Na, már nem kell ilyet kikapnod. Nálam is az volt szempont a főiskola választásánál, van-e matek. Viszont lehet, hogy lemegyek, megnézem anyuék házát még egyszer, nem is bírok ennyit idebenn lenni + bezártam-e rendesen.
Tök bunkóság, hogy úgy reklámozzák a hülye reklámokban, hogy "Columbo szombatonként a Viasat műsorán", erre marhára nem adják szombaton. Akkor minek reklámozzák?
az a jó benne,hogy szélesebb,meg L.ott a boltba ráfeküdt és azt mondta kényelmesebb mint a miénk.
A miénkbe csak azt sajnálom,hogy tetszik,hogy ilyen kockás.Ott nem láttunk olyan anyagot,de láttunk barnásat ami jól nézett ki.
Mondtam L.-nek,hogy világosat ne vegyünk:1 a bab miatt 2.amúgy is vigyázni kell a világos színnél.
Még a tegnapi kajcsit(tejszínes foghagymás csirke mell nokedlival).
Tudod én rájöttem,hogy ilyenkor látszik mennyire erős egy kapcsolat.Mikor nem lehet pl rádiózni és mégse kacsint félre.Vagy elviseli a nyűglődést.stb...
Ugye milyen rossz Idó unatkozni???Ez a szombat szinte mindig ilyen nekem.Egy műsor se tetszik.Bár ma láttam a Hegylakót(sorozat) a tv2-n és azt régen is néztem.