Sziasztok!
bertina!
Fáradt lehetsz rendesen!

Emeletes tortacsoda, marcipán hegyek...nem semmi! Megadnád a receptet? Köszi!
moncsy.78!
Hurrá mindennek, de azért az a fránya vér eltűnhetne már!

Jó, hogy teljesen rendben vagytok, de azért ez nem Istentől való...
breki76!
Ha már ilyen feltűnően klassz vonalzód lett megtennéd, hogy felteszel egyel nagyobb képet is az esküvőtökről?
Én egy kézírás elemzést tettem el annak idején. Már együtt voltunkegy ideje Apával, amikor a Szigeten csináltattuk. Külön-külön is kielemezte őket és együttesen, a kettőnk kapcsoltára vonatkozóan is. Hááát, mit mondjak...? Ha van az asztrológiának alapja, akkor ennek meg aztán végképp.
Nekem nagyon tetszik a grafológia, szerintem legalább annyira izgalmas, mint az asztrológia.
(Időnként jó újra lolvasni - a mihez tartás végett...

)
pagika!
Akit én Ikernek ismerek, azt nem mondanám kétszínűnek. (Vagy annyira az, hogy még eddig nem vettem észre több, mint 30 év alatt...?

)
Fantasztikusak ezek a képek! Pláne, hogy az egyiken még csak ketten vannak, a következőn pedig már hárman. Nagyon meredek elképzelni, ahogy ez egyik ketté osztódott, miután már "lencsvégre kapták" őket.
A pocid szerintem teljesen jó! Vékony vagy nagyon, de nem mondanám, hogy 3 babát vársz.

(Ettől függetlenül előfordulhat, hogy megreped a bőröd. Már megbeszéltük, hogy alapvetően hajlam kérdése, de szerintem vesd be a kicsidodi által emlegetett olívaolajat. Már nem emlékszem, hogy te mit írtál ezzel a kencézéssel kapcsoltaban, hogy mit csinálsz...

)
kicsidodi!
"sírtam a páromnak, mint akinek világfájdalma van, ő meg nem értette mi bajom, kb ilyen fejet vágott:
" Nem ismerem a párodat, de azért ezt nagyon el tudom képzelni.
norka81!
A többiek eredményéhez képest nekem úgy tűnik, hogy a Down-kórra jóval kevesebb az esélyed, de a másik, ami az Edwards-szindrómára vonatkozik, az nekik mintha egy "0"-val több lenne...

5500 vagy 55000?
Ha úgy érzed jónak, hogy lefarcolj a másodállásból, akkor mindenképpen tedd meg.
Lányok!
Tudjátok, min mosolygok? Már alig várjátok a júlust, júliusban pedig majd elig várjátok majd az őszt, amikorra már nagyjából sikerül kialakítani egy menetrendet és túl vagytok a legelső akadályokon.