2004.03.08 12:10
2004.03.08 14:03
.
2004.03.08 15:53
olyan jo, hogy a 2 baba mellett is jottok segiteni
kolasuveget felvettem a jatekok listajara
egyutterzek, nemreg nekem is volt reszem benne, drukkolok, hogy ne kelljen kivarnod 23-at es megtalaljak mi a baj
sot, az "elozzuk meg a napot" versenyben is sokszor gyozunk
szerintem nem voltal am banto. Nekunk otven szobank is lehetne, akkor is egyutt aludnank
2004.03.08 17:12
Off: Pampers zacsi hamarosan megy, már a fél csomag hiányzik
2004.03.08 17:45
Akkor arra ébredtem megint nagyon-nagyon fáj. Irány a gyógyszer, megint egyet bevettem. Ezek után irtó hálás voltam Ádámnak, hogy reggel 7-ig aludt. Akkor volt az elsö szopi, utána alvás egészen 3/4 9-ig...Ekkor keltünk, peluscsere, stb. A férjem, már telefonált, hogy mi van,hogy vagyok. Persze a fogorvos is csak 9-kor nyit, szóval éppen arra vártam, hogy 9 legyen.
De azért megigérte segit ahogy tud.

2004.03.08 18:55
). Szerintem ez nem kegyetlenség, vagy ilyesmi, így is minden pisszenésre oda tudok menni, jelzi a baby-őr. És később nem lesz probléma, hogy átszoktassuk a saját szobájába. Nem is szeret az ágyunkban feküdni, hétvégenként a reggeli szopi után még átviszem magunkhoz, hogy még tudjunk aludni, de olyankor csak nyűglődik (úgyhogy az alvás csak vágyálom
).
), hogy se le, se fel ne adhassam a pelust!! Kész küzdelem
!
!"
2004.03.08 21:09
2004.03.08 21:11
Imádom a sötétkék cuccokat, szerintem olyan szépek a fiúcskák ebben.
Remélem holnap segítenek rajtad és elmúlik végre!
Csak nehogy megbánd, mikor mindenki odaállít
Remélem már nincs láza és jól vagytok!!! Keresztelőről majd szeretnénk látni képeket
Most már legalább mindenki képben van
Ezek után elárulhatom hogy tegnap itt gondolkoztam hogy le merjem-e írni hogy még sosem ettem ilyet, nem akartam hogy hülyének nézzetek...
De látom a többiek számára sem volt nagyon ismerős. 
Bencének teljesen ugyanilyen szeme van, remélem már ilyen is marad
Ez viszont egyelőre nem túl jó befektetés, mert kb. fél decit iszik meg belőle két nap alatt, aztán lehet kiönteni vagy megihatom én. Úgyhogy amíg nem iszik jelentős mennyiséget én maradok a víznél. Minden reggel forralok neki vizet a varázsitatóba és főzelék után odaadom neki, néha csak úgy is. Ha szomjas, simán megissza a vizet, de ha nem akkor csak rágcsálja.
Most már ott tartunk ha meglátja az apukáját, egyből vigyorog rá és kinyújtja a nyelvét
naná, ő tanította neki.
Aztán később megint odavittem és legalább tízszer megkérdeztem tőle hogy hol van a lámpa és mindig felnézett rá!!! Pedig elég rendesen fel kell néznie a plafonra, nem esik a látószögébe. Aztán integettem neki (bár ezt már elég régen csinálom) és egyszercsak felemelte a kezét úgy ahogy én. Annyira meglepődtem! Nem tudom hogy ez már kicsit tudatos-e
Olyan édesen szorongatta a tulipánt

2004.03.08 21:41
komolyan mondom mikor a doki szúrta, éreztem hogy elindultak a könnyeim, de végül visszatartottam őket, azt hittem menten megszakad a szívem. Úúúúúgy bújt hozzám reszketve....
2004.03.08 22:08
.
.
. 2004.03.09 09:49
Az volt a legjobb, pedig az is dupla volt.
A Tropicariumba már én is régóta szeretnék elmenni, pocakosan már majdnem sikerült egyszer, de a közeli állatkertet választottuk inkább
2004.03.09 10:30
Szorítok, h átvészeld.
1800 pénz volt, többre számítottam
2 hét múlva már lehet...
2004.03.09 11:31
. Jó lehetett a kiruccanás
.
:
2004.03.09 11:32
de rég voltam már...
2004.03.09 11:39
egyelőre nincs foga (még mindig) így leharapni nemtud belőle, az apró darabokat pedig kivettem belőle. Állatok szemeit
Mindent bevesz a szájába, az az első
2004.03.09 12:55

45 percig csak a vizet szedtem fel, ráadásul a kád alatt nagyon nehéz, mert alig fér be a kezem. Gabi is tök nyűgi lett, szóval hangulatom a béka popsija alatt leledzik. Azért is jöttem, hogy kicsit feldobódjak. De Gabi nem akarja.

2004.03.09 13:15
Nóri meg ügyi az evéssel!
Tán ejtőernyős lesz?
Kis husi. Dokinő megnézte fütyijét és le akarta rántani neki, de úgy néztem rá, hogy elengedte a gyereket és mondta, hogy ő még várhat. Jobb is, szegény gyerek, így is amikor meglátta a rendelőt egyből lekonyult a szája széle. Az éjszaka jobb volt, mert csak 5x kelt, az előző volt nagyon rossz, mert csak 2-3 órát aludtunk, mert 5 percenként sírdogált. Jön a foga, már tuti, dokinő megnézte és az alsó ínye végig huplis. Reggelre megjelent egy sarkocska, remélem jobb lesz, ha kijön végre. Délben megevett egy fél üveg bébiételt, utána még szopizott is, azóta meg alszik.

2004.03.09 15:07
Nemtom, ha fiam lenne, én úgy vinném dokihoz, h ráhúznék vmit, h nehogy hozzányúljon

béka segge 
Egyébként még nem láttam sehol, pedig bizti van.
Hami sok-sok gyógypuszit küld neki!!! Ez a torta ngyon jó - lehet, h tökhülye vagyok, de hogy van rajta a képe? A hinta milyen, mint DBarbi-Regiéké? Hol vettétek végül ? Lemaradtam
Boldog névnapot neki!!! Nem rúgja/veszi le magáról a mamuszt? Hamira fölösleges ilyet adni... 

Holnap mi is megkapjuk. 1 lábba... oltóanyag már itt lakik a hűtőben... brrrrrrrrrr Kirándulás + koncert viszont 

A lovagjaid igazán gálánsak
2004.03.09 15:53
.
. Mással most sajna nem tudok szolgálni Neked.Majd teszek fel egy polcpakolós képet később(még a gépben van), és az talán feldob majd egy kicsit.Kitartás, lesz jobb is hamarosan!
. A foga miatt eszik most rendesen?Szegénykém, kívánom mielőbb bújjon ki a fogacska!
.
. Hintát itt berénybe vettük, azaz nagymamiék ajándéka a keresztelőre, tudod a babaolt melletti játékboltban. Olyan igen mint Domcsi és Fanni babáé, de nekünk sajna nincs tálcaféle az elején így mindig kicsit előrre csúszik. kiseni nem esik ki belőle
, de fő az óvatosság. 2004.03.09 16:30

2004.03.09 16:44
2004.03.09 16:57
Kösz az együttérzést, már jobb a kedvem.
Robó tényleg kis tündibündi.
Képet érdeklődve várom. 2004.03.09 18:48
2004.03.09 19:08
Bizony még a könnyem is kicsordult, annyira fájt. Aztán kaptam közvetlenül az idegbe is egy injekciót, ne tudjátok meg mennyire fájt...

2004.03.09 19:11
Harisnyán kívül semmi nem marad meg a lábán
2004.03.09 19:36
, bejelentkezel, írsz egy mondatot és mész is.

2004.03.09 19:40
Most már sokkal jobban vagyok, úgy látszik elmúlik a náthám. Szerencsére viszonylag rövid lefolyású a nyavalya, tegnap volt a legrosszabb. Ráadásul Zsoltikám is nagyon-nagyon nyűgös volt vasárnaptól kezdve
Azt szeretném tudni, hogy vajon a bébiételtől esetleg fájt a hasa? Tegnap már nem adtunk délután, de ma még egész délelőtt sírós volt.
Ma délután pedig már annyira örültem és megkönnyebbültem, hogy nem nyügi, én is sokkal jobban voltam, madarat lehetett volna fogatni velem 

Most alszik a kincsem, örülök hogy pihen végre.
Remélem a szomszéd nem ázott be!
Tényleg nagyon fini. Most nagyon megkívántam
Drukk a fogacskának, hogy kibújjon végre, és alhassatok egy nagyot!
Örülök, hogy sikerült vennetek, és hogy tetszik Bencének.
Azért remélem, jó éjszakánk lesz.

2004.03.09 19:56
most még biztosan azért fáj mert megpiszkálták! Remélem most már tényleg elmúlik, nagyon megkínlódsz vele!
szerintem sokkal szebb egy csini vékony leányzó mint egy agyonhízlalt csecsemő aki moccanni sem bír...Gabi úgy gyönyörű ahogy van
2004.03.09 20:45

2004.03.09 21:36
!!
!!
És emiatt egyre nehezebb elaltatni, mivel az ágyában is ezerrel mocorog és fordul, és szedi szét a cripbumpert
2004.03.09 21:39
2004.03.09 21:40
Már napok óta hányingerem van, émelygek, a mai nap pedig a csúcs, leszakad a hátam, derekam és nagyon szúr a bal oldalam. Lehet hogy meg fog jönni?! Már megint? Még csak kb.20-25 nap telt el...
, mászó Zsoltika is nagyon ügyi
és a mosdóban fürdő névnapos Fanni tündér
, belefekszem egy kád forró vízbe aztán irány az ágy! 2004.03.09 21:41
.Tudom milyen nehéz ezeket a dolgokat feldolgozni. Dehogy haragszunk, nem haragszunk mi semmiért. Gyere és panaszkodj nekünk.
. Keresztelőn jól viselkedett, nyugis volt . Bár a templomban elkezdett hangosan gagyogni, hogy bababa, így apával kimentünk sétálgatni, ott belaudt , de a ceremóniára felébredt. Még a víz alá tartást is szó nélkül türte. Nézlődött közben, aranyos volt
.
. Tényleg nagy baba nem győzőm én neked írogatni! Máskor is fürdött már a mosdóban? nem iegen neki, úgy látom
Az a lábtartás, igazi nőies mozdulat már
.
Legalábbis hagy téged pihenni egy kicsit.
. Tényleg kérdezni akartam már, hogy sok különbség van a két gyerkőc között? Értem ezalatt a viselkedésüket, szokásukat?
. Majdcsak megússzátok szó nélkül
. 2004.03.09 21:48
Erről majd teszek is fel egy képet. Ja, meg újabban kikövetelte hogy pohárból ihasson 
Nagyon ügyesen csinálja, tartja ő is a poharat. Persze megy mellé is, de ahhoz képest hogy pár napja kezdte, nagyon profi
A kaját is kezdi kinézni a szánkból, úgyhogy mostanában babapiskótát rágicsál, ma meg kiflit nyammogtak a tesóval közösen

2004.03.09 21:49
.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|