A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aludtam több mint egy órát!! :D

Ezzel próbálom behozni az éjszakai rosszul alvást. :wink:

Kép
martik77

Megjöttünk.

KépKép
benó

Na, jó, ha nem vagytok, megyek a Gy.-val vízszintbe, mert holnap mennie kell Nyíregyháza mellé CNC-t programozni, úgyhogy nem lesz itthon, kicsit kéne vele is lenni. :roll:
Puszi nektek, akkor talán CSI-szünetben vagy valamikor visszanézek. :D
Ha nem, akkor mindenkinek jó éjt :D :D :D :D Kép és vigyázzatok magatokra, Zsuzsi, vegyél be valami gyógyszert, az nagyon szar, ha úgy szenved az ember. :cry: :wink:

KépKép
benó

Megint nem túl diszkrét szmájlit találtam. :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Mentem. Kép

KépKép
benó

Én meg jöttem Kép

Kép
martik77

Vagyis voltam is csak skype beszélt L.a tesójával. :)

Kép
martik77

Nyíregyháza mellé??Ha átjönne Miskolcon jöjjön be hozzánk!!! :wink:

Kép
martik77

Na megint vagyok egy kicsit! :D Én nem értem, ez hogy van, amikor fáradt vagyok vagy más dolog foglalkoztat, akkor itt annyi munka van... :roll: Munkaterápia :D
Most fogok találkozni azzal a lánnyal, aki nyolc év után újra megpróbálja egyszer a lombikot! Szorítsunk neki, hogy most sikerüljön, jó? :idea: :idea: :idea: :idea:
És ha valaki talál olyan immunológiai meddőséges dolgot, akkor szívsen venném! :wink: Neki :wink:

Kép
szilzi

Hellótok!

Zsuzsi,olvasom, hogy hozzád is beköszöntött pirinéne.

Kép
flóra 11

Szia Ildikó :D

F. lenyugodott már? :roll: Jobb a kedve? :roll: Jövő héten dolgozol már?

Kép
szilzi

Én szeretem a spenótot és mi is krimplival meg tojással szoktuk enni. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, ma nincs semmi baj a F.-nal. Még nem dolgozom,kedden megyek ellenőrzésre. Gondolom szerdán megyek munkába.

Kép
flóra 11

HALLÓ!!!!!

Kép
martik77

Én mindenkinek szorítok aki babát akar!!Még ismeretlenül is!!! :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
martik77

Akkor jó hosszú időre kiírtak! :shock: De már jobban vagy ugye?

F. búja-baja akkor ahogy jön el is múlik! Csak győzze az ember elviselni mikor épp duzzog! :roll:

Kép
szilzi

Márti, nekünk van pincénk és erkélyünk is. Most pl.a F. már egész héten naponta munka után a pincét takarítja. Kidobott egy rakás holmit. Szétszedett két felesleges szekrénykét. Még megjavítja az ajtót,hogy ne lehessen betörni, aztán a garázsból a cuccokat behordja ideés felmondja a garázsbérletet. Azért is volt ilyen mufurc sztem,mert e héten visszaadta a kocsi rendszámtábláját, tehát felmondta a kocsit. Nem lesz megjavítva. Nyár óta áll. :(

Kép
flóra 11

Köszi Márti, szerintem nagyon kell neki és én "buzdítottam" fel! :oops: Remélem sikerül neki... Már volt neki négy, szuper eredményekkel, mégsem maradt meg! :( :( De majd most! :D

Kép
szilzi

Azért neki biztos nagyon rossz, hogy nincs kocsija. :( De az már jó, ha letudott róla mondani :(

Kép
szilzi

És sajnos sok pénzünket elnyelte akocsi, vagyis az összes spórolt pénzünket, plussz még kölcsönt is. :( Mégsem jó. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem kell a garázs sem, felmondjuk az autót, hogy ne kelljen biztosítást fizetni, majd annyira meg lesz javítva, ha lesz pénz,hogy menjen,aztán eladjuk. Nincs türelmünk hozzá, hogy állandóan valami baj előjön rajta. :(

Kép
flóra 11

Jaj, Szilzi,most olvasom az anyósodról a rossz hírt! Szörnyű! Szegény A. Ő egyetlen gyerek?

Kép
flóra 11

A husit nem paníroztam, csak megforgattam a zsemlemorzsában. Igen,ez a prézli. :lol: Nálunk így hívják. :lol:

Kép
flóra 11

Ildó:Az a baj,hogy nekünk van a legkisebb lakásunk(vagyis a mi sorunknak).De akinek 3szobás vagy épp még lomosa is van annak van pincéje.Sőt mint mondtam van akinek több is. :?

Kép
martik77

Nocsak, A. dolgozni megy? Akkor felétek is javulnak a dolgok. :wink:

Kép
flóra 11

Szegény már öreg autó volt???

Kép
martik77

Köszi a prézli mgyrázatot! :oops: :lol:

A. nem az egyetlen gyerek, de az öccse teljesen kiszállt a családból egy "kissebbségi" nő miatt! :( Azóta köszönni sem köszön, még az anyjáéknak sem. Szerintem ezen is emésztette magát, ez is lehet ok... Ennek kb öt éve, úgyhogy én nem is ismerem a sógorom...

Kép
szilzi

És igen, az én drága férjem újra munkába áll! :D :lol: Kicsit lehet, hogy hülyén jön ki, hogy ennyire örülök, de már tényleg kezdtem megijedni! :wink:

Kép
szilzi

Márti, ez mindenhol így van, hogy akinek kicsi a lakása, annak nem jár mellé semmi! :evil: Férj el ahogy tudsz! :evil:

Kép
szilzi

Zsuzsi, micsoda híreket hozol nekünk. :lol: Ekkora baba,őrület!

Kép
flóra 11

Kép

Ilyet találtam az A.ról!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nálunk mindenkinek van pincéje. Van aki eladja, vagy kiadja, de hivatalosan az jár alakáshoz. Az összterületbe is beszámítják. Nézd meg,nektek mi van a tulajdonlapotokon,mekkora terület. Mert ha van pince is beleszámítva, akkor jár nektek.

Kép
flóra 11

Tuti benne lesz vagy van az RTL hírekbe. :)

Kép
martik77

:lol: Jópofa. :lol:

Kép
flóra 11

Álítólag jár!!Na de hiába,ha nem adják ide. :?
Mindegy nem foglalkozok vele,csak ilyenkor zavar mikor nincs hová pakolni.

Kép
martik77

Ja,most pont nem néztem a híreket,mert közben Monkot nézek. :D

Kép
flóra 11

Nem nagy dolog én látatlanba megmondtam,hogy ez is egy kisebbségi...És tényleg az.

Kép
martik77

Én meg kétszer is azt olvastam,hogy MONOKOT nézed.Miért gondoltam mi történt Monokon?? :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Vagyok, csak olyan furán vagyok ettől a piritől. Zsuzsi,engem is megkínoz most. Görcsölök én is még ma is egész nap, bár már enyhébben, mint tegnap. Piri meg csak jön és jön. :x És időnként hányingerem van tőle. Az előbb is.Aztán nem tudom, éhes vagyok-e attól, vagy mitől. Hoztam joghurtot, attól remélem jobban leszek, mert éhes is vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.23 19:04-kor.

Kép
flóra 11

L.is mufurc.Mondjuk én gondolom mi baja.
Tudjátok..... :oops: nálunk a rádió egy ideje nem volt bekapcsolva.Na de nem tudok mit csinálni.És úgy vettem észre,hogy neki emiatt ilyen hangulat ingadozása van.

Kép
martik77

Volt,hogy én is ilyen rosszul voltam.Az a hirtelen nagy mennyiségű vérvesztéstől van!!!
Bő folyadékkal kell kivédeni,vagy egy felest(csak nem tudom mit)kell meginni.

Kép
martik77

Az lehet. Ettől a F.is mufurc szokott lenni. Pedig nálunk egy hétnél hosszabb idő nem maradt még ki.

Kép
flóra 11

Hát felesem nincs itthon.Teát pedig öntöttem magamba egész nap. :wink:

Kép
flóra 11

Hirtelen ez jutott eszembe.Mert én mint hóka tényleg nagyon ki tudtam vérezni.Mondjuk nem voltam ájulós meg ilyenek.De a folyadék az segített.

Kép
martik77

Akkor még főzök egy liter teát.Úgyis állandóan szomjas vagyok.

Kép
flóra 11

Nagyon jó a kép Márti :lol: :lol: :lol:

Mindenki kikapcsolja a rádiót? :shock:

Kép
szilzi

Hát remélem,hogy nálunk mindenki nem csak én!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ma megint idegesítettek a munkából. Felhívott az igazgatónő,hogy bár az osztályzatokat elküldtem, de a hiányzás nincs meg nekik. Pedig tegnap is mondtam és már hétfőn is,hogy melyik kolléganőmnél hagytam mindent. :x

Kép
flóra 11

Ezt hogy érted Márti? Ha Te kikapcsolod, akkor L. kivel kapcsolja be? :shock:

Szilvi, mi csak piri idejére,ne ijedezz. :lol:

Kép
flóra 11

Próbáltam gyógyteát keresni a piri idejére,de csak előző napokra találtam. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?