A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Na, én is ideértem. Most jöttem meg az egyetemről. Kép
Megkaptam a fincsi kis HCG injekciómat is, úgy fáj már a hátsóm... de a cél érdekében mindent Kép A nővérke jót mosolygott, hogy mennyire szerethet engem a doktorúr, hogy ennyi injekciót ad Kép

Leone Kép
Bocs, de eddig kiment a fejemből, hogy leírjam, hogy jó a kiszámolt próbálkozási idő... ezt sikerült jól megfogalmaznom Kép

Virág Kép
Vigyázz nagyon magadra és a babókra. Igyál sokat, és pihengess!

Kép Annyi teszt lesz itt nem sokára Kép Remélem mindegyik kétcsíkos Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Kaális az illető ? Sajnos az azért közel sem biztos, hogy baba, mert ott adnak HCG szurit az ET után, ami amíg nem tisztul ki pozitív eredményt mutathat. Persze én nagyon örülnék, ha pozitív lenne az a teszt, de azért nem vagyok híve a korai tesztnek sem, meg az én esetemet ismered, hogy miért sem. Bár neked rövid ciklusaid vannak, lehet, hogy hamarabb mutatja, mint nekem mutatta. Nekem csak a 31. cn-en lett pozitív.

DodoKép
Gyere, mesélj!!!

IldikóKép
Köszönjük a nőnapi köszöntéstKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Remélem tudtok nekem segíteni az én "nagy" problémámban.
A következő kérdésem lenne: a nőgyógyászom azt mondta, hogy a ciklus 4. napjától kezdjem el szedni a Clostylbegytet, napi 2*1-et. Most vasárnap délután jött meg a menstruációm. Mosz akkor a vasárnap már az 1. napnak számít? És akkor már szerdán reggel lenne a 4. nap? (ami tulajdonképpen még csak 3 napnak felel meg, szerintem) Most akkor mikor kezdjem szedni?

Köszi mindenkinek előre a válaszokat!
Ja, és boldog nőnapot mindenkinek!!!!!!
Móni

Móni

Attól függ, hogy pecsételő vagy rendes vérzés, mert ha rendes akkor 1. napnak számít a vasárnap. De ha pecsételő, akkor onnan számold amikor rendesen megindul.........

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Cat Kép
A kaáliban egyelőre csak magamról tudok, aki kapott ilyet az ET napján kívül. Próbáltam infót szerezni erről, de rajtam kívül nem találtam még egy embert, akinek felírták volna. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Moni Kép

Ezen en is mindig problemaztam, de szerintem tok mindegy. Nekem eddig azt mondta a doki, hogy a 3. naptol szedjem, de utoljara megemlitette,hogy mostanaban mar a 2. naptol is javasoljak a szedeset. Szerintem kezd szerdatol Kép

Szurkolok minden lombikolosnak, no meg a tobbieknek is!

Nekem hetvegen megjott, raadasul kepzeljetek a parom andrologiai vizsgalatanak 5 akciomentes napja pont 13-18. ciklusnapomon van. Ezt a pechet!!! Kép Mondtam, hogy inkabb telefonaljon, hogy elhalasztja...

Mandula
mandula

MandulaKép
Kérjetek halasztást az akciós napokról szerintem. Ebben rugalmasakKépKép

OrsiKép
Én azt hittem, hogy ez standard ez a HCG szuri. De Te úgy sem akarsz házi tesztekkel próbálkozni, mert megkíméled magad egy felesleges idegeskedéstőlKépKép

BeaKép
Merre vagy ? Hogy vagy ? Csütörtökön nagyon fogok szorítani!!!!!

AlenaKép
Remélem jól vagy, és szépen gömbölyödsz!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Pont ez az, hogy nem bevett szokás, így nem is tudom, hogy én miért kaptam. Krizsa szerint jól viseltem a dolgokat, így akkor ezt is kapom Kép Kép De én úgysem tesztelek. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Azt nem is kérdeztem, hogy hányat fagyasztottatok ? Hány sejtesek voltak? Kell ott fizetni a fagyi babákért ? Szerintem nem is lesz rájuk sosem szükségetek, hacsak nem akartok sok-sok gyerkőcöt.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Zita!
Szorítok, hogy legyen zebra!
Nekem sajna ma reggelre megjött...
De felhívtam a dokimat, és tök rendes volt, mert mondta, hogy ha gondolom, elmehetek agy vérvételre, amiből hormonokat néznek.Úgyhogy csütörtökön reggel megyek, azt hiszem.
Visszanéztem, hát nem tudom, hol írhattam "szögediesen", de nem vagyok szegedi.Bács megyei vagyok, ha már így megkérdezted.
Na, csak ennyit szerettem volna ma mondani...
Azért nem vagyok nagyon szomorú, mert minden rosszban van valami jó alapon gondolkodom...és vettünk egy lakást a párommal, tegnap írtuk alá a szerződést, 1 év, és költözhetünk!!!Kép
Ez az, aminek most nagyon örülünk, most már csak a babára várunk!
Reméljük Ő érzi ezt, és már nem várat minket sokáig! Kép

Mindenkinek sok puszi, és hajrá!!!
Sziasztok:
Babóca
babóca

Cat Kép
elvileg mind a maradék 6-t lefagyasztották, de majd rákérdezek, hogy végülis mennyi a tényleges szám. 15.000 Ft a fagyasztás, mivel valami drága speckó oldatra van szükség, a felengedés lehet tb támogatásos, de akkor beleszámít a lombikba, vagy 35.000 Ft.
Egyébként sok-sok gyerkőcöt szeretnénk Kép Kép Kép úgyhogy még lehet, hogy szükség lesz rájuk Kép
Már számolom vissza a napokat 19éig Kép de még nagyon sok van Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Máshol nem lehetett volna lefagyasztani őket ? Ez azért kemény tarifa ! Szerintem ez szemétség, hogy 35 ezer a felengedés, vagy TB-snek számít. A bmc-ben full ingyenes a fagyasztás és felengedés, és nem számít TB-snek az eszkimózás, tehát nem megy el vele lehetősége az embernek.

Gondolom, hogy most senkinek nem jelentene gondot ezt kifizetni, de ha van már 2 gyerkőce az embernek, akkor jobban be kell osztania, hogy hova teszi a pénzt.KépKép

Elhiszem, hogy visszafelé számolod a napokat. Mint gyerekkorunkban: már csak 10-t kell aludniKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kép Kép Látod ezen nem gondolkoztam, hogy máshol is meg lehetne csináltatni. Mivel a Kaáli ugye csak a lombikra szerződéses a TBvel, így minden más fizetős, ezt tudtuk, mikor ezt az intézetet választottuk. Pont ezért én nem is háborodtam fel. Végülis még így is fele sincs, mint amennyi a lombiknak csak a gyógyszerköltsége volt.
Már csak 11-t kell aludni Kép Kép Kép Az már hipp-hopp meglesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!Kép

Nagyon tetszett ez a mondat:"Gondolom, hogy most senkinek nem jelentene gondot ezt kifizetni, de ha van már 2 gyerkőce az embernek, akkor jobban be kell osztania, hogy hova teszi a pénzt."Kép Latom,nagyon keszulsz es a tenyek tudataban gondolkodsz...Kép

Orsi!Kép
Mi is igy szamoltunk gyerekkorunkban Karacsony meg nyaralas elott!Meg igy szamolgattam szinte vegig a 12.-ik hetig...Majd Te is igy fogsz!En tudom!!!19.-en indul a kovetkezo szamolas,csak az mar olyan oromteli lesz,meglatod!

Virag!Kép
Kepzeld el,mikor a parkban a setanyon tologatni szeretnetek CatKép-el meg OrsiKép-val, de sajnos csak egymas mogott tudtok,mert az ikerkocsikbol csak egy fer el az utonKép Allati aranyosak lesztek!

Tobbiek!Kép
Mindenki nagyon huzzon bele,tessek kovetni Alena peldajat is!Mert azert megy az spontan isKép Sok-sok drukk!!!

szoszi
szoszi

Csajok, a kaálisok hol szülnek, mert én úgy halottam, hogy ott nem lehet.

V.K. Orsi
Érzel már valamit?

kagyló

Békáné Kép
A Kaáli "csak" meddőségi centrum. A 12. hétig foglalkoznak a páciensekkel, utána mindenki megy vissza a nőgyógyászához, vagy keres magának egyet. Úgy tudom, hogy a Kaáliban egyik orvos sem vállal szüléseket másik intézményekben.
Nekem az Istvánban van az orvosom, én oda fogok menni.

Érzem a hasam a sok HCG szuri miatt, feszít tőle, érzem a fenekem ugyancsak a szurik miatt. Mást nem, de így a transzfer után 2 nappal szerintem még korai is lenne.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BékánéKép
Nem csak a Kaáliban nem lehet szülni, hanem semelyik meddőségi centrumban. A 12. hét után vissza kell menned a saját dokidhoz, hiszen ezeknek az intézményeknek más a profiljuk.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szerinted hány napig fok feszíteni a hasad? És ez természetes?

kagyló

Békáné Kép
Nem tudom, az utolsó szurit pénteken kapom, utána pár napig még biztosan. A doki szerint csoda, hogy én bírom, mert általában a páciensek nem bírják, így nem szokta már ilyenkor ezt az injekciót adni. Nekem elég magas a fájdalomküszöböm, így magamhoz képest ez egy maximálisan még elviselhető kellemetlenség.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Milyen szurit? Hát már kaptál?!

kagyló

A transzfer napján kaptam HCG injekciót, meg ma, meg kapok még szerdán és pénteken. Ennek mellékhatása, hogy hasfáját ill. puffadást okozhat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:úgy tudom a debreceni Kaális ismerősömtől, hogy a + HCG szurikat azoknak adják, akinek nem viselte meg nagyon a szervezetét a stimuláció. Ezt a petefészkek méretéből illetve vérből látják (a debreceniben rendszeresen vérből is nézik a hormonokat). Mindenesetre ha nagyon feszül a hasad a következő szuri előtt nézesd meg magad UH-val, nehogy túlstimuláljanak!!
Azért megnézlek, 7-8 nap múlva mennyire vagy még türelmes!! Persze a szuri miatt fölösleges lenne tesztelned.
CAT:az illető 13 napja kapott utoljára hormonszurit (a repesztőt).
SZOSZI:kivéve, ha olyan kocsikat veszünk, ahol a babák egymás mögött ülnek!Kép
Virág
virag

Sziasztok draga Lanyok!!!!

Jaj, annyira orulok, hogy ujra irhatok nektek, meg kozottetek lehetek! Mar tiszta elvonasi tunetek voltak. Benaztam itt a regisztracioval, azert nem tudtam irni. De ma reggel megoldottam.
Azota persze olvaslak titeket minden nap, tobbszor is, csak majd belehaltam hogy nem tudtam irni!!!! Szoval pontoisan tudom kivel mi tortenik!!!!

Szoval velem egyelore semmi kulonos nincs, varakozas ezerrel. Marcius 2-an megvolt az 5 inszem. De most mar nem vagyok olyan lelkes meg nem keresem magamon a tunteket, ugyhogy kicsit nyugodtabban telnek a napjaim mint a mult ciklusban.

Orsi

Nagyon drukkolok a harom visszakapott kislurkonak hogy szepen novogessenek, agyazodjanak a puha kis helyukre.
En is 19-en fogok teszetli, kepzeld! De jo lenne, ha egyutt derulne ki! Bekane veled is egyutt tesztelunk!!!! Nagyon izgalmas lesz ez a jovo pentek! Egyebkent volt nekem most 3. napi vervetelem, es a kicsit magas prolaktinomra kaptam 2xnegyed bromot. (Latod Orsi, megmondtad, hogy felmegy megint!!! bar ne lett volna igazad!)

Virag!

Neked is megy a drukk ezerrel az agyazodashoz!!!!
16-an nagyon gondolunk rad!

Bea!

Neked is nagy nagy drukk megy!!!!

Ildiko!
Sajnalom, hogy nem sikerult, de a kovetkezo ciklusban hidd el ujra lesz eselyetek, es sikerulni fog!!!!

Alena!

Nagypn gratula, hogy ilyen spontan osszejott!!!
Hihetetlen, naggggyon orulok neki!

Zita!

hajra! Szerda reggel remelejuk jo hirrel jossz!!!!
Nagyon izgulok erted!

Vica!

Pihenjel csak sokat, de jo, lehet hogy mi is lassan ezt fogjuk valasztani. Azt hiszem akkor jobbak lesznek az eselyink.

puszi mindenkinek!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

dodo32
Te is inszemes vagy? Akkor együtt fogunk tesztelni.

kagyló

Virág Kép
ezt a kocsis dolgot már csak megoldjuk Kép legrosszabb esetben rendőri felvezetést kérünk, és csak az Andrássyn sétálgatunk együtt Kép Kép Ott elfér egymás mellett is az ikerkocsi Kép

Dodo Kép
Örülök, hogy megvolt a hormonkontroll. A 2*1/4 bromo nem sok, nem lesz tőle semmi bajod. Jó, hogy nyugodtabb vagy, szerintem ez sokat számít. Drukkolok!

De sokan founk 19én tesztelni Kép Kép Legalább nem leszek egyedül Kép

Van, aki a Kaáliban volt már HCG vérvételen? Érdekelne, hogy mikorra van meg az eredménye.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajszik!Kép

Hű, micsoda forgalom volt du.!

Dodo!Kép DE jó, hogy újra itt vagy! Hiányoltalak már!Kép

Babóca!Kép Sajnálom, hogy most nem sikerültKépRemélem a következő hónapod pozitív lesz!
Igazad van irány a vérvétel! Ne ess az én hibámba!

Nálam még mindóíg semmi jele a "kiseíromminek", de még nem merem elhini, hogy lehet, hogy babaKép
Most nagyon rám fér a biztatás! Szorítsatok légyszi nagyon!!! /Ha addig semmi, akkor szerdán reggel tesztelek/

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

V.Zita
Drukkolok!!!!!!!!!!!! Szerdán pozítiv lesz! Csak ne idegeskedjél.......

kagyló

OrsiKép
Én voltam már a Kaáliban HCG vérvételen. 1 óra múlva megvan az eredmény.
Lujza
lujza

Virág
Miért adnak HCG szurit pluszban? Az segíti a beágyazódást, vagy miért?
Lujza
lujza

Lujza Kép
Köszi az infót. Sokat segített. Tehát akkor ott is meg tudom várni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!!!Ma beelőztem mindenkit!Kép Mostanában ilyen koránkelő lettem, pedig eddig nem volt rám jellemző. Hiába, ha nem szívja ki az ember vérét a munkahelye telis-tele van energiával!Kép
ZITA:már csak egyet kell aludnod...Kép

DODÓ,BÉKÁNÉ:előre az inszemes statisztikák feljavításáért!!!

CAT:kezdek a WC papír nézegetős fázisba lépni, pedig még egy hét van a vérvételig. Más is ilyen ütődött??? Persze néha van egy kis "mindjártmegfogjönni" érzésem (remélem esze ágában sincs), és ez biztos azért van.Kép

ORSI:meddig maradsz otthon? Igyál sokat!! Azt mondják a szakértők, hogy jót tesz a beágyzódásnak a sok folyadék a szervezetben!!

Mindenkinek vidám, gondolatban napsütéses napot!

Virág
virag

LUJZA,ORSI:amíg fogalmaztam, addig beelőztetek! Na nem baj, holnap még korábban ideülök a gép elé!Kép

ORSI:ezek szerint megnézeted a hormonkáidat az újabb szuri előtt?

Virág
virag

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Virág!Kép Én is ilyen kukucskálós vagyok, de (hál'istennek) nem látok semmit...KépKép. Pedig éjszaka nagyon megijedtem, mert kicsit görcsölt a hasam.
Megmértem a hőmet /majd' egy hónap utánKép/ 37.1 volt. Hát remélem ez elég magas! /Hüvelyben mértem../ Ja, és ma vagyok a 31-ik napon, ilyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaim!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZITA:ez nagggyon bíztató!!!
Virág
virag

Sziasztok hajnali kukorékolokKépKép

ZitaKép
Ez nagyon bíztató!!!!! Rettenetesen szorítok holnapra. De az egy nagyon jó jel, hogy nincs barnázás!KépKép

DodoKép,BékánéKép
Remélem tovább javítjátok az inszemes statisztikát!

VirágKép
A WC papír leskelődés ismerős, jól ki is kaptam érte Hurkitól. Dehát ilyen balga az ember, hogy rosszra gondol egyből. Nekem kb. 3 hét kellett, mire leszoktam erről a WC-re szaladgálásról. Bár még mindig megijedek, ha elönt alul a meleg, pedig az csak a 3x3 utro.KépKép A mindjártmegjön érzés is csak ijesztgetés, hogy nem fogok most megjönniKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajszik!Kép

Szerintetek milyen tesztet vegyek, melyik a legjobb?

Köszi a sok drukkot, nagyon rám fér, mert eléggé izgulok. nem merem még beleélni magam...

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép
Nagyon drukkolok neked! Kép KépÉn RapiPreggel teszteltem először. Aztán másodszorra Clear Blueval. Mind a kettő jó szerintem, de a Clear Blue nagyon drága.

Virág Kép
Ne nézegesd a papírt! Én is próbálom magam határozottan leszoktatni erről. Egyébként rám is a kifolyó utro szokott szívbajt hozni.Kép
A mindjárt megjön érzés meg jó, hiszen most még úgysem jönne meg, úgyhogy valami mást érzel.

Orsi Kép
Elképzeltem a babakocsis sétátokat. De hol lehet hármas ikreknek való kocsit kapni? Az emeletes?

Én megvagyok, csak néha fog el a bizonytalanság. Csütörtökön megyek újra dokihoz. Biztos nem lesz semmi gond, és már látni fogjuk a petezsákot. Remélem, a hormonokkal továbbra is minden rendben. Megnyugtató, hogy azt is újra ellenőrizni fogjuk.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok lányok Kép

Megjöttünk a síelésből, szuper jó volt.
Most visszaestem a melóba, így nem nagyon van időm visszaolvasni, csak bele-bele olvastam az elmúlt 1,5 hétbe.
Orsi Virág, Lujza, Kép Nagyon-nagyon szorítok nektek.

Alena Kép Kép Kép Kép
Te hol is ültél azon a bizonyos talin? Jól emlékszem, hogy az Egcsi, Alice és én oldalon? Kép

Zita Kép
Neked is megy a drukk.

Egyébként mi tök jól vagyunk.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Zita!

Nagyon naggggyon drukkolok! Nagyon jo uton haladsz, igazan remelem, hogy holnap reggel (vagy csutortokokon) jo hirrel jossz! Ne ijedj meg ha holnap esetleg nem lesz pozitiv rogton, van akinek, tudod, kesobb mutatja ki!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ilyen pozitiv tesztet kivanok neked ebben a honapban!

En a multkor vettem egy tesztet ami azt hiszem talan a legerzekenyebb, valami qupido volt a neve, zold dobozban lehet kapni. Jo draga.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

CAT,ALENA:akkor én már csak szélesítem a klotyópapírkukkoló-klub (KK) táborátKép.

CAT:hogy tudsz a munkádra koncentrálni? Meg úgy egyáltalán bármire?

ALENA:te csak ne bizonytalankodj!!Persze könnyű mondani, de nemsokára integetni fog a babuka az UH-n és akkor megnyugszol!

EDIT:Isten hozott újra köztünk! Az egy sikeres tali volt!!!!

Virág
virag

VirágKép
A munkámra 5 percnél többet folyamatosan nem tudok koncentrálni. Egyrészt a never-ending hányinger is gyötör, másrészt a fáradtság is.KépKép
Tegnap elmentünk színházba. Na ez egy hiba volt. Majd leestem a székről este 7 után az álmosságtól, szorított a nadrág, és hányingerem is volt. Hazafelé a kocsiban már aludtamKépKép

AlenaKép
Irigy-irigy a csütörtöki UH-ért. Nekem csak jövő héten lesz, de addig megint rágom a kefét.KépKép
A bizonytalanság az nem fog elmúlni, nálam folyamatosan tart, és a 12. hétig tuti tartani is fog. Hiába van hányingerem, mégis zizegek, hogy rendben van-e minden.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
Nagyon csinos a pocid Kép

Virág Kép
A HCGs kérdés már a 19i vérvételre vonatkozott. Megbízom a dokiban, így beadatom a még hátralévő két szurit. Ezen a héten biztosan nem megyek be dolgozni, a jövő hét elejére pedig valószínűleg elkészül az új lakás, így akkor meg költözködünk. Tudom Kép én nem fogok emelgetni, csak irányítom a munkákat Kép
Neked még érzékeny a pocid?

WC papír kukkolás. Lehet, hogy bennem van a hiba, de mostmár, ha érzem, hogy valami folyik, akkor letudom azzal, hogy az ultro az, és nem megyek WC-re. Próbálok ezen nem aggódni.

Most jut eszembe, hogy Bea holnap után megy vérvételre Kép Kép

Alena Kép
Nem lesz semmi gond. Nyugodj meg! De jó lesz már látni a kis petezsákot Kép

Zita Kép
Drukkolok a teszthez. Azonnal kéjük a híreket.

Ja, még annyi (kicsit szétszórt vagyok ma... vagy mégsem Kép Kép), tegnap hócsatáztunk a párommal. Kép Nagyon jó volt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Irgumburgum Orsi!!!!!
De csak lightos volt, UGYEEEE????????

Bea, Zita megy a drukk meg mindig!

Cat, ne aggodj, nem lesz semmi baj. Nagyon stabilak a babóid, doki is mondta!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lányok!

AlenaKép
Tüneteid vannak?

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de hálistennek most tele vagyok munkával. Ennek azért örülök, mert így kevesebbet gondolok a holnaputáni vérvételre. Tesztelni egyszerűen nem merek, nem szeretnék úgy járni, mint Cat hajdanán. A tüneteimnek sem akarok túl nagy feneket keríteni, ki tudja, mi van az utrótól, és mi csak úgy. Szóval lombikos lányok, ezt az utolsó egy-két napot nem kívánom senkinek...

OrsiKép
Neked vannak valamilyen tüneteid? Nálam a hasfájás állandósult, de már nem olyan éles, mint előtteKép

VirágKép
Te akarsz tesztelni?

Bea
régibea

Zita

Nagyon drukkolokKép átérzem, mit érzel

Dodo
Köszi a drukkotKépRemélem meg is lesz az eredménye

Bea
régibea

Bea Kép
De jó téged is látni. Tünetek? Semmi. De igazán nem is gondolom, hogy kellene lenni, meg ha lenne akkor sem tudnám eldönteni, hogy a HCG injekciótól van-e, vagy mástól. A pocim feszít egyedül, és a popsim fáj a szuritól, így aludni egy rettenet... de lesz ez még így se! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAT:te most izgalmasabb előadást produkálsz, bármelyik színháznál!Kép

ORSI:nagyon vigyázz magatokra!!Azért egy költözködés még úgy is strapás ha nem emelgetsz!
Nekem itt-ott fájdogál időnként sőt reggel enyhén görcsölt de semmit nem jelent, mert akkor is ilyen volt amikor terhes voltam, meg a múltkori lombiknál, amikor nem. Ez teljesen változó. A mellem viszont nagyon érzékeny és ma már csak egyetlen melltartómba fértem bele, úgy hogy kiműtöttem belőle a párnácskákat. Persze ez is lehet a sok hormontól, amiket belémfecskendeztek.

BEA:biztosan fogok tesztelni, én azt nagyon rosszul viselném, ha ott az eredményhírdetésen tudnám meg az eredményt. Így is elég idegtépő procedúra.
Ha negatívat tesztelnék (ami ugye nem fordulhat elő) inkább lepődjek meg, hogy mégis sikerült!

Virág
virag

Virág Kép
A melleimmel kapcsolatban szinte szó szerint ezt írtam Catnek Kép. Egy melltartó jó rám, a többit kinőttem, de nekem ez már a punkció óta így van, így ezt nem veszem terhességi tünetnek Kép
A te tesztelési hozzáállásod is meg lehet érteni, de én arra jutottam, hogy bemegyek a Kaáliba vérvételre, eredmény 1 óra múlva várható. Addig hazaugrom és csinálok egy tesztet Kép
Lenne egy kérdésem... leinkább Bea Kép és Virág Kép hozzátok. Mennyire fáj és érzékeny a hasatok?
Az enyém olyan, hogy nyugalmi helyzetben kicsit érzem, rossz mozdulatra azonnal belenyilal, és kinyújtott lábbal, vagy hason fekve egy rettenet. Tegnap vicces filmet néztem.... nevetéskor is érzem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:nekem ugyanez volt a hasammal, de azt hittem a punkció miatt van (mármint, hogy még érzékenyek a petefészkek), aztán kiderült transzfernél, hogy víz van a hasüregemben és az feszített. Nem akarlak ezzel zaklatni, de én a helyedben egy újabb hormonadag előtt megultrahangoztatnám!Veszteni nem vesztesz vele semmit. De lehet, hogyha elmondod a dokidnak hogy feszít nem is ad több szurit. Igyál sokat!!

Remélem nemsokára mehetünk közösen új fehérneműket vásárolni!
Virág
virag

Virág Kép
Köszi, hogy leírtad, mi volt veled. Holnap úgyis megyek a Kaáliba, akkor beszélek Krizsa dokival. Én is úgy gondoltam, hogy a punkció miatt van, de így 1 hét után már furcsa kicsit. Inni iszom rendesen, azzal nincs gond. A transzfernél még nem volt víz a hasüregemben, az egészen biztos.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?