Köszi mindenkinek a képdícsérőket.
Binyek! Nekünk mindkettő hétvége jó Hévízre. Viszont sajna mi is a problémásabbik, kétszobások vagyunk. Nálunk egyáltalán nem megy az együttalvás. Itthon még soha nem aludtunk velük egy szobában, viszont egy hasonló hétvégi kiruccanáson teszteltük a helyzetet. Hát senki nem aludt azon az éjszakán. Gyerekhurcolás egész éjszaka, majd másnap semmi se jó nyűglődés folyamatosan.
Zsákban fürdés engedélyezett Hévízen?
Köszi, hogy felvétettem a táblázatba.
Eszti! Szuper hír, hogy Anyukád tud segíteni. És tényleg nagyon kell a felnőtt társaság, nekem talán az hiányzik a legjobban. A múlt héten hosszú kihagyás után találkoztam a barátnőimmel és először akadozott kicsit a dumaparti, pedig korábban ez egyáltalán nem volt jellemző, sőt... Itthon a kicsikkel sincs ütyürü, pütyürü, rendesen beszélgetünk, de mégiscsak két 9 hónaposhoz beszélek a nap 80%-ában, és néha úgy érzem, hogy ez már meg is látszik rajtam. Nagyon furi lesz majd újra visszarázódni a munkába.
Gyomruk szerencsére rendben van, amóta vegyes táplálkozás van. Remélem el is felejthetjük ezt a problémát. Kopp-kopp.
Lili! Boldog névnapot! Kiscipő H&M-es. Van fiús és lányos változat is. Nem sokkal drágább mint a tapadós talpú zoknik, viszont lényegesen tartósabb. Én most innen szeretnék rendelni bennti és kinnti cipőt is:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok
Én is kérdeznék. Mi volt az a két jobbfajta sonka, amit a gyerkőcöknek is bevállaltok? Nem írtam fel, amikor ott tartottam olvasásban, most viszont nem találom.
Demoniq! Nagyon jó a pocifotó összeállítás.
Pasi! Gyönyörűek. Fotót még, még!!!
Tontica! Fogmizériát sajnálom. Jobbulást az egész csapatnak. Szerintem nyáron is lehetne egy Balatonos, strandolós összejövetelt tartani. Annak nem is kell feltétlenül ottalvósnak lenni és arra ti is tudnátok jönni.
Megyek, mert ma sűrű napunk lesz. Tominak gyógytornás napja van. Ilyenkor jön Anyósom, én meg annak örömére, hogy van segítségem mindig kétszer annyi dolgot vállalok be, mint amennyi egy napba belefér.