2004.03.09 21:02
Ráadásul férjemet annyira behergelte, hogy utána én lettem megint nyuszika, akinek tök nyóc, hogy van-é fejfedője, üvöltött velem, mint a sakál...lyányok meg egy sarokba gubbasztottak rémülten...iszonyat
2004.03.09 21:07
Ez sem lesz sokkal konnyebb eset mint labdat talalni. 2004.03.09 21:30
Midokink szerint egy arányos pici lány, de ő kisebbet is tud
matricást ki kell bírni(mintha lenne más választásod
), nagylányom ma a székes sífelvonóról hívott fel nagyon vidáman, és belémhasított, hogy de jól elvan nélkülem
telhetetlen anyák
Lőrinc nagyon jó pasi
holnap megmutatom Julkának
Cserepestali jó 5let
Andrisnak minden vírus a hasára is megy, ilyenkor bedurrannak a hasi mirigyek, nagyon szokott fájni szegénynek. Kb. két hete az egész család hasbajos volt, ki hányt, kinek ment a hasa, de még hőemelkedés sem volt. Köménytea nem árthat. Diétáztasd is egy kicsit, krumplit pl főzheted köményes vízben, add almával, de várd meg, hogy az alma megbarnuljon.
JAJAJ, a baj nem jár 1edül
Ilyenkor csak 1 vágyam szokott lenni, úgy betegnek lenni, hogy valaki sajnáljon is, és szolgáljon is ki, mint valaha anyukám
gyönyörű Abigél
Ne félj, majd kialakul minden. Ne is gondolkozz rajta, elméletben úgysem tudod megoldani
dolgos fiad
matricáid
legalább Szandi is értékeli a mamáját
. Body nincs 140-es és 134-es méretben? Nekünk főleg olyan kéne
Tönkölypárna lelőhelyről és árról tudósítlak majd, nekünk most már muszáj
Az éjjel rajta aludtam, tényleg jó
de nagyfiú és szépfiú már Robó
azért magatokról is írhatnál pár sort. És KÉPET Szilárdról!!!
Boldog névnapot!

második alkalommal a gyermek már rémülten bújik hozzád, ha meglátja a szittert. Már ha nem OK a dolog. Egy kis sírás nem számít, a kölyök elég hamar rájön hogy szitternéni megjelenése=anya eltűnéssel. Én azt is kiötöltem, hogy beiktattam a programba egy kis játszóterezést, és du. megkérdeztem a törzsközönség véleményét. Persze ezt csak jó időben lehet csinálni és törzsközönséges játszótéren
boldog 13 hónaposságot Jázinak
2004.03.09 22:06
Azért legalább telcsizz a dokinak, ha nem javul a helyzet.
Most mentünk volna a hosszú hétvégén, de ugye az egészségem fontosabb, jönnek ők
Irigykedem kicsit
Roni sem lesz több 1 évesen.
Nem lehet túl határozott egyéniség. Úgy sajnálom
Jobbulást!
Azért megpróbálom. Sajnos a mérete is nagy, nem engedi
2004.03.09 22:58

2004.03.09 23:22

. Hát még a szárítás! Már azon is gondolkodtam, hogy lenyírom géppel a nőt G.I.Jane-re, és két legyet ütök egy csapásra.
. Zuhany kizárva.
2004.03.10 00:07
2004.03.10 01:40
Nem szabad, hogy gond legyen a legpicibbel

Milyen kocsitok lett ? City Sport ? Asszem az a legkönnyebb manapság, valami 5,5 kiló csak

Utána beszélhetünk a méretekről
Majd holnap talán
2004.03.10 08:33
, a maga 8170 grammjával...
.
! Dani milyen aranyosan játszik!! Ezek a képek a Mikkamakkában készültek, ugye?
. 

)! 

, oszt' annyi...
Túrófánkot én is pont ma akartam megcsinálni!
Csak frissen jó, vagy újramelegítve is ehető? Vagy nem maradt belőle, annyira jó lett?
, gyönyörű!!! Lesz digigép? Akkor Ancsáról is képet, lécci-lécci!!! 

... 2004.03.10 09:31
Megnéztünk kb. 500 képet, meghallgattuk az élménybeszámolót (a lány vietnami, a nővére esküvőjére ment haza és vitte a vőlegényét is
)
eredmény mikor?
Hipp-hopp és már kint lesz
Enyém Szandi sem eszik főzeléket, semmilyet. Sőt, paprikás krumplit sem, mert szerinte az krumplifőzelék 

, nekem sem kell ma szemet festenem asszem

Nekem mindegy, mit hoz (csak most csokit neeee!!!) 
az a jó

, nálunk is szükség lett volna egyre

És csak 4,2 kiló? Az jó... 

2004.03.10 09:39

Még engem is lehányt
Szerencsére vízálló a pizsamám 

Nagyon sajnálom
2004.03.10 10:01
Ő meg mindíg a könnyebb és drágább utat választja lustaságból, aztán meg szívja a fogát, hogy miből fogunk élni. Én csak azt nem tudom, melyik ujjamba harapjak, mert ha most kardoskodok a takarékos megoldások mellett, akkor azon veszekszünk, ha meg hagyom a fenébe, akkor évekig a megélhetés miatt megy majd a vita

2004.03.10 10:11
Te jót akarsz Nektek és a végén rajtad csattan az ostor
És a férjed nem látja a jó szándékot? Sajnos nem tudok semmi okosat írni
Remélem férjed jobb belátásra tér. Exnej meg majd bizti koppan,ha vége lesz a pernek. Szurkolok,hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok. Sok energiát meg türelmet kívánok neked ehhez az egészhez. 2004.03.10 11:08
).
. Szóval tavaszt elvetem, mert nem érdemes tavaszhoz viszonyítani, kb májusra gondoltam ami lassan inkább nyári ruci.Kb Robó akkor lesz 10-11 hónapos. Most éppen 74-86 ruhákat visel a legény
köszi a segítséged
.Csak néha látok olyan édi vékonabb ruhákat, de nem merem megvenni, nehogy kinőlje vagy akkora legyen rá, mint a ház. Bár az utóbbin lehet segíteni
.
. Sajnálom nagyon. 2004.03.10 11:20
főleg a nagyon soványos
és remélem, párod hamar-hamar átlátja a helyzetet!
2004.03.10 11:23
vagy csak megszokta már.
és jó könnyűnek néz ki
de a bújós is szupi
2004.03.10 11:27
(az anyukám második keresztneve is Ildikó)

Olyan jó lesz,már olyan régen pletyiztem velük.
2004.03.10 11:55
2004.03.10 12:03

Remélem, semmi gond nem lesz a pocijával!
. Babakocsit neten rendeltem, innen: 2004.03.10 12:04
De kérdem én, ez előfordulhat??? Mert akkor tényleg nincs igazság a Földön
Remélem, méreckedésen besegít egy kis csoda, hogy mindenki elégedett lehessen
Nekem Timi volt ilyen kis mohó fóka, vele többször előfordult minden egyéb tünet nélkül. 2004.03.10 12:25

. Mondom en, hogy jokepu a pasi! 
A vedonot en valszeg elkuldtem volna, nem engedtem volna be a lakasba...
Lassan csak hagy mar Julcsi Teged is rendesen netezni.

)
...marmint a gyakorlatban, igy inkabb nem irok semmit.
: abonett, turo rudi, piskota taller, Biscotti keksz, nemi kenyer, fatyolsonka, idonkent par falat sajt, es extra friss grill csirke (felmelegitve mar nem
), es tegnap ota a ropit is.
Egyetlen fozelek van, amibol lecsusszan 5-6 bebikanalnyi kaja, ez pedig a zoldborsofozelek.
Minel gyorsabb felepulest!
Egyik kezzel letakarjuk a homlokat, masik kezzel viz lapatolgatasa a fejere, a masik szemely pedig elolrol elfoglalja ZSombit.
HAton uszni nem szeret, hatra dolni szinten nem. De ha a viz az arcaba megy, akkor ordit.

).
Anyosra nem hagyom Zsombit, anyukam meg nagyon jol elvan ZSombival (meg viszont is), de azt akarja, hogy en vigyem ki hozzajuk a gyereket. Biztos megeri nekem 1 orat kocsikaznom, majd vissza BP-re, aztan ujra ki Zsombiert, csak azert, hogy 1 orat megszokhessek neha...

A toxoplazma eredmeny miatt jovo heten felhivnak a laborbol. Dokihoz pont 2 het mulva megyek (ha a toxo eredmenye rossz, akkor viszont azonnal), lesz ujabb rakszures es UH is. 

2004.03.10 12:32
) azt az egyet meg reggel bekaptam hidegen, de úgy is nagyon fincsi volt!
drukk, hogy mielőbb hazajöhess
2004.03.10 12:33

(Kukac most múlt 10 hónapos
)
Menek, mert lázad a köznép
2004.03.10 12:36
ZSombi annyi NAN2 tapszert ivott, hogy osszejott belole az ABC Design babakocsihoz szukseges Nestle pont. Apaja tegnap adta fel a boritekot.
2004.03.10 12:45
Nekünk nem jött be a Pampers, így nem veszek többet. Viszont gyűlnek a Libero babáim, nem tudjátok, nincs mostanában vmi, amiért beküldhetném őket? 2004.03.10 12:46
!
!
)
.
. 2004.03.10 12:47
.
2004.03.10 12:54

NAlunk papir nelkul fogytak el mindig a golyok.
2004.03.10 13:17
2004.03.10 13:36
Egyszer már használtam, de elfelejtettem az utat
Most már normál a méret.
Lehet, én is sütök egyet
)
(séta is pihenés) 2004.03.10 14:39
2004.03.10 14:41
) De eldöntöttem,hogy szépen felöltözök,mert úgysem megyünk sehova (nincs szitterünk) így egy kicsit ünnepélyesebb lesz a dolog.
)
)
) kistesó akkor tuti nem tudom Artúrt+kocsit=kb 20 kiló le fel cipelgetni a másodikra. Úgyhogy erre a kis időre már nem váltok dokit. Ha meg nagy baj lesz,úgyis addig erősködök,míg ki nem jön.
Szegény barátom udvariasságból bizti eszik majd egyet,én rá se bírok nézni
2004.03.10 14:47
2004.03.10 19:13
Lópikula. 
2004.03.10 21:01
. Julcsi pici, vékony csontú csaj, de nem törpe! (nemdebár Te sem vagy egy gólem
) A havi gyarapodása ebben a korban egyáltalán nem kóros, ilyenkor már stagnálások is vannak keményen. Nem született nagy súllyal. Na mit írjak még?
. 
2004.03.10 21:04
Es ha jokedelyu, akkor meg biztos nincs baja! Tinikoraban meg majd kifejezetten orulni fog, hogy nem hizekony alkat!
).
Zsombi kapott egy Siesta haromcsatos kisszandalt, 5900 penz volt, mert tavalyi modell. Csak a fiam meg ne tudja...
2004.03.10 21:10
Talán vasreszeléket kellene etetned Julcsival
Jókedély viszont
Adhatna belőle egy kicsit az anyukájának is
Hosszú idő óta először. Persze igen nagy valószínűséggel csak egyszeri alkalom, de igazán jól esett
Persze ágyáthúzás, pizsicsere után már nem akart aludni. Láza nem volt. Viszont kezd náthásodni
2-szer szippantottuk. Pont most, amikor szegény apja egyedül lesz vele
persze máskor sem örülnék neki.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|