De ügyes vagy, Ildó, ezt mind te csináltad! Én ekkora kaliberű rendezvényt még nem szerveztem, pedig én is szerveztem már elég sok mindent. Klassz csaj vagy!
Felhívtam a Gy.-t, hogy menjen be hozzátok (sms-t írtam neki, de most megerősítettem, hogy nagyon szeretnétek ). Nem akartam zavarni, de amilyen izé meg bigyó, majd itthon mondta volna, hogy igen, és ha annyira szerették volna, akkor miért nem hívtál fel. Ilyen ám.
Ezt a fiam , a Péter bulizta ki, hogy hivatalos legyen, hiszen ő áll kapcsolatban a kockásokkal. De atöbbi részét mind én szerveztem. Épp ma gondoltam bele, hogy elég jól összejött a dolog. Eredetileg 50 versenyzővel számoltunk, hétfőn záródik le a regisztrációés van 48 versenyzőnk. Tehát nagyon jók vagyunk.
Jó na írok.Szóval bementünk a városba.Vettem magamnak 2 bugyit,Dömének meg két alsónacit.
Kinéztünk egy ágyat!!!Nagyon jó.Három hét még huzattal megérkezik havi 5 ezerrel lehet fizetni.Ha minden összejön a miénket eladjuk a kolléganőmnek.
Ja és néztünk a bababizibe kiságyat!!Hétfőre ígér a csaj valami szépet.De láttunk egyet6ezerért annyi,hogy matrac nélkül,de az aljára lehet csavarozni ilyen hajlított farészt(vagy mi)ami által olyan mint egy bölcső!!!Tök jó!!
Ja, igen, oda, én is pont az előbb gondoltam rá, hogy esetleg azt gondolod, hogy hozzátok. Nem, nem, nem, oda nem mehet egyedül, ott még ÉN se voltam, oda együtt megyünk + a Heniékkel a nyáron. Megbeszéltük.
De jó, Márti! Tehát a kanapét is lecserélitek? Tök jó! Az mennyi? Vagy inkább ne kérdezzem? 6 ezerért nem olyan sok a kiságy, matracot meg lehet venni szerintem olcsón. Nem?
Megvárjuk mert már amúgy is zárt a csajszi,csak körbeszaladtunk.
Az ágy 52ezer vastag huzattal és nagy ágyneműtartós.Külön-külön kihúzható,szóval ha L.éjszakás csak az egyik oldalt elég kihúzni.
Huzatot is mi választhatunk.
A mi ágyunk 1 éves volt nov-ben azt 25 ezerért akarjuk eladni.Semmi
baja és a kolléganőmnek már régen is kellett volna.
Már a múltkor el is meséltem a Gy.-nak, hogy akkor milyen programjaink is vannak a nyárra:
- július környékén jönnek a Mártiék
- augusztus 1-jén megyünk az Andi (ig.h.) esküvőjére gyerekestül
- augusztusban megyünk a körútra (Heni, Timi, ti)
Aludtam kicsivel többet mint egy órát. Nem is tudom mi lenne ha nem szedném a bogyókat(ami állítólag fáradékonyságra is jó)fel se tudnék kelni egész nap.Vagy olyan lennék mint egy csecsemő?Egész nap aludnék???
Nekem az nagyon ritka, hogy lefekszem és elalszom.
Nem érdekes, csak bírják ki rendesen a gyerekek odabent, ameddig kell és egészségesen, semmi más nem számít.
Hozok egy kis vizet, ma nem ittam sokat (bezzeg éjszaka állandóan felkeltem).
Viszont nincs már itthon ásványvíz, majd megint fel kell hívnom a Gy.-t, hogy hozzon hazafelé (ha bemegy, szólsz neki? ), én olyat nem viszek, max. 1-2 üveggel.
Döme most megy korcsolyázni? Erről lemaradtam. Jó korcsolyázást neki! Hogy alszol, Márti? Oldalt, a lábad között valami párnával? Miért fáj tőle a hasad? Csinálok egy kis levest: Zsuzsi : gomba + borsó lesz benne. Ez van itthon.