Ladmon, nekem is nőtt a cukorfogyasztásom

na ez a súlyomon is látszik, de ha nincs meg a reggeli bögre kakaó, frankón ájuláshatáron vagyok...
Zsuzsi, támogatásokról, iratokról:
- baba TAJ-kártya: elvileg a kórház hivatalból intézné, mivel nálad más a szitu, az Árpád-hídnál az OEP-nél tudjátok intézni
- baba lakcím-kártya: elvileg kórház intézné ezt is, amúgy a helyi polgármesteri hivatalban tudod kikérni neki
- TGYÁS - ha a munkáltatód kifizetőhely, akkor ők intézik, de kell nekik a születési anyakönyvi kivonat, meg a kicsi TAJ-száma
- családi pótlék + anyasági támogatás: MÁK honlapjáról tudsz tölteni hozzá igénylőlapot (igénybejelentés családtámogatási ellátásra + 1.sz.pótlap + 5.sz.pótlap), aztán apa beviszi a MÁK-ba, kell hozzá baba TAJ-kártya, meg baba lakcímkártya, születési anyakönyvi kivonat, illetve a nőgyogyi igazolása arról, hogy legalább négyszer előfordultál terhesgondozáson
- babakötvény: MÁK intézi elvileg teljesen magától, nektek csak az értesítést kell várni róla
legalábbis én ezeket bogarásztam ki tegnap

most azt hiszem magamról, hogy képben vagyok

(az meg néha veszélyesebb, mintha fogalmam se lenne...

)
Voltam ma CTG-n. Először is mostmár tényleg rohadjon meg minden olyan ember, aki a felesége "nem adod neki át a helyed?" kérdésére úgy válaszol, hogy "majd odaadja valaki más", méghozzá úgy, hogy én is hallom, és persze más se adja át basszus. Másodsorban pedig ma már mutatott a gép 100-as értéket is, általában azért inkább 60 körülre ment fel, és én még mindig nem éreztem semmit. Ezt most jó jelnek veszem, hátha mégse fog annyira fájni a szülés

álmodozom...
Kangu, nekem a munkahelyemen azt mondták, intézik a tgyást. Persze az is lehet, hogy ők marha jófejek

de a neten is azt találtam, hogy a munkáltató adja be az igénylést.
Erika, huhúúú drukkdrukk neked ezerrel!!!
Kreiszi, a hálóinges-párnás trükk tetszik, jegyeztem
ZétiVera, tök megértem, hogy mit érzel - eleinte mikor elkezdtem a mostani dokimhoz járni, ő se tudott sose hova tenni, meg állandóan rohant, az első babával mikor elvetéltem, ott se volt, én meg totál egyedül és elveszettnek éreztem magam, gondolkoztam rajta, hogy keresek egy másikat, de ugyanez volt bennem: kórházon belül váltani kicsit ciki. Aztán maradtam, és már a nevemet is tudja

összeszoktunk. Sajnálom, hogy egy ilyen amúgy is bizonytalan helyzetben még ez is nehezíti a dolgodat

azon nem gondolkodtál, hogy esetleg szülésznőt fogadj? Lehet, hogy jobban járnál vele, mint most egy dokiváltással?