Hozzávalók:
20dkg cukor
max egy kiló meggy, málna, szeder, reszelt alma, vagy lekvár is jó
kevés fahéj
20dkg búzadara
2csomag vanilia puding
8 dl tej
cukor
tejszín vagy tortadara .......
1 liter víz +20dkg cukor+a gyümölcs-felfőzzük ,ízesitjük fahéjjal,beleöntjük a 20dkg búzadarát. Sűrűsödésig főzzük.
Egy kisebb tepsit kivizezünk és beleöntjük a masszát,megfőzzük a 2 pudingot cukorral és 8dl tejjel, még forrón ráöntjük.
Tetejére ha kihűlt mehet tejszín, csokireszelék vagy bármi....
Sziasztok!
Csak picit benéztem hozzátok. Visszaolvasgattam nagyjából.
Rájöttem mégsem vagyok még annyira jól, mint ahogy én azt csütörtökön a kórházból hazajövet gondoltam Leginkább lelkileg készültem ki itthon, de egyik percről a másikra. Próbálom magam összeszedni, remélem sikerül hamar. Azért majd jövök közétek, csak nem akarom itt a hangulatot rombolni
A gyümölcsök vagy-vagy nem minden egyszerre! Ildikó, én nem szórakozok fagyival, azt inkább megveszem. A pennyben van 6db os epres tölcséres jégrém-fagyi kb 450ft ért az nagyon fini.
Szia Edina!!!!!!! A mi hangulatunkat nem tudod rombolni, max mi tudunk vidítani!!!!!!!!!!!! Mi azért vagyunk, hogy panaszkodj is!!!! Mi legalább megértünk!!!!!
Aranyosak vagytok nagyon.
Igyekszem legalább annyira jól lenni, hogy legalább kommunikálni tudjak mert tegnap még az se nagyon ment...
Megyek vissafekszem, mert sajna állni és feküdni tudok. Ülés az még nem megy.
Puszi nektek !!!
Szia, Edina, és ha tudsz, akkor gyere bármikor, ne gondolkozz rajta, ha nem kommunikálsz és elküldesz minket a sunyiba (végül is az is kommunikáció), az se baj, ne aggódj. Gyere csak. Vagyis: Csak gyere.
Igen, ezt akartam mondani, csak kicsit körülményesebb voltam. Meg azt is akartam még mondani, hogy akár azt is megcsinálhatod, hogy éjszaka leírod a gondolataidat, amikor nincs itt senki, akit el kellene viselned, hm? És akkor le is írtad, kicsit meg is könnyebbültél, de nem kell mások hülyeségeit meghallgatnod.