A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Nyulasz, igen!!! Leírta a kedves hozzászóló, hogy hogyan okozzak örömet orálisan a férjemnek. Mindezt abba a topikba, ahol megírtam, hogy 5 petesejt lett szép érett. Nem vagyok prűd, de ocsmányul fogalmazott.

skrisz72

Nyulasz: nem értek hozzá, holnap megyek az endokrinológus drnőhöz,... :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulaszka,
a nődoki fog beutalót adni.

Tücsi,
hát jó munkát. Azért néha nézz be!!!

Pusszancs,
http://csillagnaplo.freeblog.hu/

Kép
kisbuta

Puszi,
nekem hasonló TSH-ra L-Thyroxin-t írt fel endokrinológus. Ha valamit fel akar írni (szerintem nem esélytelen), akkor szólj neki, hogy lombikoztok, és olyat adjon, ami mellett lehetsz terhes.

Kép
kisbuta

Kisbuta: köszi. És te lombik előtt mennyivel kezdted el szedni? Neked mennyi volt?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, ebben is kírértetiesen hasonlítunk: :shock:

A TSH-d tényleg magas kicsit (pajzsmirigy alulműködésed van), erre vagy azt kapsz, amit Kisbuta írt, vagy Letroxot (ezt szedem én). Inzulinod is kicsit magas, erre meg majd metformint. Mindkettővel lehet babásodni, sőt, lehet, hogy eddig csak ezeken múlott!! :wink: Ja és jó hír, hogy a Letrox viszonylag gyorsan hat (pár hét), és van, akinek a metformin is (sztem akinek nem túl magas az inzulinja, annál)! De mostmár remélem, több hasonlóságot nem fogsz produkálni (Leiden), mert az már nem hiányozna neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, ha esetleg nem akarják felírni neked ezeket a gyógyikat, akkor keress olyan orvost, aki felírja. Ugyanis ha nem akarnánk babásodni, akkor sztem is még Beleférne, de így nem szabad, hogy ezen múljon!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :D

Köszi, Mindenki!!! :D
Pihizünk, ágyazódunk! :P
(ma 5 naposak a babók, tehát blasztókák. A köv. 48 órában kezdik meg a beágyazódást.....:)

Estike,
Isten éltessen!!!!! :D

Baba,
tüszőnövelők!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Atyúristen, Till! A jövőhéten már tesztelsz! Annyira izgatott vagyok! Bár gondolom megint csak a kívülállóknak rohan az idő! :D

Ja, amúgy én se férek bele a nacijaimba. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz,micsoda alakok vannak... :shock: és tudod ki az?Vagy névtelenül?Én sem vagyok prűd,de gondolom nem mindegy a tálalás :evil:
Tücsike,mi itt várunk rád!
Puszikám,óóóóóóóó,akkor meg is van a bibi...hipp-hopp rendbe tesznek,és jöhet is a bébi :D
Till,ágyazós drukkok mennek :D
Vendég

Puszi! Nekem fordított gondjaim vannak a TSH-t illetőleg, de biztos hamar orvosolható.

Till! Kellemes pihizést :D Drukk a beágyihoz!

Rana! Akkor én ne aggódjak, hogy csak egy gatyó jön rám :D

Skrisz! Nagy az Isten állatkertje :twisted:

Kép
estike66

Nyulasz, az volt a nick neve: sexmanias. Gondolhatod!

Estike, hogy állsz a vizsgálatokkal?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.01.19 13:41-kor.

skrisz72

Puszi,
én az első lombik előtt pár héttel kezdtem. Akkor az endokrinológus még nézetett anti-tpo-t is, szerintem neked is fog, az volt igazán kiugróan magas (majdnem 10x-ese a még elfogadhatónak).
Szerintem nekem az első azért nem sikerült, mert a TSH ugyan lement pár hét alatt, de az anti-tpo csak lassabban, és az megakadályozhatja a beágyazódást. Így utólag azt mondom, nem lenne butaság várni a lombikoddal az első pajzsmirigyes kontrollig, nekem akkor már nagyon jók voltak az eredmények, és a második lombik sikerült is. (persze csak akkor, ha neked is magas az anti-tpo-d, ha nem, akkor nem hiszem, hogy várni kell, ha a TSH már lenn van.)
Nekem azt mondta az endoki, hogy legalább 2 évig kell szednem ezt a gyógyszert, amúgy van, aki élete végéig. De a lényeg, hogy a babának nem árt.
Nagyon drukkolok, hogy minél előbb rendeződj és bebabásodj te is!

Estike,
nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!

Pusszancs

Kép
kisbuta

Köszönöm a válaszokat!

Rana: metet szedek már jó ideje,... 3x850et.

No, holnap kiderül, mit kapok rá,...

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulaszom!
eredmény holnap...
dezsina

Bocs, Puszi, nem tudom megjegyezni, ki mit szed.... :oops: Akkor valszeg emelik majd az adagodat.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,
csak bekukk - nem bírok magammal :lol:

Skrisz:
naaagy gratula a 12. héthez!!! :D
(a gusztustalankával meg ne törődj, monnyon le, de azt is csendben!!!)

(Lányok, úúúgy feszül a hasam :roll: - az előző 2 beültinél nem éreztem ilyet, nomeg rókázhatnékom van, ez nooormális? - vagy csak a tanulástól) :oops: :lol:

tillidian

Till,
a tanulástól lehet hányingered ... :lol: :lol: ... már nekem is az van!! :lol: :lol:
Én mondtam neked, hogy ez másmilyen lesz, mint a többi!! :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Voltam bent a kórházban Hannánál és mindenkit puszil.

Oliver gyönyörű kis cukorfalat. Néha bevallom elfutotta a szemem a könny, ahogy ránéztem, mert annyira kimondhatatlanul nagy csoda és annyira jó helyre született.Nagyon megható, ahogy összebújnak Hannával. Hannaanyuci pedig nagyon stramm csaj!

babaimádó
Kép
babaimado

Till, mert most sikerülni fog, azért! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Estike

Nagyon boldogságos szülinapot!!!!
Kép

Hanna

Tiszta szívemből gratulok a kis családnak!!!! Legyetek nagyon boldogok!!!!!! :D :D :D

Till

Küldök neked babaragacsot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Baba,de jó,hogy benn voltál :D Örülünk,hogy jól vannak :D
Ditke,látom közeleg a teszt ideje :wink: Drukkok mennek!!!
Vendég

Skrisz,melyik fórumon irogat ez az állat?
Ja,és mikor jössz már???

Dezsi,e-mailben küldik?
Vendég

Baba :D
szuper, hogy láttad Őket!!! :D

Hajnóca,
abbiza meglehet, hogy a tanulástól :lol: - reméljük: egyenlőre attól :wink:

Csigabiga-percek menetelnek...máskor meg télleg rohannak a napok :roll: :lol:

tillidian

Nyulasz

Köszi, drága vagy, de piri itt toporog már az ajtóban!!!!!! :(
Vendég

Itt vagyunk! :lol:

Kép

skrisz72

Skrissz: azta, mekkora már!!!!! Gratula!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

ÓÓÓÓÓÓ, szupi! Minden rendben?

babaimádó
Kép
babaimado

Nem tudom a méreteket, mert elfelejtettük megmérni. :lol: De majd holnap a Péterfy-ben jól megmérik mindenét! :lol: Látszólag minden rendben. Már amit lehet ezzel a gagyi kis UH-gal látni. Jól érzi magát, a kis lábaival fellöki magát, hadonászik a kezével. Úszkál vagy vezényel... ez nem derült ki. :lol: Vizelet rendben, méhszáj zárt. Nincs hasűri folyadék.

skrisz72

Skrisz!
Gyönyörűséges a Babád! :lol: És gratulálok a 12. héthez! :lol:

KépKép
zsófikukac

Köszi Zsófi! Jaj, annyira boldog vagyok ma! Hazafelé a metrón majdnem bőgtem, ha visszagondoltam az UH-on látottakra.

skrisz72

Skrisz, gratula a 12. héthez!!

Szépen kivehető, hogy mi hol van a kis csibésznek!
Bó is mindig hadonászott. Leginkább a feje előtt volt a keze és a lába. :lol: :lol: :lol:

A gépen elfelejtették beállítani a dátumot? vagy az a szülés várható ideje a baloldal közepén? időpontra pontosan? :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, igen, nincs beállítva a dátum a gépen. :lol:

skrisz72

Mikorra vagy kiírva?

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz, de szép nagy már a babátok :D Örülök, hogy minden rendben és nem csak látszólag (majd a nem gagyi UH holnap igazolja)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ditke,kár :? ...de nem feladni,a terhességnek pont olyan tünetei lehetnek,mint ami mensi elött szökött lenni. :wink:
Skrisz,ez szuper :D kezek-lábak,tényleg nagyon jól láttszik minden :D :D :D gratula :D hüvelyi uhu volt?
Vendég

Alle,látom te is startolsz :D hajrá :wink:
Vendég

Skrisz!
Elhiszem, legyél is nagyon-nagyon boldog! :lol:

Csajok!
Nézem a híradót és olyan mérges vagyok. El akarják venni a családi pótlékot bizonyos jövedelem felett. Nem rendelkezünk olyan extrával, de nem is minimálbéren vagyunk bejelentve! Persze a sok vállalkozó, aki jóval többet keres, az megkapná, nem is beszélve a sok léhűtőről! :evil: Bocs, de nagon kiakadtam.

KépKép
zsófikukac

Skrisz,
gratulaaaa!!! :D :D :D

Zsófi,
ez felháborító! :twisted: Nem is hallottam!!! És mennyi az a bizonyos jövedelem???

tillidian

Till!
Azt még nem mondták! :roll:

KépKép
zsófikukac

Hajnoca, augusztus 1. ha minden igaz.

Nyulasz, igen hüvelyi volt.

skrisz72

Estike, Skrisz
Gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till
Nem magyarázünk bele semmit semmibe... (mondja ezt egy igazi paramami :oops: :wink: )

Baba, Rana
Kitartást a szurikhoz!
Nagyon jó az Árnika krém a szuris helyekre :wink:

Védőnő
Megkérdeztem... egy olyan papír, egy UH lelet kell, amin rajta van, hogy kismama az illető, élő embriója van...
Vendég

Hali!

Visszaolvasok, le vagyok maradva... :oops: .

14 vagy 15. cn. Hő 36,6 korán reggel.
Uh:nyh 9,5 mm és szép, 17 mm-es a tüsző...pé előtt.
Nem szdek csak multivitamint, meg néha e vitamint és folsavat. Másra se időm se pénzem most. :?
Jövő hétfőn ismét uh és vv:progi, meg még vagy 2-3-at néznek...de már nem tudom mit...attól teszi függővé a stimu fajtáját...de short lesz valószínűleg.

Torkom már megint fáj, úgy mint 2,5 hete kezdett fájni, gyorsan vettem méhpempő +C vitamint, megy a multivitamin és a c vitamin, gőzölés...remélem most se leszek betegebb.

Zsúfolt volt ez a nap amúgy mert Debrecen előtt még útbaejtettük az egyetemet, 2x vizsgázott ma a párom Miskolcon, mindkettő sikerült! :D Szóval végre jó napunk volt! :lol:
A bolt amúgy a panel aljában van, és a héten zárva...hogy párom le tdjon végre vizsgázni.De eddig bejött. :D

Kávéfőzésről annyit, hogy tegnap hoztam fel 3 in 1-t, miután tegnapelőtt meg a kávédarálás végződött csúfosan:nem jól csavartam össze a dolgokat gondolom és mindent elmborított a darált kávé. :lol:

Pusszantás!
vizkriszisback

Vkrisz :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz :D

Nagyon jó kép a babóról. :wink: Micsoda emberek vannak. :evil: :shock:

Vkrisz :D

Üdv eltűnt bárányka.Úgy látom nem jön össze a kávézás mostanában. :lol:

Alle :D

Mindjárt te is kezdesz. Hajrá! :wink:

Zsófi :D

Én is láttam. :evil: Megint a középosztály fog szívni, s nem a "gazdagok" :roll:

Megyek elteszem magam, jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó éjt! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz,
már most nem akarja a szervezeted a kávét! Pedig még nem is vagy babás? ... vagy igen?

hajnoca
Dunakeszi

Hát igen, lehet hogy nem kellene kávét innom...nem is szoktam, csak olyan 2 vagy 3 az 1-bent.De ez az őröletlen ajándék volt a boltnak, nem is jó izű ..Tschibo Family.

Hajnoca
Még nem vagyok babás...még nem. :wink: D ma este azért teszünk egy próbát. :wink:

Mivel a szokásosnál is többet dolgozom (a bolti hiány pótlására, hogy meglegyen a cash a lombikhoz), csak hétvégén olvasok sajna...ti meg annyit írtok (hál istennek)... :D

Na szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Jó reggelt!

Zsu: mindjárt kezdőőőődik :lol: de jó!

Babim: egy kalappal a következő kukucshoz, bármikor is lesz! :D

Puszikám: pénztárcában tuti jó helyen van a lóhere 8) én is ott tárolom :lol: endokihoz drukk és jelentkezz utána!!!

Estike: csodálatos a Picurkád! :-D És boldog szülinapot utólag is! :-)

Nyulasz: de ugye csak lájtos hasmenésed van? Semmi komoly???

Skrisz: gratula a 12-höz! :-) mekkora már a babád!!! Úszóbajnok lesz vagy karmester ezek szerint :-D vagy szinkronúszó, esetleg vízilabdázó :-D Ma is hozol képet?

Kisbuta: akkor neked úgy néz ki jófej védőnénid lesz :lol:

Mabe: gratula a 7. héthez :lol: ma mész megint kukkolni?

Tücsi: nehogy betemessen a munka :-)

Till: babaragacsok mennek!!! :-)

Alle: neked is hajrá!!!

Dezsi: márcsak 2 hét durván és kezdesz!!! De jó lesz :-D lesz még 1 hármasikres kismamink :-D

Rana: neked is jó szurkálást! :-D

Tegnap este lufit játszott a pocim, csak feküdtem, hátha elmúlik a feszülés. Úgy látszik, ez a minden esti program :-D soha rosszabbat :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nekem is minden este lufi. :lol: Naná, hogy hozok képet!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?