A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata
ÁÁÁÁÁ, Apánk receptje csak egy tubus kenöcs :) Igen, de csak light-osan fűszerezem, meg a csirkehusit is. Só, fehérbors, vegeta, foghagyma, megpárolom és a végén lesütöm. Incsi-fincsi lesz :lol: És egy szem csoki se jöhet :shock: De mindent, hogy jó legyen nekem - és Apánknak :lol:
Szerintem érdemes kicsit helyretenni ilyenkor a szervezetet, akár egy savtalanítással, vagy csak feltúrbózni vitaminnal.
Most elszaladok mosogatni, aztán jövök :lol: Addig dolgozz egy kicsit :P :P
Vendég

Sok sikert a főzéshez! Remélem sikerül nem odaégetned! :lol: :lol: Bár tudom ügyes kislány vagy, és menni fog neked! :):):) Én képzeld régebben nagyon-nagyon sok csokit ettem, és most észre vettem, hogy kb. 1-1,5 éve csak ritkán eszem! A tesóm kisfiától kaptam egy Merci csokit névnapomra, és kb. ha a párom nem segít bele akkor miattam még mindig lehetne benne! Szóval már nem vagyok egy nagy csokis! :)

Mosogass, én megírok pár beadványt!

Kép

KépKép
ercsikati

Vjulcsi!
Azt hiszem az inszem a Dévai Intézetben fizetős, nem tb-re megy, csak a lombik tb támogatott. De talán a Kaáliban az inszem is tb-s. De majd Ágii segít, vagy valaki aki inszemezett.

Bodza! Nagyon sokat gondolunk Rátok!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Julcsi
A Kaáliban még 5 éve mikor inszemeztem, akkor 25000 volt maga az inszem, na meg mellé még az injekicók.

Kinek kéne, hgoy üzenjen Bodza?

Kata
Most állok neki a főzésnek, de látod ideszaladtam közben :lol: Te hogy állsz a munkával? Én ugy vagyok a csokival, hgoy van itthon akkor megeszem, pl. most karikor a sz.cukor, de ha nincs, akkor nincsenek elvonási tüneteim. Nézted már a Dévais oldalon a videót? Ott barátkozhatsz Apánkkal :lol:

Már megint vacakol a bnet :twisted: :twisted:
Vendég

Julcsi
A Kaáliban még 5 éve mikor inszemeztem, akkor 25000 volt maga az inszem, na meg mellé még az injekicók.

Kinek kéne, hgoy üzenjen Bodza?

Kata
Most állok neki a főzésnek, de látod ideszaladtam közben :lol: Te hogy állsz a munkával? Én ugy vagyok a csokival, hgoy van itthon akkor megeszem, pl. most karikor a sz.cukor, de ha nincs, akkor nincsenek elvonási tüneteim. Nézted már a Dévais oldalon a videót? Ott barátkozhatsz Apánkkal :lol:
Vendég

Janaka!
Nyugi, nekem is szarakodik a babanet! Azt hittem a cég tiltott már le a bbnet-ről! :D :D :D
Már néztem a kisfilmet! Elsőre szimpatikus volt, de majd meglátjuk milyen lesz az első benyomás! Mert ugye az első benyomás tartós! :):):) Remélem a kaja finom lesz! Majd azért írj, hogy milyen lett! :)

Bodza! Vajon mi lehet vele?! Szerintem Eszter már tegnap megszületett! Van egy olyan érzésem! :oops:

Julcsi!
Én itt valami olyasmit olvastam - de kövezzetek meg ha nem - hogy itt a Dévaiban 40.000,-Ft! De nem esküszöm meg rá!:S

Kép

KépKép
ercsikati

Ugye nekem is vacakol a bnet. :twisted:

Moncsival van sms kapcsolatban Bodza.

Mi lehet Szimbáékkal is????
Remélem azért nem jelentkeznek, mert nincsenek net közelben, vagy nem érnek rá csacsogni, és nem azért mert nem tudnának jó hírrel szolgálni.
Szimbáné minden oké ,ugye?
miciona

Remélem azért nem jelentkeznek, mert nincsenek net közelben, vagy nem érnek rá csacsogni, és nem azért mert nem tudnának jó hírrel szolgálni.
miciona

miciona

Sziasztok Csajok,

nagyon sokat írtatok. :D
Ercsikati nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy, és ha kijössz Dévaiból még pozitívabb leszel.
Mi tegnap negyed hétre mentünk. Beindult a gépezet. Clostit fogok szedni 2x1+folsav+elevit. Vasárnap kell elkezdeni szedni és 28-ár menni kell uh-ra. Nagyon izgulok.
Moncsiga, mondtad, hogy Te tapasztalt inszemes vagy. Mit ajánlanál, az inszem után. Melóval, utazással, mozgással, evéssel kapcsolatban?

Szimbáék, én is hiányollak benneteket, írjatok, hogy mi újság.

Julcsi üdv. itt. Nekem is most lesz az első inszem. És először szeptember végén voltunk a Dévaiba. Mondjuk mi a decembert nem akartuk. De 2 hónap volt, mire mindent elintéztünk.

Kép
gmelcsi1

Miciona
Már csak az a baj, hgoy Moncsi se jelentkezik. Szimbánéval mi lehet? Mert nem kaptam választ anno mikor kérdeztem, ghyo épp milyen állaptban van :roll: :? Hol tart Ő?

Kata
Ebéd kész, itt illatozik mellettem, amég szárad a járólap, addig megebédelek :lol: Van ebédidőd? Vagy csak gyors bekapsz néha vmit napközben? Én biztos leszek benne, ghoy nem fogsz csalódni 27-én :wink: Ne parázzál már annyit :lol: Kiváncsi leszek alkotsz-e majd vmi bénaságot :P :P
Vendég

Melcsi
De jó, lassan mindenkinél beindul a gépezet :lol: Már látom Te leszel Kata embere, mostantól mindent írj le :lol: Persze azért is jó ezt itt, mert több tapasztalatot gyűjthetünk össze. Drukk a tüszőknek 28-ig. Aztán kapsz egy repesztőszurit inszem elött?
Vendég

Melcsi!Miért kell szedned ezeket a gyogyókat?

De arra még senki nem írt választ, hogy az átjárhatósági vizsgálatot a ciklus mely időpontjában végzik el???? Vagy tán ezt nem tudjátok? :P :? Nem ismerek rátok! :lol: :lol:

Janaka!

Van ebédidőm, 30 perc, amit általában kicsit ki szoktam tolni, mondjuk úgy 40-45-re, de azért nem olyan feszített a tempó, ha úgy adódik akkor ne tudjak enni! :) Bár volt már olyan, hogy ebédelés közben -amit az irodában végzek - telefonált egy ügyfél, és kaja közben intéztem a dolgait! Szóval akkor igazából nem volt ebédidő! :) Egyébként bénázni nem szeretnék, bár ahogy ismerem magam, valamit vagy nem fogok megérteni, vagy nem fogok tudni megjegyezni a nagy parában! De nem baj, mert azért vagytok ti itt! Bár majd erősen koncentrálok! :):):)

És remélem nálam is beindul a gépezet, bár a bíztatásotok ellenére parázok kicsit! Nem tudom miért! Ilyen vagyok! Ez van! :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Én nem tudom sajna az átjárhatóságit, már nem emlékszek hogy volt :oops: Sorry :!:
Látom belőled papamami lesz :lol: :wink:
Vendég

Kata
Paramamit akartam írni :oops: :lol:
Vendég

Janaka!
Na azért! Már kezdtem volna írni, hogy mi a fene az a Papamami!? Már a fantáziám kezdett el járni........ :oops: :P :P :P
De remélem a para ha bemegyünk perceken belül elmúlik, vagy Apánk tesz róla, hogy ne parázzak!

Azért én várom a választ, hátha tudja valaki az átjárhatóságira a választ!? :?: :?: És még annyi, erről a témáról, hogy az Apánk ott a helyszíen el is végzi, ha úgy alakul?!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,
kicsit eltűntem, mert tegnap egész nap rohangáltam meg a körzetinél voltam 3 órát….:( nem volt időpont.
Ráadásul este nekem nem ment a babnet, így csak most tudtam elolvasni a fejleményeket
Moncsi,
mindjárt itt van péntek, nagyon sok drukkot és szeretettet küldök neked és a tüszőidnek!!!! Mit akartok, ha több indul el, D+ vagy fagyibabák?
Janaka,
tavaly én nagyon sokáig nem tudtam szabadulni a gombitól, nem volt tünetem, de a nőgyógyim mondtam, hogy pozitív a leletem.
Aztán az segített, persze csak a diéta + egyebek mellett, hogy szedtem egy probiotiumot. Ez nem gyógyszer, de nagyon sok pozitív hatása volt. Van benne immunerősítő, grapfruit és fokhagymakivonat. Szóval nekem nagyon bejött. Novemberig szedtem, addig még a vírusok is elkerültek. Az irodában mindenki beteg volt, nekem meg nem volt kutya bajom se. Így most el kezdtem szedni újból.
Ha érdekel téged vagy valakit, akkor szóljatok megírom a részleteket.
Én is ikerpárti vagyok. Van a házban egy csajszi, aki természetes úton másodszorra is ikreket szült. Látnotok kéne, 4 évesek a fiúk és 1,5 évesek a lányok. Meg kell őket zabálni.!!! Mondjuk 4 gyerek azért durva:)
Julcsi,
üdv itt, bár én is csak a héten csatlakoztam, de már tudom, hogy a legjobb helyen vagy:)

Nekem is kéne főznöm valamit…..
majd jövök!
rencsi79

Kata
Csinálnak ott átjárhatóságit, legalábbis múltkor úgy hallottam, hogy pont arra ment vki. Most nézem, hgoy a Dévais oldalon a Pároknak/Kivizsgálásnál megtalálod, hgoy írják. Nekem igazából csak kellemetlen volt mikor csinálták, nem volt olyan vészes. Utána görcsölt egy kicsit a hasam. Bár gondolom ez is mindnekinél más.
Majd meglátod tényleg rendes és nagyon alapos, ami a mi érdekünk, még akkor is, ha kicsit várni kell a kezdésre bármi miatt. Most kicsit magam is vígasztalom ezzel :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

gyorsan beugrottam, pedig dolgoznom kellene :( Olyan iszonyat sok munkám van:(

látom kaja téma is szóbakerült, hát most mi párom betegsége miatt diétázunk. Teljes kiőrlésű dolgok csak, sok szója, zöldség, gyümölcs, és egyelőre semmi hús... de ezen majd változtatni kell, mert olvasom, hogy majd sok húst kell enni. Bár a szójában is van fehérje sztem, és majdnem mindennap eszem.
De nagyon drága sajnos ez az egészséges éltemód.

Az inszem áráról: én azt hallottam, h csak a gyógyik, szurik, amiket mindenképpen ki kell fizetni, az kb 40eft... és akkor még erre jön rá a beavatkozás ára. Plusz még előtt a vérvételek, meg az átjárhatósági... szerintem egy százas simán lesz az első inszem ez alapján. Ugye?

Mindenkinek hajrá, akinek most valami vmi! :)
vjulcsi

Janaka!
Most éppen az ebéd időmet töltöm, és közben nézelődök, netezek, és persze veletek "beszélgetek"! :)
Azt már én is megnéztem, hogy csinálnak ott - miután kiírtam a kérdést :oops: - csak a kérdés, hogy a ciklus mely időszakában?! Mert azért lehet jó lenne, ha mennénk és meg is csinálná rögtön! Vagy ez túl nagy "álom"?

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka: igen, pesti kaáliba jártunk eddíg. Azt hiszem te kérdezted a progi árát. Novemberben 50 ampulla 10.000-pár száz Ft volt.

A kaáliban is fizetős az inszem, 40.000 + gyógyszerek. Legalábbis ennyi volt 2 évvel ezelőtt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata!
Szerintem ez egy kicsit álom... először sztem csak elbeszélget veled, megbeszéli az egész menetét, ilyesmi. Illetve ki kell vizsgálnia, hogy mi lehet a baj, elküld egy csomó vérvételre, meg azokat, amik a weboldalon a kivizsgálás alatt szerepelnek. vagy ezeken már túlvagy?
vjulcsi

Kata
Azért ez nem ilyen egyszerű. Külön időpontot fogsz rá kapni sztem :roll: Meg átkell öltözni sztem. Persze biztos van itt illetékesebb nálam :oops:
Vendég

Timi
Én kérdeztem, köszi. Jó lenne találni vkit, akinek esetleg van maradék, vagy akivel lehetne rendelni közössen. Igy legalább tudom mire számítsak, de ez nem olyan vészes, azt hittem több lesz.

Kata
Emészted az ebéded? :P Mit ettél?

Julcsi
Elhiszem, ghyo drága lehet, szoktam én is vásárolni bio cuccokat és nem olcsók. Májkrém helyett mondjuk nagyon finom a növényi pástétom :) Kicsit most változtatok én is, még jó, hogy apának is megfelel, úgyse árt neki egy kis diépta :) Egyébként tök érdekes, mert eddig eszembe se jutott volna, hogy úgy ennék vmit édességet, de most hogy tudom nem szabad, csak azon jár az eszem :twisted:

Lassan mennem kell, jó du-t mindenkinek!
Vendég

Jó-Jó! Igen gondoltam, hogy nem ilyen egyszerű, de azért eljátszottam kicsit a gondolattal, ami remélem nem baj! Azt hiszem rám is rámragadt egy kicsit a "MIKOR MÁR" című mutatvány! :) Na mindegy! Nem akarom elsietni a dolgokat!

Julcsi!
Még nincs semmi vizsgálatom 27-én megyünk először megbeszélésre! Na attól parázok egy kicsit!
Janaka! Nem nagyon!

Amúgy hogy telik a napotok? Nekem tele van a hócipőm a mai nappal! Olyan sok értetlen ügyfél van! :twisted: :evil:
De hát ez van!

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka: én postán kaptam meg utánvéttel. Elküldtem a receptet és egy kísérőlevelet, hogy postai utánvéttel kérem és egy hét múlva már hozta is a postás. Nekem maradt 25 darab az előzőből, de ahhoz majd még rendelni kell, persze csak, ha Dévai is úgy gondolja, hogy kell. De ez még nagyon távoli jövő.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kati!
Miért parázol a keddtől? Nem lesz semmi baj! elmeséled, hogy mi történt eddig, ő meg elmondja,h mi lesz a menet... legalábbis én erre számítok, pedig még én sem voltam. Szóval lehet, h nem is ez lesz, és majd én is jól meglepődöm :) :)
vjulcsi

Timi, nem semmi a 40+gyógyszer. Akkor ez vérvétellel és vizsgálatokkal jóval meghaladja a 100e-t szerintem...
vjulcsi

Janaka!
Most éppen egy buta ügyfélnek kell levelet írnom, de nem tudom hogyan magyarázzam meg neki a dolgokat! :cry:
De akaját emésztem azért! Anyukám féle kocsonyát ettem! Iszonyat finom volt, de megkívántam utána egy jégkrémet, így hát azt is megettem! Aztán a fűtést meg 1000-rel felhúztam! A kolléganők meg majd megsűlnek! :P :P :) :D :P :)
És milyen volt a kajád? Mert arról nem nagyon beszélsz.... :?: :?: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Észre vettétek, hogy fellendült a topik-unk?

Tökre JÓ! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Kocsonya hideg, fagyi jeges-dermesztő csaj lehetsz :lol: :P Fini lett az ebédem, de majd apa teszteli este és az lesz a mérvadó :lol: Látom már nem nagyon para :lol: Nem mersz mást írni mi ? :lol: Látod Julcsi milyen ügyes :lol:

Timi
A 100-ból 25 maradt csak? Akkor mégse 50 kell? Közben derül ki, hogy meddig kell szúrni? Megrendelem a 10 tényleg nem vészes, aztán majd lehet talál gazdát a maradék :lol: Fájt egyébként izomba?

Na tényleg mentem az oviba....
Vendég

Sziasztok!

Jó hírrel jöttem!!!
Megszületett Bodza kislánya: Eszter Lili.
57 cm és 4300 gramm. Mindketten nagyon jól vannak!!!! :D
s.mónika

Janaka!
Azért nem vagyok "dermesztő", kikérem magamnak! :cry: :lol: :lol: Örülök, hogy ízlik a saját főztöd! És nem parázok annyira! Messze van még a kedd! És különben is nem fogok kedden Dévaira gondolni, mert 9-kor megyek szülni a tesómmal! Majd készítek képet és megpróbálom felszerkeszteni ide! :) Már alig várom, hogy lássam milyen lesz a második kissrácuk! Benedeknek fogják hívni, de Mikey (az első fiú) azt mondja rá Bedede - olyan aranyos, mondjuk még csak 2 éves! Imádjuk őt nagyon! Majd ha sikerül teszek fel olyan képet amin hárman vagyunk!

Kép

KépKép
ercsikati

S.Móni!

Ez nagyon-nagyon jó hír! Gratulálok Nekik! Jó egészséget és sok-sok puszit! Mikor született, ha tudhatjuk! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kép
Laci, Mikey és Én

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka: a kaáliban 50-et írt fel a doki és naponta 2 ampullát kellett szúrni. 14. napon volt vérvétel, utána meg ugye nem kellett adni, mert nem sikerült. Alattomos egy szuri, nem akkor fáj, amikor adják, hanem utána. Be is csomósodik, ha nem vigyázol, én mindíg borogattam és váltogattam az oldalt, de egy hét után már mindegyik fájt, szinte ráfeküdni sem bírtam. Nem ijesztgetni akarlak, azért olyanról is hallottam, akinek nem okozott ilyen problémát.

Bodza: szívből gratulálok a kiscsajhoz és jó egészséget-sok tejecskét kívánok nektek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

HURRRRÁÁÁ!!!
Szia Móni, nem tudom hogy beszéltél-e Bodzáékkal vagy smst kaptál, de mindenképpen mond el neki lszi, - gondolom mondthatom mindenki nevében-, hogy a fórumozó családja nagyon sokat gondol rá és Eszti babára és szívből gratulálunk!
Ahogy kijön a korházból és lesz egy szusznyi ideje várjuk a képeket és az élménybeszámolót!
Más:
Az első alkalom Apánknál, egy beszélgetés volt +csinált egy uh-t is. Egyáltalán nem kell izgulni,de persze így utólag könnyű mondani mert én is tiszta para voltam előtte.... :wink:
rencsi79

Rencsi!
Már én sem izgulok annyira, hála nektek, hogy mindenféle jót mondtok Apánkról! :) És IGEN mondhatod, hogy a "forumozó családja" Sokat gondol rá, és persze emlegeti is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Helló Lányok!

Éljen Bodza, meg Eszti! (meg Bodzaapu, meg Apánk!)
(nekem nem írt, ezért nem tudtam hozni a jó hírt)

Inszem: 40+gyogyik Olyan 80-100 körül volt a vége általában nekem, de ez függ attól, hogy mekkora adag gyogyira reagálsz megfelelően.

Most mennem kell. Tartok egy roppant érdekes szülői értekezletet :lol: , aztán jövök.
Mennyire nagy kedvem van nekem ehhez a holnapi nap izgalmainak a tudatában...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Még azt had kérdezzem meg, hátha tudjátok, hiszen olyan jólinformáltak vagytok! :):) Tüdőszűrő is kell Apánknak majd?

Kép

KépKép
ercsikati

Ja! Ovisok... 25 csemetém van. 5-7 éves, vegyes életkorú társaság. Nagyon jópofa kis társulat. :lol: Nekem segít, hogy gyerekek között vagyok. Így van kire pakolni a nagy szeretetemet. :lol: ...és amit kapok tőlük cserébe....leírhatatlan!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata, igen kér tüdőszűrőt is. Én kértem a munkaalkalmassági szűrés eredményéről egy leletet a tüdőgondozóban, azt elvittem neki. Elfogadta.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Egyelőre még csak sms jött Bodzától, még nem tudtunk beszélni, így a részleteket sem tudom. De amint beszélünk, természetesen átadom neki a jókívánságokat és kikérdezem a részletekről.

2008.01.02-án együtt fagyoskodtunk az Intézet előtt Apánkra várva. Akkor tudtuk meg mindketten, hogy babát várunk. Aznap 4 új terhességet állapított meg Apánk (én voltam az első - az 1719. terhesség a "kijelzőn" a recepción), Bodza volt a második. Akkor ismerkedtünk meg.
Az én kislányom is Apánk segítségével "készült" és ő segítette világra augusztusban. Imádom őt!!! :)
s.mónika

Sziasztok,

Nagyon nagy gratula Bodzának és a kis Esztinek és utólag a hírt hozó Mónikának is!!!!!!
Mónika az ,hogy lehet, hogy Te augusztusban szültél ,Bodza meg most és egyidőben indultatok? Vagy vmit rosszul értettem?

Moncsi: 5 évig én is tanítottam, bár az iskolások már más kategória.
2 barátnőm is óvónő, szegények ősztől tavaszig vmit össze-
szednek mindig a gyerköcöktől, úgyhogy neked is majd
vigyáznod kell!!!

Most már másfél órája én is melóhelyen vagyok :(
miciona

miciona:
Bodza előző terhessége sajnos nem maradt meg... :( Eszterke utána fogant spontán, ahogy Apánk mondta: "illegális baba". :)
s.mónika

Gratulálok Bodzának, nagyon jó egészséget, sok tejcit kívánok nekik!

A vizsgálatokról: azt tudjátok, h egy ilyen 'sima' konzultáció, beszélgetés, esetleg UHval mennyibe kerül? 10-es körül?

És a férjeknek is kell menni valamilyen vizsgálatra (pl. aids, stb szűrés), vagy csak nekünk csajoknak?
vjulcsi

Mónika,
És előtte meg lombikkal fogant? utána meg spontán??
Hát az egy majdnem csoda volt akkor, nem??
vjulcsi

Julcsi: első konzultácio UH-val 12000 Ft
remélem nem változtak januártól az árak

a fiukat is elküldi egy spermiogramra, az egy 10-es

Monika: értem. És neked az első lombik volt?

Azért az egy jó széria, hogy egyszerre 4 terhesség egy napra.
Jó lenne most is egy hasonló menet......, persze sikeressen hordjuk is ki. Szegény Bodza biztos kivolt és utána egy csoda....
miciona

vjulcsi:
igen, Bodza előző terhessége lombikkal sikerült, de sajnos később elment a baba. Eszter pedig egy spontán baba, "csodababa". Azért merem Bodza távollétében is leírni ezeket, mert ő már elmesélte itt a fórumon.

miciona:
szerencsére nekem nem kellett lombik, mert a férjem tökéletesen rendben volt, "csak" az én PCO-m volt a probléma. Nálam is csoda történt, mert a legelső ovuláció indukció után terhes lettem Fannival, elég volt a Merional injekció és az időzített szex... :wink:
s.mónika

miciona,
Köszi aaz infot!
Remélem a páromat nem küldi el, ha friss andrológiai lelet van :)

Mónika,
De jó neked, akkor tényleg nagy mázlid volt, csak egy kis rásegítése kellett :) Gratulálok a kislányodnak, nálunk is az egyik favorit név (a Lili mellett) a Fanni :)
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?