Ma délelőtt bent voltunk a munkahelyemen, Kiskobold annyira jó gyerek volt, hogy hihetetlen, mindenki őt dajkálta, vigyorgott, nézelődött, halál büszke voltam rá
Fejlődési ugrás: 3 hetesen, 6 hetesen és 3 hónaposan van, ilyenkor többet cicizik, mert sűrűbben lesz éhes, és a tejmennyiség néhány nap alatt beáll.
Múltkor belinkeltem ezt, szerintem irányadónak egész jó hónapról hónapra:
http://www.informed.hu/eletmod/care/dev ... _hid=71773
Meningo oltás:
[quote]A írta: meningitisz (vagy hogy a francba hívják) elleni oltás másfél éve 6 ezer píz volt...
Pont ezért fogok rákérdezni, mert én nem emlékszem, hogy ilyen sokat fizettem volna
Aida: ha tényleg refluxos, az a táp nagyon jó lesz neki. Barátnőm óriásbébijének is kell, és nagyon dicsérik, sokkal de sokkal kevesebbet bukik tőle. És legkésőbb ha elkezd mászni, ki fogja nőni. De remélem, nem találnak nála semmit.
Berni: ha terep rallira vágysz, gyere hozzánk, a mi utcánkban a babakocsi a sz*rt is kirázza Kiskoboldból, én meg ínhüvelygyulladást kapok, hogy egyenesben tudjam tartani a kocsit.
Pelus: nálunk is a Pampers a nyerő, most már a minit használjuk, és hatalmas mennyiségű kakát képes raktározni, csak aztán mikor kibontom, akkor bénázom el. Az első 2-3 hétben mi is Huggiest használtunk, csak aztán abból elkezdett kifolyni a cucc, és akkor váltottunk.
Zöldi: sikerült megkérdezni a csomós dolgot? Nem azért, mert félórás visszatartott üvöltéses fejős masszír után a másnapi szoipnál teljesen elmúlt, de ma megint előjött, ráadásul két szopi közt azután, hogy Góbi sivatagra fejtem a cicit. Akkor még semmi, 3 óra múlva szopinál meg már ott volt. Csak azért lenne jó tudni, hogy esleg meg tudjam előzni, mert nem ez a tipikus cicimasszír, amire apától vágyom