A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sikerült. :D :D :D :D :D Ügyes vagy.
Megyek pisilni stb. :D

KépKép
benó

Meg van!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Majd jövök vissza, kb. negyed óra.

Otthon viszont majd lehet, hogy nem lesz net. :?
Vissza kell jönnöm egyébként 3 órára, akkorra jön egy anyuka hozzám, beszélni szeretne velem. :? :shock:
Mentem, pussz

KépKép
benó

LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PISIS!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Oké!!Puszi!!!

Kép
martik77

Na raktam fel az albumba képeket. :wink:

Kép
martik77

Itt vagyok. :D Pisiltem. :D

KépKép
benó

Tök lassú a net.
A kislányokkal vagyok. :?
Megnézem a képeidet.

KépKép
benó

Töööööööööööööök lassú. :x

KépKép
benó

Merre vagytok?

KépKép
benó

Helló Benó!

Megjöttem orvostól. Itthon vagyok egész héten és még utána is, egész kedden megyek ellenőrzősre. :D De jó! A fenének sincs kedve munkába járni, főleg nem lázasan és dáthásan. :?

Kép
flóra 11

Helló Ildó!
Tök jó, hogy kiírattad magad. :D :D

KépKép
benó

Fél óra múlva jön az anyuka, addig ráérek.

KépKép
benó

Kb. félórás "tinitanácsadást" tartottam az egyik szomorú 10.-es lánynak. De megnyugodva ment el szerencsére. :D

Úgyhogy nem unom legalább halálra magam 3-ig. :D

KépKép
benó

Reggel ettem jó sok paradicsomot sajttal, aztán egész idáig megettem még 3 banánt és most begyűrtem egy egész zacskó mandarint. Éhen halok. :roll: :wink:

KépKép
benó

Szerinted a krumpliban van szénhidrát?

KépKép
benó

Na, visszaolvastam. Márti, ügyi vagy! :wink: Majd megnézem az albumot.

Kép
flóra 11

Ügyivagy, hogy megnyugtattad a csajt. Hiába, ezek a serdülők nehéz esetek. Nem tudják,hogy magukkal van-e bajuk, vagy a világgal.

Kép
flóra 11

Na, engem is visszaolvastál?

KépKép
benó

A krumpliban sok szénhidrát van.

Kép
flóra 11

A Peti (Gy. tesója, tudod) szerint nincs benne szénhidrát, de tegnap már mindenen összevesztünk, úgyhogy hagytam a francba. :wink:

KépKép
benó

Persze, kis pisis, téged is visszaolvastalak. :lol:

Kép
flóra 11

oké :lol:

KépKép
benó

Lemegyek inkább, Ildó, lehet, hogy hamarabb jön az anyuka.
Majd jövök; ha nem jönnék, nincs net otthon. Puszi nektek

KépKép
benó

Úgy tudom, legnagyobb részben keményítőt tartalmaz. Nem tudom milyen arányban van benne szénhidrát, de szerintem van.

Kép
flóra 11

Pussz! :wink:

Kép
flóra 11

Szegény Edina, reméljük túl van a műtéten és már lábadozik.

Zsuzsi, Királyfid hogy van?

Kép
flóra 11

Gyakorló anyukáknak találtam:

Spenót tej nélkül, burgonyával- babáknak 6 hónapos kortól

Hozzávalók:
1 doboz kiolvasztott mirelit spenót 1/4 része
1 közepes méret? hasábra/kockára vágott, főtt burgonya
a burgonya főzőleve
1 csapott teáskanálnyi teljes kiőrlésű búzaliszt
étolaj (kb. 1 evőkanálnyi)
csipetnyi só (pici babáknál nem javasolt!)

Elkészítés:
Világos rántást készítek az étolajból és lisztből, majd hozzáteszem a kiolvasztott spenótot. Felöntöm az előzőleg csipetnyi sóval megfőzött burgonya levével, és időnként megkeverve lassú tűzön átforralom kb. 5 percig. Végül hozzávegyítem a főtt burgonyát, melyet előtte áttörtem. A kiolvasztott spenót többi részét "felnőttesen" készítem, fokhagymával és tejjel, illetve spenótos palacsintát is szoktam belőle sütni. A babáknak úgy 8 hónapos kortól a fent elkészített burgonyás-spenótba 1 alaposan megfőzött tojás sárgáját is bele lehet törni.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Szilvi felhívott, kérdezte ,mi van Edinával, elmondtam, nagyon kiakadt,hogy miért kell ennyit szenvednünk! :evil: :evil: :evil:
Nagyon jól érezték magukat a nászúton, most már a mamánál :? lehetnek.
Puszil mindenkit!!!!!

Kép
muzsuzska

Nagyon várom már Edinát, mit fog mesélni.

Benó, sajnos ez nem olyan egyszerű,hogy rögtön jön a következő terhesség, akinek volt méhenkívűlije,ott elképzelhető legközelebb is. :evil: Engem is elkeserítettek akkor.
Abban igazad van,hogy Edinának rögtön észrevették és talán nem volt akkora kalamajka. De hamarosan kiderül. :roll:

Kép
muzsuzska

Helló!

Kép
flóra 11

Márti a kartörő masszírozás elmaradt. Szerencsére, reggelre jobban lett, még óvatosan forgolódik, de már nem fáj annyira.

Autót bejelentettem 5én műszakira. :D

Kép
muzsuzska

Helló!!!!! Remélem jobban vagy????????

Kép
muzsuzska

Telefonom volt, de vagyok.

Kép
flóra 11

Képzeljétek, ma egész délelőtt olyan kába voltam, mintha holtkóros lettem volna. :roll:
Halálra ásítoztam magam, bolond főnököm meg is jegyezte, hogy már nem tud hová nézni, hogy ne lássa a bugyim színét amikor ásítozom. :?

Kép
muzsuzska

Nekem most is van telefonom, de nem beszélek bele. :wink:

Kép
muzsuzska

Hol vagy? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Halihó.
Voltunk Dömének nadrágot venni!! :?
Na a kis aranyos gyerekből(Döme tegnap)ma nem sok maradt.Igen Ildó ahogy te is mondtad haragszanak a világra.Nahát Döme is.Mindenki hibás volt mert nincs olyan nadrág amit ő akar. :x
Végül vett egy közel sem olyat,de akkor már az is jó volt.Mindegy az ő pénze. :)

Örülök Zsuzsi,hogy jobb mára Királyfi karja(vagy mi). :wink:

Annak meg főleg örülök,hogy Ildó nem mész dolgozni,de remélem pihenni is fogsz!!!

Kép
martik77

Én itt!!! :lol: :lol: :lol:

Te hol vagy???

Kép
martik77

Én is itt.
Önkényesen kihúztam a modemet, de nem jó csatlakozót, utána jött a Gy. (nem árultam el neki, hogy belekontárkodtam) és kihúzta a jó csatlakozót. Most elment fürdeni, én visszadugtam, és van net, itt vagyok. :D

KépKép
benó

Hozok kaját, addig írjatok, és visszaolvasok.

KépKép
benó

Ó te szakzseni!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

vagyok!!!!!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Márti, Döme legközelebb nem is fog magával vinni gatyót venni. :D

Kép
muzsuzska

Ne is vigyen,mert én ezt nem bírom.Rosszabb mint egy lány néha. :?

Kép
martik77

Helló! :D :D
Zsuzsi, tudom, hogy igazad van, csak szeretném, ha így lenne... És is várom már őt, és remélem, még nagyobb baj nem történt. :cry:

Márti, örülök, hogy sikerült venni gatyát, ez a vásárlósdi szerintem már jobb nem lesz 20 éves koráig, utána meg úgyis egyedül megy majd. :roll: :D Vagy mit tudom én, hogy megy ez.

KépKép
benó

Olyan nadrágot hordanak most a fiúk mint régen a rockerek.Nagyon vékony a szára.Minden gyerek úgy néz ki benne mint aki sose kapott enni.Na neki van egy ilyen,de akart még egyet.De nem lehet kapni,sőt a Takkoba azt mondta az eladó,hogy csak lány naci van ilyen,de a fiúk is azt veszik!! :shock: :shock: :shock:

Persze Döme szerint az eladó nem tudja mit beszél stb..

Kép
martik77

Megyek pihizni, korán volt reggel. :roll:

Kép
muzsuzska

Sebaj, élvezd, hogy megfigyelhetsz egy tinit serdülés közben. Tudom, én csak órán talizok tinikkel, és az nem sok, de sokszor ezzel vidítom magam, több-kevesebb sikerrel. :D Ma kimondottan élveztem, hogy betekinthetek az életükbe, amikor a kislánnyal beszélgettem.

KépKép
benó

:D :D :D :D
Ez volt a csöves naci. :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?