A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon nem ettem nehezet tegnap, lehet, hogy pont ez volt a baj. Se kenyér, se semmi... (na, jó, két szelet kenyér)

www.kreativcafe.hu

Te hogy vagy, Ildó?

KépKép
benó

A torkom kapar, hőemelkedés van, nátha dől, szédülök, gyenge vagyok...

Kép
flóra 11

Én is erre is gondoltam Ildó,hogy talán vírus.

Nem szóltam a védőnőnek mert alig vártam,hogy elmenjen.Meg amúgy is azt mondta a dec 12-iuh-ra,hogy nem jó mert hátsófalon mélyen tapad és megindulhat a leválás és azzal a szülés(most már eddig vetélés lett volna).
De a doki semmi ilyet nem mondott akkor. :?

Kép
martik77

Szerintem a doki jobban tudja, mint a védőnő. :shock: :x

Ildó, tehát nem vagy jobban. Hülye csótányok legalább lekoptak egész Galántáról, remélem. :x

KépKép
benó

Ehhez képest ma felnyaltam a lakást. Kiporszívóztam minden sarkat, felmostam,port töröltem, vécét,fürdőt kitakarítottam, virágokat locsoltam,teknőst kitakarítottam, pakoltam, lesúroltam a tűzhelyet.

Most pedig beszabtam a kredencbe a papírt a polcokra. Nem szabad lemosni, papírt kell rakni. Én azért száraz ronggyal kitöröltem mindent.

Kép
flóra 11

Kép

Szóval még mindig így vagy Ildó??? :lol: :?

Kép
martik77

Egyébként a védőnő honnan szedi ezeket az információkat a lepényről?

KépKép
benó

Én meg hiába várom a Gy.-t, mert elaludt. Pedig anyuéknak megígértük, hogy lemegyünk, mellesleg kaja sincs itthon, éhen halok, bár lehet, hogy a mélyhűtőben van lecsó.

KépKép
benó

Hát csótány nem is volt és nem is lesz. Sztem nyakig elég lett volna annál az egy öregasszonynál irtani, ahol volt. Mi a fenének kellett 40 lakást kifújni egy koszos asszony miatt! :x Mert lányok akinél találtak az olyan nemtörődöm asszony, hogy nem csodálom. Messzire ki kell őt kerülni, mert olyan undorítóan büdös.... :x

Kép
flóra 11

Igen Márti, úgy vagyok. :lol:

Kép
flóra 11

Nem tom,hogy honnan vette a védőnő,most próbálok majd utána kérdezni.Ha megtudom megírom.

Egyél valamit.De csak keveset és óvatosan.

Kép
martik77

Bocsi Ildó :oops: .Ez csak jókedv miatt tettem be.Ránk fér!!A három rehabos. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Csináltam a Gy.-nak egy teát. Mert a vizet feltette forrni, aztán elaludt. És nekem egy árva szóval nem mondta, hogy teát csinál, úgyhogy megint leéghetett volna felőlünk a fenébe.

KépKép
benó

Mert ha csak nála írtanak akkor a csótik elkezdenek menekülni(amelyik túléli)és oda mennek ahol nincs írtva.Sajnos de ez így van.

Kép
martik77

Én is hoztam kaját,mert rájöttem, hogy éhes vagyok. Joghurt és grépfrújt.

Kép
flóra 11

Gyönyörűek vagyunk. :lol:
Aztán a többiek hogy lehetnek, ők még csak be se jelentkeznek. :?

Hülyék ezek, hogy egy igénytelen nő miatt az összes házat irtják, és ezt ki fizeti? Ti, közös költségből? :roll:

KépKép
benó

Ezt mind a kettőt szeretem Ildó.De most nem ehetem a gyomrom miatt.Vagyis a joghurtot csak most nem de a gréfrújtot egyáltalán nem. :?

Kép
martik77

Igen, én is hallottam ezt, de a Zsuzska meg azt mondta, hogy az nem használ, ha előre befújnak mindent.Én nem tudom. Mindegy,be lett fújva és kész.

Kép
flóra 11

Jó étvágyat, Ildó! :D
Azt hiszem, csinálok tejbegrízt. Nem hívom fel előtte a védőnőt, hogy szabad-e. :x

KépKép
benó

Szerintem hagyjuk a hülye csótányokat. :lol: :lol:

Ébredezik a Gy., lehet, hogy mégis megyünk? :roll:

Szeretnék majd a jövő héten vinni valami apróságot a két osztálynak, ahol tanítok (de mit?). A tanároknak meg sütök valami sütit, ha el nem cseszem, persze.

KépKép
benó

Igen, közös költségből.

A védőnő nekem nagyon laikusnak tűnik Márti. De úgy emlékszem Te sem kedveled, valamin Te is kiakadtál.

Kép
flóra 11

Az jó a tejbegríz.

Szerintem Zsuzsi úgy érti ha sehol nincs csóti,de ha valakinél van akkor muszáj én így tudom.
Nálunk volt vagy 3 db jött az író azóta nincs,de mégis kértünk 3 havonta írtást.

Kép
martik77

Én nem kedvelem mert jön és beszél és közbe fölöslegesen,mert pl gyomifájásra ő se tud semmit mondani.
Most azon gondolkodtam,hogy volt dec.-ben is,hogy akkor is mondta csak nem emlékszem???

Kép
martik77

Mégsem ébredezik. :roll:

Azon az oldalon, amit írtam, van olyan, hogy házi bonbon: szívecskés gipszformába/jégkockatartóba belekanalazni olvasztott tortabevonót (fehér és sima csoki, vagy csak egyik fajta, mindegy), és mikor megszilárdult, kiszedni.

vagy láttam még egyet, ami tetszik (macerás ennyi embernek): maci készítése gesztenyéből. Két gesztenye egymásra ragasztva, és barna pomponok ráragasztva kéznek, lábnak, fülnek.

KépKép
benó

Nekünk biztos nem írtad. :roll:

KépKép
benó

Na én nem kérek belőle többet,elég volt! :x

Kép
flóra 11

Az tuti ha ezeket megcsinálod nem fogsz unatkozni. :lol: :wink:

Kép
martik77

Elhiszem. Betegen kipakolni, visszapakolni stb. :x

KépKép
benó

De szerintem nem lennének készen jövő hét csütörtökig (az utolsó nap), ráadásul gesztenyém sincs annyi.

KépKép
benó

Semennyi sincs. :roll:

KépKép
benó

Vegyél készen sok apró csokit és kész.

Kép
flóra 11

Apu most telefonált, hogy akkor megyünk vagy mi lesz. Mondtam, ha fél 9-ig felébred, megyünk. :wink:

KépKép
benó

akkor keress valami könnyebbet.Nekem azt írja erre a linkre,hogy nem található. :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Vagy olyan pici keramikus figurákat.Olyan cukikat lehet kapni.

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Köszi. :D Lehet, hogy a végén nem kapnak semmit és kész, majd meglátjuk, milyen kedvem lesz. :lol:

KépKép
benó

Most jó,majd megnézem. :wink:
Csak most beszélek a csajjal aki tud valami okosat.

Kép
martik77

Rendben, beszélj csak.

KépKép
benó

Akkor én meg csinálok gyorsan tejbegrízt.

KépKép
benó

Szoktátok nézni a Vacsoracsatát?

Kép
flóra 11

Én nem. :D

KépKép
benó

Megettem, megyek pakolni. BK alatt leszek.

Kép
flóra 11

Még mindig pakolsz? :shock:
Márti, te meg telefonálsz?

KépKép
benó

Én meg meg is ettem a tejbegrízt.

KépKép
benó

Vagyok. :D

Kép
martik77

Na, mit mondott?

KépKép
benó

mindjárt leírom. :)

Kép
martik77

Szóval azt mondta ez a b.nőm.,hogy hülyeségeket beszél a védőnő.Mert ez sokszor előfordul főleg azok után,hogy volt ez a vérzés dolgom.De ha nagy gond lenne a doki mondta volna.Szóval ezen ne is agyaljak.

Kép
martik77

Nagyon helyes. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nem telefonáltam,Skype beszéltem a neten.Az ingyen van(majdnem). :D :D :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?