A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

vonalzó próba

Kép
Kép
bbeti

A bemásolást még nem tudom ,hogy kell.
Beti: Hogy telnek a napjaid?
Niki mit szól a fiukhoz?
miciona

Üdv. mindenkinek! Lehet, hogy tegnap félreérthető voltam, de mi már túl voltunk akkor a leszíváson, ma a visszaültetés volt a program. Ahogy írtam, a minőségük alapján reálisan 2 embrióra volt esélyünk, de mi bíztunk egy harmadikban is. Ahogy lenni szokott, megint belelógott abba a bizonyos bilibe a... Még a 2 nagyból is csak az egyik termékenyült meg, így egyetlen árva embrikéért mentünk ma vissza. :( Ez van. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez most csak kb. 25 %-os esély a sikerre, ezért gondolatban már a következőre gyúrunk. Megy a progi szuri, pihenés, meg minden, ami kell, de ha megint nem jön össze, a lehető leghamarabb újra belevágunk. A mostani kudarc legfőbb oka az, hogy a -10 C-os időben nem mertük megkockáztatni a futást, így pörgetésre csak a szobabiciklit használhattuk. Azt gondoltuk, hogy abból napi egy óra (keményen hajtva) elég lesz, de tévedtünk. A napi két óránál már több tüsző is beindult, de az addigi különbségek megmaradtak, így választhattunk: vagy durrannak a nagyok és talán beérnek a kicsik, vagy csak a két nagy lesz jó. Ennyit lehetett kihozni ebből a ciklusból. Utólag már bánjuk, hogy az első UH után nem álltunk le és jó eséllyel eldobtunk egy alkalmat, de olyankor mindig bizakodunk, annak ellenére is, hogy végül mindig ugyanaz a vége. Sebaj, majd 3 hét múlva okosabbak leszünk. Reményeink szerint addigra jobb idő is lesz és februárban, de legkésőbb márciusban, önköltségi alapon belevágunk a következőbe, persze csak akkor, ha most sem lesz szerencsénk.

Nagyon remélem, hogy Moncsi sokkal jobb hírekkel érkezik majd... 8)

A mai nap egyébként egy agyrém volt. 8 ET volt, ezért futószalagon ment a visszaültetés. 1/4 óránál többet nemigen volt senki sem a kórteremben, így nem volt alkalom arra, hogy Szimbáné megismerkedjen Moncsival. Holnap is bent lesz a személyzet, de állítólag ez nem is annyira extrém dolog, mert a múlt héten vasárnap is dolgoztak!!! :shock:
szimba

Szimba,
olyan, jó, hogy ennyire pozitívan álltok a dologhoz.
Nagyon szorítok Nektek! Annyira felkészültök mindig.Ha jól értem ez volt az 5. alkalom, azért írtad, hogy a következő önköltséges?
Ennyire befolyásolja szerinted a mozgás a tüszőket?
Azt ugye nemrég tárgyaltuk ki, hogy mennyire fontos, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten!
Akkor már értem , mitől jött nekem a hormonzavar.Másfél éve hanyagoltam mindent.(előtte hosszú évekig napi szinten mozogtam)
Akkor most figyelj nagyon Szimbánéra, lehet, hogy ez az egy lesz a befutó.Beszélgessetek vele, hogy milyen jó ott neki és milyen szerencsés ,hogy hozzátok került, tehát kapaszkodjon erőssen.
miciona

Sziasztok,
teljesen véletlen kattintásból tévedtem ide és a szemem megakadt Szimba történetén, nem tudtam megállni, hogy végig ne olvassam.
Kívánom, hogy az az egy kis "árva embrike", ahogy írtad, a leggyönyörűbb kincsetekké fejlődjön!!! Nagyon nagyon drukkolok!
Na elhúztam, elnézést a betolakodásért.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Szimbáék! Én nagyon szorítok nektek, hogy az az egy legyen éltetek legnagyobb meglepetése, és végre sikerüljön, ami eddig nem! Én úgy érzem ez most sikerülni fog! Amit az ember nem igazán hisz el elsőre, na az fog a legjobban elsülni! :) Én ezt kívánom Nektek!
Nagyon-nagyon Drukkolok Nektek!

Szép napot mindenkinek! Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba
Tényleg a visszaültit írtad, nemtom miért volt bennem a leszívás :oops: Nem gondoltam volna, hgoy tényleg ekkora szerepe van a futásnak. A futástól igazából több tüsző fog érni vagy jobb minőségűek leszenek? Azért ne adjátok fel, mert egyből is lehet babuci :!: Szorítok nagyon és beszéljetek a csöppséghez :wink:

Miciona
Amit másolni szeretnél azt kijelölöd, aztán nyomsz egy Ctrl+c - t, odamész ahova beszeretnéd illeszteni, és ott meg nyomsz egy Ctrl+v - t. Vagy kijelöl és jobb egér-másol, ahova szeretnéd, ott meg jobb egér-beilleszt. Csak ügyin :lol: :wink:

Kata
Hogy tellik a hétvége? Kutyuztok? Már csak 3 nap :lol: :wink:
Vendég

Moncsiékkal mi lehet? Nem tud senki semmit :?:
Vendég

Sziasztok!

Szimbáék, nagyon drukkolok, hogy az az egy kis picur ott akarjon maradni! Ez volt az 5.?

Én sajnos kimaradtam abból,hogy miért fontos ennyire a futás, ill. arra emékszem, hogy a nagyobb vérellátás miatt. De arra álmomban sem gondoltam, hogy ennyire számít.
Én jógázom, egy speciális női jógát (kb. az intim torna és jóga ötvözete), ezek szerint az is segíteni fog.

Én elvileg inszemes leszek, gondoljátok, hogy ott is segít a futás?

Kata, mi voltunk ma kutyasuliba, ti jártok a kuttyokkal?

Ja és drukkoljatok kérlek, holnap délre megyünk az andrológiai kontrollra, ami után kiderül, hogy inszem vagy lombik a befutó!
vjulcsi

Julcsi
Drukkolok annak, hogy jó legyen az eredmény! Ha nálad nincs bibi, akkor miért ne sikerülne az inszem is. Szorítok holnapra :!:
A futásnál most az a baj, ghoy kicsit hideg van, meg a 3*15 perchez idő is kéne, hgoy mikor :roll: :?
Vendég

Sziasztok Drágaságok!
Nagyon köszönöm,hogy ennyit gondoltatok rám.

Felemás híreim vannak.
6 petikét találta Apánk, ma reggelre 4 szabályos osztódásnak indult. -mondjuk ez a jó hír.
Sajnos nagyon rosszul vagyok. :( Péntek reggelre kitört rajtam a hányós-hasmenős vírus, de a leszívást azért meg tudtuk csinálni. Ébredés után nagyon fájt a hasam, gondoltam, majd elmúlik. Apánk felajánlotta, hogy menjek be a Jánosba, de nem mentem. Itthon az egész éjszakát végigkínlódtam, annyira fájt a hasam, de mindenütt, majd behaltam. Reggel elmentünk a Jánosba, megvizsgáltak. Semmi különös, kis utóvérzés a hasüregben, de már megszűnt. Kaptam Augmentint. Délután Apánk fölhívott (milyen kis cuki) megkérdezte, hogy vagyok. (reggel, mikor a bogyókákról érdeklődtem, mondtam neki, hogy mégis megyek a Jánosba) Beszélt addigra az ügyeletes dokival és mondta, hogy szerinte kismedencei gyulladásom van. Azonnal teperjek egy gyógyszertárba és kérjek Klion hüvelykúpot, használjam azt végbélbe helyezve, annak gyorsan kell hatnia. Remélem, így lesz...

Aranyos kis Szimbáék megleptek egy kedves üzenettel a szélvédőnkön, de én még mindig csak találgatok, kik lehettek ők. :oops: Minenesetre mi is nagyon szorítunk Nektek!
Puszi mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Hogy van mindenki? Ma csodálatos idő volt! Ennek nagyon örültem, de a helyzet az, hogy délután óta nagyon fáj a fejem! Nem tudom mi lehet, nagyon rossz! :cry: :cry:

Janaka!
Tudom már csak nap! Már nagyon várom! :) Ma voltam szoliztam egyet, gondoltam addig amíg lehet kihasználom az alkalmakat! Ki tudja, lehet már jövő hónapban nem tudok menni! :(:)
A kutyák imádják ezt az időt! Alig tudtam őket felrángatni a szokásos sétákat követően! :)

Julcsi!
Én egyszer vittem a fiú kutyámat egy suliba, ahonnét úgy jöttünk el, hogy a kutya annyira ideges volt, hogy hányt meg minden, és én akkor megfogadtam, hogy soha többé nem viszem ilyen helyre, inkább kicsit többet foglalkozom vele! Hát ez így is van a mai napig! Simán póráz nélkül sétálunk, mert tudja, ha szólok, hogy "állj" akkor megáll és nem megy tovább! Lehet kicsit később értem el ezt az eredményt, mint egy kutyasuliban, de legalább a kutyám nem ment rá! :)

Moncsiga!
Én szurkolok, hogy minél előbb kilábalj ebből a csúnya vírusból! Én már túl vagyok rajta, igaz nálam "csak" napig tartott, de az maga volt a Pokol! Gondolom már te is tudod miről beszélek! :)
És azért remélem egyéb más bajod is elmúlt már! Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Bbeti!

A vonalzók fantasztikusak! :D :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Lányok és Szimba!

Moncsi: Remélem minden rendben lesz! Megfáztál? Vagy tulstimulácio? Azt mondják az enyhe tul stimu jó jel, mert akkor nagyobb eséllyel tapad meg a bébi. A 4 nagyon szép! Szuper!!
Most aztán csak magadra figyelj, gyógyulgass! Látod hétvégén is vigyáznak a bogyokákra.
Kata: az én fejem is fájt, szerintem a melegtől. Én is levegőztem, kutyázni is voltam.Igaz ez már az apu kutyája, de rajtuk kívül csak apu egy barátját és engem tekint barátnak. Az előző kutya még az enyém volt (akkor még ott laktam) . Ő is iskolázott volt és többszörös nyertes.
A vonalzót ,majd megpróbálom ,de most nem sok időm van, mert a férjem gyerkőce (első házasságból) itt van és ilyenkor minden percben velem van, most is épp fürdök azért tudok írni.
Igazából Ő nem is szeretne tesvért mert akkor vele kevesebbet foglalkoznék.Remélem később nem lesz féltékeny.

Nekem még nem jött meg. Az lenne a poén,hogy most mikor nagyon várom nem jönne meg egyáltalán. :)
miciona

Moncsi
Nagyon sajnálom, hgoy igy alakult, remélem hamar kilábalsz belőle. A mi családunk is már túl van rajta, hát tényleg elég ramaty egy vírus. Nekem a vérvételem tette tönkre, mert reggel vérvétel, du meg már minden bajom volt, persze tök rosszak lettek az eredmények, igy Apánk ismételtette, de aztán minden oké volt. Hétfőn kapnád vissza a babókat? Akkor most fagyik leszenek? A 4-hez gratula, kis ügyik voltak, az pont jó, akkor 3 biztos marad már visszaülti. Szorítok, hgoy hamar meggyógyulj :!:

Kata
Van kismamik, akik szoliznak. Néha talán nem árt. Bár én nem szoliztam. Sőt még a hajam se festettem :oops: Tudom erről megoszlanak a vélemények. Ma tényleg szép idő volt, bár én ma vahogy bentragadtam a lakásba, a fiúk voltak csak lent sétálni. Én meg főzés, sütés, ez meg az :lol: :lol:
Vendég

Miciona
Csodák mindig vannak :lol: Hányadik napon vagy? Szerintem minden kicsi féltékeny vmennyire, ha tesó érkezik. A szülőnek kell felkészíteni a helyzetre, bevonni mindenbe és okosan kezelni a dolgot. Kiváncsi leszek nálunk hogy fog ez működni :roll: :? Remélem eljön az ideje hamar - mondjuk karira :lol:
Vendég

Janaka:
még csak a 30. nap, de a decemberi az előző félbe maradt stimu miatt rövidebb volt, megjött hamarabb akkor.Talán ezt egyenlíti ki most.
Neked mennyi idős a lányod/ fiad ( bocsánat nem találom milyen nemű). Nálunk már iskolás, szóval nem olyan kicsi, talán ez is segít abban, hogy nem lesz féltékeny, meg ugye nem velünk él, hanem az anyukájával természetesen.
Szerintem a szoli nem jó a bébinek, de egy kora nyári napsütés jó,sőt kell.
miciona

Miciona!

Milyen jó lenne, ha csak várnád, csak várnád, aztán csak úgy csinálnál egy tesztet, és az két csíkos lenne! Na az nagyon-nagy szám lenne! :) Én szívből kívánom ezt neked! Szolizni én is csak addig szolizok amíg nincs baba! Ha megtudom, hogy kisbabám lesz, akkor már nem fogok járni, de amíg lehet......
A gyerkőc szerintem csak az első időben lesz féltékeny, aztán rájön, hogy attól mert született egy testvére attól őt még ugyanúgy szeretik. Kívánom, hogy nálatok is ez legyen! Ja és minél hamarabb!

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy nálunk majd a kutyák hogyan fognak reagálni ha majd haza jövünk egy kicsi babával! Már várom!
:P :P :lol:

Legyetek jók! Holnap remélem lesztek! Majd jövök én is!

Jó éjt! Vagy még korán van?! :?: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona
Értem, akkor még belefér a csúszás. Meg azért a stimuk bekeverhetnek rendesen. Nekem remélem nem jön meg 3-áig, mert akkor lesz a kontroll.
3 és fél éves a kisfiam. Én kicsi korkülönbséget szerettem volna (14 hónapos volt, mikor elkezdtük a tesóprojectet), de ha már igy alakult, akkor ennek is meglesz az előnye. Nagyon szeretne egyébként tesót, és rögtön 3-at, már elosztotta az asztalnál az etetőszékek helyét :lol: Aztán már jegeltük elötte a témát, mert már azzal ment be a boltba, hgyo lesz kistesója :lol: Igy nem tud most semmi dokiról, semmiről.
Sokat van nálatok a férjed fia/lánya? Szerintem, ha ott lenne egy igazi kis csöppség, akkor biztos tetszene neki, szeretné.
Én se mennék soha szoliba, azért elég meleg közeg, nem véletlen nem jó a meleg fürdőkádban való áztatás sem.
Vendég

Kata
Nálunk a kutyu (anyuéknál van, de csak 2 emelettel laknak feljebb, giy a család kutyuja) féltékeny a gyerekekre. Persze nem bántja őket, de fúrja oda magát pl. anyu ölébe, ha éppen dajkálja vmelyik unokáját. Szerintem a kutyuk olyanok, mint a gyerekek, de ezt csak az érti, akine van :lol:
Jó éjt Neked is, lassan megyek én is.
Vendég

Janaka,
a 3 év szerintem tökéletes. Szorítok, hogy Karácsonyra legyen egy kistesó a fa alatt :)
A férjem lánya a szokásos 2 hetentei hétvégeken van itt.Meg persze a szünetekben. Néha köztes heteken 1-1 fél napot. Nehéz összehozni a munka miatt ,meg ugye neki is fárasztó lenne a suli után, különóra néha, este már pihennie kell,mert még alsós. Szerencsére szeret itt lenni és a pszichológus szerint is sem érződik rajta, hogy elvált szülök gyereke.Ez azért sok türelmet igényelt.
Kata: a kutyát én is kérdeztem apukáméktól, hogy megyünk be ,stb., szerinte nem lesz baj. Hozzá kell tenni nem enged be idegent, és minimum 50 kg!
miciona

Jó reggelt!
Úgy látom Miciona megelőzőtt! :) Jó reggelt Neked is!
Egyébként nekünk 2 angol bulldogunk van és imádjuk őket! Ők nagyon gyerek-centrikusak, és imádják a gyerekeket és fordítva is így van!

Janaka!
Szerintem a 3 év tökéletes a két gyerkőc között! Ha lesz időd, és persze engedsz a kérésnek, akkor "pakolj" már fel ide pár képet a gyerkőcről! :):):)
Már csak 2 nap és megyek!
Alig várom, mondanom sem kell! :)
De azt hiszem a délelőtti program kicsit eltereli majd a figyelmemet arról, hogy délután hová is visz majd az utam! :D :D :D

Szép napot Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsiga!

Hogy vagy? Hogy érzed magad? Ugye pihensz eleget? :P :P
Vigyázz nagyon magadra! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! Már jobban vagyok. :)
Bírok pisilni, köhögni, orrot fújni, lépni. . . amit tegnap még egyáltalán nem tudtam, vagy csak nagy kínok árán, annyira fájt minden erőlködéstől a hasam.

Az alsó régióban már magától nem is fáj, csak ha nyomkodom, onnan elmúlhatott a gyulladás. Most már "csak" a gyomrom, meg a beleim fájnak, de azt meg kikúrálom. Normaflort, meg reszelt krumpli higított levét (állítólag védőréteggel béleli a gyomrot) iszom. Ma már tudtam egy egész virslit enni reggelire, meg keveset ebédelni is. A husival most kicsit csalok, vettem fehérjeport, amit tejbe kell keverni, azt fogok inni napi egyet kiegészítésnek. Az 22g fehérjét tartalmaz, ami elég kell legyen.

Holnap fél 9kor kell hívnom Apánkat a porontyaim, meg a beülti miatt.

Miciona! Mekkora szenzáció volna, ha spontán sikerült volna! Kívánom, hogy így legyen!
Szerintem nem megfázás, hanem valami fertőzés. Az meg benne van a pakliban...

Janaka, mi nem fagyit, hanem továbbtenyésztést kértünk.

Kata! Ha hétfőn délután fogsz Apánkhoz menni, és nekem nem lesz továbbtenyésztés, és esetleg hétfőn visszakapom őket, akkor akár még találkozhatunk is.

Csajok, én akkora liba vagyok! Itthon jutott eszembe, hogy amikor a Jánosban voltam, bekukkanthattam volna Bodzához... csak távolról, hogy meg ne fertőzzem... Áh, késő bánat!
Azt írta, hogy Eszti nagyon ügyes baba és a szülés után fél órával már ügyesen cicizett. Érzem minden leírt szaván, hogy kimondhatatlanul boldog! Hétfőn mennek haza.

Szimbáné fekete hajú, szemüveges és Anikó? Ha igen, ha nem, én nagyon-nagyon sokat gondolok rá, és szorítok Nekik!

Puszik Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsi, vigyázz nagyon magadra! Örülök, h már jobban vagy. A 4 kis bogyó az nagyon jó! Reméljük, minél több marad is :) Mennyit szeretnél beültetni? Bevállaljátok a hármat, ha lehet?

Kata,
Mi járunk suliba, és nagyon imádjuk mi is, meg a kutyák is... lehet, h helyfüggő, nekünk nagyon bejött, olyan sok jófej kutya van, tudnak egymással nagyokat játszani. Amúgy tényleg sok szempontból olyanok,mint a gyerekek, és ők is nagyon féltékenyek tudnak lenni szerintem is :)

Hát képzeljétek, voltunk az andrológián kontrollon, és nagyon jó lett az eredmény. A korábbi 6 M-ról felment 12M-ra, és a korábbi rossz mozgásból most tökéletes lett :) szóval a minőség már megvan, csak a mennyiségen kéne még emelni, de a doki szerint mire eljutunk az inszemig (számításaim szerint az első március végén lehet meg), addigra már sokkal jobb lehet az eredmény! És így azért az inszemnek is nagyobb az esélye, h sikeres lesz. Szóval eléggé megkönnyebbültünk :)

Holnap délben pedig a leletekkel irány Apánk, végre megismerhetjük őt:) Ha valaki ott lesz dél felé, szőke, alacsony lány vagyok, nem túl magas, barna hajú hímegyeddel (na jó, férjjel :))

Szép estét, puszi nektek!
vjulcsi

Miciona
Szerintem sokkal jobb egy gyereknek, ha elválnak a szülei, mert nem működik vmi, mint egy rossz családban éljen, ahol sok a vita és veszekedés. Az már régen rossz, ha egy gyerek tart össze egy családot. Nyilván nagyon rossz lehet a vállás is egy gyerek számára, de sztem még mindig a jobbik rossz :roll: :? Az meg öröm, ghyo elfogad téged :wink:
Ha sikerülne a beülti, akkor a kisfiam már 4 és fél éves lenne majdnem, de már látom a nagyobb korkülönbség előnyét is. De ha csak háromtagú marad a mi kis családunk, akkor se lesz semmi, igy is kerekek vagyunk :lol:

Kata
Ha kivi vagy, akkor küdök majd priviben képet :lol: - meg annak aki szeretne :lol: Már nagyon várom, hgoy menjél és azt mégjobban, hogy írd a beszámolod az Apánknál töltött időről :lol: Tesódnak nagy drukk igy ismeretlenül is :wink:

Moncsi
Örülök, hgoy jobban vagy. Arra gondoltam, hogy a hasmenés vírus miatt nem csinálja majd meg 5 nap múlva a beültit Apánk és akkor fagyik lennének. Viszont igy, hgoy jobban vagy, gondolom az eredeti terv szerint megy majd minden. Elvileg kedden lesz az ET?
Ha írnál Bodzának akkor puszi nekik és várjuk nagyon, ahogy lesz egy pici ideje.

Bodza
Megindult a tejcid? Írta Moncsi, hogy Eszter milyen ügyes. Csak igy tovább és várunk nagyon! Simizd meg Esztit a nevemben :wink:

Szimbáék
Hogy vagytok? Remélem bíztok nagyon és nem keseredtek el :!: Szorítok a csöppségeteknek, kapaszkodjon jó erősen. Egyik alkalommal nekem is egy lett beülti (4 fagyiból 1 olvadt ki jól), és igaz, hgoy biokémiai lett, de elindult az az egy. Bármi lehetett volna, meglátjátok Nektek egyből is sikerülni fog :wink:

Julcsi
Szuper ez a jó eredmény :!: :lol: Igy tényleg lehet esély az inszemre. Jaj de jóóóóó :wink: Kiváncsi leszek mit szólsz majd Apánkhoz :lol: Egyébként engem úgy készítettek fel, hgoy elég szigorú, kicsit mogorva, de arany szíve van. Én igy indultam útnak, de semmi negatív tapasztalatom nem volt. Nem is a hablaty kell szerintem, hanem a szakértelem, de tényleg minden alkalommal rendes volt velünk :lol:

Jó éjt mindenkinek, aki még benézne :!:
Vendég

Sziasztok.
VJulcsi:nagyon megköszönném ha leírnád hogy mitől javult az eredménye a párodnak?????.
Adtak neki valami vitamint v mást????

Moncsi:a 4 embrike az SZUPER!!! DRUKK+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék:nagyon sok párnál bevált az egy embrike!!!!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Köszönöm mindenkinek a bátorítást, aranyosak vagytok. :D Lehet, hogy hihetetlen, de egyáltalán nem törtünk le, mint a bili füle, sőt, a vártnál sokkal nyugodtabbak vagyunk. Ha egyszer 2-3 blasztót kapnánk vissza és úgy sem sikerülne, biztosan más lenne a helyzet, így viszont az esélytelenek nyugalmával várjuk a történet végét. Mindent megteszünk az ügy érdekében, de tudjuk, hogy egy szekérnyi szerencse is kell a sikerhez, így kudarc esetén nem kell azon morfondíroznunk, hogy mit rontottunk el, miért rontottuk a statisztikát, stb. Talán éppen ez a nyugalom kell ahhoz, hogy egy embrió könnyebben meg tudjon tapadni... 8)

Miciona: nem, ez nem az 5., "csak" a 4. próbálkozás. Egy önköltséges program bevállalására azért van szükség, mert megy az idő és a 90 napos szünetet éppen emiatt szívesen hanyagolnánk. Mi két csemetét szeretnénk és nem nehéz kiszámolni, hogy ha a negyediknél még az elsőért küzdünk, akkor az 5, OEP-es próbálkozás édes kevés lesz. Ha viszont amúgy is szükség van arra, hogy a tartalékainkat is mozgósítsuk az ügy érdekében, nem érdemes időt vesztegetni az előírt, 90 napos szünet miatt. A doki azt mondta, hogy a hosszú várakozást semmi sem indokolja, legalábbis egészségügyi kockázata nincs annak, ha valaki sűrűbben próbálkozik. Azt is mesélte, hogy régen, a lombikos korszak hajnalán akár havonta is lehetett próbálkozni, csak annyi volt az egyetlen kitétel, hogy a méh nyerje vissza az eredeti alakját. Sajnos kőkemény gazdasági okok vannak amögött, hogy csak 90 napos szünetekkel támogatja az OEP a beavatkozásokat, de még mindig örülhetünk, hiszen a sokkal jobb helyzetben lévő országokban is csak 2-3 próbálkozás támogatott.

Vjulcsi: a párom is csinálja az Aviva tornát, mégsem segített, pedig kifejezetten ilyen céllal javasolták neki. (Az Arwen is hasonló.) Szimbánénál az a gond, hogy a vérnyomása és a pulzusa rettentően alacsony. (Cserébe a családjában mindenki nagyon sokáig él.) Ahhoz, hogy elérje az én, alvás közben produkált pulzusomat, neki kőkeményen futnia kell és az eddigi stimuk alatt sikerült is megfigyelnünk ennek a jótékony hatását. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a futást, a Doki sem véletlenül javasolja mindenkinek. Miciona: elvileg a futás nem a peték minőségét hivatott javítani, közvetetten mégis hozzájárul ehhez, mert a tüszők méretének a növekedésével az azokból kinyerhető peték minősége is jelentősen javul. Valaki említette az úszást, mint lehetséges alternatívát a futás helyett, de szerintem ugyanakkora pulzust úszás közben legfeljebb csak akkor lehet elérni, ha már legalább 10 perce visítozva fuldoklunk. :) Kétségtelen, hogy az úszás roppant egészséges, de a mi esetünkben szerintem még a tempósabb gyaloglás is hatékonyabb lehet... :roll:

Moncsi: amióta volt esélyünk találkozni várakozás közben, folyamatosan találgattuk, hogy Ti melyik pár lehettek. Ha valaki nagyon gyanússá vált, azt megkértük, hogy tanúskodjon, így lassan, de biztosan, kizárásos alapon lebuktatok. (Meg kell jegyeznem, a kocsitok rendszámtáblatartóján szereplő adatok is segítettek.) Bár percekig ültem a váróban a párod mellett, nem mertem megszólítani, mert ha mégis tévedtünk, ráadásul halvány gőze sincs a fórumon zajló eseményekről, akkor elég kínos beszélgetés lett volna. :D Amikor a beülti után a kocsiban várakoztunk és a férjed éppen arra jött, megkérdeztem Szimbánét, hogy lerohanjuk-e, de ő sem merte megkockáztatni a dolgot, így maradt a szélvédőre helyezett üzenet. Gondoltuk, ha mégsem Ti vagytok Moncsiék, akkor sincs nagy baj, ha mégis igazunk van, akkor meg itt, a topicban úgyis szóvá teszed, hogy megkaptátok az üzenetet. 8) Csak jelzem, Szimbáné "személyleírása" meglepően jó lett, így alighanem mi is lebuktunk. :D Szurkolunk, hogy holnapra teljesen kigyógyulj ebből a nyavajából és legalább 3, de inkább 4 embrike maradjon. 8)
szimba

Szimba
Pozitív hozzáállás, fél siker :lol: , én bízok a sikeretekben :wink:
Egyébként az nem baj, hgoy nekem meg magasra felmegy a pulzusom futás közben? Kb. 175, de a 180 se ritka.

Nem tudjátok véletlenül, hogy Pesten hol lehet venni méhpempőt? Nem mézest és kapszulát.
Vendég

Moncsiga
Örülök, hogy jobban vagy remélem a beültire meggyógyulsz. Írd majd meg, hogy mennyi pete indult el.

Miciona
Niki nagyon szereti a fiúkat, ölelgeti puszilgatja a babákat és szereti tartani őket az ölében. Aranyos velük nagyon.

A napjaink általában ugyan úgy telnek. Este 9 körül fürdünk, utánna egy párszor vacsoráznak majd elalszanak vagy egyből vagy éjfél körül. Ha szerencsém van hajnalban csak 2*3* kelnek és felváltva, de van olyan is, hogy egyszerre és és ez délelőtt fél 9-ig eltart. Délelőtt általában fent vannak, délután szoktak jobban és mélyebben aludni.

Kép
Kép
bbeti

Jó reggelt Mindenkinek!

Újra Hétfő! :cry: Újra egy hét kezdődik! :cry: De holnap KEDD :lol: :)

Janaka!
Természetesen kérek képek priviben! :!: Szerintem ez nem kérdés! :)

Moncsiga!
Remélem jobban vagy. Én kedden megyek Apánkhoz, de viszont ha jól emlékszem, és jól olvastam - javítsatok ki, ha tévedek - Julcsi megy ma vele találkozhatsz! :) Írj majd, hogy mi volt!

Julcsi!
Örülök, hogy az eredményetek jó lett, sőt ahoz képest amilyen volt, szuper! :D Mit szedett a párod, hogy így "feltúrbózták"?

Szimbáék!
A pozitív hozzáállás fél siker! Egyet értek Janakával! Én bízom benne, hogy sikerülhet! És hát miért ne sikerülne???

Holnap este (17:00 körül) nem lesz senki Apánknál? Már csak a találkozás miatt! :P :) :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Most beszéltem Apánkkal. 3 embrike maradt meg, így továbbtenyésztés kilőve, fél1re megyünk értük.
Úgy döntöttünk, visszakérjük mind a hármat.
Úúúúúúgy izgulok!

Majd megpróbálom Csigaaput rábeszélni, hogy kommunikáljon veletek, amíg én fekvőrendőrt játszom pár napig. Garantálni nem tudok semmit.

Szimba, Ti is gyanúsak vagytok már egy ideje, de most elcsíptünk titeket!

Rohanok, készülődök....
Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Ez szuper! Úgy gondolom jól döntöttetek a 3 embrike ügyében! A helyedben én is kérném mind a 3-at! Nagyon-nagyon Szorítok! Nagyon! :) De lehet annál is jobban! :) Ügyes legyél!

Csigaapu meg igenis kommunikáljon velünk, legalább annyira, hogy jól vagy, és minden rendben! Egyébként ilyenkor pihenni kell? Mennyi ideig? Azért kérdezem, mert fogalmam nincs! :(

Moncsiga! Még 1x! Ügyesen! Vigyázzatok magatokra!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
melánia, Kata:
Igazából 1 hónapja fer14-et szed, illetve korábban naponta 3-4 szál cigit elszívott, azt abbahagyta, alkoholt sem nagyon iszik (mondjuk korábban sem). 2 hete új életmódba kezdtünk (bio-teljes kiőrlésű péksütiket eszünk, semmi zsíros, rengeteg zöldség-gyümölcs, szója) + sport. De ezeknek nem tudom, lehet-e hatása ilyen hamar (elvileg 72 nap a spermiumok újratermelődése, v valami ilyesmi, nem tudom pontosan).
A doki is nagyon meg volt lepve, azt mondta, lehet, h a múltkor volt valami mélypont a páromnál, ill. akkor gyulladásra utaló jelek is voltak, most ez elmúlt.
De a fer14-et ajánlotta ő is, és ezt szedi is tovább a párom. Amúgy egy ismerős lány férjének csak a fer-től megháromszorozódott 3 hónap alatt a mennyiség. Szóval biztos jót tesz, de ha valaki drágálja, meg lehet venni az összetevőket gyógyszertárban külön-külön.

Délben megyünk Apánkhoz, délután vagy este jelentek! :)
izgulok most már én is nagyon! :)
vjulcsi

Moncsiga!

Szuper, jaj de izgalmas! De jól, hogy mind a hármat visszakéritek :))
Nagyon nagyon drukkolok, én szerintem látni is foglak téged, mert mi meg délre megyünk :)))

Szimba:
értem már a futás lényegét, hát igen, a jóga vagy torna nekem sem növeli a pulzuszámot.
Akkor marad majd nekem is a futás! :)
Drukkolok nektek, és annak a kis myütyűrnek odabent, hogy jól meg tudjon kapaszkodni! :)
vjulcsi

Sziasztok,

Moncsi , Szimbáné: megy a drukk továbbra is+++++++++++++++
Igen azt én is észrevettem, hogy a váróban nem mer senki a másikra nézni. Egyszer beszélgettem egy kedves lánnyal, mellettem ült egymásra mosolyogtunk és már beszélgettünk is.Kiderült, hogy Ő nem Magyaro-on él, talán azért nem volt benne gátlás??
Moncsi: ezek nagyon jó hírek!! Az AHA-t azt kérni kell? Nektek volt?
(Csiga apu köszi, ha válaszol :) )

Kata: nagyon sanszos nekem is a holnapi nap. Még nem jött meg, de szerintem estére igen, és akkor már csak holnap reggel hívom.
Ha tudom, az időpontot holnap megírom. De még délutánig kiderül, ma vagy holnap.
[/url]
miciona

Sziasztok, megjöttem :lol: :lol: :lol:

Moncsi
Hú micsoda hírtelen jött hír :shock: Jól vagy már teljesen? De jó, olyan izgi. Drukk majd a 3 picurnak és persze Neked is :wink: Pihenj majd és kényeztetni ám őket minden finommal és pocaksimivel és sok beszéddel :lol:

Kata
Milyen napod van? Én eddig jöttem-mentem ide-oda, most értem haza. Mától betartom a diétát, már kopog a szemem, már lehetne ebédidő :lol:
Vendég

Kata
Küldtem privit is :lol:
Vendég

Janaka!
Hogy milyen napom van? Hát erről most nem sok jót tudok mondani! Eddig nem is volt időm gondolkodni nagyon semmiről, mert annyi melóm van, hogy az csak na! Jövő 7-re 12 tárgyalásom lesz! :twisted: :twisted:

De egyébként, most hogy bele gondolok beszéltem a tesómmal, akik most indulnak a kórházba, és belegondoltam, hogy majd ha én megyek! De előbb nekem még holnap konzultációra kell mennem, ezért a szülés még odébb van! Nem is kevéssel! :( :)

Miciona!
Jó lenne holnap talizni, kicsit beszélgetnénk meg ilyesmi! :) Bár nem tudom hogyan ismernélek meg! De szerintem megoldanánk! Minden esetre ha tudod az időpontot akkor írj!

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
Vissza is írtam. Sikerült megnéznem! A vitorlás tetszik! :)
Ügyes! Ja és ráadásul Szép is! :)
Köszönöm! :P

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Nem baj, dolgozz csak, kevesebb időd van gondolkodni a holnapon :P :P Azért a szülés biztos nagyobb élmény lesz, mint a konzi. Apánkhoz még mész majd néhányszor elvielg :roll: , a tesód meg nem szűl minden nap :lol:
Én meg megebédeltem, eddig bírtam :oops: :lol:
Büszke vagyok ám Rá nagyon, na meg elfogult :lol: :lol:
Vendég

Bodza
Sokat gondolok ám Rátok :!: :wink: Gyere majd, ha tudsz :!:
Vendég

Janaka!
Igazad lehet! A munka elveszi a gondolataimat a holnaptól! Büszke is lehetsz rá! Ügyes és szép fiú! :):)

Egyébként még azt akartam kérdezni, hogy mindenki Apánknál szül, vagy van akinek saját dokija van? Csak azért mert nekem van dokim, de már felmerült bennem, ha szimpi lesz, és tényleg mindent megtesz, akkor lehet váltok!

Bodza!
Folyton téma vagy ám! Remélem visszanézed, és látni fogod, hogy Mi tényleg gondoltunk rád, és "veled voltunk"!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, mert sajna szerda óta nem sok időm volt.

De látom mindenki szépen haléad. Szimbáék nagyon drukkolok.
moncsiga hajrá.

Egyébként én úgy tudom az AH-át csak bizonyos kor fölött, vagy a 3. lombiknál csinálják.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Most segítséget kérek! Mi az az AH? Lehet, hogy már tudnom kéne, de sajnos ezt még nem tudom! :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Az AHA az ,mikor beülteés előtt kicsit lézerrel megsértik az embrió falát, és így könnyebben megtapad.

Ági28

Köszönöm a gyors és pontos választ!
Puszi a Három Manónak! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szívesen. Épp szusziznak, úgyhogy most csönd van. De szerintem mindjárt jön anyukám, és arra felébrednek, és megy majd a ricsajozás.

Ja Krisztiánka olyan édes állandóan gügyög, és olyan, mintha azt mondtaná, hogy apa meg baba. :-)
Niki meg elkezdett cuppogni, mintha puszit doban. :-)

Ági28

Sziasztok,
Egy ideje olvaslak benneteket, de eddig nem volt bátorságom bejelentkezni. Ma voltam Apánknál és nagyon elkeseredtem. A 3. inszemre készülök, de csak 1 petike megfelelő a többi lemaradt, a nyálkahártya is vékony. A Doki pedig nem kecsegtetett semmi jóval. Ha tud valaki valamit ami pozitívvá tud tenni, akkor örülnék neki. :( :(
ditte77

ditte ne keseredj. Egy babához egy petike is elég.
A lényeg csak pozitívan, de ha nagyon magad alatt vagy, és nem vagy biztos a sikerben, inkább csúsztass, és gyúrj a következőre. :-)

És nem csak beszélek, nekem 6 inszemem volt, és 3 lombikom, amiből a babáim lettek. ÚGYHOGY KITARTÁS!

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?