sziasztok!
én is itt. inkább csak olvasóban!
ezen a hétvégén végre nem mentünk semerre, így tuti jó volt hármasban itthon! délelőtt párom dolgozgatott picit, délután meg nagyokat sétáltunk!
Aproo, remélem, hogy még bekukkantasz... jó utat nektek! pihenjetek nagyon jól! nem tudom, hogy mikor tudunk már összefutni végre, lehet, addig kinövik a gyerekek a tesco-s body-t, szóval, ha esetleg Levinek éppen kellene, akkor nyugodtan használd fel, úgy ég ígyis a pofám, hogy hónapokat parkoltattam nálatok, és sosem jött össze a talink, szóval, ha kellene esetleg, nyugodtan használjátok! és bocsi mégegyszer!
Dia, jobbulást Virágnak és természetesen gratula az első fogacskához!
Niki, üdv újra itt! örülök, hogy minden rendben nálatok! jó lenne már talizni, ha mindenki úgy akarja, akkor jövő héten tranzitolok veletek, csak tényleg nagyon nehéz összeszervezni!
Cs-andi, köszi a jó kis linkeket babaülés fronton!
Julcsi, igen, Katicáéknak van Philippo Kid's, nekünk a hordozónk ilyen márka!

a 0-18-ig kategória mindenképpen két irányba beköthetős, hiszen azért jó 0 kg-tól, vagyis újszülöttől, az már más kérdés, hogy én nem ültetném bele még ilyen piciként.
Boni, nagyon édes Zsigi a Thomas-os szerkókban, picinek is, nagynak is!
Mecsi, szuperek az uszis képek. én is mennék már vízbe Benivel, alig várom a nyaralást is pl...
tényleg,
ti hova tervezitek a nyaralást? vagy mentek egyáltalán valamerre a picikkel?
jók a sírós képek... mentem folyamatosan! rakjatok fel minél többen!