A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

banika, dóri: habartam, oszt majd meglátjuk :wink:

nálunk teljesen belejöttek a srácok az önálló majszolásba (mármint hogyha a kezükbe adom). sokszor a kanalat el sem fogadják :roll: , trükköznöm kell valami kenyérdarabkával v. zőcséggel.
szájapadlásratapasztás, fulladásig kenyérhéj a torokba dugás az nálunk is megy. :lol: résen kell lenni!
most meg itt lesnek miért nem eszünk már :lol: ... ha ők ettek, utána én zabálom meg őket :mrgreen:

vanda: gyeregyere, várunk ám nagyon! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Ati kivett egy nap szabit, hogy elintézzük a MÁK-nál az emelt családi pótlékot, utazási igazolványt, Polgármesteri Hivatalban a közgyógyot és kiváltsuk Dorka új gyógyszereit. Képzeljétek el, hogy kevesebb mint egy óra alatt végeztünk mindennel :shock: mindenhol tök normálisak voltak, a MÁK-nál még egy nő előre is engedett minket a csajokkal. Úgyhogy meglátogattuk Anyut az oviban, bevásároltunk és itthon is vagyunk.

Banika, köszi :lol: :lol: :lol:

Petricsek, szerintem már nyugodtan ehetnek annyi tejfölt, amennyi a habarásban van. Egyébként mi például megfőzzük és amikor készen van, akkor veszünk ki a csajoknak belőle és utána tesszük hozzá az olyan dolgokat, ami még nem való nekik. Erőspaprika pl.

Banika, szerintem natúr aktiviát Te is megpróbálhatod az jó a pocaknak. Ha nem volt tejallergiás a családban, akkor nem hiszem, hogy gond lesz belőle.
Csajok is esznek minden nap husis bébiételt, mondjuk ezek nem sok húst láttak, ha uzsira főzelék van, akkor sajt v. csirkehús kerül bele még. Egyébként iszonyú mennyiségű sajtot el tudnak majszolni, nagyon imádják szeletekben is. Egyre többször ebédelik azt, amit mi, általában ízlik is nekik. Azért uzsira igyekszem nekik főzni, ma cukkini lesz csirkehússal, de valamelyik nap pl. csirkés-zöldséges rétest sütöttem. A besamelt rendes tejjel csináltam már és semmi bajuk nem lett.

Judit

jucicuki

Banika!
Egyetértek a teoriáddal!Én sem kerekítek olyan nagy feneket a kajáltatásnál. :wink:

Viszont,ha már a kajánál tartunk,akkor ha tudtok-e arra valami ötletet mondani,hogy a délutáni uzsira milyen kaját lehet adni,ami nem édes.Mert a reggeli táp valamennyire azért ugye édes,a tízórai gyümölcs édes,az főzi ebédre szerencsére nem édes :roll: ,uzsira tejpép,zabkása vagy sinlac gyümivel édes,vacsi tápszer egy kis jóéjt péppel édes.Pedig én nem akarnék ennyi édeset adni nekik....

binyek

Miért?A cukor tartalom miatt?Szerintem teljesen jó ahogy esznek.Közel 6 hónaposan még nincs olyan túl sok varia.Nálunk is szinte csak az ebéd ami nem "édes",de néha abba is bekerül egy kis alma vagy barack.Másnaponta adhatsz nekik főzit is akár uzsira,akkor kecske is káposzta is.Ahogy nőnke ez úgyis változik majd és jön a vajaskenyér meg a parizeres zsömi uzsira :lol: :lol: :lol:

Activia-ra gondoltam én is az antibigyó miatt is,meg a Bercus szorulásainak is jót tezs legalább.Actimelt itat vki a gyerekekkel?

Húsos bébiételtől tuti nem lesz fehérje túltengése egy gyereknek se :lol: :lol: :lol:
Vendég

Binyek
Cékla? :wink: Az ugyan édes,de mégse gyümi.Vagy igen?
Vendég

Hello!

Csajok, most komolyan 15-16 honaposnak mar a kezebe kellene adni a kanalat hogy onalloan egyen? :shock: :oops: Na en ma megprobaltam es Alexem csak tapicskolt a kanallal meg belenyult kezzel a kajaba szoval minden lett belole csak eveszet nem. :roll: En ezt nagyon nem birom, hogy a ket keze meg a ruhaja meg az asztal meg minde tele legyen kajadarabokkal na ez nekem nem megy! Inkabb varok amig megernek ra. Ez olyan mint az hogy adjunk a kezebe fogkefet fel evesen hogy szokja :roll: abbol csak az lesz hogy meg mielott renedesen hasznalni lehetne a fogkefet szetragja a gyerek teljesen. :? Meg hogy ultessuk ra a bilire hogy szokja, de minek ha meg csak evek mulva fog bele podukalni!? Na en ezt nem ertem. Nem emlekszem a nagyfiamnal hogy volt de vegul mindent meganult szepen-lassan mar csak az onallo oltozkodessel kellene kicsit jobban boldogulnia. :roll:

Nem tudom ki kert meleget de kuldom itt ma nagyon jo az ido (24 fok) viszont allitolag jon valami ciklon es hatalmas szel lesz (azt is kuldjem? :lol: ).

De. kicsit kimozdultunk, elmentunk abba a parkba amit Apaek csinalnak eppen.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :P
Szerintem az már egy nagyon menő plasztikai sebész tarifája ;-)
Édesek a játszóteres képek!

Banika :P Petra :P Dóri :P
Köszönöm a húsos infot!

Dóri :P
Én meg pont a főzelék az, amit mindig én főzök nekik és a gyümölcsöt adom üvegből :wink: De csak mert most nincs semmilyen gyüminek szezonja...

Rebe :P
Nekem is azt mondták, hogy akár minden nap adhatok nekik husit. Egyelőre nagyon bejött, imádják! Mondjuk még csak általam készítettet kaptak, s ebben elég sok a husi… majd megnézem azért az „üveges piacot” is.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vanda :P
Akkor mázlista vagy, ha ilyen jó babáid vannak :D Vagy nagyon ügyes!
Várunk majd a beszámolóval, képekkel!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép Kép

Tonti, édesek a törpök, jó lehetett a játszótéren!
Meleg jöhet, vihart nem kérünk.

Én egy ideje mindennap adok a kezükbe kanalat a kajálás vége felé és már egészen ügyesen esznek, persze maszat van, de hát senki sem úgy született, hogy tudott tisztán enni.

Judit

jucicuki

Itt a szüléstörténet, kicsit hosszú lett. :oops:

Január 2-án Pasi elment Miskolcra családlátogatni, én maradtam otthon Manóval. Reggel még nem volt semmi bajom, aztán valamikor délelőtt kezdtem magam nagyon nem jól érezni. Émelyegtem, fájt a gyomrom (vagyis úgy gondoltam, hogy az fáj).
Manó példásan viselkedett, érezte, hogy valami nem stimmel, nem nyúzott, hagyott pihenni.
Aztán nem sokkal azelőtt, hogy a párom hazaért volna, annyira vacakul lettem, hogy felhívtam Árnika barátnőmet, jöjjön el. Nem mertem már egyedül maradni. Aztán hazaért Pasi, ment a szokott esti program: Balu fürdetés, vacsi stb. Közben telefonon konzultáltam a szülésznőmmel, mert keményedett a hasam és görcsölt a gyomrom. Indulni még nem akartunk, a szülésznő is azt javasolta, hogy igyak pár korty konyakot (na persze, itassam le a kölköket) és pihenjek.
Közben lefektettük Manót, velünk akart aludni, de nem is bántam. Fél 10 magasságában kb. 5-10 percenként keményedett a hasam, kiadtam az ukázt: indulunk.
Felhívtam anyukámat, kértem, hogy Újfehértónál vegye át Manót. Természetesen ekkor kezdett először csak esni, aztán szakadni a hó… Alig láttunk. Anyu átvette Balut, mi mentünk tovább Nyíregyházára.
A szülésznő már várt minket. A saját dokim sajnos nem volt bent, valami névnapon volt. Kedves tanítványa volt az ügyeletes, vele abban maradt, hogy ha valaki jön szülni, akkor átveszi. Így a dokim távollétében is jó kezekben voltam.
A felvételen a méhszáj 2 centis volt, az UH szerint mindkét baba fejvégű. Felmentünk a szülőszobára (ez kb. 11 órakor volt) és próbálták leállítani a szülést. Éjfél körül a doki megint megnézett: magnézium infúzió mellett további 1 centit tágultam. Szerettem volna spontán szülni, de Dani baba 190 körüli szívverést produkált, így a császár mellett döntöttek a dokik. Igen, dokik, az ügyeletvezetőt is lehívták konzultálni.
Engem nagyon hamar előkészítettek, igazából alig tudtam már követni az eseményeket. Az anesztes dokinak pl. a párom mondta meg, hogy milyen magas vagyok, és én az ő válaszából jöttem rá, hogy mit is kérdeztek tőlem…
Bevittek a műtőbe. A spinál jól hatott, semmit nem éreztem a műtétből. A szülésznőm meg az altatóorvos közvetítették, hol tartunk. Pasi fejét is láttam két ajtóval arrébb, le-föl járkált. Aztán 2009. január 3-án hajnali 1 óra 14-kor megszületett Dani. Bömbölt, láthatóan jól volt.
Danit elvitték és ekkor a doki bácsi rám nézett: Vanda! Én itt két lábat látok. Ha szabad lett volna a kezem, itt azt hiszem, két kézzel fogom a fejem. Réka még az utolsó pillanatban sikeresen bukfencezett egyet és a fenekét mutatta a világnak. Minden esetre 1 óra 15-kor ő is felsírt.
Egy pillanatra megmutatták őket, aztán elvitték. Innentől amíg be nem tették a babákat a mentőbe, Pasi végig velük volt.
A varrást nagyon nehezen bírtam, fáradt voltam, hagyjanak már békén! Ezt közöltem is a jelen lévőkkel, de mindenki nagyon kedvesen tartotta bennem a lelket, hogy már csak pár perc.
A sztori folytatását tudjátok, nem írom le újra. Viszont külön hatalmas köszönet a a nyíregyházi kórház koraszülött osztályának. Szakmailag és emberileg is a maximumot nyújtották.
És köszönet a páromnak, hogy végig kitartott, hogy csak titokban sírt és vigyázott ránk.
Balunak, mert átvészelte ezt a nehéz időszakot és örömmel fogadta az ikreket.
A nővéremnek és a férjének, amiért orvosról magyarra fordítottak, folyamatosan érdeklődtek a babák után és mellettünk álltak.
És persze nektek is köszi a drukkokért és hogy Pasiban tartottátok a lelket.
vovanda

Juci: már én is így főzök, csak gondoltam ma belerakom a tejfölt. :oops: nem lettek pöttyösek. sajt nálunk is megy kilószámra! 8) Jók a képek! :P

Tontica: nekünk is épp múltkor mondta a védőnő, hogy lehet eléjük tenni tányért, kanalat főzit, hogy próbálgassák. :shock: mondom, mi vaaaaan? persze, mert a napi három porszívózás nekem nem elég, még vakarjam is ki a szőnyegből, meg le a szekrényről a főzit.... :twisted: ... már azt hittem én vagyok valamivel lemaradva, de látom nem így van! :P Képek szupik! Jó Alexen ez a nyálkendőnyakkendő, Annának meg a villámhárítói! :lol:

binyek: reggeli tápi miért édes? én nem rakok bele semmit se reggel, se este és egyszer kóstoltam, az sem édes volt (mi humana HAb1-et iszunk). :roll: egyébként szerintem is így jó, ahogy csinálod. mi most már napi három "rendes" kaját eszünk, most kezdtük a sajtot, túrót, sonkát, parit, ubit, zsömit, miegymást, eddig én is úgy adtam, ahogy Te. mostmár ennyivel változatosabb. türelem, parizert terem! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Vanda: örülök, hogy jól alakult minden! :lol:
a sebvarrás nálam több, mint fél órás volt, a párom utólag mesélte, hogy nem tudták mi van! valaki kiszaladt az előtérbe, hogy kellene oxigénpalack :shock: , erre a családom majd szívrohamot kapott. szerencsére nem nekem kellett. :roll:
jó, hogy végre otthon vagytok! és Rajtad kívül tényleg külön dícséret Manónak és Pasinak, hogy így helytálltak! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Tonti
Én kértem a jó időt :lol: Hú,de irigy vagyok,hogy nálatok ilyen napsütéses jó idő van 8) 8) 8) 8) Nagyon szép ez a park,főleg a gyerekekkel :wink:

Vovanda

Jó,hogy végre otthon vagytok és nagyon ügyes a csapat apraja-nagyja :lol: :lol: :lol:

Petricsek
Jó a vonalzófotód!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.23 20:34-kor.
Vendég

sotske: két LÁBAT látott! :lol: :lol:
köszi, de képet töröltem, mert megnyújtotta a fejüket ... :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Hú,tényleg,de gáz,javítom!Kicsit fáradt vagyok? :wink: :wink: :wink:
Vendég

Juci
Tök jók a fotók és gyönyörűek a lányok!
Vendég

Van Ikeás etetőszékünk
Kép

És már takarítónőim is vannak 8) 8) 8)
Kép

Anya,jól csináljuk?
Kép

Ma kidőltek a drágáim-Noa
Kép

Száva
Kép
Vendég

Juci: Te egy hiper-szupre anyuka vagy! Bevallom en eddig egy talbol etettem Oket igy volt egyszeru, most kettevalasztottam a kajaszatot, Annanak es Alexnek kulon tanyer, kulon kanal es ugy raktam elejuk meg a kanalat a kezukbe en meg lapatoltam befele a szajukba egy masik kanallal de csak elrohogtek az egeszet meg ki akartak boritani a tanyerbol a kajcsit meg maszatoltak ezerrel szoval en valamit nagyon nem jol csinalok! Szerintem ezt az egygyerekeseknek talaltak ki. :oops:
Nagyon szepek a kepek!!!

Fanni: miert, mennyi egy normalis tarifa?

Vanda: igy nem is tunik olyan remesnek a egesz :D a lenyeg hogy otthon vagytok mindannyian epen es egeszsegesen! :D

Petricsek: turelem parizert terem? :lol:
Alexnek kell az eloke mert naggggyon nyaladzik, Annanak meg kotelezoek a villamharitoi mert hat .. nobol van, nem!? :lol:
Kajcsiadas velemeny fentebb, azert probalkozz! :wink:

Arra multkor nem valaszolt senki (Tunci, Dori) hogy szerintetek 18-20 honaposan mar megertik majd ha egyedul megyek Veluk a jatszoterre hogy ne menjenek el egymas mellol? Szerintem nem. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

eszti, de drágáák! :lol: én sose bírom megkülönböztetni a lányokat. :oops:
...
Ja, azt úgy úúúútálom amikor az utcán állítanak le ezzel, hogy "jaj, de egyformák, hogy tudják megkülönböztetni őket?" :shock: AZ ANYJA VAGYOK VAZZE, mégis hogy??? :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Muszáj leírnom ami történt...lehet, hogy később törlöm, de egyszerűen nem tudom mi tévő legyek...
Apuka beperelt engem, hogy labilis vagyok idegileg, és a gyerekek árdekében vegyék el őket tőlem, és helyezzék el nála... Egész nap bőgök...Nem tudnék nélkülük élni! Belehalok ha elveszik őket tőlem! És mindezt azért csinálja, mert nem akar annyit fizetni, ami járna a lányoknak. Kijelentette, hogy rossz anya vagyok, állandó dühkitörésekkel.
Egyszerűen nem tudom mi lesz...
Az ügyvédem próbál nyugtatni, de ki tud az maradni ebben a helyzetben?
Vendég

Eszti
én se tudom megkülönböztetni tündérkéket :lol:
mamiéknál fiúknak is ilyen piros székük van(a kék nem tetszett)

Vanda
Ez a Réka nem semmi :lol: :lol: :lol: kis higanylány lesz

Marci mostanában úgy jelzi ha nem kér többet enni,hogy elalszik evés közben :lol: általában a felénél,de nem zavarja.Tegnapelőtt s fürdőkádban aludt el,fel se ébredt az öltöztetésre :lol: :lol:
Vendég

Jesszusom anny!! :shock: Egy igazi hülye f@sz!
Nyugodt én sem tudnék maradni, de azzal sajnos csak ártasz Magatoknak, ha ideges vagy! Maradj minél higgadtabb! ... De miért? És az ügyvéd mit mond? Mit érhet el ezzel? :roll:

Petra
Kép
petricsek

Anny
Pedig most valóban nyugodtnak kell maradnod,hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét annak amit állít.
Nem baj ha azt írom,hogy hülye köcsög?Ne haragujd,de ezt nem bírtam ki.
Vendég

Petricsek: Ügyvéd holnap följön és megbeszéljük... Egész egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy hogy lehet valaki ennyire aljas... Tudom,hogy nyugodtnak kell matadnom, de görcsben van a gyomrom. Most is potyognak a könnyeim... :cry: :cry:
Vendég

Anny
Óóóóóóóó,istenem!Ez tényleg egy pöcs!De ez nem ilyen egyszerű ám,mint azt apuka gondolja.Tényleg próbálj nyugodt maradni,hogy nehogy már neki legyen igaza.Kitartás!Mi hogyan tudunk segíteni?

Petricsek
Köszi :lol: :lol: :lol: Ezektől az idióta kérdésektől kivagyok! :roll: :roll: :roll:
Kórház-kontroll-lift:
Csajok rózsaszín csíkos sapiban,virágos kabátban.
Nő:Fiúk? :shock: :shock: :shock:
Én:(pumpa fel az agyamban)Miért,úgy néznek ki?Amúgy lányok.
Nő:Ja,elnézést!
Én:Nincs gond,már megszoktam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Uristen Anny, anyira sajnalom hogy ezen kell keresztulmenned. Elhiszem hogy nagyon kivagy, hu, en nem is tudom mit csinalnek. :? Mivel bizonyitja hogy labilis vagy? Biztosan nem tudja!!! Probalj megnyugodni tenyleg (bar nem lehet konnyu) es ugy allj rajt bosszut hogy ne add ki Magad, mutasd Magad erosnek es magabiztosnak!

Sotske: nagyon cukik, gyonyoruek!!! Nkem nagyon bejonnek a szekek! Latom mindketten ujjat cumiznak. :D

KépKép
KépKép
tontica

anny, küldtem privit.
vegyél egy forró fürdőt (persze a bőröd maradjon Rajtad :roll: ), lefekvés és majd meglátod mit mond holnap az ügyvéd.

Petra
Kép
petricsek

Hogy jut ilyen az eszébe?Miből gondolja,hogy eddig nem foglalkozott veletek,majd most ő les a jóságos apuka?Azt se tudná mit csináljon velük.
Amúgy mindenki labilis aki ezt az ikresdit végigcsinálja szerintem,egyedül meg pláne nehéz
Vendég

Anny: jaj, annyira sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De most tényleg nyugodtnak kell maradnod. Sírd ki magad nyugodtan, de ha lát légy erős. Egyébként elvenni a gyerekeket, az nem olyan egyszerű mint gondolná. Nyáron a párom középső öccse próbálta a volt asszonytól elvenni. Feljelentették anyósommal a gyámhatóságon is. Anyuka ugyanis kb. másfél éves korától a gyereket egyedül hagyta a lakásban, éjszaka is, Ő meg ment a "dolgára". Ez utólag derült ki a szomszédoktól a nyáron. Ekkor volt a kicsi 2 és fél éves. Ezenkívűl gyakran megverte. A párom öccse kamionozik, ezért nem jött rá előbb. JA, és anyukát régebben kezelték pszichiátrián, mai napig szed gyógyszert. Erről papír is van. Egyszer kimentek megnézni, anyuka bájolgott és annyiban maradt az ügy. Az ügyvéd szerint évekbe telne az ügy és még ilyen háttérrrel is kicsi az esély, hogy az anyától elvegyék.

Vanda: jó volt olvasni a Kicsik születését. Ezek szerint a mi babáink ugyanazon a helyen voltak 3 hétig. Csak mi augusztusban voltunk bent. Hogy, hogy ide jártatok át Debrecenből?

Eszti: GYÖNYÖRŰEK!

Tünde
Kép

Kép
myra77

tünde, azért ez durva ... :?

Petra
Kép
petricsek

Anny!

El sem hiszem komolyan, hogy ilyen van!
Nem is tudok mit mondani, totál ledöbbentem.
Tudom baromi nehéz neked most, de próbálj nyugodt maradni a lányok és a saját érdekedben.
(Azért gondolkozik egyébként ez a gyengeelméjű??? Alig látogatja őket, most meg majd otthon maradna két kicsivel egyedül v. hogy gondolta hová teszi őket?!!??)
Azért írtam zárójelbe, mert olyan nincs, hogy elvegyék őket tőled, nyugi, minden rendben lesz.
Kitartás!

Ha tudunk valamiben segíteni, szólj, itt vagyunk!

Ölel:

Judit

jucicuki

HA valaki labilis,akkor szerintem az látszik a gyerekeken is.Nekem mindig azt mondják,hogy milyen nyugodtak,boldogok,kiegyensúlyozottak a gyerekeim. :shock:
Látszik,hogy milyen türelmes vagyok velük.Apa meg csak somolyog az ilyenekre.Én türelemes?Viccnek is rossz.
De a kölkök mégis nyugisak,nem idegbetegek.Persze nyűglődnek ők is,de ez normális.
Anny
A csajok sem úgy néznek ki,mint akiket ütnek-vernek,terrorizálnak.Apa csak utalja nyugodtan a zsét,aztán fogja be a száját.
Vendég

Myra
Ugye te kérted a süti receptet?
Kakaós-diós pite:
hozzávalók-4db tojás
4 ek. margarin/olívaolaj
édesítőszer
4dl tej
30dkg darált dió
15dkg teljes kiőrlésű tönköly liszt
4 ek. kakaópor
1,5 cs. sütőpor
1 citrom reszelt héja
vaníliaaroma

Elkészítés:
4 tojás+édesítő+4 ek.margarin/olaj-habosra keverjük+beleöntünk 2dl tejet.
Szárazon elkeverjük a diót+lisztet+kakaóport+sütőport,majd az előző masszával keverjük.Ebbe bele a citromhéj+vaníliaaroma+a maradék 2dl tej.
Tepsi kiolajoz,kb. fél óra 180-200 fokos,előmelegített sütőben. :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Petra: tudom :oops: Az az iagzság, hogy mi a nő miatt egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot már több mint két éve. Mindig úgy volt szervezve, hogy akkor mehetnek anyósomékhoz, ha mi nem vagyunk ott. Én ugyanis anno, pár "cirkusz" után kijelentettm, hogy nem szívok vele egy levegót, mert szerintem nem normális. Nyáron ez eztán teljesen beigazolódott. De inkább ne lett volna igazam. Sajnálom a kislányt. :( Nagyon.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Nem tudok napirendre térni efölött a kretén fölött,már bocs.
Vendég

Eszti: köszi ! Édesítőből gondolom folyékony kell, de mennyi ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anny
tényleg nyugi (könnyű mondani) :roll: :roll: :roll: De tényleg,hogy képzelte a drága?Fingja nincs a saját lányairól,most meg "példás" apuci szeretne lenni :?: :?: :?: Gyere nyugodtan,sírj bátran,meghallgatunk,sokszor már az is jól esik az embernek,ha kiírhatja magából.
Kíváncsi vagyok,mit mind erre az ügyvéd.Mármint apuci húzására.
Vendég

Myra
Nekem is van ilyen ismerősöm,aki egyszer megkért,hogy vigyáznék-e a gyerekekre.Mondtam persze,a szomszéd lépcsőházban laktak.Azt mondta ha nem ér haza éjfélig,nyugodtan menjek haza,nem szoktak felébredni :shock: Ha mégis,akkor se tudnak kimászni a kiságyból :shock: Amikor hazajött,még majdnem én voltama hülye,hogy nem hagytam ott a gyerekeket egyedül,amikor ő megmondta,hogy nem kelnel fel éjjel.Ja!És ha leég a lakás?Na itt be is fejeződött az ismeretségünk.
Vendég

Myra
Folyékony kell és én csak így mondom:15 löket :wink: :wink: :wink: Ami annyit tesz,15-ször megbólintod az üveget :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most én is itt ülök és jár az agyam. Tényleg nem értem , hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra,Banika
Az ilyen minek szül gyereket?
Vendég

Nem tudom.Mert hülye agyatlan állat.
Vendég

Én meg ha taknyos a gyerek,inkább odaveszem magamhoz éjszakára,mert félek,hogy megfullad.Más meg le se szarja,vígan éli életét.Csak a gyerekeket sajnálom,hogy ilyen idióta anyjuk van.
Vendég

Eszti: feljegyeztem! :D

BAnika: a legdurvább, hogy ez a nő sokszor a pórszívót is bekapcsolta és úgy hagyta ott a kislányt. Úgy gondolta akkor nem hallják, ha sír. :oops:
A Te ismerősöd se semmi. Sose fofogm megérteni, hogy lehet kicsi gyereket otthagyni egyedül a lakásban. Azon túl, hogy bármi történhet, akkorát sérül a lelkük.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Úgy látom kezdek fáradni. Tele van elütéssel az írásom. :oops:

Eszti: azt konkrétan tudom, hogy ez a nőszemély miért szült. Mert a párom húgának már megszületett a kisfia, én pocakos voltam Kírával. Ő akkor volt 35 éves és kellet egy gyerek, mert így akkor nem lett volna mivel zsarolni anyósomat. Ugyanis Ő sem szerette sosem, de a fia miatt elviselte és még szépen is bánt vele. Így mikor megtudta, hogy mi is babát várunk, rá egy hónapra bejelentette, hogy véletlenül terhes lett. Így ha anyósom nem úgy ugrált ahogy Ő akarta, akkor az volt a válasz, hogy jó akkor nem kell találkozniuk, de akkor az unokáját sem láthatja.

Megyek elmosogatok, és pihenek. Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hát ez az!Ha rosszat álmodik,felébred és a kutya se néz rá,nem hogy az anyja :shock:
Az enyémek speci fulladásig ordítanának.De biztos elkényeztettem őket.
Vendég

[quote="myra77"]B írta:myra77Anika: a legdurvább, hogy ez a nő sokszor a pórszívót is bekapcsolta és úgy hagyta ott a kislányt. Úgy gondolta akkor nem hallják, ha sír. :oops:

hogy mi vaaaaan? :evil: :evil: :evil: :evil:

Petra
Kép
petricsek

milyen "vicces" lenne, ha itthon hagynám őket, hogy majd ők ketten jól eljátszanak, amíg én elintézek ezt-azt :? ... megáll az eszem és ácsorog ... :roll: ... semmi felelősségtudat és odaadás ... :evil:

Petra
Kép
petricsek

Banika: szerintem minden normális ember gyereke, a Te szavaiddal élve, fulladásig sírná magát, ha felébredne és egyedül lenne a lakásban. NAppal vagy éjszaka az itt már mindegy.

Petra. tudom, nagyon durva. :evil: Ezek az emberek nem normális aggyal gondolkoznak.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Nekem ma egy ismerősöm másfél perces fájásokkal indult el a fél órányira lévő kórházba.Épp hogy nme aportán szült meg.Ráadásul második gyerek.Na ez normális?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?