otthon lévő kismamák!Mivel telik a napotok?
Akinél gyerkőc van, ott egyértelmű
Én annyira olyan vagyok, mint 1 rokkant csiga. Lassú,nyűgös, stb.Nehezen mozgok, nem kényelmes semmilyen testhelyzet sem...
Az, hogy kimosok 2 adag ruhát, összeütök vmi ebédet, meg elmosogatok, ebbe tök kimerülök. Mintha plusz 40 évvel idősebb lennék..Kíváncsi vagyok, milyen nem várandósnak lenni, már alig emlékszem.....és csak remélem, hogy nem marad vissza belőle túl sok minden...mármint pl. az emészésti gondok. Régen annyira szeretetm a hagymát, paradicsomot, most meg ezektől nagy esély van hányásra...a gyomorsav meg megöl:)
Másrészt én lánykoromban sohasem szoktam beteg lenni, ezért most olyan nehezen viselem ezt..de már látom a végét!!! csak nem tudom, hogy végigbírnék-e még csinálni pár kistesós projectet!:( Pedig szeretnénk..
Az éjjeli nem alvás a legrosszabb. mondjuk most éjjel 2szer tudtam egybefüggő 2-2 órát aludni, és ilyenkor "kipihent" vagyok. éjféltől 2ig, aztán 2től 4ig. DE ha lefekszünk mondjuk 10-11kor, félóra múlva kipattan a szemem, fáj a lábam, alegujjabb, hogy a könyök és vállizületem fáj, érzem, hogy tiszta puha az egész, a hasam mensiszerűzik, nem bírok aludni/ pedig este belövöm magam: kalcium+magneb6, citromfűtea/és ki kell szállnom, mert fáj afekvés. mászkálok, szédelgek, és nem bírok aludni. Fenn-fenn vagyok 1 órát, próbálom elálmosítani magam... vagyis ugye álmos vagyok, és szeretnék aludni, de ugy viselkedik aszemem, és a szervezetm, mintha megittam volna 20 kávét aznap../egyátalán nme iszom egyet sem/hajnalra zombi vagyok.
néha félek, hogyha hajnalban egy ilyen éj után indul meg a vajúdás, én nem bírom végigcsinálni.Férjem rendi, azt mondja, majd este fog, és akkor úgyis éber vagyok
Bocsi, h panaszkodtam, csak most kicsit jólesett. Kívülákllók nem értik meg, ők úgy vannak vele, hogy :" Ez ezzel jár, mindenkinek ilyen"meghogy mit panaszkodom, ennél jobb dolgom sose lesz, egész nap itthon vagyok, gyerek még nincs. Hát, én életem egyik legnehezebb időszakaként élem meg. de örülök, hogy közeleg a szülés, és utána azt mondhatom, megérte!
és lesz egy pici kis kincsem.