Brid! No para szülni még nem készülök! Azt is tudom, hogy 2 batyu kell mind a 2 külön külön helyre! Szal nem gond! De bárcsak már ott tarthatnék! De mondjuk most azzal is megelégednék, hogy szép kerek pocim van és minden rendben van! Remélem ez nem tul nagy kérés az égiek felé!
Csucsu! Mondtam én, hogy sokáig kell azt csinálni! Na és milyen?? Mesélj! Izlik a családnak?? Szerintem maraha fini! Legközelebb probáld ki málnából is! Hidd el izleni fog abból is!
Ma voltunk apácskával a pluszban, de ott öklendeztem! én ezt nem értem! Ha boltban vagyunk akár melyikben nekem mindig felkavarodik a gyomrom! Nem értem! Amint kijöttünk a boltból minjá másképp láttam a világot! Pláne mikor hazajöttünk és bevettem a bogyimat! Na akkor nekiálltam és ettem körözöttes zsömit enni! Most nem ettem hozzá ubit, pedig kivántam, de nem akartam a gyomimat totál kikésziteni! De minjá lemegyek és falok az ubiból kicsit!
Na jó megyek pihikézek! Ugysincs ma máűr senkisem! Mindenkinek nagyon jó éjszakát kivánok!
Jaj Csucsu! Remélem azért az inszemre nem kerül sor, hanem bejön az csak ugy tzermészetesen is mint ahogy Szabina!
Jó éjt csajok!