Sziasztok
Megint anyámtól írok.Próbálok reagálni,de lehet,h kimarad valaki akkor nem megsértődni mert sietek!
Annus
Gratulálok!
Vesetágulatról én is azt hallottam,h rendeződhet szülésig!
Nálam is az Izabell a befutó!
Eperke
Háát..sok jót én nem tudok mondani a hegekről.Nekem mindíg csúnyán gyógyulnak a hegek.Nem csak a császáros,a többi is.
Csige-bige
Ne keseredj el légyszi!Ha elfogy a closty akkor újabb clostyt kapsz majd.Nem mindenkinek használ azonnal.Nekem sem egyből használt

És hát a görcsös akarás tényleg nem segít.De azt nem tudom megmondani,h hogy ne görcsölj rá.Bocsi de arra nem emlékszem mióta próbálkoztok.Mi elég sokáig vártunk Zalánra és a closty kezelés is sokáig tartott,de tuti,h köze volt a görcsölésnek ehhez,mert Zalán akkor jött össze amikor nem számítottunk rá.
Tudom,h rossz hallani ezt,h ne görcsölj rá,én is ölni tudtam volna mikor ezt mondtak és nehéz megvalósítani,mert hát az ember nem tud úgy csinálni mintha nem akarna gyereket .
Már nem tudom ki kérdezte az előző oldalon a csuklást.Bocsi

Nálunk Zalán is rengeteget csuklott,már a hasamban is és most is sokszor csuklik.Én mindíg adtam neki pár korty vizet.mást nem nagyon tudsz.Tudom,h rossz érzés hallgatni mi is mindíg úgí sajnáltuk.
A babák gyönyörűek!!Mindegyik!!!
A tiéd is Annus
Mi méd mindíg köhögünk.A férjem pedig allergiás lett az antibiotikumra
Zalán édes,okos értelmes pici pasi!!

ÉS BESZÉL!!!!!!!!(ezt elfelejtettem a múltkor)dec elején kezdett belemelegedni és azóta már mondatokat mond!Olyan édi!
Reggel és déluztán pedig a wc-be pisil alvás után.
Azért benézek még remélem míg lesz gépem.Olvasni már nem olvaslak titeket a telefonomon,mert 46.000ft lett a számlám
sziasztok