Örömmel látom, hogy termeltetek egy keveset majd' 2 hét alatt, míg internethiányban "szenvedtem".
Szintén örülök a "régi újak" jelentkezésének.
És nagyon gratulálok Bozótkának és Lorcának, Melinek meg drukkolok! Remélem nem maradt ki senki!
Néhány fontosabb téma amire emlékszem:
Dominancia
Én is kb. azt hallottam, amit Rita írt. Akár változhat is, és kb. iskoláskorra alakul ki a végső. De ez szerintem a véglet. Én pl. már óvodában is bal kézzel rajzoltam mindig.
Brigit többnyire jobbosnak látom, de néha elcsodálkozom, hogy pl. bal kézzel eszik. (99%-ban jobbal eszik). Lehet, hogy kétkezes lesz, mint én. De mindegy, valahogy biztos lesz.
Szobatisztaság
Még mindig csak nyáron szeretném elkezdeni. Igaz, Brigi nem is túl közlékeny ezzel kapcsolatban. Max. akkor szól, ha csípi a kaki. (Bár mostanában elég sokszor mond ilyet, miközben üres a pelus.
3asikrek
Sztem jó döntés született. A bátyámékból indulok ki, akik szintén döntéshelyzetbe kerültek. Végül az orvos tanácsára leszívattak egyet. Utólag megbánták, mert a dokik szerint nagy valószínűséggel elég lett volna neki is a hely. Ők lombikosak voltak és több évet vártak az ikrekre, így belementek a biztos kettőbe, de ma már másképp döntenének. Azért ez mindenképp egy nagyon nehéz döntés és remélem soha nem kerülök hasonló helyzetbe.
Kismamák
Én örülnék ha maradnátok itt, és sztem nem off téma a tesótéma. Elvégre a 2007tavaszi babáknak a testvéreiről van szó! Nem hiszem, hogy lenne időm olvasni még egy fórumot, írni meg pláne nem. Úgyhogy írjatok!!!
Ágiboldi
Sztem ti kifogtátok az ország lejobb bölcsijét. Itt az egyik bölcsibe még a bölcsödét sem nézhetem meg, csak irassam be a gyereket. A gondozókkal sem lehet beszélni, max. ha véletlen elcsípsz egyet. Ráadásul az egyik gondozóról horror történeteket hallok anyukáktól. A másik bölcsiben rendesek ilyen szempontból, ott viszont nagy a csókos lista sajnos.
Pann
Jobbulást! Azért a második gyereknél már tuti nem repedsz annyira. Bár nem vagyok túl tapasztalt, de azt mondják, hogy a ketteskének már kitaposott útja van. Persze tuti nem ilyen egyszerű, de eddig mindenkitől azt hallottam, hogy könnyebb volt. Többgyermekes anyukák, nincs igazam? (Mondjátok, hogy igaz! Légyszí!!!)
Orsi
Remélem Sebinek nincs komoly gondja. Jól emlékszem, hogy ő picinek is csak 4-5 naponta kakilt?
Igen
Brigi már minden változatát szokta használni. "Igen, aha, ühüm". Bár sajnos nem mindig gondolja komolyan.
Megyek, kész a sütim. Tök fincsi és nagyon egyszerű banános piskóta. Elronthatatlan és nagyon jól fel lehet használni a barnább banánokat, ami nálunk a túlvásárlás miatt rendszeres.