Üdv az újaknak, majd irjatok TI is magatokról, babákról jó sokat!
Ettike jó a kocsi amit kinéztél, de szerintem ez talán akkor praktikusabb, ha nem kell fel-le cipelned emeletre. ha van tárolótok, szerintem nem rossz. Most már én is kezdek ráállni, hogy nem álmodozom drága kocsikról, hanem ha mégis kiürül a tárolónk, amit a szomszéd pakolt tele a saját cuccaival, és még le is szögelte, hogy ne menjen be senki
Bogi nagyon aranyos és ügyes anyukád van!!! szép a függöny nagyon! ha meg már felteszitek az ablakra egyből otthonosabb lesz a babaszoba is! Úgy látszik a micimackós szobák a legnépszerűbbek, mert én is csak micimackós gobelineket csinálgatok!
Sziszike szépek a bútorok!!! nagyon frankón néz ki!!!! ezeket a képeket elnézve most már egyre közelibbnek tűnik a babák érkezése!!!
Cat nagyon szép volt Beni szobája is, most már majd kettőt kell berendezned, egy kisfiúsat és egy 'nagyfiúsat'!
Tisa hurrá! ti nagyon toppon vagytok az őssejtes dolgokkal kapcsolatban, és most már bánom, hogy ilyen egészségpénztáram nincsen, mert ha tudom, hogy ilyenekre használható, hát simán nyitottam volna egyet. örülök, hogy sikerült nektek a szerződés! (és kivánom, hogy ne legyen rá szükségetek!!!)
Tasin nemsoká túl leszel a vizsgákon és utána már csak babázhatsz! Nem is tudom, hogy tudsz ennyit tanulni!!! ügyi vagy nagyon!
képzeljétek, tegnap megvettük a kiságyat mi is!!! 40000ért lett meghirdetve, adnak hozzá két matracot is, és elhozhatjuk 35ért! meg is könnyeztem, mikor tegnap este apa mondta, hogy hivta az apuka, hogy szombaton el is hozhatjuk lapraszerelten! pont olyan, amilyet akartunk! Kocska, ez olyan mint a tied is!
most megyek kajálni, mert ma reggel például tényleg dolgoztam, délután meg megint együtt könyvelünk.

[/url]