sziasztok!
nem engedett be egészen mostanáig ez a szar rendszer...
Panna, nagyon jók a fotók Rékáról, annyira kis gömbölyke! éééédes kiscsaj nagyon!
amúgy szoktam nézni a webalbumotokat is, csak ott sem volt régóta frissítés...
nálunk amúgy szempilla fronton nincs ilyen nagy eltérés, vannak szőkébb pillák, de nem ennyire feltűnő, vagy csak én nem veszem észre!?
Cs-andi, igen, tökéletesen igazad van!
mára terveztem, de nem hiszitek el, hogy mi történt... az egy dolog, hogy 4 után tettem le a gyereket a kiságyba, 6-kor meg már megint sírdogált, így apját riasztottam, hogy adjon enni a fiának, ezért ő hulla kómásan 7 előtt elhúzott itthonról, úgy, hogy a mobilját is itthon hagyta, ráadásként az én kulcsomat is magával vitte... szóval be voltunk börtönözve a lakásba. hívom apát, hogy mi a szitu, ő meg pattant, és hazaugrott, mire leesett, hogy van ám pótkulcsunk is... de ez neki sem jutott az eszébe, így potyára, na jó nem, mert együtt ebédeltünk végre, szóval hazajött kiszabadítani minket, meg felmarkolta a mobilját is!
közben Lei is hívott, hogy van-e ma Tranzit, mert ő ott van, de sehol senki, mire leesett, hogy ma csütörtök van, szóval készen vagyok, mint a bolti túró...
szóval egy újabb csütörtök, ami eltelt már majdnem, mi meg itthon punnyadunk! igazából ez az időjárás is bekavar, mert én csak babakocsizni tudnék, így ilyen szutyok időben bárhova is elindulni kész mutatvány, mert akkor nekem is, meg Beninek is be kell öltözni, meg a babakocsit is be kell öltöztetni, stb. komolyan, már nem ígérek semmit, de egyszer csak úgy beállítok közétek, és akkor ott leszünk mi is!
és akkor a végső
anyókás/apókás kollázs, azt hiszem, hogy aki szerettet volna "nevezni", mindenki rajta van, ha tévedtem, akkor elnézést, és ha van még további fotó, szívesen kiegészítem, de ha ennyi, akkor koncentrájunk a sírós fotókra, vagy majdnem sírósakra...