Robesz (nekünk is ilyen rénszarvasos pulcsink van

) és Ádi rengeteget nőttek, Emma írtó csajos a fejpántban, Szeli meg olyan nagy csajos
Ádinak (Timi) micsoda igéző szemei vannak

, kócos Rugó

, Péterke asztronauta, huncut Nolka, komoly darcozós (fogalmam sincs hogy kell írni) Bercus
és aztaa Irina Ádija is mennyit komolyodott..., cuki Emma (főleg a hintázós kép tetszik nekem ott mosolyog

és olyan bájos)
Morzsesz
Szerintem jól teszed, ha altatod, főleg ha ilyeneket csinál. Hamar elmúlik, hogy ezt igénylik. De amúgy nagyon lassan adagolva szerintem át tudod szoktatni, csak vele nagyon nagyon óvatosan kell.
Na megnyugodtam az én lányom is inkább motorozik

akkor nem egyedi eset vagy inkább kidobja a babát és beletolat egy olyan kocsiba ami nagyon nem az ő mérete
BEszédről amúgy még öcsém jutott eszembe aki semmi különöset nem mondott 2 éves koráig csak apa anya meg egyéb apróságok leginkább a szavak első két szótagát így hát érdekes volt, hogy minden ka volt
és a 2. szülinapján kapott egy játék fúrót és annyir örült neki, hogy lelkesen felkiáltott fújó

mi meg csak lestünk
Hülye szomszédok és egyeébb "kedves emberek"
Aniko szorítok a vizsgákhoz
Regi
Lehet, de azért Lillának a fog is benne van a buliban. Jó hogy írod a kajákat

én imádom az ilyen menüket

nem csak fogyózás miatt
Lizinek pusszantás, remélem már jobban van és hogy ma mondott valamit a doki.
Sense
Köszi
Jól emlékszem ti rendes homeos dokinál voltatok? Miket javasolt Botinak?
Dotildi
Fúú ez nagyon jól hangzik
Viranka
Szemüveg
Köszi az infokat
Mesi
Cuki ez a mesenézés
Hát ismét elsöprő szülésed volt. A végén meg agyon izgultam magam, hogy mi lesz a vége ennek, de szerencsére happy end

hát nem semmi, hogy ekkora gyereket gátvédelemmel szültél meg.
Nem három gyereket terveztetek?
Írtó nagyot nőtt Gegi

hát idősebbnek néz ki mint 2 hetes
KTimi
Mi is jártunk a Vérhalom tér felé vasárnap, még össze is futhattunk volna véletlenül
WC
Hát én mindig nagyon erélyesen rászólok, ha WC felé közelít. Szerencsére már a WC keféről is leszokott. Viszont a WC papír imádat nem szűnő hóbortja

ahogy hallja, hogy megyek WCre és esemény van rögtön rohan és csévéli lefelé az egész gurigát, hogy ő akarja nekem adni.

persze aztán meg tömködné be a lábam közé és nincs az az ember akinek ennyi kellene
Irina
Kösz a babanyelves cikket.
Anita
Azztaa de kiakadás hogy mekkora a pocakod
és nagyon cuki a kistesó olyan szépen látszik
a lépcsőzés meg

hát szenzációs a kisfiad.
Heni
Cuki Péterke, ahogy fekve élvezi, hogy húzzák

tudja élvezni az életet
Báló, Zéti puszi a puklira.
Miléna ne hibáztasd magad és tuti semmi baja.
KTimi

ez a téli időszak nem kedvez
Szerintem a leesés nincs összefüggésben a lázzal.
Ágica
Szerintem meg DE csak lehet, hogy korai volt a tesz. De ha látszik a kontroll csík akár halványan is ott HCG van

és remélhetőleg fejlődő baba is
Silka
Ez jó horror story volt

Nekem a cicám volt Mimike

az egyik a másik meg Cilike
Maggie
Gratulálok!!!
Kaqk
Szerintem megnyugodhatsz. Nekünk kb a 7 és 10 nap közt zajlottak a tünetek és már vége is.