Először is a beteg gyerkőcöknek jobbulást!Egyik este nálunk is volt láz meg egy kis köhögés orrfolyás,de adom neki béres cseppet+cebion cseppet és a lándzsás utifüvet és már jobban van!Azt leszámítva hogy egyszerre 3 foga jön!meg tegnap lanyomta a torkán a fogkeféjét és kihányta ami a gyomrában volt!néha csinál ilyeneket!Akkor egy kicsit hadd dicsekedjek!
A mi szótárunk a következő:anya,néha nyanya v. nana, apa,mama,papa,hia= szia,pápá,níni=néni,bácsi,dídi=dédi,tejci,pulycsi=pulcsi,vaú=kutya,de már a nvén is szólítja azaz dedi azaz jerry,poci,paci,kaka,kaki,tete=tea,csecse,cici,pa=parízer,de a lámpára is ezt mondja,baba,tütü,dádá,jaji=Jani az öcsém,mimi=Timi a húgom,maú=miaú azaz cica,
Bilizés: Lili is ráül ruhástól!Még nem akarom hogy pucérkodjon,mert hátha megfázik!Majd nyáron!De szerintem nem lesz gond a rászoktatással!
Fogyókúra: én nem fogyizom,de mióta nem szoptatok,már fogytam 3 kg-ot!Igaz a terhességből már semmi nincs rajtam,de hormonzavar miatt én előtte felkaptam magamra 12 kg-ot úgyhogy most örülök,hogy elindult lefelé!még 10-et le kell dobnom,hogy elérjem a versenysúlyomat!az még elég sok!de bíztató jelnek veszem,hogy magától elindult lefelé!
De azért hajrá a fogyizóknak!
Na nem dicsekszem tovább!majd később dobok képet is!

tegnap pizzát akartam sütni az új tepsimben és amikor kicsomagoltam akkor láttam a feliraton hogy más funkciója is van pl Le pénis ütő csak nem tom azt hogyan kell pedig..
csajok most