A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!!

Vickybabe: gyönyörű Levente és milyen szépen gyarapszik,olyan szuper!!!

Gizella: Maja csodaszép kislány!

Katuska: igen, én 9 nappal hordtam túl Martint, azt hiszem, Mágnessel fej-fej mellett vetélkedünk ezen 'remek címért' :roll: (De lehet, hogy orrhosszal megnyerem, ha jól számolom, 1 nappal :? )

Rita: küldhetnél egy kis meleget, bár most itt sincs fagy :lol:

Krisz: ismerős a naponta doki, amnioszkópia, mintha nemrég csináltam volna ezt én is....elhiszem, hogy tele a bakancsod!
És még autót is szerelsz, félelmetes! :wink:

Csöre: Mesike gyönyörű és persze Saci is, de a nagylányról olyan ritkán látunk képet és itt olyan édi,ahogy szakért! :D

Enyém gyerek ma a hogyan borítsuk ki anyát játékot játszotta, fél 3-kor kaja, előtte peluscsere, tele volt az mindennel,ki is folyt,ruhacsere, hami-hami, éktelen zaj a pelus felől, kaja után újabb csere, akkor ruha marad, 80 g hami után mikor 63-at büfiztünk, készültem letenni, erre lebukja a tiszta cuccot, majd egy vagy másfél órát üvölt, Apával álomba énekeltük a pihenőszékben...Ez kb fél órája volt és hallom, hogy rí! Megint enni kérne? :lol: :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata, ma Saci is ilyen ciciről cicire vándorlós :? :D igaz, ruhacsere még nem volt :) pelus annál több :) vagy az a baj, hogy front van, vagy az, hogy nincs :wink: most bámulja a gépet... (közben rázendített az n+x-ik cicire :))

Gizella: nagyon szép Maja baba :)

Anna: mi van veled? mesélj, hogy érzed magad? minden ok?

Mágnes: jobbulást Annának

Bartika, Katuska: tessék kipihenni magatokat a szülésre!

Petne: nekünk 15 naposan esett ki a kcs :) nem túl korai, de szép lett a végeredmény :)

Csöre
csöre74

Lányok nekem is kettő van mármint kölyök :lol: .
A nagyobb 5,5 éves ő már ugye nem ébred éjjel, ezzel gond nincsen, a programütközést próbálom elkerülni pl. úgy hogy a kicsit nem este fürdetem. Akkor fürdetem Zéténykémet amikor Soma még oviban van. Így mire ő hazaér már csak őt kell fürdetni vagyis inkább csak irányítani, hogy hogyan fürödjön.....
Nekem a nagy már ugye eszik egyedül úgyhogy nincsen ilyen programütközés.
Biztos nagyon jól csináltok mindent, dehát nem egyszerű két gyerekkel.........enyém szinte egész nap az oviban van de így is húzós délután 5-től 9-ig a helyzet amég együtt vannak....

Katuska: gondoltam, hogy a narancs lehet a bűnös.....ma ki is hagytam az életemből pedig próbálnék inkább gyümölcsöt enni csoki helyett, hátha így csökken a kuffer méret :lol: .

KépKép
peni

Lehet pihenés szempontjából tényleg jól jön az a befekvés...

Épp most jöttünk be a motorozásból, árokjárásból. Overall tiszta sár, víz.... de muszáj kimenni mert különben csak a hiszti van. Meg amúgy is oylan jó, hogy kint vannak a többiek és megy a röhögés...ma pl szaloncukor evészet volt...holnap bonbonmegy :)

Az előbb lökött kölköm a poharából a vizet egy kis építőkockába átöntötte....pupozvást:)
katuska79

Szerintem is megoldódik minden és kialakul a napirend ahogy Peni is írja! Csak idő kell neki!
katuska79

Bartika: én is álomkóros, szerintem a front, mert nekem a fejem is fájdigál :?

Csöre: igen, erre gondoltam. Csodaszép lányaid vannak ;) És Zazáról mikor kapunk fotót? :roll:

Úgy látom már szinte mindenkinek vannak befekvős időpontjai... Még a végére itt maradunk gombócmakkával :shock:
Ha péntekig nem történik semmi, gondolom én dokim is mond majd valamit.... :roll:

Babák miatt picit irigy, több gyerkőcösöknek kitartás, csodállak titeket!!!
Na, megyek, ma ez egy ilyen inaktív nap.... :oops:

biga.csiga

Krisz!
Én fehér felsőben leszek, fekete dzsekiben, fekete a hátizsákom is és sötétkék a farmerom. A hajam a fülem aljáig ér és barna. :) Odamegyek fél 9-re a CTG-hez, Te is ott kezdesz, ugye?

Én nagyon reménykedem a ma éjszakában, már egész délután óta fáj a derekam, görcsölgetek. :roll:
Megyek is, járkálok tovább, sehol nincs maradásom.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nyugi, Biga.csiga, nem lesztek elárvulva, vigyázunk rátok :) :wink:
Zazáról is kéne fotó? Mindjárt keresek :) És köszi :)

Barti: hajrá éjszaka :D

Katuska: tök jó, hogy van társaságotok :) egyébként enyém gyerekek is mindig nyakig mocskosak voltak akkora korukban :) a hegyre járt egy anyuka 3 gyerekkel, ő mindig adott az overálra nekik egy vízhatlan védőréteget (nagyon klasz kis cuc, akkor még nem lehetett itthon kapni, most nem tudom), hogy ne kelljen tömegközlekedniük nyakig sárosan :) de igazából itthon nincs rá szükség, mert azt is el kell takarítani, akkor meg nem mindegy, hogy az overált vágom a mosógépbe, vagy a védőrucit suvickolom?

Csöre
csöre74

Bartika: igen, ott kezdek. Akkor holnap a ctg-nél. ( Bár jobb lenne, ha a szülőszobán találkoznánk, nem? :wink: De nálam ez szinte kizárt.)

krisz78

Hehe, Krisz, ha a szülőszobán, akkor küldhettek együtt sms-t :wink: és soha ne mondd, hogy kizárt :wink: én is valami ilyesmit rebegtem Apusnak a kórházba menet :) valamint a doktornénimnek, amikor köszöntött minket :) erre pár percre elfolyt a víz :D

Csöre
csöre74

Hajrá Bartika! :wink:

Kép
petne

Húú, csomó szép babát láttam!

Ma álmos vagyok. Gyermek nem vitte túlzásba a mocorgást.
Bezzeg, amikor hazajön az apja, meghallja a hangját, mindjárt leadja a teljes repertoárt :)
Kis áruló, nekem egész nap néhány rebbenésre futotta.

Most meg befészkelte magát a medencémhez, és vidáman keményedik....

Nekem ülni már sehogy se jó, de most a férjem alszik épp a kanapén.

Viszont, holnaptól Vízöntő, lehet, hogy csak arra várták :)

Kép
gombócmakka

Ja, ezt be kell írnom, hamár anyámnak nem akartam visszavágni.

Felhív, és megkérdezi, nem mentél még el szülni?
Hát basszus, mit gondol? De, megszültem két hete, csak viccből nem szóltunk neki?

Mert, hogy ő rosszul aludt az éjjel, és tuti front volt, és akkor megszülhettem volna.
Mondom, a gyermek hétfőre van kiírva, talán bízzuk rá. Hátha még dolga van odabent.
Erre anyám: de ő már úgy izgul, így kijöhetne a gyerek, hogy ne izguljon annyit!
Hát bocs. Azért mert anyám mindkét gyerekét korábban szülte, talán én kihordhatom a végéig, bármennyire is izgul....

Kép
gombócmakka

Mági! Egyelőre még nálunk is hasonló a gyerekek ellátása, csak a férjem megy külföldre és egyedül kell mindezt csinálnom éjjel-nappal. És bizony ketten is alig bírjuk, ráadásul a nagyfiam sokszor engem akar, amikor az öccsét etetem.

Gizella! Üdv újra itt.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok.nem tudtam még visszaolvasni ,mert itthon a gyerköcök jelenleg teljessen lefoglalnak.Maja alszik,s eszik nagyon nyugis baba,kiváncsi vagyok mi lessz éjszaka,mielött hazajöttünk a kórházból 9-kor 120 grammot szopizott,aztán csak délután 2-kor kelt :) akkor is hamizott majd 6-ig csicsi,felkelt hami és most megint alszik,pedig úgy szeretnék babázni

Kép
gizella82

Na, a ded végre nyugszik! Gyakorlatilag 2-től fent volt vagy fél hétig, szerintem már ő lovallta magát a nyüszögésbe és nem tudott elaludni.
Kicsit hülye kérdés, de közvéleménykutatnék, hogy vajon miért sír a baba egyszerű hisztitől eltekintve, valamint azon triviális okoktól,hogy: éhes,szomjas,fáradt,tele a pelus, hideg/meleg van,fáj a pocak...
Mert ma du Martin gyakorlatilag non-stop cicin akart lógni, pedig eddig nem volt annyira nagyétkű, bár mindig jóllakott napközisre hamizta magát...most új etetésnél folyamatosan matat a ciciért (én meg lassan nem bírom kielégíteni az igényeit), utána meg büfinél visszabukja...Nincs összhangban még az emésztőrendszer az idegrendszerrel??? A szeme kívánja :lol: Anyája meg izgul,hogy mi a gond, végül pólyába csomagolja és simogatva álomba suttogja... (jó dolog ez a pólya, nekünk nagyon bevált :wink: )

Bartika,Krisz,Gombócmakka: HAJRÁ!! Mennek a drukkok!

Gombócmakka: én nem is értem,miért nem mentél el még szülni, ha már itt volt ez a jó kis front! :lol: :lol: :lol:

Még egy kérdéske, mint nagyon kezdő anyuka: mennyi idő telik el vajon, míg a cici újratárazza magát egy hami után? Vagyis, ha két ciciből eszik, akkor a következő kajcsinál ugye lesz elég?
A dokinéni azt mondta,hogy pl: kezdek a ballal, kihamizza,utána a jobból ráadás, legközelebb meg jobbal kezdeni és ugyanez a menetrend...

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: igen, úgy jól működik, ahogy a doktornéni mondta :wink:
A cici gyakorlatilag akár egy óra múlva is képes töltődni, csak stimulálni kell (ha cicire rakod Martint, beindul), nem csak két szopi között, hanem szopi közben is lövellhet a tej
Martint küldd át Sacihoz, jól elbeszélgethetnének :wink: Mondjuk Saci azért nincs fent folyamatosan, de ma nagyon gyakran kelt.
Ha visszabukja, nem lehet, hogy tele a pocak?

Gombócmakka: jó fej az anyukád :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, kész a vacsi, majd még jövök :)

Csöre
csöre74

Jó estét!
Nincs sajna időm végigolvasni, csak átfutottam szült-e valaki :D

Gizella, szép az új vonalzód!

Kata, én az egyikből etetek, és ha sikerül időben letenni a gyerkőcöt (1 órán belül) akkor mindkét mellem lefejem (különben fájnak). 3 órán belül nem szoktak fullra megtelni, de mindig mindkét mellben (külön-külön is) van elég egy etetéshez. Ha pedig Manó később akarna enni (pl. most átaludta a fél éjszakát), akkor már reklamálnak a melleim hogy nem bírják a terhelést.

Ja, és a hiányzó triviális ok (legalábbis nálunk): a biztonságérzet hiánya.
kisbogacs

Csöre: köszi!
Én is úgy gondoltam,hogy tele van, de ahogy megbüfiztettem, egyből kapálózott, rágta a mancsát és ahogy ciciközelbe került,mohón szívni kezdte :roll: Aztán kiterült, mint az Alföld és büfi után illetve közben bukott....lehet, hogy utána meg már ezért nyüszített.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az én kisfiam mai 80-as kajálása rekord, nekem nem eszik 110-et,inkább olyan 60 körül,de úgy tűnik jól elvan vele.Vagy ez nagyon kevés??? Gyarapszik azért, péntek reggel 3580 volt, ma olyan 3660-70 körül mérlegelünk nagyjából ugyanolyan szerkóban -- a dokinéni 1 hétre mondott 10 dkg-t, azért ez így egész jól mutat...bocsi a túlaggódásért, de olyan rossz érzés van bennem, látva más értékeit, tudom, nem hasonlítgatunk :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kata8110

Kriszti: köszi!
Csak nekem nem sikerül annyit fejni, mint neked :( És a következő kajálásra annyit érzek, hogy olyan jó feszesek a cicik, de nem fájnak, ilyenkor jót tud enni belőle.
Biztonságérzet: van benne valami, de a karomban remélhetőleg nem ezért visít...

KépKép

KépKép
kata8110

Ezt muszáj megmutatnom:

Kép Angyalka
kisbogacs

Húú, tényleg egy kisangyal Ági:)

Anyám amúgy jófej, de valamiért az idegeire megy az aggódás. Csak azt nem értem, mit aggódik? Mármint nem két héttel hordom túl, hanem van még majd egy hete a terminus végéig!

És szerintem még nem jött rá, hogy ezzel frusztrál.
Ha holnap is hülyeségeket kérdezz, akkor átbeszélem vele, de így elsőre nem akartam ledorongolni...

Kép
gombócmakka

Kata: azt hittem, már nem méred :) nem hasonlítgatunk, teljesen feleslegesen aggódod szét magad :D
Krisztihez ne hasonlítsd magad, neki extrém sok teje van.
Egyébként nekem is elkezdtek fájni belövelléskor a cickók, de most, a héten, és nem egy héttel ezelőtt. (Továbbra sem fejem, lehet, kéne, mert tényleg nem egy leányálom :roll: bár nem tart sokáig)
Ne feledd, Martin egy héttel fiatalabb, mint Ági és Saci :wink:
Egyébként Saci áttért az 5 (!!!) perces szopira, teljesen kiszívja, jóllakik, 3 órát elvan vele (na, amikor nem sírós), úgyhogy még a szopi ideje sem jelen semmit. Minden baba más :wink:

A biztonság érzetről: én ma mindent bevetettem: buji oldalasan, buji hason fekve, pokrócba tekerve, szopi, büfi, pelenkázás... szerintem egyszerűen fáradt volt, és nem tudta, hogyan tekerje magát álomba. Miután kialudta magát, megint ugyanolyan nyugis volt, mint máskor. Hagyta, hogy Mesi rendezgesse, türelmesen fürdött (na, nem boldogan), szépen szopizott (5 perc), és most alszik. Kizökkenhetett valami miatt a napi rutinból (szerelők?), és ezért volt nyafka...
Csak azt akartam kinyögni, hogy BÁRMI miatt sírhat, amit végig sem tudunk gondolni. Ha cicizne vígaszként, inkább a cumi, mert szét fog ázni a cickó... Mesi volt olyan, hogy azzal ringatta magát...
(Zaza meg egy felhúzhatós zenélős méhecskével :roll:).
Szerintem meg fogod találni, hogy Martinnak mi a tuti frankó :wink:
Na de sok voltam :oops:

Kriszti: nagyon édes Ági :) így szeretnék aludni én is éjszaka :)

Megyek csicsikálni, legyetek jók, várjuk a sms-ket :wink: Jó éjszakát :)

Csöre
csöre74

Tényleg egy angyal ez a lány Kisbogács! Miylen békésen alszik!

Kata! ha a tejed zsírosabb akkor elég kevesebb is belőle! Nem egyforma az étvágya két embernek sem! Ha folyamatosan gyarapszik, nyugi van akkor nincs gond!

Már másfél órája szabályos 5 percenként keményedek pontosan egy percig....eddig csak kellemetlen volt épphogy észrevettem de az utobbi párat már kezdtem érezni fájni....nagyon remélem, hogy azért lassan alakulok itt a prés alatt.
Mondtam is viccesen apának fürdés után, hogy elteszem már a kis poharam, tányérom hátha csak ez a baj....de bírnám ha így lenne!
katuska79

Katuska,Csöre: köszi a megnyugtatást! :D Csak izgulok, mert mindenből a legjobbat szerteném adni a Kicsi Kincsünknek! :wink:

Kriszti: tüneményes Ági baba! És a kis orrocskája is ugyanúgy van megkarmolászva,mint Martinnak! De ezekkel a csepp körmökkel bánni :roll: :lol: Én lereszeltem puha reszelővel, vágni nem mertem még :oops:

Katuska: csak úgy,mint Máténál, ahol az utolsó simítások után ő is megérkezett, lehet, hogy tényleg csak a tányért kell elrakni :wink:
Kívánom, hogy ezek a keményedések neked tényleg hozzanak szülést, mert nekem valahol mindig befulladt a dolog,pedig ugyanígy voltam én is :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt!

Még mindig nem sikerült visszaolvasnom, de kislányom nem hagy.
Kata: össze lehetne őket kötni Martinnal! Nálunk ugyanez a helyzet.

Szüléstörténet: 13-án, kedden vizsgálat, méhszáj teljesen hátul, szűk ujjnyira nyitva. Vizsgálat után elkezdtem fájni, amit írtam is Nektek. Szerdán CTG, semmi fájást nem mutatott, pedig akkor 6-8 percenként jöttek. Hazajöttünk, de csak nem múltak, rendszertelenül, de folyamatosan jöttek a fájások. Háromkor hívtam a dokim, mondta menjünk be a kórházba. Ott vizsgálat, két ujjnyit nyitva, nyákdugó akkor elment, közölték, akkor most szülünk. 18.20-kor felkerültem a szülőágyra, bekötötték az oxitocynt (így kell írni?) és este nyolcig négy ujjnyi tágulás. Dokim mondta, legkésőbb tízre kint a babó, de szerinte előbb is. Kitolási szak és elmúlt a fájás! 10-től éjfélig folyamatosan le az ágyról, rá a labdára, ott szinte összefüggő fájások, vissza az ágyra, semmi fájás. Fél egykor áttoltak a műtőbe és 1 óra 17 perckor megszületett Nóra.
magdolnasz

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdolnasz 2009.10.18 10:03-kor.
magdolnasz

Kora reggeli (6:19-kor jött az sms) BARTIKA HÍR:

Szüléstervnek megfelelően, ma hajnalban Ádi villámgyorsan 3900 g-al és 58 cm-el, első kis fájásoktól számítva 3 órán belül kicuccolt! Már most zabagép.
Pusz: Barti

Ádi baba: nagyon ügyes voltál, nőj nagyra :lol: :lol: :lol: :lol:
Barti: Hatalmas gratula a nagy babához :) Te is ügyes voltál :)

Katuska: hű, izgi ott is a dolog :) hogy álltok? Nagyon drukkolok, hogy kibújjon Petra :)

Magdolna: nagyon édes Nóra baba :)

Na, majd még jövök :) útnak indítom a családot, alszom még egy picit :wink:

Csöre
csöre74

Bartika: hatalmas gratula!
magdolnasz

Sziasztok!

JAndrea férje vagyok. Csak most tudok írni, szóval tegnap délelőtt megszületett Bianka-baba!
54 cm és 3,9 kg. Andi csak hétfőn jöhet haza a kórházból, addig nem tud írni, mindenesetre teszek fel pár képet addig is.
Kép 1 Kép

Kép
jandrea

Jandrea: Nektek is hatalmas gratula! Nagyon szép a lány!
magdolnasz

Sziasztok!

Anyukám kicsit elhanyagolt Benneteket...
Arra kért, mutatkozzam be, s szóljak, jön ő is nemsokára, s mesél, csacsog, stb., tudjátok, olyan "batkatásan". :D
Addig is nézegessetek engem. :lol:
Bori
Kép Ettem :D Kép

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Azta micsoda gyönyörű hölgykoszorúra ébredtem! :o :o :o :D :D :D :D
Nagylányok (anyukák) és kicsi lányok (picurik), hatalmas gratula!
kisbogacs

Azért arra a három órán belüli kicuccolásra irigy vagyok... :wink:
kisbogacs

Jó reggelt!

Na megint babaeső. 8) Gyönyörűek.

Nálunk az éjszakát azt hiszem egy szóval jellemezném:szörnyű.

Este 10 től hajnali kettőig fél óránként evett. Pedig jóllakott, állandóan leájul a ciciről.
Csatlakozom a sírás kérdéshez, valószínüleg itt is csak a biztonság hiányzott neki. Kettő után ötkor kelt, gondoltam éhes, elkezdtem, hogy elmegyek wc-re stb Még mindíg csak nyüszögött. Felvettem, irány a fotel, erre bealszik a melkasomon. Férjuram jön negyed hétkor, hogy most akkor mi kint aludtunk? Erre én, hogy csak egy órája. Aztán visszavitte Zsófit az ágyába, volt kb negyed óra pihink, és akkor már egyértelműen követelt engem. Akkor éppen 4 órát bírt ki az előző etetéstől.

Ti fejtek éjszaka is? Mert nekem arra már nem volt energiám. Alig vártam, hogy mehessek vissza az ágyba. És nem is jön sok, miután evett. Kb fél kortynyi, ha a saját szemszogemből nézem.

Esti fürdetés: az első felért egy bohózattal. Jókat nevettünk közben. Persze apája fürdette. Tegnap mondta, hogy fürdessem én, mert végül is látni szeretné, hogy mégis hogy kell. (szegénynek még sosem volt a kezében ilyen pici baba, szóval megértem) De ezek után ő fogja. És ki is kéri magának. :D Imádja a lányát.

Kép
Kép
cs_erika

nekünk az első fájástól volt 5 és fél óra. Bár az első komoly fájástól nekünk is három és fél.

Kép
Kép
cs_erika

Hűűű, csodaszép babák!!!
Ági baba- tényleg kisangyal (és igen, a hason fekvő babáknál milyen jó a hátul gombolós rugi)

Nóra baba: gyönyörű kis punk! :D Az a haj! Megzabálom!

Bianka baba: Imádom a manó-sapkát! Nagyon jól áll neki- és naná, hogy csak a fél szemét nyitja a Picur! Irtó édi!

Bori baba- na igen, amit a múltkor beszéltünk vickybabe-bel, az elégedett manófej :lol: És mennyi haj!!

kata: nálunk szerintem szokott lenni sírás amiatt is, mert unatkozunk (legalábbis szerintem). Manó bekajál, de mielőtt elaludna, elkezd csuklani :evil: :evil: Totál felébred, és ezek után kb. 40 percig lefoglalja magát a kiságyban, majd fél óráig lefoglalom én (éneklés, lábmozgatás). Innentől viszont már semmi nem segít: fáj a hasunk (ha a kiságyban vagyunk sokkal jobban fáj, mint ölben), éhesek vagyunk (pedig még büfizzük az előző tejcsi adagot), s leginkább a nagyik karjában, puha plédben szeretünk lenni, ha közben a kis fenekünket rázogatják. De tegnap például az izgalom miatt nem volt nyugi- megérkeztek a szegedi nagyik- és naná, hogy akkor hozzájuk bújva lehetett legjobban aludni. Miután mindenki elment és leoltottuk a villanyt, elmúlt a hasfájás is :D .

Szopizás: én próbálok minimum 2 órás időközt hagyni (hacsak nem csuklik :evil: ) Addig azzal nyugtatom magam, hogy amikor tátog és cicit keres, valójában csak arról van szó, hogy neki egyenlőre minden bajára (pisi, kaki, hideg, meleg, izgalom, unalom) az egyetlen gyógyír- a cici.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Hatalmas gratula bartika és Ádi-baba!

Hatalmas gratula Jandrea és Bianka!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Erika, én muszáj vagyok éjjel is fejni. De Csöre azt mondta hozzám ne hasonlítsátok magatokat mert én extrém eset vagyok :lol: :lol: :lol:

Katuska, várom felőled a (bent vagyunk a szülőszobán és szülünk témájú) híreket! Remélem lett valami abból a tegnapi keményedésből... (már a számban érzem a csomag túrórudi ízét :D)

Kata, most nézem az első szerelmem és Martin egy napon születtek! (csak épp 30 év különbséggel)... :D

Erre az "unatkozom"-sírásra én is gyanakszom...
kisbogacs

Upsz, most nézem... ezernyi elnézést.... hisz nem csak leánykoszorú.... Bartika, Ádi, mea maxima culpa! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

és persze Óriási gratula!!!!
kisbogacs

Na megyek, met mielőtt őfelsége felébred nekem is ennem kéne valamit.

Kép
Kép
cs_erika

Bartika! Andrea! Hatalmas gratula!

Bori baba! na végre itt vagy! Micsoda hajasbaba vagy Te is! HAsonlítasz anyura!!!!

A tegnap esti keményedések elmúltak, mai ctg-n fájás semmi....sík egyenes. Közben rosszul lettem, majdnem elájultam úgyhogy tiszta kínlódás volt....vérképem továbbra is szar, a rengeteg vas mellett semmit nem javult. Holnap újra ctg aztán pénteken kh....a dokinéni is azt mondta, hogy azért ilyenkor már illik valami méhtevékenységnek látszania a gépen.
NAgyon nem vagyok jól, szédülök, hányingerem van úgyhogy le is fekszem, nemsokára ideérnek mamáék és pihenhetek. Jártányi erőm sincs, nemcsoda iylen véreredmény mellett.....
katuska79

Bartika és Jandrea: Gratulálolok!
Bartika ez aztán gyors is volt!

Kép
gombócmakka

Nóri, Bianka és Bori!
Mind nagyon szépek vagytok,
ezért már érdemes volt felkelnem :)

Kép
gombócmakka

Na, én meg ma olyan vagyok, mint akit kihánytak.

Tegnap este össze vissza keményedtem.
Fél három és fél négy között hányingerem volt, és már komolyan fontolgattam, hogy ez tuti a tisztulás, és tényleg felkelek, de olyan álmos voltam, hogy potyára nem akartam. Gondoltam, ha ez komoly, akkor csak továbblépünk valamilyen irányba.
Na, fél négy és fél 5 között jöttek a jóslófájások, de persze össze vissza, minden rendszer nélkül. És nem is erősek, csak annyira, hogy aludni ne tudjak, meg, hogy a lányka is felháborodottan rugdoshasson közben. Szóval gyakorlatoztunk. Fél 5-kor a fájások leálltak, elunták magukat. Na, de a kisasszony még fél óráig dörömbölt odabent, gondolom traumaként élte meg az elmúlt egy órát.
5-kor sikerült visszaaludnom, de olyan fáradt vagyok, mintha árkot ástam volna.

Remélem ez már a főpróba volt, mert ez azért minden éjjel nem játszanám el...

Kép
gombócmakka

Katuska, nekem is a tányért, az iratokat, a mobilt és a vércukormérőt kell csak berakni. :)

Kép
gombócmakka

Na, mennyi baba hirtelen :D
Bianka-apu: köszi a képeket :) nagyon szép a kislányotok, hatalmas gratula hozzá :)
Bori baba: gyönyörű vagy :) mondd meg Anyunak, hogy várjuk vissza :wink: ha ráér :)
Katuska: :( pedig már azt hittem :( jobbulást Neked!
Erika: nem, nem fejek éjszaka, és ha fejek, akkor is csak azt a cickót szoktam, amelyikből evett, a maradékot. Valóban nem sok. Ha nincs bedurranva nagyon a cickó, akkor érdemes végiggondolni: szükség van-e a giga mennyiségű tejtartalékra, mert ha elkezded mind a kettőt fejni, akkor nagyobb termelésre áll át. Ha be van durranva, akkor nincs mese, fejni kell. Ha nincs bedurranva, és nem kell annyi tejcsi elraktározni vagy leadni, akkor elég azt a cickót fejni, amelyikből evett a baba. Az tovább serkenti ugyan a termelést, de csak olyan mértékben, amilyen mértékben a baba igénye várhatóan növekszik.
Sajnálom a rossz éjszakát :( akkor váltásban aludtak a lányaink. Saci 10-1/2 4-ig aludt, utána óránként kelt... volt kipisi-kaki a pelusból (az ágyunkba :?), cici hegyek, tekergés, nyüszögés ... aztán most alszik békésen :roll:

Csöre
csöre74

Csöre, nálam ugyan ezt csinálja.

Ő békésen szunyókál most az ágyában, míg éjszaka ugyan az volt a menet mint nálatok. A tisztába tételt már utolsó mentsvárként próbáltam ki, és jogos volt, mert totál kakis volt a pelusa. Lehet, hogy ez volt végül a baja nem tudom, de az utána lévő szopi után aludt reggelig.

Én is csak azt a cicit szoktam kifejni, amiből evett, és ma reggel már nem csak pár cseppet. :D Szerintem volt az egy jó kortynyi is. Büszke vagyok magamra. Nem éheztetem a lányomat. 8)

Kép
Kép
cs_erika

Kata: szerintem se aggódj túlságosan, meg ne is hasonlítgass, mert ez a legnagyobb stresszfaktor Neked, ami ugye nem tesz jót. Én is múlt héten paramami voltam, de aztán megnyugtatott mind doktornéni, mind védőnéni, hogy semmi baj, ha kicsit lassabban indul be ez a pici baba, még érthető is, hisz ő 3 héttel korábban, viszonylag kis súllyal született.

Lányok, ez a homeos bogyó nem jött be nekem :evil:

Azt vettem észre, hogy szopi után még egy grammot sem tudok lefejni, pedig Bálintka nem evett extrém sokat. Így most két napja ismét a teázásra tértem vissza, és úgy tűnik, ez nekem sokkal jobban bejön.

Ágibaba tényleg egy kis Angyalka :D

Jandrea, Bartika, hatalmas nagy gratula a csodaszép babákhoz!!!

Boribabának mennyi haja van :D

Én is teszek fel egy képet kicsi Bálintról, igaz, ez már elég régi kép, de az egyik kedvencem

Kép 6 naposan

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sajnálom lányok a rossz éjszakákat! :(

Most az enyém is alszik, egész picire húzta össze magát a pocakban, és meg sem rezdül. Elfáradtak az éjjel :)

Bálint nagyon helyes, elszántan alszik! :D

Kép
gombócmakka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?