Sziasztok!
Davandi: Anna azert hisztizett mert nem adtuk Neki oda a szamologepet amit Apa hasznalt eppen.
Binyek: es a sipolasra kaptak valami gyogyszert? Ez a kaja ugy nem semmi, egyik doki ezt monja masik azt.
Ne mar, mi az hogy csak rosszat orokolnek tolunk a gyerekek, nezd mar meg milyen gyonyoruek ez is tolunk jott!
Zsuzska: bocsi, tenyleg irtad hogy 24 evesen volt fogszabalyozod!

Van meg egy tontica az iwiw-en? Na ennek utananezek, elloptak a muvesznevem.
Juci: sajnalom, egyutt erzek, Alex is allandoan ugy akar levetodni a heverorol en meg hulyet kapok!

Meg a vegen azt hiszik majd utom-vagom mert mindig tele van kek-zold foltokkal.
Mira: nalunk a Rate szobalyaban a kicsi jatekok font vannak a polcon, hiaba nem eri el ez van, szol ha kell Neki, megerti! Ha latja hogy a kicsik bevesznek a szajukba valamit szol nekem es multkor amikor dobaltuk ki a regi es eltort jatekait egy csomot kidobott azert mert kicsi es a babak megfulladnak tole.

Te is magyarazd el a Lanyodnak, meg fogja erteni!!!
Eszti: sajnalom a tukrozest de tenyleg jobb tudni hogy mi van!
Ancsi: sajnalom hogy Ti is betegek vagytok, lassam mi is mar 3 hete.
Kamilla: szio! Mar jarnak a gyerekek? Nagyon edesek!
Bogyos kaki nalunk is van ilyenkor beetetem Oket spenottal.
Lanyane: annak idejen az en orromat is ugy csinaltak meg hogy orrsovenyferdules volt papiron igy fizette a Tb igy sokkal olcsobb volt es a doki is jol jart.

Okosnak kell lenni!
Anny: sajnalom a bolcsessegfogat, nekem ugy kellett kivagni azert volt gaz, befele nott, nekem vagni kellett, fureszelni meg miegymas.
Vanda: tok jo hogy otthon vagytok vegre!
Benszi: en tehentejet egy eves koruktol adok Nekik fokozatosan adagolva a tapszerhez, szeretik, semmi bajuk tole. Tojast kicsit kesobb kezdtuk mert azzal nekem is gondjaim vannak.