A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszönöm. Anyukám szerint ha most sikerül a lombik, akkor ez a baba még szebb lesz, mert a mostani párom sokkal szebb mint a volt férjem. Szerintem pedig hülyeség, mert annyira szépek a lányaim, hogy ennél szebbet már csak rajzolni lehet. :wink:
vasikáé
Székesfehérvár

Jó génjei lesznek a picinek, az már biztos! :D
mamba

Akire! Igen én voltam. Szerintem is nagyon csini voltál.

Mamba! Miből derült ki az inzulinrezisztenciád? Én is gyanakszom rá, hogy talán nekem is az lehet (olvastam róla) de nekem még nem mondták. Emlékszem, hogy becsapódott az ajtó, de a vonásaidra nem nagyon.

Vasikáé! Tényleg szépek a lányaid, gratula hozzájuk!

Lányok Mindenkinek köszi a biztatást! Holnap szorítsatok! Sikerülnie kell!!!!
Puszi mindenkinek!
szöszi1977

Jön vki. holnap a BMC-be???????
szöszi1977

Köszönöm, aranyosak vagytok.

Szöszi! Sajna, én még nem mehetek. De mennék. :cry:
Nagyon szorítok. Sikerülni fog. Hát persze hogy sikerülni fog. :P
vasikáé
Székesfehérvár

Igen, én megyek! Vérvétel és UH lesz.
0, 60 és 120 perces inzulinszintméréssel derült ki.
mamba

Mamba! Köszi! Ha mégsem sikerül, akkor rákérdezek.

Akkor figyelj, mert mi is megyünk 9 -re kell odaérni. Holnap lesz a nagy nap. Első és remélem, hogy az utolsó inszem.
szöszi1977

SZÖSZI!

Óriási drukkot küldök holnapra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
akire79

VASIKÁÉ
Én csak ámulok és bámulok, hogy milyen nagy és gyönyörű lánykáid vannak! :shock: Akár egyszerre is lehetnél kismami és nagymami! :wink: :lol:
Anyukám nem sokkal volt idősebb nálam amikor nagymama lett és pár éve majdnem dédi! (csak sajnos nem úgy jött össze a lépés :( )

A kilókat azért nem dobálom annyira, mert felszedni elég pár hét, de leadni több hónap. A 20 kilót több mint fél év alatt adtam le! :roll:

MAMBA
Nagyon csípem Bata dokit, sokszor úgy jöttem ki tőle az uhu-ról hogy szinte szárnyaltam fel a tetőtérbe a lifttel. Hihetetlen pozitív emberke, és nagyon segítőkész, mindig vidám. Amúgy nekem a Rubliczky a dokim, és őt is nagyon szeretem. Ennyi mindent kiderítettek nálad? Hát ez döbbenetes. Csak kapkodom a fejem. Amúgy állítom, hogy annak ellenére, hogy a BMC nem fizetős hely talán itt végzik el a legtöbb kivizsgálást aminek én is nagyon örültem, nem bántam, hogy kb. 20 liter véremet lecsapolták. :?
Én sem aludtam el a gyogyitól, úgy pattantam fel a hordágyra mint aki éppenhogy friss és kialudta magát. :D De mire megjött a dokim addigra már szuszókáltam! :lol:

Én is mennék már, ha időben megjött volna már vígan szúrnám a decát.

dita75

Dita,
igen, lehetnék, csak a lányok nem akarják. Azt mondják én szüljek nekik inkább kistesót.
Nagyon pofátlan vagyok ha megkérdezem hány éves vagy?
vasikáé
Székesfehérvár

Akire! Köszi! Én is drukkolok, hogy nálatok is minden rendben legyen!

Vasikáé! Gondolom, hogy elég szar lehet a várakozás, az egészben szerintem az a legrosszabb. Mindig várni, hol arra, hogy kezdhess, aztán az injekció, uh., inszem vagy beülti, és persze, hogy sikerült-e. Szerintem az egészben ez a legrosszabb. Na de majd eljön a Te időd is.

Mindenkinek Köszi a drukkokat!
szöszi1977

VASIKÁÉ
33 éves és 27 napos! :wink: :lol: :lol: :lol:

SZÖSZI
Amikor már elindulnak a szurik stb. akkor már pörögnek az események, és nem annyira durva, de ez a semmilyen állapot amikor nem tudsz egyről a kettőre lépni a legkakibb az egészben. :?

dita75

Dita!

Azt hiszem igazad van, amikor csak vártam arra, hogy mehessek az első konzultációra és nem tudtam mi vár rám az tényleg baromi szar volt.
szöszi1977

Hát, igen.
Erről beszélek. Elkezdek valamit, megyek mint állat, akárhová, akárhányszor, leadom a véremet(szita mindkét karom) és mindig elakadok. A ciklus 3-20-24 napok után azt hittem már meg is kapom a kezelést és hamarosan már leszívás-beülti és kész. De, nem így lett, jött a hystero. Ez sem megy oly könnyen, hiszen tudjátok ti is. Időpontra megy az is és sokat kell arra is várni. Most már azon is túl vagyok és már megint várni kell. Tehát, ha símán mennének a dolgok, nem lenne semmi baj, mert akárhányszor elmennék én csak mehetnék már. De gondolom ti is így vagytok ezzel.
Dita!Fiatal anyukád lehet neked is. Ja, és majd 10 évvel vagy fiatalabb nálam. Sokkal nagyobbak az esélyeid. Nem irigykedem hiszen nekem már van két gyermekem. Drukkolok ezerrel!
vasikáé
Székesfehérvár

Szöszi!
Millió drukkkk!!!+++++++++

Vasikáé!
Hú, nagyon nagy lányaid vannak tényleg. Hát ide bőven elférne a kistesó, még segítséged is lenne, nem?
Egyébként nálunk is olyan nehezen indult be az egész. Tavaly április elején voltunk az első konzin és szeptember végén volt az első inszemem. Fél év eltelt apa-féle kivizsgálásokkal, no de legalább már túlvagyunk rajta.

Mamba!
Akkor az így tök jó, drukkolok hogy valamelyikből sikerüljön majd a dolog.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok,
régóta olvasója vagyok a fórumotoknak, de azelőtt még nem írtam. Most kakti első, január 16-i levele után döntöttem hogy én is szeretnék pár gondolatot megosztani Veletek.
Régóta próbálkoztunk már, sajnos nem sok eredménnyel. A BMC előtt egy másik meddőségi központba jártunk, ahol leginkább az szomorított el hogy olyan vizsgálatokért kértek el hatalmas pénzeket ami mindenhol máshol ingyenes volt. Több inszeminációm is volt annak ellenére hogy szerintem az akkori eredményeim nem voltak olyanok amelyek indokolták volna... Emellett nem igazán éreztem azt a törődést, segítőkészséget sem. Ezért tavaly novemberben váltottunk és orvosbarát javaslatára a BMC-t kerestük meg és ott is Szűcs doktort. Elkezdődtek a vizsgálatok és március 23-án megtörtént az első inszemináció, amelynek eredménye talán engem döbbentett meg a legjobban. :D Nem volt könnyű terhességem, az 5. héttől ágybanfekvőnek kiáltottak ki, illetve végig a terhesség idején a szextől is elvoltunk tiltva. Most december 23-án megszületett a kisfiúnk, egy gyönyörű, egészséges baba 4300 gr súllyal.
Alig várom hogy jó idő legyen, hogy mehessünk már autóval, mindenképpen felkeressük Szűcs doktort hogy találkozhasson a kisfiúnkkal. Egy életen keresztül hálás leszek neki :D
Még egy dolgot szeretnék elmondani. Az utolsó hetekben jártunk és az egyik alkalommal amikor CTG-n voltam a férjem összefutott vele a szülészet folyosóján, és a doktor úr ráköszönt a férjemre és elkezdtek beszélgetni rólunk. Nagyon kellemes meglepetés volt hiszen március óta mi nem is igazán találkoztunk, előtte is max 10 alkalommal. Amellett hogy naponta rengeteg új beteggel találkozik, meglepő hogy így emlékezett ránk.
Hát ezt szerettem volna elmondani.
Kívánok Mindenkinek nagyon jó egészséget, kitartást és mielőbbi babázást.
üdv
kubuspace

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szöszi !
Ma minden drukk a Tiéd !!! +++++++++++++++++++++

Vicky !
Remélem mihamarabb megjön a menzid és aztán kezdhettek .....

Babszika !
Csak most nem dolgozol vagy egyáltalán nem ?

Edinka !
Azért ne add ám fel a reményt a spontán babára ! :wink:

Vasikáé !
Minden elismerésem a Tiéd, hogy 2 ekkora leányzó mellett bevállalsz még egy csöppséget, nagyon sok sikert kívánok hozzá ! :D

Mamba !
Meglett a szuri, sikerült beadni ?

Dita !
Jól értem, hogy Neked már volt egy terhességed ? Ha nem titok és nem kellemetlen róla beszélned, elmeséled, hogy mi történt vele ?

Kubuspace !
Köszönjük, hogy elmesélted a történetedet és sok boldogságot a kisbabádhoz !!

Kép
Kép
rilla_

VASIKÁÉ
Egy cipőben evezünk! :?
Nekem azt a ciklust kellett kihagynom amelyikben a hystero volt. Gondoltam oké január elején megjön és kb. most már ott tartanék, hogy szúrom a decát, ehelyett még mindig várom a pirit! :x :?

Na mindegy. Azért van ami vígasztal, mert ma kérdezte tőlem valaki, hogy akkor kb. mikor szülnék hogy ha kivárom míg gyógyszeres beavatkozással hozzák meg, és mindent nagyjából kikalkuláltam beírtam a szüléskalkulátorba az adatokat és képzeld a szülinapomra esett pont a nap. Halál boldog voltam, pedig tudom, hogy ember tervez, Isten végez, de azért jó lenne! :D

KUBUSPACE
Nagyon édes és szép történet. Gratulálok a kisfiúhoz!

RILLA
Leírom majd priviben, mert egy kicsit hosszú történet. (de azért megpróbálom rövidre fogni)

dita75

Sziasztok4

Kubuspace: írtam neked privit, de annyira bénáztam hogy vagy elküldtem kétszer, vagy egyszersem. Írd meg légyszike hogy megkaptad-e.

Rilla: cuki vagy, köszönöm. De az igazság az, hogy míg nagyon fiatalon neveltem lányaimat, nem sok segítséggel, most éretten egy nagyon odafigyelő pasival és két nagyon cuki szerető lányommal nagyon könnyű dolgom lesz. Ja, és nem beszéltem a párom szüleiről, akiknek ő az egyetlen piciny gyermekük, tehát még nincs unokájuk. Szóval, elárasztanak a segítségek. Olyannyira, hogy ha sikerül, akkor nem is tudom odaférhetek-e én is néha a babymhez.

Dita: teszteltél? Ez nagyon furi hogy még mindig nem jött meg. Nem lehet hogy a hystero után spontán estél teherbe? Olvastam már olyat is hogy 2. lombik után lett spontán terhes a csaj. Szóval, TESZT!
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Megvolt az inszem. Tényleg nem nagy vmi. Viszont azon nagyon ledöbbentem, hogy előtte nem csinált a doki uh-ot. Nekem kicsit úgy tűnt, hogy nem nagyon foglalkoznak vele, hogy megrepedt a tüsző vagy nem. Nem pont ez lenne a lényeg? Tudni, hogy jókor vagyunk ott? 3-an voltun egy szobában de senkinek sem csinált. Nektek sem szoktak?
Még egy kérdésem lenne: Olvastam, hogy ilyenkor sok fehérjét kell enni, itt a fórumon pedig azt, hogy valaki kifejezetten kondisoknak való fehérjét vett és azt itta. Tudja vki., hogy mi a neve, vagy milyet kell venni? Na és persze, hogy mennyit kell belőle inni?

Köszi lányok! A biztatást is! Remélem, hogy sikerül.
Puszi
szöszi1977

Szia, szöszi.
De jó. Ne aggódj már annyit. Végre megvagy. Fehérjét már minden üzletben lehet kapni, mindenféle ízben. De, szerintem egyél sok csirke vagy pulykahusit. És sok tejterméket. Ezek mind olyan finomak, hogy szerintem inkább ilyesmit egyél. Én még a gyümölcsöt olvastam. Azt is egyél sokat. Hű, de izgi. Most izgulhatok babszikáért is és te érted is. Írjatok ám sűrűn, hogy tudjuk mi van veletek. De a legfontosabb a pihenés. Szöszi, én még a palástfüvet olvastam, hogy az segít a megtapadásban.
vasikáé
Székesfehérvár

Szöszi!
Gratula az inszemhez, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Szűcs tudtommal azért nem szokott UH-ot csinálni ilyenkor, mert ha még nem repedt meg, akkor is biztos meg fog repedni 1 napon belül (pl. a tüszőrepesztő is tesz erről), ezért akkor is megcsinálná az inszemet. Így aztán nincs következménye az UH vizsgálatnak. Viszont javasolt ilyenkor este vagy másnap reggel rásegíteni házilag, és az Utrot nekem mindig csak a következő nap estétől ajánlotta, pont azért, hogy addigra, mire elkezdem, mindenképpen legyen megrepedve a tüsző (mert ha olyankor kezded, amikor még nem repedt meg, cisztát okozhat).
Engem a 6-ból egyszer sem nézett ilyenkor UH-al (nem is sikerült mondjuk egy sem, de nem hiszem, hogy ezért.... :) )

Kép
bikmakk

Szia Vasikáé!

Köszi a biztatást! Hát sajna én mindenen rágódom. Ráállok a fehérjére meg a gyümölcsre. Holnap még pihenek és hétfőn már megyek dolgozni.
szöszi1977

Sziasztok .:)

Csak felugrottam pár percre, már nagyon kíváncsi voltam mi van veletek és örömmel látom, hogy nagyon nagy változások vannak:)

Gratulálok minden kismamának és szurkolok minden régi és új fórumosnak:)

Rólunk annyit, hogy bsz-n vagyok, mert sajnos kicsit komplikált lett a babavárás, de ő mindent megér:) Megyek is lefeküdni:)

Puszi Mindenkinek és Kitartás! Két hónapja még el sem hittem, hogy ez velem is megtörténhet. :D

Kép
swanny

szöszi: Szerintem is egyél sok sajtot meg túrót. Én ezeket ettem inszem után. Bár nekem egyik sem sikerült. De ez szerintem nem azért van. Nekem Zeke csinált uh-t az elsőnél, Wiegandt doki meg nem csinált a másodiknál. És persze cisztám mind a kettőnél maradt. Úgyhogy ne izgulj.

swanny: Gratulálok a 10 hetes babóhoz. Leírod mi volt az izgalom tárgya? Remélem most már azért minden rendben, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi: nyomjatok még oda egy kis cuccost, biztos ami biztos és pihizz hétfőig és használd az Utrot. Megfoganjon az a babuci, mert nagyon szorítok.

Swanny: nagyon beugrottál, de nem mesélnél kicsit bővebben mi történt veled? Különben gratulálok.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok,

vasikáé

néztem a levelezést, de semmi. Remélem el tudod újra küldeni. Várom nagyon.

Szép estét Mindenkinek.

kubuspace

kubuspace

Kubuspace, most már sikerült elküldeni. Mondom én hogy hülye vagyok én az ilyesmihez. Nem írtam témát, ezért nem küldte el.
Pusza.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nem emlékszem, itt olvastam-e, hogy valaki keresett netes elérhetőséget a János Kórház szülészetéről. Ma véletlenül rátaláltam: www.golyahaz.hu De ahogy elnéztem, jó régen nem volt frissítve... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Kubuspace: még azt akartam írni tegnap csak már igen fáradt voltam hogy bizonyára ez volt életed legszebb karácsonya. És ami az ajándékot illeti, ez volt életed legklasszabb karácsonyi ajándéka. Nagyon szép nevet is választottatok. Marcell. Olyan jó.

Kakti: jó volt veled dumcsizni tegnap. Köszönöm, és megnéztem a golyaházat, ámbár nem én voltam aki kérdezte és nem is emlékszem ki kérdezte. Ami nagyon tetszett, és jó hogy megnéztem, az a "mit vigyünk magunkkal a kórházba szüléshez". Azt le is másoltam magamnak. Remélem még hasznát veszem. Ha magamnak nem is, legalább a lányaimnak.
vasikáé
Székesfehérvár

Babszika! Jól vagy? Minden rendben? Mikor kell majd menned? Nem tudom hogy ilyenkor mennyit kell várni és mikor kell menned. Még mindig nagyon szorítok. Kívánom hogy te is és szöszi is jó hírt hozzatok a fórumra.

Dita! Megjött már a pirid? Most már én is tiszta ideg vagyok amióta írtad hogy mióta várod már. Csak hogy nálad elméletileg lehetne spontán is, vagy nem? Csak azért kérdem, mert nálam ugyebár nem lehet spontán semmiképp.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szöszi !
Egyél sok túrót, sajtot, tejet, tejfölt, csirkehúst és gyümölcsöt .
És ami még nagyon fontos : napi 4-5 liter folyadék !!!

Dita !
Írtam privit ...

Kép
Kép
rilla_

RILLA
Megkaptam! :wink:

VASIKÁÉ
Nem sok esély van rá a két elzáródott petevezetékem miatt. :roll:
Piri azóta sincs. 3 hete meg kellett volna már jönnie.
02.02-ára kérek időpontot sztem a Szűcs doktorhoz, hogy kezdjen már valamit velem. :? (akkor telik le a műtét utáni 6 hét)

SWANNY, BIKMAKK
Mizujs? Rég voltatok! :roll:

dita75

Szia, Dita.

Neked ki mondta hogy 6 hétig kell várni? Nekem valami huszonegynéhány napot mondott Szűcs. Lehet hog 28-at, de nem 6 hetet.
Én valszeg február 9-re kérek konzultációt, mert most nem tom mikor jön meg és dolgoznom is kell szerda-csütörtök-péntek délután, majd h-k-sz-cs-p délelőtt. Ha netán megjön, azonnal kérek szabit, és azonnal telefonálok és másnap már megyek is. Én azért nagyon reménykedem hogy megjön. Tesztet csináltál?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Élek ám, de nem igazán kényelmes ülnöm.
Nem tudom, h csak én vagyok-e ilyen lúzer, vagy más is érezte, de nekem még mindig görcsölget a pocim... :? Főleg, ha sokat ülök, vagy hajolgatok.

Vasikáé!
Febr. 6-án kell mennem. :wink:

babszika

BABSZI
Nekem is fájt a pocakom, volt hogy végig, de pár napig tuti.

VASIKÁÉ
Felhívtam a dokimat kétségbeesve úgy két hete, és azt mondta, hogy a műtét után 6 hétig normálisnak számít ha nem jön meg, kiszámoltuk, hogy mikorra esik a 6 hét és azt mondta, hogy ha nem jön meg addigra akkor menjek be hozzá.
Nekem utoljára december 5-én volt meg, 17-én volt a műtét és azóta semmi. :roll:

dita75

dita!
köszi, megnyugtattál.
akkor nem aggodalmaskodom :)

babszika

Babszika! Nem baj hogy fáj a hasad, csak sikerüljön. Majd elmúlik. Inkább kényeskedj és pihenj mert fáj a pocakod.

Dita! Ezek szerint nekem sem nagyon kell sietnem. Kénytelen leszek türel-mesen(metlenül) várni max hat hétig. Majd én is elkezdek számolni.
Én annyira, de annyira hülye vagyok, mert a Szűcs doki felhívott egyszer és én bal..sz nem mentettem el. Neked megvan a száma? Vagy a recepcióra telefonálsz és ott kéred hogy vele beszélnél? Muszáj lenne megkérdeznem hogy mit csináljak. Mert lehet hogy a fogamzásgátlót kiírná most, amíg megjön le is zavarhatnám.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nekem megvan Szűcsdoki száma. MSN-en keress, és megadom, ha kell... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

VASIKÁÉ
Ez most nem azt jelenti hogy neked sem fog megjönni, mert pl. Nellikének meg pont hogy még hamarabb is jött mint szokott, egy másik hysteros lánynak meg kb. időben megjött, csak én vagyok ilyen nyomi! :? :roll:
Én a recepción kértem őt, és olyan gyorsan felvette hogy szinte ki sem csörgött, még csodálkoztam is.

dita75

Vasikáé,

írtam privit. Remélem segítettem.
Csodálatos karácsonyunk volt, ez valóban igaz, mondjuk egy picit szomorú voltam, mert karácsonyra már nagyon szerettem volna otthon lenni Marcikával, hiszen az eredeti terv szerint dec 14-én kellett volna érkeznie. Azonban kismanó annyira jól érezte magát, hogy 9 nappal túlhordtam. 23-án pedig megindították a szülést.
Küldök egy képet az én kis tüneményes fiacskámról.
Szia

Kép

kubuspace

Kakti!
Egyenlőre nem tudok msn-ezni, mert bedöglött a gépem. Most, átmenetileg win 98-on nyomom. Holnap lesz újratelepítve a gépem. Addig ki kell bírnom így is. Asszem mindjárt ki is kapcsolok mert állandóan programokat ajánl letöltésre és már hülyét kapok tőle. Remélem holnap minden OK-s lesz. Addig is köszke.

Dita, nagyon köszönöm a bíztatást, és így kellett volna nekem is tennem a hystero után. Amikor telóztam, kellett volna kérnem a dokit és megkérdezzem mit tegyünk, akkor nyugodtabb lennék. Majd felhívom. Köszönöm a segítséget. Akkor mécc 5-én?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hű-ha! Kubuspace, ez a gyermek csudi aranyos. Milyen kis tokája van és milyen nagy haja. Nagyon sok szerencsét hozzá és nagyon sok egészséget kívánok nektek.
A válaszodat nagyon köszönöm, elolvastam és sokat segítettél. Majd én megoldom valahogyan, nem vagyok egy szégyenlős nőszemély. Majd jelentkezem ha sikerült, nem felejtem el. És te is jelentkezhetnél néha, ha unatkozol, mert biztosan sokat segíthetnél a lányoknak. Puszika és vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kubuspace!

Csoda egy tüneményes a kisfiatok, biztos nagy az örömötök. Pont beszélgettem minap egy ismerősömmel és megtárgyaltuk, hogy milyen jó dolga van az inszemes lombikos gyerekeknek, mert őket már aaanyira várják a szüleik és kincsként kezelik. :lol:

Olyan furát álmodtam az este: eredményhirdetés volt, de ilyen iskolapadokban ültünk, rengetegen voltunk és mindenkinek negatív lett a teszt eredménye, nekem egyedül azt mondták hogy következő héten kell egy másik vizsgálat mert nagyon kérdőjeles a dolog. Hát nemtudom mit jelenthet....
Igazából azon lepődtem meg, hogy ennyire benne van a gondolataimba a dolog pedig annyi dolgom van, hogy napközben alig szoktam ennek figyelmet szentelni.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Rony! Szerintem az álmod nem sok mindent jelent. Csak arról lehet szó hogy nagyon sokat foglalkozol te is a témával. Lehet hogy nem pont tegnap, de az agyunk elraktároz egy csomó infót és így dobja ki a kevercet. Ha tudnád milyen hülyeségeket szoktam én álmodni.... Sokszor még saját magamnak sem mondanám el.. :oops:
Persze, előfordulhat, hogy vannak előjelei az álmainknak, de nem igazán szeretnék hinni benne.
Én most neked azt kívánom, hogy ne kérdőjeles legyen az eredményed, hanem ++++++++++++!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vasikáé! minden okés veled?

Kép
sting1982

kubuspace!ez a kis manóka valami tünemény! :D :D :D :D :D
gratulálok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Szöszi, láttalak a BMC-ben és nagyon drukkolok Neked, egyél sok túrót és igyál legalább 4 liter vizet!

Hétfő helyett szerdán lesz a punkcióm, mert a tüszőim nagyon lusták.
Alig nőnek, pedig már a harmadik Gonalt használom. Jobb oldalon 9, bal oldalon 6 növekszik, de egyik sem volt nagyobb 13mm-nél. Ez sajnos még kevés a tüszőrepesztőhöz.

Ti mennyi folyadékot isztok a stimu alatt?
mamba

Mamba!

Küldök neked extra adag tüszőnövelőt, jó? :wink:

Én még sosem mértem, h mennyit iszom.... nálam a lényeg, h mindig van "velem" egy pohár, amiben van vmi folyadék. :roll:

babszika

Sting1982,
olvastam a privit ígérem holnap válaszolok, igen aktív napunk volt ma :( lassan kidőlök én is.

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?