A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata
Jaj de jóóóóóó :lol: :lol: :lol: Igazából én még azt nem értem, hogy miért kell lekorlátozni 5-re a próbálkozások számát. Igy is elég sokat kell fizetni érte, és ha az ember vállalja, hogy többször is kifezetni ennyi pénzt, akkor miért nem teheti. Ezt se tudják sokan kifizetni (tudok róla, ghoy van aki 1 évig gyűjt, ghyo évente egy próbát tegyen), pláne nem az 5 alkalom utánit. Ha már ennyi akkor legalább azt ne korlátoznák, hogy hányszor fizesse ki ezt az ember, ha tudja és szükséges. Na kicsit kusza lett, de biztos érted :lol:
Vendég

Janaka!
Lehet, hogy kusza lett, de azért megértettem! :)
Ma mi lesz a kaja? És tényleg a tegnapi elfogyott? Ízlett?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Elbizony :lol: Pont most keresgélek receptet kelbimbóhoz, mert tegnap azt vettem (gondoltam egészséges), de még soha nem csináltam. Szóval még képlékeny a dolog. Közben meg nézem a Barátokat, általában videóról szoktam másnap, függő vagyok :lol: Látod univerzálisnak lenni :lol: :lol: :lol:
Neked mi a menű? Már csak 4-et kell enned -ezt igy hagyom, látod ennyire kajálunk itt-, szóval aludnod és eljön a napod :wink:
Vendég

Janaka!
Mivel ma péntek van, nem eszem itt meleg ételt! :lol: Több reggelit vettem, így ki fogom bírni addig amíg haza nem érek, vagyis olyan 15:15-ig! :) Aztán majd otthon összedobok valamit és azt fogjuk enni! :)
Egyébként én is Barátok függő vagyok, de van hogy elalszom a második részt, és másnap meg elképzelem, hogy mi is lehetett, és úgy folytatom a "nézést" :)
Tudom, hogy már csak 4-et kell aludni! Bár tudom, hogy hétfőn éjszaka nem nagyon fogok aludni, de majd megpróbálom! Egyenlőre még a szülés jobban izgat, aztán ha azon túl leszek, biztos megint el kezdek majd parázni! :D Na jó nem annyira! :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

JA! És látod tettem fel képet is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Igen, pont akartam dícsérni, hogy látom milyen kis ügyes vagy :P :wink: Vonalzót is csinálhatnál :lol:
Fogalmam nincs hgoy csináljam meg, mindenhez liszt kell és tejföl, amit nekem elvileg no enni :evil: Lehet mára kitalálok mást, és holnapra veszed darálthusit és akkor lesz rakottkelbimbó, barnarizst teszek bele.
Császárnál bent lehet lenni a tesódnál? :shock:
Vendég

Janaka!
Igazából bent nem lehet lenni, de az előtérben én is várakozhatok. És mivel már az első babánál is szerettem volna ott lenni, de nem úgy alakultak a dolgok, ezért most Benedeknél ott leszek! Már alig várom! És tökre jó, délelőtt "szülök", délután pedig megyek "felkészülni" rá! Ezért is várom nagyon a keddi napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
A vonalóról csak annyit, hogy ahhoz viszont EGYÁLTALÁN NEM ÉRTEK! :twisted: Ezért azt nem tudok csinálni! Próbáltam, de olyan, mintha japánul lenne! Lehet el kéne végeznem még egy iskolát hozzá! Nem gondolod? :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Tényleg izgi lesz a keddi napod, este tuti aludni fogsz :lol:
Nekem a www.tickerfactory.com oldalról van a vonalzó. Ha csak olyat akarsz, hgoy mikor mész, akkor válaszd az eventet. Akkor kiadja a vonalzókat, 16 oldalt lehet végignézni, ha kiválasztottad amelyik tetszik, akkor jelöld be és menj a next-re. Aztán kiválaszthatod mi legyen a vonalzódon, bejelöl és next. A dátumnál pl. kiválasztod a 27-et, és alá írod a mezőbe, a szöveget, amit szeretnél. Aztán next. A köv. oldalon lesz egy olyan, ghoy bbCode. Onnan elég a középső sort kimásolnod. Aztán itt a profilodba van olyan, hgoy aláírás, oda másold illeszd be, amit az elöbb kimásoltál. Még arra figyelj, hogy az igen legyen bejelölve ott, ghoy mindig csatolja az aláírásod.
Na most elmegyek a konyhába tenni-venni, aztán mire jövök, kreálj vmi cuki volnazót :lol: Jó munkát :P
Vendég

Janaka!
Hát kedd este már biztos jól alszom majd!
Azt hiszem sikerült gyártanom egy vonalzót! Na kíváncsi leszek, hogy milyen lesz!? :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Szasztok lányok!
Ma úgy indult a napom, hogy leöntöttem magam egy bögre kávéval :) az ölembe. Most a kolleganőm aerobic nacijában feszítek a mhelyemen :)

nagyon nagy drukkok mennek Moncsinak és Szimbáéknak!!

Többször olvastam már a spermiogrammot- ez mi pontosan? Akkor is érdemes megcsináltatni, ha friss andrológiai lelet van?
vjulcsi

Janaka!
Nem megy! Nem tudom miért, de ha kimásolom a linket hozza ki a beírásomhoz! Tehát ha írok, akkor a link fog megjelenni és nem a vonalzó! :twisted: :twisted: :evil:

Kata
ercsikati

Julcsi!
Nem tudom, hogy Apánknak mi számít friss-nek, nekünk van, igaz hogy a miénk 2008. szeptember végi, de azért remélem jó lesz majd! Az még nem olyan régi! Nektek mikor a lelet? Hol csináltattátok?
ercsikati

Kata
Várom az eredményt :lol:

Julcsi
Akkor ezek után ma már csak jobb jöhet :wink: Bár lehet a kedves férfi kollágáid nem is annyira bánják a kávé ölben landolását, ha egy feszülős aerobic naci a vége :lol: :lol:
Én kis buta vagyok a témában, de Miciona azt mondta nekem, hgoy akkor kell andrológushoz menni, ha nem jó a spermiogramm. Tehát az andrológia van feljebb, akkor biztos jó a spermiogrammhoz :roll: Hű ha, micsda levezetés :oops: :lol: A spermiogrammnál nézik, gondolom a mennyiséget és mennyi és milyen aktívan mozog :shock: De majd a lányok biztos leírják neked szakszerűen :lol: :lol:
Vendég

Kata
Egyébként ott megjelent a vonalzód, hogy hogy fog kinézni? Akkor próbáld úgy, hgoy az egész bbCode-t átmásolod ide. Nem feladni :P
Vendég

Janaka!
Te is látod amit én! :P :P :P
Ügyes vagyok! Ezért most vállon veregetem magam, és eszem egy fagyit, miután beiktattam a tegnap írt bírósági beadványaimat! :) :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kicsit kerestem a pénzt ,de most újra itt vagyok.
Szóval a spermiogramot amit ott kell csinálni apunak az alagsorban, és meg is van az eredmény 1-2 órán belül.
Abból kiderül mennyi, milyen a kiskatonák száma, minősége, alakja.
Ha okés minden itt véget is ért a fiuk programja. (a mienk szeptemberi és most januárban nagy durcogva még elfogadja).

Ha nem jó az eredmény küldi el andrológushoz. Általában dr. Kopát ajánlja.Aztán Ő veszi kezelésbe a beteget :wink: :)
miciona

Kata
Mindjárt tőlem is megkapod a vállonveregetést, ha kitörlöd az aláírosod mezőből az url=http:....sort meg a legvégéről az (/url)-t. Na akkor lesz az igazi, de már igy is ügyi vagy, a fagyit megérdemled :lol:
Vendég

Mit írjak a vonalzómra?
Talán ma, talán hétfőn....
miciona

Minden nap fagyi????
Nem semmi! Irány este a futópálya!! :D
miciona

Miciona
Mi a ma? és mi a hétfő? Akkor jön meg? Ha megjön akkor kell menned Apánkhoz? Bocsi, de nem vagyok képbe :oops:
Vendég

Kata
Micionának igaza van :lol: Aztán nehogy megfázzon a torkod :P Milyen fagyit eszel?
Vendég

Janaka!
Valami tölcsérest amit a büfébe lehet kapni, Cornetto, vagy valami hasonló. Tegnap epreset ettem, ma még meglátom milyen kedvem lesz mire leérek! :P Vigyázok, hogy nehogy megfázzon a torkom! :wink:

Miciona!
Futok eleget a vonathoz! :) Ezért ha nem baj, este kihagyom a futópályát! :lol: :lol:
Remélem a mi andrológiai eredményünket elfogadja, nincs kedvem újabb 10.000-et kidobni érte! :shock: Bár a miénk majdnem 100%-os, úgyhogy remélem nem fogja azt mondani, hogy nem jó! Mert akkor........ :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
Remélem a vonalzó megfelel! :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó ez a tappancsos vonalzó. 8)

Igen , ha megjön aznap kell menni. Így nem tudok vonalzót csinálni.

Meg én sem tudok :shock:
miciona

Kata
Érzed már a vállveregetést? Most küldöm :lol: És még arit is csináltál :wink: Nem is gondolok a fagyidra, én kölesgolyón nyammogok itt, pedig jobb lenne vmit édesség, mondjuk egy vanikari :lol: Na jó, azért nem sajnálom tőled :lol: Még szűk 2 óra és futhatsz a vonathoz :lol:
Megyek hajatmosi, mert kazal a fejem :oops: :lol:
Vendég

Köszi lányok a válaszokat! Akkor nekünk tuti nem kell spermiogram :) December legelején voltunk először andrológusnál, akkor derült ki, h nem jó az eredmény. Aztán még voltak más vizsgálatok, próbálták kideríteni, h mi a bibi. Most vasárnap megyünk vissza kontrollra, szóval hétfőn egészen friss lesz a lelet :) (sőt még nálunk sem lesz).
Drukkoljatok nekünk is lécci, h olyan legyen az eredmény, h elég legyen az inszem első körben, és ne kelljen lombik! Bár néha azon gondolkodom, lehet, h jobb eleve lombikkal kezdeni, akkor talán nagyobb az esély... vagy ez hülyeség?

nagyon ügyesek vagytok a kis vonalzótokkal :)

jelentem azóta visszavettem a nacimat, mert megszáradt, a férfi kollegák annyira nem örülhettek a feszülős nacinak, mert férjem is itt dolgozik, és biztos csúnyán nézett volna :) :)
vjulcsi

Miciona
Csinálj hétfőre, ma már sztem nem mész :roll: :? Bár még van 3 órád rá. Jól tudom, ha 3 után jön meg, akkor más másnap az első nap ?
Mit nem tudsz te se? Vonalzót? Feljebb leírtam a Katának és tuti vagy te is olyan ügyi :wink:
Vendég

Kata,
te jogász vagy?
vjulcsi

Janaka!
Köszönöm a vállveregetést, olyannyira átjött, hogy lefejeltem az asztalt! :P :P :P Jó legyen a séród, mert itt mindenki azt nézi! :)
Már alig várom a nagy rohanást!

A tappancsos vonalzó meg hát azért, mert ...... kutyák! Szóval nem is én lettem volna, ha nem tappancsosat készítettem volna!

Remélem már van otthon net, és tudok jönni este is, meg 7végén is! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Jogász még nem, de ha mondhatom, akkor valami hasonló. Vagyis a tudásom lassan, de lassan annyi lesz mint nekik!
Én egy nagy cégnél vagyok egy jogi főosztályon! Ha most mondanám, hogy hol, a Pestiek örvendeznének, de nem mondom! Mert nem reklámozom! Tárgyalásokat készítek elő a jogász kollégáknak akik tárgyalni mennek, de nekem is vannak saját tárgyalásaim! Hát röviden ennyi! :D
Miért kérded?

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi
Hupsz :oops: Az nem volt belekalkulálva, hgoy egy helyen dolgoztok :lol: A lényeg, ghoy akkor már a reggel kiválasztott kollekció van rajtad :lol:
Én inkább szorítok az inszemhez igy első kőrebe, még akkor is, ha nekem nem jött be. Viszont van sok ellenpélda is :!: :wink: És a szervezetnek kevésbé megterhelő. Te nem kaptál kedvet a vonalzóhoz? :lol: :lol:
Vendég

Azt nem tudom 3 után minek számít, de jó lett volna ma menni.
De az első két nap ugyis semmis, azért nem baj, hogy hétvége jön. Szuri meg csak 4. napon kellett elkezdeni.

Talán majd otthon megpróbálom a vonalzót.
miciona

Kata
Jaj bocs, nem akartam akkorát rásózni :lol: Nyomd a hideg fagyiba a fejed, nehogy puklis legyen :P :P Igyekszek bár ilyen trutyi időben kár bármit is csinálni vele. Lehet inkább sapkát veszek :lol: :lol:
Ma én se leszek sokáig, mert apa csak 1-ig dolgozik pénteken :lol: A du. meg már a családé, de azért hétvégén én is benézek majd. Meg este is, mert drukkolok Szimbáéknak és Moncsinak és kiváncsi leszek kinél mennyi az az annyi.
Vendég

Miciona!
A vonalzó tényleg nagyon egyszerű. :) Nem is gondoltam volna! Ahogyan Janaka elmagyarázta, úgy volt számomra igazán érthető. Szerintem azzal próbálkozz te is! Majd látni akarjuk az "eredményt" is!

Kép

KépKép
ercsikati

Nálunk is gyerekes hétvége lesz. olyankor nem nagyon tudok én sem netezni, de az estét várom. Remélem mindkét család sok megtermékenyült kis petikékkel gyarapodott :)
miciona

Miciona
Akkor tényleg jobb lett volna, ha ma jön meg. Mindig csak a várakozás, olyan lassan mennek a napok - legalábbis nekem :(

Kata
Látom átragadt Rád is a vonalzó láz :lol: Igy sztem jobban követhető kivel mi van.

Bodzáékra gondolok. Lehet éppen dajkálja Esztert :lol: Várom már nagyon, hgoy jöjjön egy kis beszámolóval, addig meg puszi nekik :lol:
Vendég

Én is gondolok Bodzáékra folyamatosan! Várom a beszámolót, és remélem fényképet is kapunk azért! :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Ja! Igen! Engem is "elkapott" a vonalzó láz! Hát ez van! :) :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
Tetszik a vonalzód! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Próbálgatok én is, de nem igazán értem miért nem a 11-hez teszi a hóemberem :roll: :evil:
Vendég

Kata
Nézd meg ezt az odalt is, ez magyar :wink: , csak kevesebb a választék és regisztrálni kell. Lehet elindul majd a 11-hez :roll: :lol:
Vendég

Janaka!
Ne aggódj, nekem a kutyám össze-vissza rohangál! Nem értem az kutyum is miért van ott ahol nem kéne! Nem baj! Ő biztos tudja!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Egyforma a hozzászólásunk :lol: Miket nem veszek észre :shock: , az élet apró örömei :oops: :lol:
Vendég

Én lassan megyek haza! Már alig várom! Úgy elegem van ebből a hétből, hogy csak na! Aztán ha lesz időm, meg kedvem este jövök és megnézem mennyire voltatatok aktívak! :P :P

De persze holnap is és vasánap is leszek! Csak ügyesen! És persze a mai "versenyzőktől" részletes beszámolót kérünk! :P

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Én is megyek, már elindult Apa haza.

Jó hétvégét mindenkinek, ha este csak zugolvasnék :lol:
Vendég

Jó Hétvégét Mindenkinek!
Azért remélem a legtöbbetekkel "találkozom" a két nap alatt! :P :)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi
Mi volt ma? Mennyit sikerült leszívni? Szimbánéval taliztál? Neki mennyi lett? Szimba írta, hgoy nem lesznek netközelben, ezért kérdem tőled. Gondoltunk ám itt Rátok de. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Most jöttem kutya sétáltatásból, és gondoltam felnézek, mi a helyzet, de szomorúan látom, hogy Janakán kívül más nem is írt!

Moncsi!
Mi a helyzet? Hol jársz? Mi itt annyit gondoltunk rátok, hogy szerintem azt ti is éreztétek!

Janaka!
Jó a vonalzó! :):) :P
Miért pont tojás?

Szép estét Mindenkinek! Holnap délelőtt jövök! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Lehet besokaltak már itt a többiek tőlünk :oops: :roll: :lol:
Megláttam a tojásost és gondoltam, ha van hozzá csibe is, akkor az lesz :lol: Talán szeretnék még néhány "kiscsibét" magamnak :lol:

Moncsi
Írjál, ha netán benézel :!: Minden rendben volt :?:

Jó éjt mindnekinek!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?