Sziasztok lányok!
Gyors helyzetjelentés,de előtte nagyon örülök,hogy verus végre jobban vagy a fogaddal és annyira bátor vagy mindenkinek példát mutatsz!
Remélem kispapák is jobban vannak,az enyém állandó fejfájásról panaszkodik,és elmesélet,hogy éjjel azt álmodta,hogy terhes-akkora volt a pocija mint nekem- és rágyújtott az orvosi rendelő előtt és doki leszúrta,ő meg szörnyen szégyelte magát!Mondtam neki biztosan azért,mert küzd a leszokással,mert mire meglesz a baba le akarja tenni a cigit.
A hétvégén szombat este és éjjel én is sokat görcsöltem,azt hittem a baba ki is fog jönni,mondtam is a páromnak hogy biztos a melegfront vicceli meg a babát,mert olyonakoat produkált,hogy én csak fújtattam-gondolom tényleg a front lehetett,mert többen írtatok hasonlót.
Nickonak még:örülök,hogy már jobban érzed magad és nem félsz annyira,mást nem is tudnék mondani mint a többiek,de tudom miről beszélsz,mert nekem is vannak paráim,bár én nem a szüléstől félek annyira,hanem attól,hogy nem fogom tudni szoptatni a babát és ezért majd gyenge és beteges lesz....

A szülésen meg úgyis átesünk,nem lehet rá felkészülni,hiszen nem tudjuk mi vár ránk,de mindenki ügyes lesz és bírni fogja mert végül a jutalom a kisbabánk lesz kit végre a karjainkba vehetünk és megcsodálhatunk!
szóval a lényeg:ma voltunk dokinál,minden oké:vizelet,vérnyomás,cukor,méhszáj kicsit elvékonyodva,alig 70dkg hízás 2hét alatt és Kisbalázs végre hajlandó volt megmutatni a berendezését-az itteni doki még nem mondta biztosra idáig,hogy fiúcsánk van-csak a genetikus monda még a 19.héten-de a drága fiunk nem volt hajlandó mutogatni magát idáig,de tegnap este apucija megdumálta vele,hogy festés előtt(szerda) még megmutatja,hogy szép kék szobát csinálhassunk neki,anyukája meg megkóláztatta és csokizttta UHelőtt és szépen ugribugrizott is a doki legnagyobb örömére,és persze a mienkére is.Jövő héten kedden megyek az első Nst-re

amitől rendesen bepánikoltunk,mert már nagyon közel van a nagy nap..........
Tehát mi ezerrel vetjük bele magunkat a hálószoba és gyerekszoba készítésbe,bár nekem csak a vezénylő szerepe jut

a mit nem bánok,mert a poci már igen nehéz és különben is kommandírozni sokkal jobb,mint festéket vakarni ,stb.
hú megint mennyit írtam,ez lett a gyors helyzetjelentésből,mi lett volna ha nem gyors akarok lenni?Bocs lányok,mindenki vigyázzon magára és a babára és nem haragudjatok a regényért.