A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mi is most elmegyünk a tescoba apával,most nincenek sokan.Csak nem ébrednek fel.Hisz nem szoktak.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Legalább odaért. De mire várt? :shock: Nem akart a kórházban sokáig vajúdni? Egyébként minden rendben velük?

Tényleg mentem, mert reggel csipás macska leszek.Sziasztok!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Igen,minden rendben velük 57cm,3300gramm.De az anyja egy dinka.Ő se tudja mire várt.Már reggel 10 perces fájásai voltak.................
Vendég

Ez jó ötlet. Hogy miért nem nekem jutott eszembe? :evil: :shock: :evil:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szép nagy baba ! Anyukát biztos megzavarták a terhességi hormonok. :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Á,nem volt 100-as előtte sem,csak ecet,de abból is max a 15%-os
Vendég

Joccakát!
Vendég

Basszus lanyok milyen sztorikat irtok itt!!!!! :shock: :shock: :shock:

Anny nagyon sajnalom, hogy ilyen kocsog (bocsi) az exed........ en is csak azt tudom szajkozni, mint a tobbiek... DE az tenyleg igaz, hogy egy anyatol nem olyan egyszeru azert elvenni a gyerekeket.... tudom, hogy most ez nem vigasztal, mert a szived megall a rettenettol, de bizz az ugyvededben (remelem jo) es minden rendben lesz!!!!
Sirni pedig igenis gyere ide, azert vagyunk mindannyian!!!

Vanda, dejo, hogy otthon vagytok! Szulestorteet nem semmi..... te kis turelmetlen a varrassal ;) bar azt mar en is neheen huztam, csak a babakkal akartam lenni, pihenni...

Eszti, lanykak csudoaszpek! Ikeas szek mennyi helyet foglal? egymasba lehte oket pakolni?

Juci, ugyes kiscsajaid vannak! :) az pezsgosuveg a kezukben ?? :wink:

pusz, megyek mert alszanak a sracok, en meg 3 napja nem, ugyhogy most potlas van soron!!! el :arrow:

dragonfly

Dragonfly
Székek kis helyet foglalnak és egymásba tehetőek.
Vendég

Anny! Nyugi! nem könnyű ám elvenni a gyerekeket az anyjától! max ha az anya drogozik, iszik,és tényleg nem látja el. és erre BIZONYÍTÉK kell!! szóval maradnak a lányok. csak nem tudom ezek után hogy tudsz majd a szemébe nézni...anyós mit szól a dologhoz?

zsuzska80
Szombathely

Na csak megírom ide is, amit priviben küldtem Annynak, kis kiegészítéssel:

Komoly orvosszakértői vizsgálattal kell(ene) igazolni, hogy valaki alkalmatlan a gyerekei nevelésére, illetve a gyerekeket is általában vizsgálja pszichológus, hogy melyik szülőhöz mennyire kötődnek.
Szóval NYUGI!!!
Persze könnyen dumálok. Amikor a volt férjemmel szétmentünk, ő is próbált ezzel fenyegetni és éni annak rendje és módja szerint sírógörcsöt kaptam, pedig pontosan tudtam, mennyi esélye van rá, hogy elvegye tőlem a fiamat.
Annykám!
Nagy ölelés, ha bármit tehetünk érted, szólj!

Myra!
A debreceni szülészetekben nem sok bizalmam van, ráadásul a sógorom vagy 6 évig dolgozott nyíregyen a gyerekosztályon. Most marhajól jött, Marián főorvos nagyon szerette, így miután Doki párszor odacsörgött, hogy mizu a babákkal, extrába figyeltek.
vovanda

Anny :?
Én is totál kikészülnék... de tartanod kell magad kicsi lány. Biztos, hogy nem fogják elvenni Tőled a lányokat!!!
Sok-sok nyugalmat küldök Neked. Az elszántáság úgyis megvan Benned. Nem lesz itt baj, csak legyen már vége ennek a hülye válópernek. S igen, jól írták a lányok, exed egy köcsög. És ez a legszebb, ami róla elmondható.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!

Eszti: Te mit csinálsz hajnal fél hatkor? :shock: Nem tudsz aludni? Vagy esznek a lányok és már nem fekszel vissza?

Vanda: Itt nyíregyen a PIC-en tényleg nagyon ott vannak az orvosok és a nővérek. De nálunk is folyamatosan érdeklődött a kicsikről az unokatesóm sógora. Ő is régről ismerte a doktornőt és Arany adjunktusnőt. Így nyugodtabbak voltunk. Bár nálunk eleinte az információnyújtással voltak gondok. De ez is megoldódott. Igaz az én lányaim nagyon betegek lettek a fertőzéstől, mert későn kerültek át az újszülöttről a PIC-re. Nem akarták megmondani, hogy hajszálon múlik minden. Ezért inkább csak körvonalakban beszéltek. De köszönet a munkájukért!

Anny: remélem kicsit megnyugodtál! Tegnap este óta csak Ti jártok az eszemben. Kitartás!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Juci: Szépségesek a lányaid! :D

Tontica: Nagyon jók a képek! Irigy vagyok a jó időre! Édesek a szépségeid ahogy ott szaladgálnak!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra!
Nekünk nem kozmetikáztak, ha baj volt, azt is megmondták. De tényleg nagyon rendes volt mindenki.
Amikor átköltöztünk a pathológiás újszülöttre alapítványi szobába, ott is mindenki nagyon tartotta bennünk a lelket. Arany adjunktusnőről csak hallottam, táppénzen volt, eltörte a lábát.
vovanda

Dragonfly!

Igen, celebration csoki volt benne eredetileg :lol:

Anny?

Judit

jucicuki

Tonti!

Bocsi, akartam írni...szóval:
Én egyedül vagyok velük, igaz majdnem zárt a játszótér, meg itthon elvileg uniós szabvány, hogy el kell keríteni., tehát az önkormányzati játszóterek zártak.

Szóval nekünk van saját :lol: onnan nem tudnak oly egyszerűen elszökni, de megszokták, hogy anya "csak" 1 van, és ha vész van döntök, szerencsére egyszerre nem szokott mindkettő megszökni, és azt is megszokták, hogy egyedül csúzdáznak hintáznak, stb... mindig oda állok, ahol nagyobb a veszély. :?
Szerencsémre szokott lenni szomszéd (sok ovónő van 8) ), aki besegít, ha gáz van :roll:
A múltkor a lépcsőházban fogócskázott a Réka, nem akart beszállni a liftbe, a Blanka meg nem akart kiszállni :? patt helyzet, de egy kedves újdonsült családapa megszánt, és elkapta :lol: . Rékus jól meg is lepődött 8)

Dóri
Vendég

Tonti, Jók a játszóteres képek! :wink:

Binyek, Szerintem se édes a táp, jó az ahogy esztek. Én pl. a főzibe is gyümit teszek nekik, mert Blanka egyáltalán nem hajlandó megenni a zöldségeket magába. Nem izgatom magam, a lényeg hogy zöldet is egyen. :wink:

Eszti, Az utolsó két kép annyira jó, gyönyörűek! :D

Vanda, Köszönjük a születéstörténetet, örülök, hogy minden rendben volt! :wink:

Anny, Ne már, hogy mekkora egy paraszt a volt párod, már bocs. Hogy lehet valaki ennyire kretén! :evil: Természetes, hogy ideges vagy, de próbálj nyugodt maradni, nem veheti el őket tőled, ez tuti. Az anyuka mindig a fő, és amit írt Vanda is, nagyon komoly indok kell ahhoz hogy egy anyától elvegyék a gyerekeit. Várunk a hírekkel, mit mondott az ügyvéd. Kitartás!

Hát ezek a sztorik amiket írtok! A hajam égnek áll. :shock: Egyedül hagyni egy gyereket, meg bekapcsolni a porszívót, nagyon durva. :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, lemaradt az előbb, tegnap Blanka nyuszim is felállt! Azóta egyfolytában gyakorol! :lol: Mondjuk nem tudom a felülés hol marad, mert az még csak félig-meddig megy. :lol:
Binyek kérlek írd be a táblába, köszi! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:50-kor.
davandi

Sziasztok!
Eltűntem pár napra,kicsit sűrű volt a program+még ma is vendégek jönnek.Köszi a névnapi köszöntőket!
Lili!
Ne haragudj,hogy ilyen későn,de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Eszti!
Örülök,hogy nincs probléma tündéreddel!!!Nagyon cukik,Te sem panaszkodhatsz hiszen már takarítanak :lol:
Banika!
Nem semmi sztorik!Én meg itt aggódom,hogy még senki nem vigyázott a lányokra.Ezek szerint még későre is hagytam az önállósodást,jó lesz keresni nekik egy albérletet :lol: :lol: :lol:
Anny!
Remélem megoldódik a helyzet!Az biztos hogy nem olyan egyszerű elvenni az anyától a gyerekét.Szerintem ezt az idióta (bocs) exed is tudja valószínű hogy téged akar bosszantani :evil: :evil: :evil: Nem elég hogy egyedül kell helyt állnod akkor még idegesít :evil: :evil: Hát nem semmi pasi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tonti!
Láttam az iwiwen árnyékra vetődtem :lol: Köszi a jelölést.A játszóteres kérdésedre válaszolva,voltam én is a lányokkal egyedül játszótéren,de szereztem pár ősz hajszálat :) Ha az egyik hintázni akart a másik csúzdázni,szóval sokszor nehéz kompromisszumot kötni...... úgyhogy azért nem hátrány egy segítség!Etetéssel én is így voltam,ritkán volt kedvem a maszatoláshoz.Néha hagytam őket,de nem vittük túlzásba :roll: Most már azért megtanultak enni.
Vanda!
Örülök,hogy hazaértetek és minden OK!Nálam is ugyanígy születtek a lányok csak összejött a spontán :wink: Sok tejcsit :D :D
Rebe!
Vége a jó világnak :lol: :lol: :lol: Hamarosan ketten háromfele szaladnak :lol: :lol: :lol: Gratula a felálláshoz!
Na rohanok!!!

bognartundi0727

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:50-kor.
davandi

Vagy rakjak bele és óvatosan csökkentsem az adagot,

Igen,igen :lol:
Vendég

Davandi!
Bocs a beledumáért, de egyszerre csak egy összetevőt adj nekik, mert ha véletlenül valamire allergiásak, akkor kevert cuccoknál nehezebb kitotózni, hogy mi okozta a bajt.
Keverheted anyatejjel vagy kevés táppal is, nem tudom, mit esztek.
vovanda

Sziasztok csajok,

Bocsi, hogy en zoldfulu is beleszolok.... itt most az jarja, hogy zoldsggel kezdik a hozzatapit, es aztan a gyumolcsok, hogy ne kapjanak ra az esesre es aztan ne egyek meg a zoldseget....... van benne logika vegulis nem? nekem ez uj, mert eddig az otthoni rendszert univerzalisnak gondoltam, de elkezdtem kutogatni a temaban, most hogy lassan eljutunk mi is odaig... NAGYON ERDEKES!!!

dragonfly

Vanda, udv!!! Jo hogy kikerultetek a korhazbol es otthon vagytok!! Hogy telnek az elso napok? JO, hogy Balu orul a babaknak!

dragonfly

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:51-kor.
davandi

marmint hogy az EDES-re ne szokjanak ra termeszetesen, es nem az ESES-re...... :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Anny
Mit mondott az ügyvéd?

Ikeás etetőszékhez külön lehet tálcát venni,de mivel pont akkora méret,hogy az asztalhoz is oda lehet tolni,így mi azt nem vettünk hozzá.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:51-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:52-kor.
davandi

Sziasztok!
Telnek a napok. Babák esznek-alszanak-nyekeregnek. Dani iszonyatosan tudja követelni a kaját, aztán ha megkapja, csigalassan eszik. Réka sokkal béketűrőbb, de így is van, hogy duettben bömbölnek. Tejcsi van, cumisüvegből isszák, úgyhogy fejek mint állat (múúú :D ).
vovanda

Davandi
Nekem sógornőm Pesten lakik,így mindig őt kérem meg,ha kell valami :lol: :lol: :lol:

Myra
Nem,nem esznek már hajnalban a csajok.Meg voltak fázva és Szávának tele lett takonnyal az orra és úgy nem tudja az ujját szívni,ezért nem tudott aludni.Gyors leszívtuk,aztán csicsikált tovább.Bezzeg én :roll: :roll: :roll:

Vanda
Miért üvegből isszák a tejcsit?
Vendég

Sotske!
Én is a héten vetetek 2 ikeás széket apával,de mi tálcástól.Jobb,ha nem pakolnak az asztalon.... :wink:

Vovanda!
Ügyik vagytok!Csak így tovább!Nem próbálsz szoptatni? :D

Rebe!
Húúúú,de sietnek a csajaid!Lesz itt fogyókúraprogram neked hamarosan,úgy érzem... :lol: :lol: :lol: Futhatsz!

Davandi!
Nem lehet,hogy a főzelék állagával van baj?Vagy a módjával?Kanállal vagy cumisüvegből eszik? :?: :?: :?:

Anny!
Az exed biztos nem tudja elvenni a csajokat!Nyugi!Nem megy az olyan egyszerűen szerencsére.... :wink:

binyek

Binyek
Mi a baj a jó kis perego székkel?
Vendég

rebe: ügyes kis Blanka nyuszid! :P :P

davandi: nem baj, nálunk is nehezen ment, Zsombi teljesen kiborult (meg néha én is :oops: ) annyira nem jött be neki egy-két kaja. mostmár szépen esznek, bár van, hogy fáradtak és nyűgösködnek közben. szóval jók ezek a párosítások (tápival hígítva!), majd szépen megszokják. :wink:

vovanda: hurrá tejci, hurrá fejés! :lol: szoptatás? bár három gyereknél azért csak fárasztóbb ez is ...

ANNYYYYYYYY????

jól néz ki az ikeás szék. nekünk peg perego prima pappa van és tök jó az is (dönthető és emelhető is). teszveszen szereztük és szerencsére sikerült is két hasonló színűt .

ma voltunk srácokkal decathlon-ban, láttunk a szórólapjukon pici hótaposót, de nem volt jó, túl merev és vastag szőrös volt, szal nem vettünk. DE utána megvettük a szülinapi kismotorjukat! :wink: kíváncsi leszek jövő héten, mit szólnak majd ... :lol:

Petra
Kép
petricsek

banyika, szígyejjed magad, hogy tegnap elmenté uraddal á Téccsóba, á higánykákát meg egyedű hagytad! :lol: 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

a vonalzóm aszongya, hogy két nap múlva szülinap, de hát majd csak 5 nap múlva.... :roll:

Petra
Kép
petricsek

Már a vonalzók se a régiek :lol:

gondolhatod hogy elmentünk,bekapcsoltuk a porszívót,hogy ne hallják a szomszédok ha ordítanak a kölkök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Higyanykák amúgy kegyetlenül pörögnek.Konkréten közlekednek bármivel ami gurítható,tolható.Hol térden ugrálva,hol lépegetve.
Vendég

:shock: azta! nem aprózzátok! nagyon ügyik vagytok! :lol:

mi ma fogtuk a kapucnijukat a játékboltban mert a sportbolt után, meg a sok játékon annyira felbátorodtak, hogy indultak volna pakolni. :lol: :lol:

én nemtom mitől pörögnek az enyémek is ennyire (mondjuk én sem tudok a seggemen ülni, mindíg mehetnékem lenne :roll: :oops: ), pedig kávét, bombát azért még nem adok ... :wink:

Petra
Kép
petricsek

Mi nme tudunk annyit sétálni mint korábban,mert elég macera a lejutás egyedül így ,hogy nem bírom már el őket a hordozóban.Emiatt vhol le kell fárasztaniuk magukat(meg engem)Arról nem is beszélve,hogy mennyire húzzák egymást a feljődésben.Amennyire a Bercus az elején el volt maradva,annyira összekapta magát.A védőnő csak pislogott mennyit fejlődtek 1 hónap alatt.Néha én is csak nézek,amikor olyan dolgokra jönnek rá pillanatok alatt amit sosem mutattam nekik.pláne nem tanítottam tudatosan.
De a pá-pá integetés,pogács sütés és társai nme érdeklik őket.Csip-csip csóka megy,a többit végignézik ahogy csinálom aztán jól kiröhögnek és játszanak egymássak. :lol: :lol: :lol:
Vendég

hát Ti szerintem max. 10 hósan futni fogtok! :lol: Érdekes, hogy nálunk a fiúk 6 hósan álltak fel, de kb. 10 hósan idultak csak el igazán támaszkodva, Bencus 10 és fél hósan ment önállóan, Zsombi meg karácsonykor örvendeztetett meg bennünket. :lol:
Bendusnak ment egy időben a pápá, de szerintem nem nagyon értette, úgyhogy most leállt vele. én is van hogy mondókázok meg énekelek, mint egy dinkabéka, tetszik nekik, táncolnak, azátn továbbjátszanak. :lol: legtöbbször külön-külön, mert Bendus az erőizommindenreggeltejetiszom és odacsap Zsombinak. persze nem bántásból, csakhát az az érdekes, amivel a másik játszik, mégha tök ugyanaz is a jaték. :wink:

Petra
Kép
petricsek

most eszmélek! szanet, apa már itthon?! :lol: :wink: 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Nálunk is ez megy hogy mindent elszednek egymástól,meg egymás haját húzogatják(már amióta van)
De a legkirályabb a kergetőzés.Viszont ma pl társaságban voltunk 7gyerek :lol: :lol: :lol: (8 és fél hóstól a 8 és fél évesig vegyesen),ott külön-külön eljátszottak.Néha megkeresték egymást,hogy azért túl messzire ne kerüljenek a másiktól,aztán mindenki játszott tovább.Érdekes,hogy mennyire ragaszkodnak egymáshoz.Olyan kétségbeesetten tudnak nézni amíg meg nem találják a másikat(vagy engem)
JÓl lefáradtak,oszt itthon még egy kicsit viháncolta fürcsi előtt és elájultak.
Azt írtam már,hogy vmelyik nap a Marci elaludt fürdés közben?
Vendég

aha, írtad. Bendus is művelt már hasonlót és cuppogott közben a szájával. hogyha valami jó v. tetszik, mindíg cuppognak vagy dádádá, tyátyátyá, kákáká.

lányok, Ti a lakásban mit adtok a srácok lábára? mi zokniban nyomjuk (tudom banika, Ti szinte pucéran és mezítláb :lol: ) és nekünk védőnéni azt mondta, vegyük meg a nyári :?: szandált és azt adjuk fel.

Petra
Kép
petricsek

Harisnya+ húzok rá egy zoknit ami nem csúszik.Ha már stabilan mennek én is megkérdem a dokinénit majd.A barátném közel 2 éves fia is most cipőben nyomja bent,mert éjjeleket sírt a lábát tapogatva.Dokinéni mondta jobb lenne ha kicsit erőltetné neki a cipit bent is.Majd nyáron kint tekerhet mezténláb :lol:
Vendég

Jo reggelt,

Lanyok meddig tart, amig kibujik az elso fog? Nem tudom meddig birom meg a nem alvast..... szemeim :shock:

Petricsek en ilyet vettem a sracoknak a learazasokkor, remelem bejon majd, zokni-cipo.... http://www.thebabymarketplace.com/secur ... 391.2.html
nekem nagyon megtetszett, es a talpanak nagyon jo illata van :lol: :lol:

Banika nem semmik a higanyfiaid!!!!! Marci edeeees, elaludt furdes kozben :lol: :lol:

dragonfly

Binyek kuldtem privit, de nemtom, hogy elkuldtem-e e???? :lol: :shock:

dragonfly

Én is ilyen cipőszerű valamit kerestem,de nem találtam sehol.Ez tök jó,mert rápasszol a lábukra és nem tudják lehúzni.Nyárra is jó strandra,tengerre.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Szóval tejcsi: a kórházban egyszer tettük őket cicire, csak próbaképpen. Egész ügyesek voltak, csak nagyon keveset ettek és nagyon kifáradtak. Ha erőltetem, tuti bent vagyunk még legalábbegy hetet. Így viszont Réka már nem tudja, mit kezdjen a cicivel, Dani meg tegnapelőtt kitolt velem. Nagyon bömbölt, cicire tettem, és annyira bénán nyammogott, hogy iszonyatosan bedurrant utána. Tele lettem elzáródással , alig tudtam kimasszírozni.
A másik meg, hogy így is kitört rajtam a mérleg-fóbia. Ha szopiznánk, tuti azon paráznék folyamatosan, hogy esznek -e eleget. Kicsit macerásabb a fejés, de így legalább más is tudja etetni őket. Pl. az éjjel Pasi etette őket éjfélkor, mert én addig szinte semmit nem aludtam.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?