Picuranyu! Gratula!!!
Na, én meg akkorát aludtam két részletben, hogy teljesen pörgős állapotomban vagyok. Teregettem, megetettem egy újabb rend ruhával a mosógépet (becsületes neve: Rozi

)
Mosogattam, rendet raktam...
Szóval puccban a lakás - valamennyire...
A párom viszont ki van dőlve szegénykém.
No meg lelkileg sincs jól, mert nagypapa megvárta Borcsi születését, majd másnap hajnalban átment az út másik oldalára.
Kedden lesz a temetés...
Olyan furcsa volt az egész: a kórházban a kezemben tartottam Borit, a párom meg arról számolt be, hogy Feri papa elment. Hát igazából nem tudtam mit csináljak, hogy vígasztaljam, mit mondjak.
Popsitörlő: nekünk nem volt eddig semmi gond, bár én ha nagyon kakis a kisasszony, akkor bizony elballagcsálunk a fürdőszobába, s fincsi vízzel lemosom az ő popóját és egyéb társult részeit.

Úgy látom, élvezni...
Ja, nem tudom ki írta, de én is tisztába teszem éjjel, ha látom-érzem, tele van a bugyor, s már elméletileg az inputtal nem lehet baj (tele a pocak).
Sebes mellbimbó: én sebes mellbimbóval is szoptattam, bár csillagokat láttam. Viszont ha hagyunk rajta anyatejet száradni, akkor az gyógyít is... Eleég hamar rendbejött. Nem jó kihagyni az egyik cicit a szopiból, tényleg elapad...
Pelus: most DM-es pelust használunk, egy kicsit rövidnek érzem a derékrészét. A kórházban asszem Libero volt, annak jó volt a derékrésze. Még nem gondolkodtam a váltáson, majd ha elfogy az első csomag pelus...
Na átadom a gépet Marcinak, szeretne levelezni...
Majd még bekukk.