Szerdán telefonálok, de nem sok reménnyel mert telt ház van........
Ma 11 inszem és 4 lombik volt délelőtt, olvastam a fórumon.Már októberig van időpont....
Tehát akkor sajna szegény Edinánál a 99%-ból 100% lett. Ez nem jó hír. Egyáltalán. Hogy a fenébe történik ilyen. Most már csak abban reménykedhetünk, hogy nem megy rá neki is a petevezetéke vagy a petefészke.
Nem, nagyon reméljük, hogy nem. Szerencse a szerencsétlenségben, ha szabad ilyet mondani, hogy az elején van, tehát a Zsuzsinak sokáig nem vették észre a terhességet, azért volt ilyen őrült nagy gáz.
Én olyat is hallottam már, és bocsánat, Edina, nem fogok sokáig beszélni erről, de őszintén szólva mind másra se tudunk gondolni, csak rád, de nem akarjuk még jobban fájdítani a szíved, ha visszaolvasol, tehát sok esetben ezután nagyon gyorsan újra teherbe esnek, emlékeztek, a Betti (régi fórumtársunk) is nemsokára újra terhes lett.
Zsuzsi, itt egy fia csótány sincs. Se sötétbe, se világosba. Szerencsére. Bennem is felmerült, hogy csak kamu az egész és a vállalkozó így akar pénzhez jutni. Nem én fizetem az irtást,hanem a házkezelőség,persze az is a mi pénzünk, hiszen havonta fizetünk oda. Majd holnap megkérdem a gondnokunkat, hogy ki rendelte meg az irtást és miért.