A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Az inszemnél hány nap alatt tapad meg? Normális ha olyan érzésed van mintha meg akarna jönni? Utronál mindenkinek van ez a folyás szerű valami?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Békáné Kép
Az ultronál erről a folyásról beszéltünk. Az ultro vivőanyaga folyik ki, ez teljesen normális.
Inszemnél ugyanúgy, mint természetes úton a megtermékenyítés után kb. 7-10 nappal van a megtapadás.
A majdnem-meg-akar-jönni-érzés normális Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

És ez akkor is normális ha a 4-5 vagy akár a hatodik napon vagy inszem után. Ez még nem korai? Hiszen akkor még nem volt megtapadás....

kagyló

Békáné Kép
Szerintem ne aggódj! Minden lehet, én erre jöttem rá az eltelt másfél év alatt. Bármi előfordulhat. Majd 19én kiderül Kép

Virág Kép
Dobtam mailt. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsa!Kép
Beszedtel egy level Norcolutot????? Az nem olyan gyogyuszer,hogy szedsz belole 3 napig,abbahagyod es max egy hetre ra megjon?Nekem igy volt!
Csajok,rosszul emlekszem?
szoszi
szoszi

ORSI:válasz ment!
Virág
virag

V.K.Orsi

Te mit éreztél előszőr? De gondolom nálad előbb volt minden, mivel ikreket vársz.......

kagyló

Békáné Kép
én csak 19én tesztelek Kép Még nem tudom, hogy van-e babó a pocimban Kép Cat Kép vár ikreket Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Jaj, bocsi. Neked most ültették vissza. Nálad sincsen még semmi jel, érzés? Gondolom ez még korai lenne, de én azért már most izgulok. Állandóan számolom a napokat, de sajnos nem halad előre, csak lassan..........

kagyló

Nagyon lassan halad előre Kép Próbálom én rugdosni a napokat, de csak nem akar sietni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajszikák!Kép

Alig bírtam feljönni a netre, már kezdtem ideges lenni...
Vettem két tesztet, az egyiket holnapra, a másikat ha a holnapi negatív, akkor holnaputánra, vagy ha POZITÍV, akkor megcsinálom gyorsan azt isKépKépKép
Hú, hát ez a nap is eltelt...eléggé izgulok!
Köszönöm a drukkokat, holnap 6-7 óra között gondoljatok rám!

BeaKép Nagyon drukkolok holnapután! Tényleg szörnyű ez az utolsaó pár nap, de ha ez valaminek a kezdete, akkor nagyon megéri!KépKép

OrsiKép VirágKép Rátok is nagyon sokat gondolok!

DodoKép Köszönöm, hogy ennyire drukkolsz, nagyon jól esik!Kép Rengeteget gondolok rá, hogy mi lesz, ha negatív lesz a teszt, már egy csomót visszaolvastam, hogy kinél hogy volt!
De amig nincs semmi barna, addig reménykedemKép/most néztem meg, hál'istennek semmi...Kép/

CatKép REmélem, szorosan a sarkadban vagyok!KépKép

AlenaKép Köszi neked is a drukkot!Kép TE hanyadik nap teszteltél? Olvastam, hogy a te tesztjeid elég erősre sikerültek!KépKép

Edit!Kép Nagyon szép a pocid, remélem hamarosan nekem is ilyen fog nőni!KépKép

Puszi nektek!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

V.Zita

Holnap 6-7 között majd gondolok rád, akkor megyek dolgozni. Biztosan zebrás lesz!!!!!!!!! Ha nem is vastagon, de legalább halványan mutatkozzon meg...Abból is tudni fogjuk, hogy babóca van!

kagyló

Békáné!Kép

NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!KépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Szép reggelt!
Ma úgy látszik később indul a topic.
ZITA:türelmetlenül várjuk a jelentkezésed!
ZSUZSA:sajnos norcolut ügyben nem tudok segíteni, de biztosan lesz itt néhány szakértő!
EDIT:szép a pocid!Kár hogy a pofid lemaradt, de megértem.Hol vetted ezt a klassz gatyót? Ha eljön az ideje én is ilyet szeretnék!
BEA:nem gondoltad meg magad tesztelés ügyben?
Annyira szorítok!!
ORSI:jobb lett a hasad?
CAT:hányingerűző sugik:¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł¤×Ł
Virág
virag

Virág, Orsi

A hasfájás az, ami kikészít, nekem az Et utáni naptól kezdve fáj a hasam, ugyanúgy, ahogy Orsi te írod. Fekve, és hosszabban ülve nagyon rossz, fáj, görcsöl. Ha megyek, nem rossz. Egyszer szinte egyáltalán nem fáj, utána egész este nagyon. Nem tudom, mit gondoljak, de nekem ez nem nagyon tetszik.
A tesztelésen még gondolkodom, tegnap nem vettem, mert sietnem kellett haza, ma még lehet, hogy veszek. Arra gondoltam, holnap reggel meg kéne csinálni indulás előtt. Sajnos a BMC-ben reggel vérvétel, és örülök, ha dél körül behívnak eredményhirdetésre. Addig idegösszeomlást kapok, úgyhogy reggel lehet, hogy megcsinálom.

Bea
régibea

ZitaKép
Kezem lábam x-ben áll. Reggel felkeltem, és Te voltál az első gondolatomKépKép Nagyon szurkolok!!!!

VirágKép
Fogok még én is hányinger-űző sugikat küldeni Neked, hamarosan. Egyébként most jobban vagyok, naponta változik. De este 7-kor már nem lehet velem beszélni, olyan fáradt vagyok, és húz az ágy. Igazad van egyébként tesztelés ügyben, de előtte való reggel tesztelj csak! Bár Neked most jobb lesz, mert az ünnepek miatt később mész HCG-re, így tuti már erős 2 csík lesz.KépKép

Edit gatyókájára én is rákérdeztem az alsó topikban, és leírta a fellelhetőségi helyet.

OrsiKép
Remélem jobb a pocid. Szerintem is kérdezd meg a Krizsát. Nekem a transzfer után 1 napig nyilallott a méhem, de utánna már semmi hasgörcsöm nem volt, csak a kimaradt mensinél. De akkor fokozottan. Viszont a puffadás az végig kísért, és csak az 5. hét környékén múlt el.

ZsuzsaKép
Sajnos nem tudok Norculut ügyben segíteni, soha sem szedtem.

BeaKép
Szerintem is tesztelj ma este, vagy holnap reggel. A bmc-s idegörlő várakozást én nem bírnám ki, meg az eredményhírdetést, ahol 6 szempár rám mered, és közlik a végítéletet.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

ZITAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÍÍÍÍRJÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚGY IZGULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zita
+++++++++++
Cat
Sikerrel jártam. Most jöttem a Kaáliból és nagyon felgyorsulnak az események. Már most pénteken leállítják a fogigátlót és keddtől szuri. Úgy indultunk, hogy 2 Menogon+ 2 Gonal-F+ Suprefact. mondom nem lehetne, hogy a Menogonból ne kettőt kapjak, mert múltkor sem jött be és azoknak az ismerőseimnek sem akik ezt kapták. Erre a doktor úr: jó rendben, akkor legyen 3 Gonal+1 Menogon. Én:jó.Kis szünet.....dr úr a Menogon és a Merional között mi a különbség, mert ha nem sok akkor nem lenne jobb inkább a Merionál. Erre már nagyon mosolygott és azt mondta, hogy neki sokat jelent, ha pszichésen én a másiknak nagyobb bizalmat szavazok. Így átírta az egész papír és receptgyűjteményt és az eredmény: Suprefact (változó adag, 1/2 majd 1/4 ml)+ 3 Gonal-F+1 Merional KépKép
Lujza
lujza

LujzaKép
Nagyon-nagyon örülök a tappintatos rávezetésnek! Ennek tuti sikerülnie kell!!!! Akkor március végén már "eksön" leszKépKépKép Fogunk még mi együtt tologatni.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

LUJZA:még az is lehet, hogy nem te leszel ezek után a doki bácsi kedvence - de kit érdekel!Kép Nemsokára már te is rágni fogod a kefét, hogy mikor tesztelhetsz végre!Kép

BEA:jó döntés!A hasadra azért kérdezz rá, ha már ott vagy!

CAT:legalább az Esti Meséig húzd ki!A gyerekeid szeretnék hallgatni!KépKép Kíváncsi vagyok mit mond Osinak a dokija.

Virág
virag

Sziasztok Csajszik!Kép

Nagyon köszi a sok-sok drukkot, de sajnos nem nagyon tudok jó hírekkel szolgálniKép. Sajna a teszt negatív lettKépKép, ráadásul miután lepisiltem a tesztet a wcpapír is rózsaszín lettKép
Megmértem a hőmet, az viszont még mindíg 37.1Kép, de ki tudja meddig... háát ez van.
Lehet, hogy gonosz tréfát űz velem a természet, mert ugye eddig olyan pontos volt a mensim, mint az atomóram most meg...
De még hű vagyok a szlogenemhez: A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita

Nagyon sajnálom, de ez a 37,1-es hő azért érdekes. Máskor mérted a hődet? Mindig leesett eddig mensi előtt?

Bea
régibea

ZitaKép
Nagyon sajnálomKépKépKépKép, pedig úgy bíztam benne. Hányadik cn-en vagy ?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Én még nem jártam itt, de most szeretnék csatlakozni.
Mi is babát szeretnénk. Már van egy kislányom.
Egyszerűen nem értem, hogy mi történik a szervezetemben. Ma vagyok a 34. napon. Eddig a 29. max. a 32. napig megjött. A 30. napon napközben csináltam egy 3 napos tesztet, de az negatív lett. Egyetlen esélyt kapott ebben a hónapban csak a baba, a 12.napon. Ugyanis mi csak márciustól terveztük a babaprojectet. De szerintem a 12. és a 30. nap közötti idő elég kellett legyen arra, hogy a teszt kimutassa, ha mégis teherbe estem, nem?
A tüneteim: nagyon fáj a fejem 3 napja, a hasam egy hete úgy fáj, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne, de aztán ugye semmi, fáj a mellem is. Hőt nem mértem eddig, de azt észrevettem, hogy minden reggel nyirkosan ébredek.
Közben visszaolvasok - már amennyire a kislányom hagyja.
spectro
spectro

Bea!Kép

Általában mensi előtt 1-2 napal már lentebb volt, de volt olyan, hogy csak a mensi napján esett le, úgyhogy ettől nem igazán vagyok okosabb, pláne hogy most azt se tudom mikor ment fel, mert ebben a hónapban nem mértem!

Zita

Kép
Kép
zituska28

CatKép

32-ik cn-on vagyok tegnap lett volna normálisan aktuális a mensim, ill. előtte pár nap barna...

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, de itt vagyok figyelek ám mindenre!Kép

ZitaKép
Szerintem ne add fel. Ha jól emlékszem CatKép ugyanezt végigélte, és mi lapul a pocijában? Na mi? 2 Kiskrumpli! Különben is e hőd még magas, az a rózsaszín bigyó meg ne foglalkoztasson. Az még semmi!Kép

Lányok!
Lassan kezdődik az izgulós időszakom. Szombeton (nem) kell megjönnie, nem is tudom mi lesz velem addig. Most, hogy végre rendben vagyok nagy csalódás lesz ha megjön. Tünetek: Cicifeszülés, de az elég durván(ha borogatnám biztos eltünne, most meg önmagához képest elég méretes...Kép), és már néha enyhe hasfájás, meg derékbökködés. Ez utóbbi még nem volt eddig.A hőmet most nem méreem. Még az is csak stresszelne. Kérek egy kis bíztatást, mert már most úgy érzem, hogy megint nem sikerültKép.

Csutka
csutka

Zita

várj holnapig, ha nem jön meg rendesen, én biztos reggel is csinálnék még egy másik tesztet. Hátha mégis...

Bea
régibea

Csutka!Kép

Először is köszi a biztatástKép
Másodszor: irgumburgum! A másikat biztatjuk, magunkal szemben pesszimisták vagyunk? Bízz benne, hogy ott lapul valaki a pocidbanKép én nagyon szorítok neked!!!KépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányokKép
Mindenkinek küldöm a +++++++++++szokat de nagyon.
Mi tegnap voltunk a páromal vizsgálaton és hál istenek nálla minden rendben találtak.Le irom az eredményt:mozgó:80%,célirányos:70%,mérsékelten mozgó:10%,egyhelyben mozgó:0%,mozdulatlan:20%,
Jövvö héten megyek vissza a dokihoz és megbeszéljük a többit hogyan tovább de szerintem elküld laparaszkoiára.Csak egyet nem értek ha nálla és nállam is minden rendben van akkor mitöl nem lesz kisbaba.Kérdezném tölletek halotatok már arol ha valakinek a férje foglalkozása soför akkor nehezeben jönn össze a terheség?szerintetek ez igaz lehet.

Sziasztok és mindenkinek szoritokKép
Ildikó
ildikó_4

BOLDOG NÉVNAPOT ILDIKÓ!!!!! KépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Zita!

Nagyon sajnalom, hogy ma nem lett pozitiv, de ne add fel, remenykedni kell, hogy holnap +++++ lesz!

Csutka!

Nagyon biztatoak a tuneteid! nagyon gondolok rad!!! Hajra!!!!!!!!!!!!!

Bea!
Nem csodalom, hogy tiszta ideg vagy. Nagyon drukkolunk neked holnap reggel! Szerintem is csinalj egy tesztet reggel indulas elott, akkor sokkal nyugodtabban mesz oda, es max pozitiv meglepetes tud erni, mit Catet!

Ildiko!
Azt sajnos nem tudhatjuk mi lehet a problema, ha mind kettem rendben vagytok. Nalunk is igy van, meg Catnel is igy volt. Aztan latod...
Kiszamithatatlan a termeszet, tudod. Sajnos varni kell es remenykedni, es hiszem hogy mindenkinek lesz babaja innen!!!!

Lujza!
De jo lesz, erted is izgulhatunk marc vegen!
Aztan neked is hamarosan tűparna lesz a popod!

Csilla!
Szerintem tesztelgessel szorgalmasan, mert a tunetek jonak tunnek, csak sajnos nem lehetunk benne biztosak hogy "attol" vannak-e.
A 12. nap eppenseggel jo lehet, ha akkor volt repedes... Drukkolunk neked is!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

ZitaKép a tesztek sem csalhatatlanokKép (én is mindig ebben renénykedem Kép Kép )

Virág, mikor mész vérvételre?
OrsiKép a 19.-ét tudom Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

ZitaKép
Csak azt tudom tanácsolni mint Bea. Ha holnapra sem indul be, akkor tesztelj megint. Görcsök vannak ? Rózsaszínes nekem is volt, és mégis vannak krumplijaimKépKép

CsutkaKép
Tessék kicsit optipistább lenni! Én nagyon szurkolok, hogy legyen rá okod!!!!!

IldikóKép
Szerintem ez a sofőrség nem befolyásolja a sikertelenséget, főleg ilyen jó eredmények mellett. Viszont nem tudjuk, hogy mennyinek a 80%-a jól mozgó, tehát, hogy mennyi lett a spermaszám/ml. Erre senkitől sem fogsz választ kapni, hogy miért nem jön össze, ha minden rendben van. Sajnos több ezer ilyen pár is van, lásd DodoKép,LujzaKép, és még sokan mások.

Boldog névnapot Neked!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

ZitaKép, DodoKép, CatKép

Köszönöm a bíztatást. Az a bibi, hogy eddig amíg nem tudtam mi a baj, sokkal bizakodóbb voltam. Most megtörtént a hystero, végül is esélyes vagyok, mégsem érzek semmit. Bár a tünetek valóban gyanúsak...

Ildikó!

Boldog Névnapot! A sofőrködésről annyit, hogy pár hete láttam azt hiszem az Aktívban, hogy a sofőröknél ez a lehetőség is fennál, de egy olyan esetet nem mutattak, akinél bizonyítottan ez volt a baj. Szerintem ez csak egy "álbalhé", semmivel sem tartom különbnek mint azt aki egy fűtött irodában ülve lehúz napi nyolc órát! Ha így lenne elég gyászos helyzetben lenne a világ!Kép

Csutka
csutka

Helló lányok Kép

A tüneteim: klasszikus hiperstimuláció Kép. Krizsa doki szinte ujjongott, mikor elmondtam, hogy pontosan mi is a bajom, mert ez csak azt jelenti, hogy jól reagálok a HCgre Kép Azt is elmondta, hogy a hiperstimulációs esetek 70%a végződik terhességgel, itt sokkal magasabb a sikerarány.
Még egy infó Bea Kép Kép különösen neked. Ha a tünetek a vérvételig megmaradnak, vagy egy időre ugyan enyhülnek, de utána újra jelentkeznek, akkor az nagyban valószínűsíti a terhességet. És még valami.... Ez ennél már csak rosszabb lesz Kép Kép Vagyis a terhesség alatt is a magas HCG szint miatt a tünetek jó darabig meglesznek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsa Kép

Megis mennyi az a tobb mint egy level? Ha jol emlekszem 5 vagy 10 napig kellett szedni, aztan abbahagyni, es utana 3-5 napra kellene megjonnie. (Abban szinte biztos vagyok, hogy nem addig kell szedni, amig meg nem jon...)
No meg ugy remlik, minthogyha pontosan annyi lenne a dobozban amennyit be kell szedni...

Mandula
mandula

Orsi!!!!!!!!!!!

nagyon nagyon orulok!!!! Oriasi eselyed van!!!!
Nagyon bííízunk!

Bea!

Neked is nagyon hajra, nagyon izgulunk erted holnap!!!!

Jaj, lanyok, ez fantasztikus, uuugy orulok nektek!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsuzsa
én kétszer is szedtem már Norcolutot, legutóbb 3*1-et 13 napon át (tehát 2 dobozzal kellett bevennem) és utána az 5.napon jött meg. És nekem is majd most jön a Clostylbegyt. Lehet, hogy hasonló cipőben járunk?
Amúgy fura egy dokid van, ha nem tájékoztat semmiről.A minimum, hogy elmondja, mit, hogyan és meddig szedjél.

Móni
Móni

Orsi ez szuper Kép
Mi most arra várunk, hogy megjöjjön ... nagyon elegem van Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

V. Zita

Azért még nem olyan vészes, ha holnap nem indul meg, akkor teszteljél, hátha mégis van babóca. Még nincsen veszve semmi...

kagyló

V.K. Orsi

Úgy látom, hogy nálad hamarosan baba lesz. Csak nyugalom!

kagyló

dodo32

Hogy vagy?

kagyló

Békáné!

Koszi jól. Csak sok a melo, ki sem latok belole...
Egyebkent nem erzek semmit...De nem is figyelek ra most mar nagyon. A multkor nagyon megszivtam ugyhogy most: "take it easy" van...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

ORSI:én is erre céloztam, amikor azt írtam, hogy a babák kifejezetten szeretik a pancsolást, csak a mamiknak rossz. Drukk-drukk! Az emelgetés, hajolgatás témához még annyit, hogy emelni tilos viszont ha fel kell vegyél valamit jobb ha hajolsz, mintha leguggolnál. Azt nem szabad.

CSUTKA:jó kis tünetek, de legalább egy reggeli hőt mérj, hogy ne lovalld bele magad esetleg fölöslegesen, mert a szombat még messze van. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban!

ZITA:szerintem is tesztelj holnap!

SZISZUS:Nálatok most nulla esély?KépAkkor megy neked egy adag mensihozó:###################

ILDIKÓ:névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!Kép

Virág
virag

zsuzsa!Kép
Utanananeztem(eloastama regi papirokat meg recepteket)...tenyleg tobbet kellett belole szedni,szoval en is szedtem be egy dobozzal,de az tuti,hogy miutan abbahagyod,akkor jon meg.Attol lesz mensid,hogy elmarad a gyogyo.

Emlekszem egy esetre,mikor beszedtem az adagot (utana kovetkezett volna a closti,amiben nagyon biztam)es meg egy het mulva sem jott meg es mar epp tarcsaztam a dokit, de foglalt volt es kozben kimentem a wc-re es akkor jott meg.Szoval,abbahagyas utan par nappal lesz mensi.
szoszi
szoszi

Zita!!!

Én eddig csak olvstam a leveleiteket!, de szerintem se kéne föladnod, a múltkori kismamában
olvastam egy lányról, akinek kimutatta a teszt és uh is, hogy negatív, és rá egy hónapra viszont észrevették, ...csak mert elbújt a babaKép
úgyhogyKép, ha meg nem annak biztos oka van...
Egyébként mindenki aki babát szeretne!!!
Én azt gondolom a mi szervezetünk alapvetően jól működik (ha nem akkor is van rá segítség),de
mivel alapvetően jól működik, természet tudja mit csinál, ha egy baba nem fogan meg vagy elvetél, annak oka van!Képúgyhogy ha most nem, majd jövő hónapban jön egy igazi kis bajnok!Kép
Egyébként nekem is lenne pár kérdésem, ha a 16-17.napon nem észlelek méhnyaknyák változást az jelentheti, hogy nincs ovulációm?,az ovuláció kb ugyanakkor szokott bekövetkezni?,és az lehet,hogy az ovulációm 20.napra jöjjön meg...?
válaszaitokat nagyon várom!
egy szintén babára vágyó Kép
esztyx

EsztyxKép
Nem mindenkinek van észlelhető méhnyaknyákja. Ez nem jelenti azt, hogy nincs ovulációd. Például egyik hónapban volt nyákom, a másikban nem. Az ovuláció sem mindig ugyanabban az időben van minden ciklusban. Akik nagyon jól működnek, és bebetonzott rendszeres ciklusuk van, azoknak van nagyjából egy időben. Ebben segít a hőmérőzés, meghatározni.KépKép

Ebben viszont nem értek veled egyet, hogy jól működünk, és mindenkinek összejön, csak türelem. Én vagyok az élő példa, ha nem megyek el a lombikra, próbálkozhattunk volna még 10 évig is, pedig nincs eü-ileg kimutatható problémánk. Tehát szerintem akinek van türelme az próbálkozzon spontán, de aki nem bízik a spontán sikerben, az forduljon meddőségi központhoz.

Cat
Kép
cateye

Virág Kép
Hajolni jobb, mint leguddolni? Ezt nem tudtam. Miért?? Azt hitted eddig, hogy fordítva szerencsésebb.
Elmelni lassan már a poharat sem emlhetem föl, mert azt is a párom akarj megcsinálni helyettem Kép
Én úgy vagyok ezzel a sz*******, hogy ha a babáknak jó, akkor én hősiesen viselem. A problémám, hogy fekve ez igazi, de attól meg már a derekam fáj. Az összes tuti DVD-t megnéztem már, a fél világirodalmon is túl vagyok, sétálgatok óránként, és reménykedem abban, hogy egy kicsit holnapra jobb lesz.
Virág Kép Te milyen formában vesezd magadhoz a napi 4 litert. Próbálkozom levessel, ávsányvízzel, almalével (persze lightos, nehogy egymilliárd kalóriát sikerüljön bevinnem egy nap alatt), egyéb ötlet?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye!
Nem azt mondtam, hogy problémám lenne a lombikkal, vagy bármivel, ami ezt segíti, de
abban akkor is hiszek, hogy a terészet tudja,
mikor kell pl. úgy érezned, hogy te lombikot akarsz...azaz én ezt is a természetnek veszem,
hiszen a te pszichéd szintén a természet része...
de ha csak spontán próbálkozik valaki, ott is
előbb-vagy utóbb megfogan,akinek meg kell;)
bár én is booorrrrzasztó türelmetlen vágyakozója vagyok a témának és ha lehetne, már holnap mennék szülni...de ami megnyugatatott engem az ez a gondolat, hogy mindennek oka van..
jó lenne tudni valami igazán tuti tippet, amitől teherbe lehet esni...Kép
Sok babát mindenkinek!
eszti
esztyx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?