Sziasztok!
Egy másik fórumról kukkolok át, Kocska mondta ott, hogy ezen a fórumon babakocsi témából nagyon képzett kismamik és anyukák vannak.
Segítséget szeretnék kérni, mert teljesen nem tudom, hogy milyen kocsit vegyek.....
szeretnék vele sétálgatni, kocsiba is be akarjuk tenni, mert ha anyáékhoz megyünk, akkor oda is viszem majd, első emeletre kell felvinni, mert ott lakunk, nincsenek annyira sz. r járdák a környékünkön, milyen adat kell még?sztem ennyi egyelőre elég.
kérdéseim: bolygókerék elől, amit lehet ugye fékezni vagy az nagy gond, ha fix a kerék? melyik jobb? nem tudom, még sose közlekedtem babakocsival. . . .
gondolom számít a súlya, mert nekem kell felcipelni az emeletre, ha esetleg nem tudom feltolni meg letolni, bár azt mondják, hogy a nagykerekű kocsikat jól lehet lépcsőn tolni.......passz, ebben sincs tapasztalatom.
néztünk olyat, ahol a váz van meg és arra lehet csatolni egyszer mózest, egyszer a hordozót is meg egyszer a sportrészt is, asszem vmilyen Pierre C. kocsi, néztünk Bergont, mert nagyon tetszik, hordozó ahhoz nincs, de a kocsi tetszik, kicsit nehéz nekem, vagy nem az????
meg néztünk piccolinot is, erről nem sok véleményt láttam eddig, egy baja van kettő: nehéz és fix kerekei vannak, vagy ez nem baj??? nem tudok dönteni, mert azt se tudom mi alapján kéne döntenem. . . .
aki tud, kérem segítsen, hogy mi alapján vett babakocsit, meg hogy milyen típusokat vettetek, aki eddig még nem írta, mert én teljesen tanácstalan vagyok. . .
nekem tuti szatyorba kell vinni a gyereket ha így folytatom. . . .
előre is köszi annak, aki segít:):):):):)