A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Ej, de megviccelt a babanet. Bocs a triplázásért.

Kép
petne

Na, és még a laptetűt is elvettem valakitől. :oops:

Kép
petne

Petne, várjuk a képeket!

Skrisz, miért tűntél el?

babaimádó
Kép
babaimado

Sajna Hannáék még nem jöhetnek haza, mert Olivér kicsit besárgult. :(
De inkább most vegyék észre, mint amikor már hazamentek volna és vissza kellene vinni őt és Hanna sem maradhatna mellette. :(

:cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hanna :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, a képpel majd később jelentkezem. Apa gépén van, túl nagy a mérete..... De nem felejtem el.

Hanna, sajnálom nagyon. :cry: De Olivérnek így lesz a legjobb.

Kép
petne

Petne!
várjuk a képet! nem úszod meg!!! :D
dezsina

Baba,
tüszőnövelő drukk elindítva mára is ++++++++++++

Tilli,
babaragacs megy +++++++++++++++++++

Nyulasz,
nekem csak 3x1 magne kell, ill. azt inkább kiváltottam a Petne-féle pezsgőtablettával, úgy olcsóbb is.

Volt és jelenlegi kismamik: ti milyen plussz kalciumot szedtek/szedtetek, ha egyáltalán? - az egyik kolléganőm másfél éve szült, szedett terhesség és szoptatás alatt is kalciumot külön, mégis, még mindig tropán vannak a fogai, kezdem komolyan venni ezt a dolgot én is...

Hanna,
jobbulást Olivér-babának!

Petne,
képeket bizony!!!!

Pusszancs.

ja, a házzal kapcsolatban. Este megvilágosodtunk, hogy ha ez túl sokáig tartana, papíron kivásárolom apósom részét apa városi lakásából (apósom is csak papíron adott bele pénzt anno, ténylegesen egy fillért sem), így hozzájutunk a pénzhez, és elkölthetjük a kertes házra. - Azért ma elmentünk a jegyzőhöz is, előadtuk neki a történetet, meg hogy a gyerek miatt sürgős, holnap reggel pecsétes papírunk lesz róla, hogy a ház lakóház. Ilyenkor annyira örülök, hogy kiköltözünk Szegedről egy kis faluba, egészen más a hozzáállás a hivatalokban. (Szegeden be se jutottunk volna a jegyző színe elé, itt meg ügyfélfogadási időn kívül fogadott és egyáltalán nem volt megsértődve, hogy dolgoznia kell.)
Most már nem akarok megőrülni.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nem bánjátok, ha néha csatlakozom hozzátok?
Tavaly már egyszer-kétszer bekukkantottam, de most belevágnánk a tesó-programba...
(Egyelőre Norprolacot szedek, mert magas a prolaktinom. Jövő pénteken lesz kontroll vv.)

Gratulálok az újszülöttekhez és drukk mindenkinek :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Kisbuta,látod milyen okos vagy :D
SKrisz,nagyon várom az uhut!Mikor jössz???
Dezsi,tessék is megtartani a pozitív hozzáállást!!!

Lányok,elevitet abbahagytam,magneb6-ot pedig csökkentettem 2x1-re.Igazából azért szedtem annyit,mert elfelejtem mindig a dokit megkérdezni,és lombikkor annyit kellett.Ja,a folsav marad,azt szedem tovább...de érdekes mód,a az elevitre is a székrekedést írják,de tegnap körbenéztem a neten,és többen panaszkodtak hasmenésre.Apukám szerint az a legnagyobb baj,hogy nincs így emésztésem,és semmi nem szívódik fel a kölköknek,readásul a kiszáradás is fenyeget.Nőgyógyászom meg azt mondta,lehet az adimettől...de az sosem okozott gondot :roll:
Vendég

Szia Egerecske,ersze,hogy nem bánjuk.Mennyi idős Bubu?Hova jársz?Lombik vagy inszem?
Vendég

Nyulasz,
de eddig nem is voltál kis nyuszilakókkal teli. :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Köszi Nyulasz! Triplán boldog kismamiságot kívánok Neked! :D
Bubu, akit Mackónak is hívunk, áprilisban lesz három.
Győrbe járok, Kőrösi a dokim és nálunk csak a lombik jöhet szóba.
:wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske,jó lett a vonalzód.Köszi a tripla jókivánságaidat :wink: Hasonló jókat kívánok én is :D Bubu első lombikra összejött?
Bogyimami,szerinted a kölkök nem szeretik az adimetet :?: :roll: :lol:
Vendég

Nyulasz,
szerintem kérdezd meg attól a dokitól, aki az Adimetet felírta neked, hogy lehet-e szedni a terhesség alatt és mennyi ideig?

Egerecske,
üdv itt! :D
Mennyi idős vagy? És - ha nem titok - elárulnád, hogy miért csak a lombik jöhet szóba?

Skrisz,
már nagyon várom a híreidet!

Petne,
meg képet Julcsiról... - Mi itten most épp ráhangolódunk, tudod... :lol:

Kép
kisbuta

Nyulasz,
azt nem tudom. De azt igen, hogy a várandós szervezet másképp viselkedik, mint amikor 'normális" vagy.
Pl. a terhesség alatt egy darab pattanásom nem volt és a felkaromon is eltűntek a pöttyök. Bezzeg most. Olyan dudorjaim vannak már hónapok óta, hogy csuda. Valami nem jó a hormonjaimmal. :)

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta,a kaális dokim írta fel,aztán Tűű doki(endokrinológus),akihez csak késöbb jutottam,helyeselte.Azt viszont csak itt a lányoktól tudom,hogy a 12.hétig kell szedni,ugyanis mindig elfelejtem megkérdezni.A mostani nőgyogyimtól legközelebb rákérdezek,endokrinológus is.

Bogyimami,igen,nekem sincs most szerencsére patim,pedig elég sz@r bőröm van,és számítottam rá,de egy se jött.Pedig sokan panaszkodnak,hogy terhesen kirügyeznek.
Vendég

Nyulasz,
igen, elsőre :D

Kisbuta,
néhány hete már túl a negyedik X-en. (De azért ne szólítsatok néninek, jó? :lol: ) Az ok: a katonaságnál túl nagy volt a leszerelés... Neked is szép pocakos időszakot! Annyira szeretném én is újra átélni; igaz anno meg mindig a kezemben akartam már tartani. Ki érti ezt?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Skrissz: hol vagy????? :?:

Babim: lángost befaltad? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Egerecske:Kisegértesóhoz drukk Neked: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Egerecske,nem fogunk nénizni :lol: Katonaság :lol: nálunk is :wink:
Akkor bízunk benne,hogy megint elég lesz egy akció,és beköltözik tesó a pociba...hát igen,vagy benn,vagy kinn :lol: egyszerre nem megy :wink:

Skrisz jól megvárat minket :?
Vendég

Puszedli,
aranyos vagy, köszönöm szépen. Neked meg egy egész nyájat! :lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

:lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Egerecske,
drukk a Kistesóhoz!!! :P

Babi,
miféle lángos??? :roll: :lol: (teljes kiőrlésű??? :lol: )

Szép estét!

tillidian

Most nem olvasok vissza, majd később. Mindenkit fel kellett hívnom az eredménnyel. :lol: Kismaszattal minden rendben, 1:1484 lett a kockázati arány. Nem kell mennem amniocentézisre, sem integrált tesztre. A blogomban részletesen leírtam mindent. Most megyek, apával mozizunk és engedélyezett 1dl vörösbort. :lol: Később benézek!!!

skrisz72

Sziasztok!

Lola
Remélem, jól megmostad a fejét! Egy kismamival így bánni :cry: :evil:

Puszedli
Hipp-hopp helyrerázódik a pajzsmirigyed és akkor már csak a baba(k) kellenek :wink:

Nyulasz
Lehet hasmenés a mg-től :wink:

Till
NE KERESS JELEKET! Majd jönnek maguktól :wink:

Hannáéknak kitartást!
Olivér kihasználja az ingyen szolit :lol: :wink:

Kisbuta
Én semmilyen külön kalciumot nem szedek... csak ami a multivitaminban van.

Egerecske
Üdv a csapatban :lol:

Skrisz
De jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rana, Baba
Megy a szurizás?
Vendég

Sziasztok! CSak címszavakban,mert nagyon fáradt vagyok. Vasárnap éjjel óta nem alszom rendesen. :roll:

Kisbuta :D

Csak ügyesen a lakással! :wink:

Till :D

Nyugi,a tünetek majd jönnek! Mennek a drukkok!

Nyulasz :D

Én még nem szúrok.Majd pénteken. 8)

Petne :D

Várjuk a képeket.

Rana :D

Hol vagy?

Mabe :D

Mi újság veletek?

Skrisz :D

Örülök, hogy minden rendben van!

Estike :D

Ti hogy vagytok?

Ennyire emlékszem, megyek aludni. :oops: Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hali!

Zsu
Akkor én alszom helyetted is. :wink:
Ma is aludtam du. (Persze dolgoztam előtte, utána is.)

Skrisz
Gratulálok a jó hírekhez! :D

Nyulaaz
Remélem rendbejön az emésztésed gyorsan! :D

16.cn, 36,8 voltam.

Pusszantás!!!
vizkriszisback

hahó :P

Remélem, már Mindenki alszik :P én még tanultam de mára elééééég :oops: :P

Vkrisz,
remélem, meggyógyultál! :P

Kobzoska,
mindjárt kezdesz! Nagyon drukkolok! :P

Lányok,
ok, igyekszem türelmesnek lenni... :roll: de tudjátok mit: inkább még egy rahedli injekció, mint ez a 12 nap... :oops:
De nagyon köszi!!!

Most olvastam (nemkéne :oops: ), hogy a beülti 4-7 napja közül az egyik kritikus, aggódós. Van, akinél így volt? (csak mert nálam a 3. napra esett...)

tillidian

Baba! Vuk nincs, soha nem is volt. Két napig kerülgetett. Tünetem továbbra is Nulla, élem a régi életem. Kicsit fura.
Kisbuta! Én nem szedek plusz kalciumot. Folsav van, és Eisen Kruter Kraft, ami jól felszívódó vasat tartalmaz. Sajnos vashiányos férszegény vagyok. :(
Szia Egerecske! Üdv közöttünk. Sok sikert a kistesóhoz, összedrukkoljuk :D
Bogyimami! Nekem is gyönyörű a bőröm, és ami még nagyobb élmény a hajam is, ami egyébként nagyon car.
Skrisz! Szuper híreket kaptál, nagyon klassz, hogy nincs szükség bökésre. :D
Hanna! Sajnálom, hogy maradnotok kell, de ott jó helyen vagytok. Gyors javulást Olivér babának! :D
Nálunk nagy nap a mai. Kb. 16 heti szurkálás után, ma böktem magamba az utsót. :D
Till! Babaragacsokat küldöm, és nem ilyen olvasgatásra gondoltam :twisted:

Kép
estike66

Sti anyu,
szerintem szedjél kálciumot.
Sokat kivesz a szervezetedből és most alapozhatod meg a gyermeked fogainek éppségét. .... és persze a tieidet. :wink:

Gratula az utolsó szurihoz!! :D :D

Till,
ne parázz. Nem lesz semmi baj, mert minden rendben van odabent!
Próbáld magad valamivel elfoglalni. :D

hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt! :P

Kösziiiiii :D
megyek dolgozni, de csak ülni kell, úgyhogy pihenős nap :P
(Hajnó, ezzel mára elfoglalom magam :wink: )

Szép napot, Lányok! :P

tillidian

Jó reggelit a kedvenc lánykáimnak! Frissítem a táblát. Van valakinek új infója, amit javítsak?

Egerecske, üdv itt. Van egy táblázatunk, ahol nyomonkövetjük, ki hol tart. Ha szeretnél bekerülni, akkor írd meg nekem hova jársz, ki a dokid, hányadik lombik jön, mi a baj, milyen aktualitásaid vannak éppen. :lol:

skrisz72

Skrisz, hurrá! Már aggódtam! Ne tessék így eltűnni!!!!!

Nekem vízszerű hasmenésem van, talán az AUgmentintől.
Most szúrtam be az utolsó Cetrotide-et és 22-kor jöhet a repiszuri.
Húúú, kezdek izgulni.

babaimádó
Kép
babaimado

Kalcium - téma: én nem szedtem a várandósság alatt sem, szoptatás alatt sem (Janka csak 7 hónapig szopott kizárólagosan a mandulám miatt, utána csak kiegészítésként cicizünk még most is). Nekem nem lett baj a fogaimmal, de ha hajlam van esetleg rá - gyorsabban, könnyebben romlanak, akkor mindenképpen javasolt.

Elevit - én nem tudtam szedni, meg a Gravidát sem, mert mindegyiktől hánytam sokat. Ha reggel vettem be, reggel hánytam, ha délben, amit addig ettem mindent és így tovább. Egy idő után az orvosom mindkettőről letiltott, mert szerinte a sok hányás több veszélyt tartogat, mint ha ezektől a csodaszerektől elállok. A vérkép mindig tökéletes volt. Biztosan szerencsés is vagyok. Meg aztán ikreknél ez a vérképes dolog is másként alakul - de Nyulaszom én beszélnék a helyedben dr. bácsival. Vagy a védőnővel. Milliószor simogasd meg a pocakod a nevemben! :lol:

Kép

Kép
julika79

sziasztok!

Kisbuta!
annyira örülök, hogy megoldódik a gondotok!!! :wink: Most már csak a babára kell gondolnotok :D

Nyulaszom!
mikor lesz a kövi UHU? Engem az Elevit fogott ...
Negatív lett az apc-m.... :roll: most örüljek?

Egerecske!
üdv nálunk és drukkhegyek a tesónak!

Till!
ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért kritikus a 4-7. nap :shock: :roll: leírnád? mert nem tudom...

Hanna!
remélem hamarosan hazamehettek!!! :wink:

Skrisz!
Gratula az eredményhez! Nagyszerű :D :!:
dezsina

Julika, én a Gravidától nagyon rosszul voltam. Most Femibiont szedek és ez tényleg jó.

Skrisz: légyszi, a táblicskuba tedd bele a szombati punkciómat. Kösziiii, pusziii.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz!
nem emlékezem, de mintha nekem csak 3. lombik lenne beírva... :roll: A 4.re készülök 8)
dezsina

Lányok illetve kismamik,
a fogaitokat érdemes a várandóság alatt rendbetetetni, mert ingyenes. :!: :!: :!:

hajnoca
Dunakeszi

Baba, 10-kor kell beadni? Szörencsés! :lol: Nekem mindig éjfélkor kellett. :? Izguljál is, én is izgulok!

Dezsina, javítottam.

Rana, te hogy állsz most?

Zsu, már csak egy nap!!!!!!!!!!!! :D

Vkrisz, te mikor kezdesz??? :roll:

skrisz72

Skrisz!
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid voltak Hajdú doktornőnél. A mai uhu után én is bejelentkezem.

Kisbuta!
Tudod én az endó miatt 7 hónapig ciklusleállításon voltam, ami álklimaxot okoz, tehát csontritkulást is. Szedtem a kálciumot dögivel, a fogaim ennek ellenére elromlodtak. Fél év alatt 5-öt kellett tömni, újratömni, és még koronám is lett. Persze amúgy is szarok a fogaim, de mivel rendszeresen járok ellenőrizni, évek óta nem volt gondom. Kivéve idén. Ennyit a kálcimuról!

Nyulasz!
Én 3X1 Magne B6-ot szedek és gravidát is, és semmi problémám, sőt inkább a szorulás felé húzok. Amúgy valahol azt olvastam ikreseknek sok MagneB6 kell.

Till!
Én semmit, de semmit nem éreztem, még a cicim se fájt. És látod. A tünetek az 5. héten jöttek. :wink:

Hanna!
Remélem Olivérnél hamar elmúlik a sárgaság és mehettek haza. :wink:

Tegnap levizsgáztam, végre!!! És egyszer sem buktam meg, ami nagyon nagy szó még nem babásan is! :lol: Bár a férjem közölte, hogy könnyű dolgom volt, mert 3 agyat használhattam. :lol: És lehet, hogy hülyeség, de a Babákok tényleg segítettek. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket és a drukkokat! :D

Tilli, nagyon drukkolok! Manókirály várja a tesó(ka)t?

Mabe, Estike, Skrisz, nektek is szép pocaknövögetős időszakot!

Skrisz, gratulálok a jó eredményhez! Remélem megnyugodtál egy időre... :wink:

Dezsi, nemsokára indul a mandula. Nagyon szorítok.
Meg persze a többieknek is, csak kell egy kis idő amíg képbe kerülök. Jó ötlet a tábla, Skrisz priviben küldöm az adatokat.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Skrisz!
Képet nem kaptatok???

KépKép
zsófikukac

Nem tudjátok, mit kellene csinálni, hogy a hozzászólásaim széle ne lógjon ki a többi közül? :roll:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Till :D

Jó munkát! Miért kritikus a 4-7.nap? Én sem tudom. Bár én sok mindent nem tudok. :oops:

Estike :D

Most akkor már nem kell szuriznod? Nagyon jó!

Vkrisz :D

Aludj helyettem is. Bár lekopogom, ma egész jól aludtam. :roll:

Baba :D

Nyugi, majd mi izgulunk helyetted. :wink: Hétvégén úgy néz ki nem tudok majd netezni, mert hazamegyünk a szülőkhöz. De drukkolok neked, s remélem jó hírekre jövök.

Igen csajok, már csak egy nap. :lol: Már alig várom. 8)
Megyek dolgozni. Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Nekem is szorulásom volt az Elevittől. Femibion800-at szedtem 12 hétig Hipp Natallal kombinálva. Most meg Femibion400-at eszem. Se hasmenés, se székrekedés. Pont jó. Vettem most kálciumos pezsgőtablettát. De kiderült, hogy nem csak az van benne, hanem egy csomó más vitamin is. Majdnem 1000Ft volt. Valami kombinált tabletta. :shock: Vettem MagneB6-ot is. Szerintetek szedjem azt is?

skrisz72

Zsófi :D

Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!

Egerecske :D

Üdvözöllek én is.Kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a tesó.

kobzoszsu

Zsófi van kép, de a 2D-s képen csak a feje látszik, a 4D-s képen eléggé meregetni kell a szemed, hogy lásd mi van rajta. :lol:

skrisz72

Zsu, most látom csak, hogy már csak egyet kell aludnod. Mid lesz? Long, short vagy antagonista?

Anno én szedtem végig az Elevitet, csak az első héten dugított be :oops: MagneB6-ot csak néhány hétig szedtem. Ja, és minden este megittam egy deci nagyon finom vörösbort. Nem is volt gond a vérképemmel :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Kép

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?