A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aztán meg azt kezdte mondani, hogy két gyereknek nem tudnak bizit írni, mert ők év közben jöttek az osztályomba és nincs semmi adatuk róla. És engem kezdett felelősségre vonni, hogy az én feladatom lett volna begyűjteni mindent. Mondtam neki, hogy nekem meg is vannak az adataik,de ha egy gyerek átlép, mindig a befogadó iskola kéri ki hivatalosan az előző iskolából a tanuló törzslapját. Ez nem az én dolgom. De az adatok megvannak. Mondtam neki, hol találja, de nem volt hajlandó kikeresni. :evil:

Kép
flóra 11

találtam egy ilyen gyógyteás oldalt akit érdekel.

http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1 ... C3%B3gytea

Kép
martik77

A piri idejére, a görcsökre nagyon jó a menta tea!

Kép
szilzi

Aztán hívtam a kolléganőmet, hogy keresse ki a papirokat. Nem találta. Mondtam, egyesével nézzenek át minden papírt. Megint hívtam, azt mondta mindent megnézett és nincs. Én állítottam, hogy ott kell lennie, csak keressék. Fél óra múlva egy másik kolléganő megtalálta. Olyan sületlenek ezek mind. Pedig ott volt, ahol mondtam, nem tudom, miért nem találták. :x

Kép
flóra 11

Na ez az,hogy senkivel se kapcsolja be!!Nem ajánlom!!!De nem is tenné!!!

Kép
martik77

Ildikó. téged még betegen sem hagynak békén! :evil: Hát én is kezdem mondogatni Királyfinak ,hogy lombik után lehet hogy elhallgat a rádió! :cry: Erre azt mondja a szent cél érdekében mindent.....Majd dokibácsi megmondja lehet vagy nem...

Kép
muzsuzska

Ildikó, most megnyugtattál, hogy csak a piri idejére :lol: :lol: :lol:

Márti, kellemetlen már neked? :oops:

Kép
szilzi

Akkor jó Szilvi, mert egész nap ilyen teakeveréket ittam: menta, zöld tea, zsurló, lándzsás utifű. :lol:

Kép
flóra 11

Épp ezt akartam írni én is Zsuzsi,hogy betegen se hagyják békén!!Milyen rendesek!!! :x

Kép
martik77

Te született tehetség vagy tea téren! :lol:

Na ha itt Mindenkileállítja a rádiót, akkor én sem akarok kimaradni! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Engem az zavar,hogy nagy a hasam(már nem úgy hanem hogy terhes has).Meg ha közbe megmozdul meg ilyenek???Csak ezek jutnak az eszembe.Így értitek??

Kép
martik77

Délután óta tervezzük a hajmosást, de nem sok kedvünk van hozzá. Ilyenkor rossz a hosszú haj, sokáig tart a szárítás.

Kép
muzsuzska

Engem sose hagynak békén. Ennyire hiányzom a suliból. A kolléganők naponta telcsiznek, hogy hiányzok nekik,nem bírják nélkülem. :lol:

Kép
flóra 11

Márti, nagyon jó ez az oldal! :D

Ildikó, kikellene kapcsolni a telefonodat ha otthon vagy! :evil:

Kép
szilzi

Hülyén hangzik tudom de olyan érzésem van mintha hárman lennénk az ágyban.Vagyis mintha néznének. :oops: :oops: :lol:

Kép
martik77

Szilvi, neked kötelező mert serkenti a kiskatona termelést! :wink:

Kép
muzsuzska

Látod Zsuzska, A-val nincs ilyen gond haj téren! :lol: :lol:

Mártoi, én értelek, de még van egy pár hónap... Bár szerintem én sem mernék... :oops:

Kép
szilzi

Nekem mikor anyám meghalt két hét múlva felhívott a főnővér(mondván valaki beteg lett),hogy jó lenne ha bemennék dolgozni mert már 1 HÓNAPJA otthon vagyok!!!!!! :x

Kép
martik77

Zsuzsi, mi olyan egyformák vagyunk! Egy nap jön meg a pirink, ettől egyszerre zsírosodik a hajunkés egyformán készülünk egész nap megmosni és ugyanúgy nincs hozzá kedvünk. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzska kikapcsolni vagy bekapcsolni? :roll:

Kép
szilzi

Miért a királyfinak hosszú haja van??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Ez igaz Ildikó!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Itt vakarózunk mint a tetvesek. :oops:

Kép
muzsuzska

Ne ezek a jó munkahelyek! :evil: Nekem mikor meghalt a nagybátyám, egy ember volt hajlandó helyettesíteni, a főnököm úgy gondolta, hogy azért fél napra bemehetnék! :evil: (Ez még az előző munkahelyen volt)

Kép
szilzi

Még szerencse,hogy tegnap mostam hajat és nem jött meg a pirim.
Nem tudtam,hogy egy hajmosás ilyen veszéllyel jár. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Bekapcsolni Szilvi!!!!!!!! Sűrűn.......

Igen Márti, hosszú haja van és szakállas! :D Te nem kaptál képet?

Kép
muzsuzska

Képzeljétek, itt a Tescoban megőrültek! Máig nem volt zene január óta, most meg valami komolyzne megy :shock: Nagyon szép, de olyan mintha egész nap hangversenyen lennék! :lol:

Kép
szilzi

Jaj hát először mennem kellett volna dolgozni a temetés előtt egy nappal.Akkor mondtam,hogy szó se lehet róla.Meg mivel anyám ott halt meg a mi osztályunkon mondtam a főnővérnek,hogy ne rakjon fel arra a szintre mert nem jó.Direkt felrakott!!! :evil:

Kép
martik77

Márt, ez rád nem vonatkozik, de jó volt amit írtál!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Értettem! Sűrűn... :D

Kép
szilzi

Szilvi, akkor élvezd az ingyen hangversenyt.

Kép
muzsuzska

Ha kikapcsolnám, akkor az lenne a baj, akkor az igazgatónő ki tudja mit gondolna, merre járok.

Kép
flóra 11

Szakállas???Én ilyen képre nem emlékszem!!!

Mert mint már mondtam nekem szimpik a szakállas vagy bajuszos emberek(mind addig míg meg nem bántanak).
Gyerek korom óta mert a bátyám bajuszos majd szakállas volt.

Ezért vagyok oda Pl Berényi Mikiért!!!! :oops: :D

Kép
martik77

Azt nem gondolja az ig. hogy beteg vagy és alszol???????? A marha!!!!!

Kép
muzsuzska

Pl még:Bud Spencer,Markos György,Maksa Zoltán,Bujtor István,Hosszú hajjal Brad Pitt,és még sorolhatnám.

Kép
martik77

Nálunk is mindig azt mondják,hogy elérhető kell legyél!!! :x

Kép
martik77

Marha jók vagytok ezzel a piri témával. :lol:

Kép
flóra 11

Márti, küldtem képet imailben!

Kép
muzsuzska

Nálunk sose lehet tudni,ki mit gondol. Mondta a kolléganőm, hogy nagyon feszült a hangulat, örüljek, hogy otthon vagyok.

Kép
flóra 11

Nekem most kellene a kredit kártyámat(munkahelyi hülyeség)megcsináltatni.Mindent leadtam ami eddig kellett hozzá(kb 5 ezer ft eddig :x )és most még kellene hozzá 3 hónapnál nem régebbi orvosi alkalmassági!!!Ezt most komolyan gondolják???
Gondolják alkalmas vagyok??? :evil:

Kép
martik77

Én elérhető lennék, ha lenne irodavezetői mobilom, mert az elvileg jár! :evil: De mivel én nem kaptam, így nem veszem fel, csak ha a csajok hívnak az irodából! :twisted:

Kép
szilzi

Nézem Zsuzsi!!!!! :wink:

Kép
martik77

Ildó, nekem bazi nagy görcseim vannak, de motyó nem sok minden jön .........sőt pár csepp... Persze gyógyszert nem szedtem be mert mazoista vagyok. :roll:

Kép
muzsuzska

Márti most belezsong Királyfiba. :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem láttad már a képet, mert mindenkinek elküldtem. :roll:

Kép
muzsuzska

:?:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: Telefonhoz alkalmassági???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Még mindig nézi és nem bír vele betelni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én tegnap voltam úgy, hogy szörnyen görcsöltem, de cucc kevés jött,az is gondolom csak a ciszta volt,mert sötét és sűrű volt.Mára normál és bő piri lett,kevesebb görccsel.

Kép
flóra 11

Mentem lányok, megjött a F. :wink:

Kép
flóra 11

Nem kaptam még semmit Zsuzsi. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?