Sziasztok!
Csibb, köszi! Megpróbálom rávenni apát a koncertre, de majd meglátjuk. Időpont elvileg jó, és szerintem Samunak tetszene. Bár legutóbb a Halász Jutka koncertet sem ülte végig, csak kb a feléig...
Moncsi, jókat írtak a csajok, próbálj ne idegeskedni (tudom, könnyű mondani). 2 hét eltérés egyelőre nem tünik veszélyesnek, de holnap úgyis minden kiderül, és remélem, h megnyugtató módon. Mindenképp jelentkezz majd a hírekkel, szorítunk neked!
Katka, de jó! Örülök, hogy a doki mindent rendben talált és Peti immáron fejjel lefelé érzi jól magát. Akkor megnyugodtál egy kicsit, gondolom.
Marq, Csibb, nekem is szerencsém van, de nekem a párom hugaival. Sajnos (vagy épp szerencsére - nézőpont kérdése

) a nagyszülők nem a fővárosban laknak, de a párom mindkét húga itt él, tanul. A nagyobbikra (24 éves) egészen pici kora óta rá lehet bízni Samut, mindent megcsinált és megcsinál körülötte (etetés, pelenkázás, altatás), nagyon egymásra is vannak cuppanva. A kisebbik (16 éves) mostanában kezd "bevethető" lenni, és szerencsére ő is imádja az unokaöccsét.
Csibb, az nem semmi, hogy a hugodnak azt mondták nem lehet gyereke, és tök jó, hogy ez nem jött be. Hihetetlen történetek vannak... Ezek szerint ő a rajzban nagyon tehetséges unokatesó?
Nekem egy volt osztálytársamat ijesztgették kamaszkora óta (szinte minden nődoki, akivel csak összehozta a sorsa), hogy tutira nem lehet majd gyereke. Már kettőnél tart

Ráadásul a csaj max 50 kiló vasággyal együtt (vagy valami ilyesmi a mondás), és mindkét gyerekét 4,5 kiló felettire növesztette

Szóval vannak pozitív történetek, és ez nagyon jó.
Eldugulok, jó éjt!
RÉ