Sziasztok,
régóta olvasója vagyok a fórumotoknak, de azelőtt még nem írtam. Most kakti első, január 16-i levele után döntöttem hogy én is szeretnék pár gondolatot megosztani Veletek.
Régóta próbálkoztunk már, sajnos nem sok eredménnyel. A BMC előtt egy másik meddőségi központba jártunk, ahol leginkább az szomorított el hogy olyan vizsgálatokért kértek el hatalmas pénzeket ami mindenhol máshol ingyenes volt. Több inszeminációm is volt annak ellenére hogy szerintem az akkori eredményeim nem voltak olyanok amelyek indokolták volna... Emellett nem igazán éreztem azt a törődést, segítőkészséget sem. Ezért tavaly novemberben váltottunk és orvosbarát javaslatára a BMC-t kerestük meg és ott is Szűcs doktort. Elkezdődtek a vizsgálatok és március 23-án megtörtént az első inszemináció, amelynek eredménye talán engem döbbentett meg a legjobban.

Nem volt könnyű terhességem, az 5. héttől ágybanfekvőnek kiáltottak ki, illetve végig a terhesség idején a szextől is elvoltunk tiltva. Most december 23-án megszületett a kisfiúnk, egy gyönyörű, egészséges baba 4300 gr súllyal.
Alig várom hogy jó idő legyen, hogy mehessünk már autóval, mindenképpen felkeressük Szűcs doktort hogy találkozhasson a kisfiúnkkal. Egy életen keresztül hálás leszek neki
Még egy dolgot szeretnék elmondani. Az utolsó hetekben jártunk és az egyik alkalommal amikor CTG-n voltam a férjem összefutott vele a szülészet folyosóján, és a doktor úr ráköszönt a férjemre és elkezdtek beszélgetni rólunk. Nagyon kellemes meglepetés volt hiszen március óta mi nem is igazán találkoztunk, előtte is max 10 alkalommal. Amellett hogy naponta rengeteg új beteggel találkozik, meglepő hogy így emlékezett ránk.
Hát ezt szerettem volna elmondani.
Kívánok Mindenkinek nagyon jó egészséget, kitartást és mielőbbi babázást.
üdv
kubuspace