A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

fürdés :arrow: ..... :arrow: jövök

KépKép
benó

Hali...

Itt az express-vonat...:)

Túl sokat irtatok,ennyi időm nincs olvasni... :oops:

Voltunk tescoban,vettem inasnak akciós bodykat...
Kismamik és leendő kismamik:5 db body 1540....308 ft darabja,nagyon megéri!!!!
Rövidújjú és jó az anyaga és egészen ujszülöttől 24 hósig van......
Én összesen vettem 16 db-ot,mindenféle méretben,már igy a nyárra is van...:)

Voltak itt anyáék is...

Inaska sokszor elég ágyadt,ár most éppen a csillárral veszekszik.... :wink: :wink: :wink:

Na majd még bekukk....

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, tök jó áron vetted a bodykat. :D :D :D
És te hogy vagy?

KépKép
benó

Tancsu, nagyon jól vetted a bodykat, ezekre mindig szükség van.

Látom nincs nagy kedve ma senkinek sem írni.

Kép
flóra 11

Én félóránként feltápászkodtam, megnéztem, mi a helyzet, de gondoltam, mit írjak magamnak, inkább nem írtam.
Gy. hazajött, mondtam neki, hogy van búvár túrós, kérdezte, és hol van, a vécében? ott búvárkodik? :x :lol: :lol: :lol: Csúnya. :lol:
Fáj a popóm. :wink: De marhára. Ilyen van? :shock: :?
Na, szenvedek magamnak tovább, jó éjt nektek! Kép

KépKép
benó

Nekem egyébként lett volna kedvem írkálni.
I
szonyatos volt ez a punnyadás ma. :wink: Utálok punnyadni. :evil:
Na, sziasztok. Puszi, puszi Kép

KépKép
benó

Én is állandóan frissítgettem,de én sem akartam magamnak írni. Aztán csak hímeztem. A napraforgóban kihímeztem az összes halványsárgát és a közepeset. Most jön még 3 féle narancs, a közepébe pedig 4 féle barna. A levelek már készen vannak. Hogy mikor végzek ezzel. Utána az egészet még kékkel is körbe kell hímezni.

Kép
flóra 11

Még van kedvem hímezni. Folytatom.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
flóra 11

Hazaértem,de látom már mindenki lelépett. :(

Nem sokat írtatok. :?

Puszi.Jó ÉJt Mindenkinek!!! :D :D :D

Kép
martik77

sziasztok
haza jöttünk a buliból, most olvasgatok, utánna mesélek.

szilvi: anyósnak jobbulást

benó: szépek a körmök, ügyes a tesód, de én bizti nem rakatnák. söt, most hogy Törpe megszületett tövig le is nyirtam, nehogy megkarmoljam.

nekünk is digink van már 3 éve

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

927-nél befejeztem, mert Törpém bealudt, beraktam a KISÁGYBA, megyek én is aludni
du. benézek
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó reggelt, csajok!
Kép Ügyes vagy, Timi, hogy így visszaolvasol. Én biztos nem fogok. :roll: :lol: Meg a KISÁGY miatt is ügyes vagy. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Mártikám, én már nem értem a te vonalzódat. :wink: Most meg ugyanakkor lesz a hétfordulónk? :roll:

Ildó, a nagymama (Gy.-é) is szokott goblenezni (lehet, nem így kell írni), gyönyörűeket csinál, nekem hímzett egy indiai nőt, anyuékhoz tettük ki, mert ott megbecsült helyen van, nálunk be lenne vágva valahová. Karácsony környékén kereteztettem be, hogy meg legyen tisztelve a kép is és a nagyi is. :D Majd lefényképeztetem a Gy.-val.

KépKép
benó

Halihó!!!
Benó:Ne piszkáld a vonalzóm!!! :lol:

Neked is és nekem is csak hat napot számol!Majd holnap napközben lenullázódik és az lesz a 30hét.
Így érted??Majd kuksizd meg holnap. :shock: :wink:

Milyen volt az éjszaka???
nekem egész jó!!!

L.meg most aludt el.(nekik nem volt odabenn valami jó :? )

Kép
martik77

Na megreggeliztem. :D

Sehol senki??? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Jó reggelt....

Most nekünk nem volt jó éjszakánk...:(
Óránként nyüglődött inas,nekem hajnal 2-kor eltört a fejőmasinám,azóta nem fejtem,durranok szét és fáj....(sirósszmájli..)
Ma megyek vissza a rendonba megint cserélni...

Jönnek anyósék is,meg lidl-bevásárlás,asszem nem sok időm lesz ma jönni....

Viszont végre süt a nap!!!!!!!!!!!!!!

Na amikor tudok bekukk....cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok
tancsu: én fettem egy nagyon jó fejögépet, amikor haza jöttünk a kórházból, 1x kipróbáltam, azóta a szekrény tetején van, becsomagolva.
Törpe mindig ügyessen leszivja, hütöbe meg nem rakok. ezért van több idöm pihenni.
neked melyik suttogó könyved van meg? én most vettem meg a suttogó mindent megold-ot. idöm még nem volt olvasni, csak bele lapoztam.

zsuzsi: jó neked, hogy fogytál :lol: . én is szeretnék :? :? :? :?
még +13kg van rajtam :evil: :evil: :evil: tancsu rajtad?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szép napot mindenkinek! :D

Nekem jól indult ez a mai napom is... Kilenckor kinyitottam, tíz perc múlva elment az áram és egy órán keresztül itt nézegettünk a többi üzletessel, mert ugye a rácsainkat sem tudtuk lehúzni áran nélkül! :roll:
Tegnap délelőtt elvoltunk A-val turkálóba, hogy vegyünk neki dolgozós farmert, aztán vettünk dolgozós vastag pulcsit! :D :lol: Utána főztem magunknak zöldbab főzeléket, sütöttem hozzá husit és virslit, utána megfőztem anyósomnak a szilvásgombócot! Bevittük és nem akartam elhinni, hogy szinte levegővétel nélkül megette mind a négyet! :shock: Már jól van, kihozták az intenzívről, most csütörtökön még ott lábadozik, utána megy le Füredre rehabilitációra! :roll:
Aztán hazamentünk és sütöttem egy kuglófot, hogy A betudja vinni az anyósomnak, meg csináltam pudingot.

Kép
szilzi

na szóval
tegnap voltunk az ortopédnál. minden renbe van, de éjjelre még ajánlja az ortopéd gatyád. ápr.4.-én kell mennünk kontrolra.

tescóba nem jutottunk el, mert nem értünk volna haza idöbe. :evil:

volt kolléganömék eljöttek baba látogatóba, hoztak egy helyes rugdalózót Törpének sapival, rágókát, nekem a kedvenc dezertemet :lol: , aminek a felét már megettem :evil: na meg Sanyinak pezsgöt.
miutánn elmentek, Törpét kicsit kiraktam baba kocsiban a levegöre, addig én elmosogattam, renet raktam a konyhában és kb. 6 fele elindultunk a buliba.
mi csajok bent voltunk a házban /volt még egy 4,5 éves fiú is/ a férfiak pedig kint a garázsban. vacsizni kimentünk, Törpét beraktam a hordozóba és vittem magammal.
kint 30-an voltunk, és mindenki le volt döbbenve :shock: , hogy egy 3 hónapos /kereken/ baba hogy elvan a nagy tömegbe, mert soknak van közülük gyereke és az övéik nem voltak igy el. nézelödött, mosolygott, beszélgetett.
nayon büszkék voltunk rá :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

most le kell lépnem, mert Törpe már kiadta az 5 napig gyüjtögetett kaki adagot, nagy nyögéssel :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jajj Timi, olyan kár hogy pont akkor jöttek hozzám mikor itt voltál! :cry: :evil: Nagyon aranyos lehet Törpe és hogy így eljártok bulizni is! :shock: :D De hogy Te még éjjel egykor bejelentkeztél! :shock: Nem vagy semmi! :D :lol:

Kép
szilzi

Benó küldött sms-t.Elment a net megint. :?
Majd du jön ha tud. :D :wink:

Kép
martik77

én még itt vagyok :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Visszaolvastam nagyjából...

Tancsu, nagyon ügyesen licitálsz és milyen jó dolgokra! :D Nehéz lehet Gergővel, de myugi majd a második babód olyan jó lesz mint a Törpe! :wink: És hogy megtudod majd becsülni! :lol: :lol: A barátnőm ugyanígy "kínlódik" a fiával, nem vagy egyedül ám! :wink: És képzeld, az Ő babájának is átmosták a könnycsatornáját és teljesen helyrejött! :wink:
Zsuzska, lefotózhattad volna a sütidet, mert kinyomtattam, de nem tudom elképzelni milyen lesz! Holnap lehet kipróbálom! Nem írtál a piridről ill. a fájásról, ugye jobb már? :roll:
Ildikó, ez a canelloni nagyon jó lehet, de ezt sem tudom elképzelni! :lol: Írd meg mégegyszer milyen volt, mert ha nem volt igazán fini, nem is keresgélem! Az antibiotikumot tessék beszedni! :!: Mindet, mert különben nem ér semmit!
Márti, kíváncsi vagyok a variálható bölcsős kiságyra! Nagyon jó megoldás! És a kanapé is, hogy külön-külön kihúzható az alvó része! Én olyat még nem láttam! :shock:
Benó, a Te túrós sütidet is kinyomtattam, de a töltelékhez 25-50dkg túrót ír. Az azért elég nagy különbség! Te mennyivel csináltad? És simán ráhalmoztad a tölteléket és utána hogyan szelted? Nem volt nagyon puha a teteje? Más... Én szoktam oldalt tv-t is nézni, sőőőt néha feliratosan is. A. sosem érti, hogy csinálom! :wink:

Kép
szilzi

valamikor életjelet is kell magunkról adni nem?
akkor szoptattam :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ó de jó! :D
Sziasztok! :D

Kép
szilzi

Na jó, de éjjel egykor? :shock: Mndjuk az jó, hogy jelentkezel! :D
Voltál masszázson?

Kép
szilzi

képzeljétek mamám egy kicsit kezd javulni
anyum csütörtökön hangossan mondta, hogy mindehol mekkora kupi van, erre mama nekiállt össze rakodni
tegnap meg elmosogatott :lol: :wink:

szilvi örülök, hogy anyósod jobban van :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sanyikának hívod a babád vagy Törpének?
Tancsu Gergőnek mi is volta "pocak neve"?

Kép
szilzi

holnap megyek 1-re :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Csak olvaslak titeket mert főzök. :wink:

Buckalakó!!!! :D :D :D De most Inaska!!!!!

Ami nektek az Inaska meg a Törpe az nálunk a Döme! :D

Kép
martik77

sarcinak

hú, már nem emlékszem Gergö pocaklakó nevére, olyan régen volt.
de ha jól rémlik, akkor a vonalzón már Gergö volt kiirva akkor is

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

De jó, hogy jobban van a mamád! :D Tavasszal jól megerősödik majd! :wink:
Anyósom jobban van, de most minden nap törhetem a fejem mi a fenét főzzek! :roll: Utána meg Füredre megy, úgyhogy már most úgy néz ki, hogy csütörtökön viszik le, én amúgy is mentem volna pénteken, de így jön A. is és apósom is! Na de nekem nincs már otthon semmi, se olaj, se fűszer semmi, minek? De ugye "traktálni" kell Őket és azt nem várhatom el anyámtól! :roll:

Kép
szilzi

vagyis SANCINAK
de néha még leTörpézem :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hahó megírtam!!!Buckalakó!!!

Kép
martik77

Tényleg Buckalakó! :D :D :D :D
Sanci is aranyos! :D

Mi jót főzöl Márti?

Mindenki adjon ötletet, könnyű-gyors-kórházba bevihető! :roll:

Kép
szilzi

Sziasztok lányok! :D

Kép
flóra 11

Nálatok is ilyen lassú az oldal?

Kép
flóra 11

Én most paprikás krumplit csinálok lecsókolbásszal. :wink:
Nálunk nincs ilyen vasárnapi menü.Ami eszembe jut és ami van itthon.

Szilzi várj egy percet nézek neked kifejezetten ilyen diétát. :wink:

Kép
martik77

Látom szépen öszejöttünk. :D

Kép
flóra 11

Timi,örülök, hogy a mamád jobban van.

Szilzi,anyósodat ilyen hamar kiengedik?

Kép
flóra 11

Szia Ildikó! :D

Márti, azért külön neki nem nagyon fogok főzni :roll: Elég lesz nekem az A., így hogy elmegy dolgozni, jobban kell figyelni miket eszik, mert ugye viszmajd el kaját, szendvicseket, de azt is kéne variálni, otthon meg kell a meleg kaja! :roll:

Kép
szilzi

Csak ebből a kórházból! Füreden van egy híres szívkórház és Ő dönthetett, hogy Sopronba vagy Füreden rehabilitálják!

Kép
szilzi

Ó,olvasom, hogy Benónál elment a net. :(

Kép
flóra 11

Ja,így már értem. Ez akkor más. Nem haza engedik. Jó,megnyugodtam. :D

Kép
flóra 11

Timi, jó, hogy így eljártok Törpével.Megszokja a társaságot és nem lesz vele gond. :wink:

Kép
flóra 11

Nem is találni semmi értelmeset a neten. :x

Nem kell külön főzni,mert van olyan amit ő is megehet.

Helló Ildó!!!! :D :D :D

Kép
martik77

közben én is vagyok, csak képeket kicsinyitek, hogy feldobhassam nektek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,ne akarj fogyni! Hidd el jobban áll neked ez a pár kiló. Túl sovány voltál. :wink:

Kép
flóra 11

Igaza van Ildikónak Timi, kellett neked az a pár kiló! :wink: Várjuk a képeket!!!!!!!! Rólad is!!!!!

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?