Amy, írtam privit a találkáról...
Vera: Köszi a támogató szavakat az otthonszüléssel kapcsolatban.
Ma voltunk a gyerekorvosnál, hát...Meglátta Édesapa méreteit(mármint a magasságát

) és attól kezdve csak jajgatni tudott, hogy téraránytalanság, meg 3100 gr feletti baba nem biztos, h kifér rajtam, végül úgy nyugodott meg kissé, h többször is elmondtuk, ha bármi baj lenne, nem késlekedünk, zokszó és az otthonszüléshez való görcsös ragaszkodás nélkül indulunk a kórházba. Én arra gondolok, h bármennyire is azt hangsúlyozza, h így meg úgy félti a babát, meg engem,igazából önmagát félti,ez lehet esetleg valami presztizs-dolog a környék dokijai között, vagy szerinte ezzel veszélyezteti az állását, ilyesmi. Szertintem az megnyugtatná, ha bemennénk a születésházba, így nem az ő területén történne esetlegesen a baj (ami persze nem fog megtörténni, mélységesen remélem!). Végül is belegondolva neki is igaza van, az ő szemszögéből. Párom is jobban szeretné, ha bent leennénk a városban. Én sem zárkózom el ez elől. De kényes az indulás időpontja, mert nekünk nem lévén autónk, időben kell észlelenem, h ez már a szülés, mert idő, amíg kiér ide valaki Pestről.
Eszter, remélem, jól telik az estéd. Én is mondtam itthon, h a férjek sorozatban viszik el a kedvesüket egy utolsó kettesben töltött vacsira, khm, khm. Hátha veszi az adást
Zsancy: Légyszi nyugodj meg, nincs baj, jöhet a hétvége nyugodtan, töltsétek Apával kellemesen, aggódás-mentesen.
Hajni, merre vagy???