Sziasztok!
Én is vagyok, és még egyben, csak megint álomkórosan... Lehet rápihen a szerveztem az éjszakára?
Jandrea, Bartika, Krisz: hatalmas gratula a babákhoz, kívánunk sok-sok tejcsit!!!
Mit mondtam, hogy ma beindulunk? Hiába no, az a baba, aki vízöntő akart lenni, szépen kivárt
Bartika szülése szimpatikus, húú, de örülnék ha Milán is gyors lenne
Katuska: sajnálom, hogy carul vagy. Talán ma fog elindulni Petra, ezért ez a nagy rosszullét. Szorítok, hogy minden oké legyen!
Megint csodás babafotókat láttam

Még a végén az én fiam lesz a legfiatalabb a csapatban, de remélem a csajszik nem bánják majd

Elkopik az 2-3 hét az évek során...
Batkata: várunk ám vissza
Azt hiszem ma reggel "végre" keményedtem. Olyan érzés volt, mint amikor megfeszítem a hasizmom, de akárhogy próbáltam nem tudtam elengedni, így tuti, hogy olyan izmom feszült be, amit nem én irányítok, ergo a méhem volt. Ja és betonkemény has volt hozzá. Ez volt párszor, de semmi komoly. Aztán aludtunk tovább Milánnal együtt. Apa persze meg se rezzent, pedig ciróztam, hogy megmutassam neki, de úgy aludt, hogy csak na. Drasztikusan meg nem akartam felkelteni, mert még azt hitte volna szülünk...
Este meg majd megpusztultam a savtól, meg a kótyagos fejfájástól, ez az időfront kikészít
Jó lenne egy tábla, már alig vagyunk 2in1...