! :( :( De viszont nagyon-nagyon érdekelne! :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Ági
Biztos strapás lehet 3 kicsivel. 3 lett beültetve és megmaradt mind a 3? A nagyobb remény miatt kérnék vissza 3 már én is, de vhogy mégse merek :roll: :?

Kata
Nekem a nődokim csinálta meg az átjárhatóságit, és mivel nem volt gond, igy 3-szor végig csináltuk, hogy injekció és uh, aztán próbálkozás otthon. Aztán a 3 után mondta, ghoy nem akarja húzni az időnket, lépjünk inkább tovább.
A lényeg, hgoy már biztos kezekbe leszel :wink:
Vendég

Hát tényleg nem sokat pihentem, de szerintem az első időszak volt a legnehezebb, amikor 3 óránként ettek.
Sajnos én nem tudtam szoptatni, sőt tejem is alig volt, de ezt mondthatom szerencsének is, mert így azért jóval gyorsabb volt az etetés.

Szóval én Dévai előtt már jártam egy pár dokinál, akik vizsgálgattak, de sajnos semmi binbit nem találtak, aztán ismerősöktől hallottam Dévairól, és bejelentkeztem. Mivel a párom is és én is okék vagyunk, így előszőr az inszem jött, abbol is 6, ami ugfye fél év alatt lecsengett volna, de kétszer előfordult cisztám is, ami miatt nki kellett hagyni egy egy hónapot. Aztán jött a lombik, az első lombiknál két blasztocisztát kaptam vissza, de sajnos meg sem tapadtak, aztán a második lombiknál egy babát klaptunk vissza, aki meg is tapadt, de sajnos a 7. héten elhalt, és rá fél évre jött a 3. lombik aminek az eredményei itt nyüzsögnek körülöttünk. Szóval ez röviden. Egyébként kb 8 évig próbálkoztunk.

Ági28

Hát igen nem unatkozom. Én is gondolkodtam a három embrión, de hát most dobjanak ki egyet. Az egyikük meg is lett AHA-zva, mert mondtam, hogy többet nem merek bevállalni. :-)

Ági28

Olvastam még a legelső hozzászólások között, hgoy volt olyan, hogy már indult volna a 3. nap beültire és akkor hívták, hgoy ne menjen, mert szépek és inkább elviszik 5 napig. Mik a tapasztalaitok, hogy általában elviszik blaszóig a Dévaiban?
Vendég

Ági
Értem és igazad van. Nekünk eddig mindig kettő lett vissza, pedig a múltkori próbánál 3 lett jó, de nem mertük bevállalni. Nekünk ez már a tesóproject és 4 azért sok lenne. Ikrekkel még igy is lehetnek 3-an :lol:
Vendég

Csak akkor, ha te kérted. Leszívás előtt ki kell tölteni egy lapot, amin be kell jelölni, hogy mit tegyenek a petesejtekkel. Én álltalában a D+ módszert választottam, ami a blasztókhoz eljutást jelenti.

Ági28

Igen gondolom, hogy nagyon meg kell gondolni, de nekünk ők még az elők és így könnyebben vállalja be az ember a dolgokat. Meg hát annyi kudarc után nem is gondoltunk arra, hogy három lesz. :-)

Ági28

Ági!
Kicsit irigyellek, kicsit nem!
Kemény 8 év állhatott mögöttetek!
Kicsit meg irigyellek, hogy már 3 manó van körületted! Bár tudom, ez sem lehet fenékig tejfel! :) De szerintem há rájuk nézel elfelejtesz minden "rosszat"! Igazam van?!
Én még csak az elején vagyok ennek a tortúrának, de már alig várom, hogy elkezdődjön, és kiderülön mi is a "hiba" és hogy minél előbb orvosolják ezt!
Nagyon várom a 27-ét, bár tartok is tőle, hogy vajon mi fog történni ott velem az első alkalommal!? :shock: :shock:

Kép

KépKép
ercsikati

Ági
És mi van, ha a D+ kérem és nem jutnak el addig? Akkor szólnak inkább, hgoy menjek a 3. nap? Persze majd megtudok mindent, csak kiváncsi vagyok és türelmetlen :oops: :lol:
Vendég

Persze a D+ módszert csakk kettőnél több embriónál alkalmazzák. És különben is minden nap telefonálnod kell, hogy hogy is álltok. :-) Vagyis a pöttömök!

Igen elég hosszú évek, de a Dévais évek voltak a legjobbak. Hiányzik is kissé. A reggeli didergés az intézet előtt, a jó fej emberek, a Doki, az aszisztensek, meg minden. Lehet, hogy ez most hülyeén hangzik, de tényleg így van. :-)

Ági28

Kati igen igazad van, ha rájuk nézek minden rosszat elfelejtek, bár vannak rossz napjaim, de semmivel sem cserélném el a reggeleket, mikor bemegyünk apával a manókhoz, és ránkmosolyognak.
És szerencsénk is van velük, mert tényleg nincs velük sok gond. Bár ahogy hallom az egyikük épp most rongál valamit.

Ági28

Bár már én is azt leshetném, hogy vajon mit csinálnak! :)
De hát mindennek eljön az ideje!
Várom már a 27-ét. Leginkább azért lesz vicces, mert 9-kor meg megyek a testvéremmel szülni! Már van egy babó, most jön a 2. aki szintén kisfiú lesz! Nagyon várják már!

Kép

KépKép
ercsikati

Már így tudod, hogy 9.-kor mentek szülni?, Vagy császár lesz??

Na kicsit lelépek, mert szerintem éhes a Viktorka, mert nagyon nagyvajog. De még bekukkolok.

Ági28

Igen időzített császár lesz. alig várom már!
Majd ha sikerül teszek fel képet amin én vagyok meg Mikey - vagyis Miklós - de mi Mikey-zzuk! :)

Ha tudsz küldj te is képet a Manókákról! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kép Mikey-val
Kép Ismét

ÁGI! Azt hiszem sikerülni fog! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Tuti, hogy sikerülni fog.
Ha érdekelnek a manók nézd meg őket a www.koosikrek.dy.hu oldalon.

Na most megyek, mert jött anyukám, és megyünk sétálni.

Puszika

Ági28

Ági!

Nagyon édesek a Manók! Milyen súllyal születtek? Nagy pocid volt?
Én annyira bizakodó vagyok, meghát nagyon sokan mondjátok, hogy jó kezekbe kerülök, hogy csak bízom benne, hogy jó helyen járok ahhoz, hogy kisbabám legyen! :)
Jó sétát, mert az idő klassz hozzá! És holnapra 8'C-ot mondanak!
Remélem azért eső nem fog esni! :roll: ÚÚÚÚTÁLOM!!!

Kép

KépKép
ercsikati

Bodza!
Gondolok ám rád! Remélem minden rendben van!
Vigyázz magatokra! :D :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Én még új vagyok itt.
Az elmúlt 3 órában olvasgattam az üziket, és olyan fantasztikus, hogy van ez a fórum. :D
Mi most kezdjük majd a hormonkezelést, ahogy megjön, valmikor február elején. Már minden vizsgálaton túl vagyunk, mindkettőnknél vannak problémák (PCOS, Endomet. férjemnél 1M spermaszám stb.) szóval ICSI lesz biztosan.
Nekem nagyon szimpi Apánk, bár amikor először voltunk nála a férjemmel ősszel, akkor annyira ideges voltam, hogy folyamatosan poénkodott, én meg ott ültem mint egy tök és nem is értettem hogy ez egy ugratás. Az volt ugyanis, hogy nekem a magán nődokim (aki állítólag, még a tanára volt Apánknak) megcsinált minden vizsgálatot előre. Sokkoló volt, mert a vérvételnél 60e Ft-t kellett fizetnem. Aztán az összes eredménnyel megérkeztem Apánkhoz, aki azt mondta, hogy ezt a barátnőmről másoltam. Mert, hogy nem volt rajta se pecsét se aláírás.
Én persze mint egy hülye, nem értettem és el kezdtem értetlenkedni, hogy mit másoltam, milyen barátnőmtől stb. aztán persze leesett hogy poén volt , amikor láttam hogy a férjem meg a Dévai fetreng a röhögéstől. Így utólag vicces volt:)))
Szóval ha befogadtok, akkor szívesen lennék a „családotok” tagja.:)
Nagyon egyedül vagyok, már nem dolgozom, sajnos november annyit jártam orvoshoz, hogy el kellett mondanom a főnökömnek a dolgot. Ő elvileg jól fogadta, de gyakorlatilag a válság miatt akkora leépítés volt nálunk, hogy azt mondta, hogy csak akkor tudok maradni, ha elvállalok egy olyan projektet, amit 2006-2007-ben is csináltam és így napota 14-16 órát kellene dolgoznom.
A válasz könnyű volt.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, ráérek....
Sok puszi mindenkinek!!!
Reni
rencsi79

Szia Reni!

Üdv. a csapatban!
Még én is új vagyok, de ne aggódj, a kérdéseidet tedd csak fel nyugodtan, mindig van aki segít! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata, Ágica, Szimba, Janaka, Moncsiga, Miciona!
De édesek vagytok!!!!!!!!! :D :D :D
Annyira jólesik, hogy drukkoltok!!!! Köszönöm szépen!!!
Még 2:1 :D
Képzeljétek, voltunk ma CTG-n a Jánosban és azt mondta a védőnéni, hogy a 7végén, 1,5nap alatt, 25baba született náluk!!!!! Elképesztő, nem? :lol: Jó kis zene-bona lehetett ott. :wink:

Moncsika! ++++++++++++++ :D
Valahogy el kellene juttatnom a csomagocskát Neked az Intézetbe szerdáig. Hánykor mész?

Kata! Annyira édes, huncut és gyönyörű a gyerkőc!!!!!!! Na, persze, látom, volt kitől örökölni, gondolom, a Tesód is hasonlóan "csúnya", így könnyű. ;-)

SzimbaCsalád!++++++++++++++++ :D

Kép
bodza2005

Édes Bodzám!
Most akartam sms-ben érdeklődni, hogy vagy....
Sokat-sokat gondolok Rátok!+++++++++++++Nektek is!

Szerdán is reggel megyek 7.30-ra, de ma is csak 10 után végeztem...

Köszönöm a drukkokat! sajnos a 9 induló versenyzőből 2 teljesen feladta a küzdelmet, Már csak 7 van, abból is 6 akik az élen állnak. Ők 12Xakárhányasok, a kis hetedik csak 8as. Apánk tolt ma egy kicsit a Gonal adagomon, hátha használ... (Ja, a "lusta" balban megvan mind az 5, és szép egyformára följöttek. Elképesztő!!!! Mit nem adtam volna ezért az inszemekkor...) :shock:

Kicsi nyomizik a hasam, érzem a petefészkeim...gyorsan megeszek egy fél kecskét, nehogy baj legyen!

A Nyírőben nem kell fizetni a hormonlaborért (már nem tudom, ki kérdezte), máshol viszont keményen!

Ja! Megkaptuk a férjem Hiv és egyéb eredményeit is, úgyhogy már semmi sem állhat az utunkba!

Rencsi! gyere bátran, meglátod, jó lesz itt neked! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimbáék! Voltatok ma???
Próbáltam találgatni, melyik pár lehettek Ti.
Aztán azon nevetgéltünk a férjemmel, hogy engem arról lehet megismerni, hogy félóránként járok pisilni. :oops: Rám így hat a drukk... :D
NO? Emlékszik valaki egy csajra, aki folyton a retyire járt?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok,
a barátnőm is most hétvégén szült a Jánosban. Mondta, hogy eszméletlen sokan voltak. Ő az alternatív szülőszobát választotta, az végig üres volt, állítólag 5%-os a kihasználtsága. Ez szerintem meglepő.
Köszi Moncsi és Kati arik vagytok!
Mitől függ, hogy hova ad beutalót Apánk a hormonvizsgálatra, mert ha jól értem ha János akkor egy vagyon, ha Nyírő akkor nem kell fizetni.

Moncsi:
Ki a baba a képen? Eszméletlen édes:)))

Reni
rencsi79

Rencsi! Apánk egyenbeutalót ad, Te döntöd el, hová mész vele. (még az adataidat is magadnak kell ráírnod:))Szerintem a Nyírőbe menj. Gyorsak és ingyen van, és átküldik az eredményt a klinikára.

Ő a keresztlányom, Bogi. Ez a legelvetemültebb vigyora. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata
27 ripsz-ropsz itt van már :lol:

Reni
Üdv itt, igaz én is új vagyok :lol: Ha holnap jó híreket kapunk, akkor még lehet talizunk is februárban :lol: Egyébként én is itthon, szóval gyere napközben is, mert teszek-veszek itthon, de mindig belesek közben :lol:
Nekünk ráírta Apánk a beutaló hátuljára, hogy melyikkel hova menjünk, és a hormonossal minket a Nyírőbe küldött.

Bodza
Köszi a gyűjteményt, most csak futtában olvastam el, de holnap átrágom majd magam rajta. Hú már csak két nap, remélem sikerül a csütörtöki időzítés :wink: Aztán tudod csak ügyin és no para :wink:

Na megyek, mert hulla vagyok és reggel kelés az ovi miatt.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Bodza!
Folyamatosan gondolunk Rátok!

Janaka!
Köszönöm a dicséretet. Az utolsó előtti és az utolsónál kaptam progiszurit.

Miciona!
Ne hagyd abba a Bromót szerintem! Nem tudom melyik péntekről van szó, de tudok Neked adni, írj priviben, ha aktuális még.

Szimbáék!
Mi volt ma?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csajok! Hajnal óta mosok és jár az agyam, mit kellene még intézni, tenni ma, mit felejtek el... :oops: :D A Zuram is felkelt szolidaritásból, de mondtam, h legalább Ő aludjon még.

Moncsi! Elküldöm ma futárral a dolgokat, hogy megkapd holnap reggel az Intézetben, mert napokon belül szükséged lesz rá. Ha feladom, nem ér oda szerintem. A kabalát is szeretném, ha már Veled lenne a leszíváskor!!!! Más: Nem a létszám számít!!!!!!!! De komolyan!!! Ez így teljesen jó lesz, meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Szia Rencsike!!! :D

Janaka! Igenis! Értettem! :wink:

Albika! Köszönjük!!! :D

Kép
bodza2005

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma ismét pozitív vagyok, lehet azért mert egyre közeledik az a bizonyos időpont! (27-e)

Janaka!
Tényleg ripsz-ropsz itt van az időpont, és én egyre jobban izgulok! Nem tudom, hogy ez egészséges, vagy már beteges!? :P :P :oops:

Moncsiga!
Ez akkor azt jelenti, hogy a beutalót amit ad én döntöm el, hogy hová megyek? Az jó, mert akkor én is a Nyírőbe megyek, ha lehet, és ha ott tényleg ingyen van! De előtte még úgyis "jövök" és érdeklődöm majd, hogy mivel hová menjek!

Bodza!
Aludj! Hiszen most még lehet, hogy tudsz, de ha meglesz Eszti akkor már nem bizti, hogy fogsz tudni aludni! Nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok, és szorítok NAGYON!

Reni!
Ti mikor mentek Apánkhoz? Mert úgy vettem ki a szavaidből, hogy neked is most lesz az első alkalom, vagy tévedek? :oops:
Puszi mindenkinek!

Remélem sikerült átadnom egy kis pozitív energiát MINDENKINEK!!!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Sztem természetes az izgalom, én is para voltam :lol: Sőt másodszor mikor vittünk eredményeket is, az ölemben volt és mikor hívott minket Apánk, akkor simán felkeltem a székből és mentem be, észre se vettem, hogy leesett az ölemből minden, csak hallottam, ghoy mondja Apánk, hgoy milyen jó egy férfi a háznál (amikor felvette a földről) és nevet a férjemmel. Fogalmam nem volt, hgoy mire mondja, aztán már a kocsiban hazafelé világosított fel a férjem :oops: :lol: De nem volt gáz :lol: Holnap már nyugiban megyek, azon fogok csak izgulni, hgoy kezdhetünk-e.

Bodza
Aranyos ez a nagy készülődésed már :wink: Jó lenne már holnap ilyenkor lenni és tudni, hgoy mi van :lol: Szorítok nagyon :!: :!: :!:

Látom ég alszik vagy dolizik mindenki - megyek én is mosogatni :lol:
Vendég

Én is dolgozom, de azért néha-néha betekintek, mert kíváncsi vagyok, mi van a "sorstársakkal"! :):):D:D

Janaka! Holnap mikorra mész?! Egyébként amikor elöször mentetek volt csúszás, vagy a megbeszélt időben be is tudtatok menni? Remélem nekem is szimpatikus lesz, csak parázok, hogy miket fog kérdezni, meg ilyenek! Már a dokimat tegnap felhívtam, hogy mikor voltam utoljára rákszűrésen, és a méhszájsebemet mikor fagyasztotta le! Hát ennyi infóm már van! Mondjuk másért nagyon nem is voltam dokinál! :)

Szép napot mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Elsőre fél 4-re mentünk és már 4-re végeztünk is. Ez alatt volt az uh, férjemnek sperma és megbeszélés. Flottul megy ott minden. Nincs papírod a rákszűrésről? Mert az fogja kérni, nem elég, ghyo mikor volt.
Második alkalommal kicsit többet kellett várni, de nem volt vészes, mert érthető, ghoy nem lehet percere pontosan beütemezni mindnekit.
Vendég

Janaka!
Nincs papírom, de már nem is aktuális mert 2008. februárban voltam utoljára, tehát most lett volna amúgy is aktuális, szóval teljesen mindegy! :(
Nekünk már van sperma eredményünk, remélem azt elfogadja, mert az 2008. szeptemberi, remélem ezzel már nem kell vacakolnunk! Minden a legnagyobb rendben ott! :D:)
Milyen vizsgálatokra küldött el, és hová mentetek?
És holnap mi lesz a progi Apánknál? Hányra mentek?[/b]

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.nem tudom hogy emlékszik még rám valaki de lene egy kérdésem a barátnőm nevébe.
5 lombikon van tul Káli intézetbe és most Devai -hoz akar meni nem tud valaki hogy csak a lombik kell fizetni telyes áron vagy a győgyszereket is ????Előre is kőszőnőm Lavy
lavy

Kata
Akkor a rákszűrés már tényleg tárgytalan. A sperma eredményt nem tudom meddig fogadja el - fél év? 1 év? A lányok biztos tudják.
Kellett mellkasröntgen, vérvétel rubeolára(János), toxoplazmára(János), vércsop.meghatározásra(Ny) és hormonok(Ny), clamídia vizsgálat(Apánk), rákszűrés(Apánk), belgyógyászatról papír az altatáshoz(itt nálunk a kórházban) és apának andrológia(Apánk), HIV és hepa(itthoni kórház). Azt hiszem ennyi volt.
Holnap vinnünk kell az eredmnéyeink és megbeszéljük kezdehtünk-e. A hormonos eredményeim nem láttam, mert az átküldik a Nyirőből. Gondolom azok nem a legjobbak, de remélem azért kezdhetünk.
Most szaladok 10:10-re a házidokihoz, aztán jövök :lol:
Vendég

Sziasztok,

Albi: nagyon aranyos vagy!!!
köszönöm a segítséget, de szerintem megpróbálom amit vki
javasolt, hogy van egy kedves patikus a környéken, hátha belemegy, hogy hétfőn adom oda neki a receptet. Igazából, még az is lehet, hogy megjön pénteken és akkor mennem kell beállításra. Most péntekig van gyogyszerem.Legkésőbb hétfőig meg kell jönnie.

Kata: Látom már nagyon izgulsz. Részletes beszámolót kérünk az első benyomásról stb.....

Bodza: A TE részletes beszámolódat meg aztán már nagyon várjuk.......:)))
miciona

Janaka!
Ezekért mind - látom volt egy pár - mennyit fizettél? Az mit takar, hogy "itthoni kórház"? De jó lenne már 27-e lenne, de hát már hamarosan itt van! :P
Jó dokizást! Én is benézek még!

Aki tudja, hogy Apánk meddig fogad el sperma eredményt, vagyis a "régi" meddig jó, az remélem elmondja nekem is! :):):):D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
Természetesen lesz beszámoló, és én azt mondodm, hogy az első benyomás nagyon-nagyon fontos! Főleg egy nőgyógyásznál! Mert azért ugye mindenki tudja, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagyuk azért ott! De a Ti elmondásotok alaján, nekem sem lesz gondom!

Abban segítsetek még, ha fényképet szeretnék feltenni a nevem alá, azt hogyan kell? Tudja valaki? :cry: Mert én még nem jöttem rá! :x :x

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
Olvasgattam a régi írásokat és láttam, hogy írtál arról, hogy novemberben voltál a tájékoztatón és akkor valaki kérdezett a genetikai vizsgálatról a még a beültetés előtt, tudod hogy 5 év jár érte, képzeld az én voltam!:))
Nekem is van Bromom és a XIV. lakok ha kell tudok adni, ha a patikus még se olyan aranyos. Ha messze laksz akkor meg a férjecskének van kocsija.
Ercsikata!
mi már voltunk egy párszor igazából dec 29-én kellett volna belevágnunk, de elkapott egy vírus, így csúsztattuk a következő hónapra, nekem 35 napra jön meg, így febr. 1-2 körül ahogy megjött kell telcsiznem. Feb. 2 jó lenne, mert akkor van a 7. házassági évfordulónk.Tegnap férjecske mondta, hogy bár nem babonás,de az jó előjel lenne, ha akkor kezdenénk.
Mi akárhányszor voltunk Apánknál, mindig sokat kellett várni, min1,5 órát, de megéri.
Elkezdtem jógázni tegnap, régóta nem sportolok, hát fáj most mindenem....:)
Janaka!
drukkolok, hogy kezdhessetek!
puszi mindenkinek!
Reni
rencsi79

Megjöttem :lol:

Kata
Az itteni kórház alatt azt értem, ghoy tatabányai vagyok és itt Tbányán csináltattam meg. Szerintem te is azt fogod gondolni az első randi után Apánkkal, hgoy jó kezekben vagy :lol: :lol:
A profilodban lent a tallózásnál tudod kiválasztani a képet. Leírja ott, ghyo max. mekkora lehet a kép. Csak ügyin :wink:

Reni
Köszi :lol: Jó lenne együtt izgulni a tesztnél :lol: Mondjuk kapok gyogyti, ghoy megjöjjön, akkor azt kb. 5 napig szedem az 27. és mondjuk rá 1 hétre megjön, akkor az febr. 3. Na akkor tényleg majdnem együtt lennénk :lol:
Remélem nem lesz hidegzuhany holnap Apánknál :roll: :?
Vendég

Én már ott elakadtam, hogy a "Profilt" sem találom! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Egyébként mi volt a Házidokinál???

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

az írásom én sem tudom "cifrázni", de még egy kicsit sem.
biztos nem bonyolult.

Rencsi: köszi neked is a bromot. A párom szerint tuti megjön ,mert már ma belekötöttem és ez biztos jel. :lol:
Akkor együtt voltunk lombikos tájékoztatón. A Vass doki tartotta és baromi sokat kellett rá várni. Mi ültünk az első sorban. A férjem nem egy "hajasbaba" :wink:
miciona

Kata
A lap tetején a Keresés melletti nyilat lenyitod és ott megtalálod :lol:
Házidokihoz csak a papírjaimat vittem vissza és adott igazolást, ghoy altatható vagyok :lol:

Más téma, remélem nem baj :?
Rendelt már vki könyvet a Libritől itt a neten? Rendeltem és tök bosszant, ghoy nem hozzák, de még annyit se írnak, hgoy bocsi, de nincs készleten :twisted: Érdeklődtam mailben, visszajött az igazolás, ghoy elolvasták, de válasz semmi :twisted:
Vendég

Miciona,
igen kb 45 percet kellett várni ha jól emlékszem, de nekem Vass doki is szimpi volt. És ha megjön akkor már nem kell szedned a bromot? Nekem a régi nőgyógyim azt mondta, hogy még ha terhes leszek akkor is szedjem az első hónapokban, mert csökkenti a vetétlés kockázatát, ha szedem. Bár erről apánkkal még nem beszéltünk. Majd rákérdezek ha megyek hozzá.
vigyázzatok mert két vírus is van a levegőben, van egy torok-nátha jellegű meg egy hányós. A férjeméknél már mindenki beteg...
janaka,
biztos nem lesz hidegzuhany holnap Apánknál, drukkolok, aztán írj ha hazértél.
megyek kutyát sétáltatni, majd jövök.
puszi
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?